+5mgogic wrote:Šveđanin wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Evo nas 5 jarana svlačimo Mariestad
Inače paulaner je
+5mgogic wrote:Šveđanin wrote:![]()
![]()
![]()
![]()

Da nisi bolestan,ne daj Bože.SSemir wrote:Vec treci mjesec kako nisam popio pivo
probao prosle godine,3 vrste,meni nako valaproblemnatravunu wrote:
Prva liga, kupio u Kauflandu , 18 kuna
Upravo pijem,i složio bih se.Dobro mi je leglo nakon palačinakaLajavikrelac wrote:
Može
Palačinci s Nutellom i šolja mlijeka je prava kombinacija. ne bih nikad pio pivo nakon palačinka. Pivo uvijek pijem solo bez ikakvih grickalica ili bilo kakve druge hrane i sl.SmokingMan wrote:Upravo pijem,i složio bih se.Dobro mi je leglo nakon palačinakaLajavikrelac wrote:
Može
Meni je leglo ko kec na desetku.Better Man wrote: Palačinci s Nutellom i šolja mlijeka je prava kombinacija. ne bih nikad pio pivo nakon palačinka. Pivo uvijek pijem solo bez ikakvih grickalica ili bilo kakve druge hrane i sl.
U Cheersu ima točeni Guinness po cijeni od 8 KMEborg wrote:Nažalost, mislim da se točeni Guinness može popiti samo u Banjoj Luci.Giancarlo wrote:Znate li sada kakva je situacija u Sarajevu sa Guinnessom, ima li se gdje kupiti u prodavnicama i ima li u nekom lokalu da se popije toceni mozda ?
Ozbiljno? Nisam znao, to je novo, treba otici nekad. Mislio sam da samo limenke i flase rokaju.frngla wrote:U Cheersu ima točeni Guinness po cijeni od 8 KMEborg wrote:Nažalost, mislim da se točeni Guinness može popiti samo u Banjoj Luci.Giancarlo wrote:Znate li sada kakva je situacija u Sarajevu sa Guinnessom, ima li se gdje kupiti u prodavnicama i ima li u nekom lokalu da se popije toceni mozda ?

Ja sam probao 4 vrste od Semizburga (Stuha, Karanđoloz, Prikaza i Babaroga), ne znam ima li ih više. Sve su dobre. Neke bolje, neke lošije, ali sve vrijedi probatinezznalicaa wrote:Jel ko pio ovu Semizbug pivu? KAkva je
Za Barbu kažu da je točeni bolji. Nadam de probati ga za vikendultima_palabra wrote:Vidim u Dalmaciji skoro svaki ozbiljan kafić ima poneko craft pivo.
Skroz dobar ale.
I na ovo sam naišao dole, strašno dobro pšenično: