I ja sam dobio priliku i nafaka mi sama dolazi, šta je ovo ljudi, osjećam se zdravo, pozitivno hehe
Nije neki posao, ali.. bitno je da se radi.
Nekako mi sve ide od ruke, mašala.
Samo da vas malo "prodrmam" i razbudim i dam optimizma.
Moderator: anex
Lajavikrelac wrote:Nije u BIH ali jeste u Srbiji:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=823549
Koja smo mi govna i tamo i ovamo....ko da nas je jedna majka sve rodila
Potočna pastrmka wrote:Da malo dignem temu, istina je ovo kad imaš priliku ima i nafake.
I ja sam dobio priliku i nafaka mi sama dolazi, šta je ovo ljudi, osjećam se zdravo, pozitivno hehe![]()
Nije neki posao, ali.. bitno je da se radi.
Nekako mi sve ide od ruke, mašala.![]()
Samo da vas malo "prodrmam" i razbudim i dam optimizma.
hajde raspitaj se gdje god - treba mi prikolica+auto i covjek koji bi mogao da odveze to auto (italija je u pitanju racunajmo neku destinaciju kao Rim) koliko bi kostao benzin + rentanje auta sa kukom + prikolice sa vitlom za vucu auta na prikolicu (crko motor) na 2-3 dana - dobices na kafu od mene za informacije a dalje o poslu se dogovorimo....mali_balon wrote:Inace imam sve kategorije i drzavni pa ako nekom treba sofer nek me klikne na pp
ubijam se ubijam se xDstakasa wrote:Nigdje mufljuza. Ili radi ili se sastavi
intelektualan radveze s vezom wrote:Pa kako ti je
ma zao mi sto ne odspavah turu lijepo - zagrijani pragovi na molu lijepo grije - vjetar pirka... neki momci dosli da popiju pivu jedan par zagrljen drinja vecveze s vezom wrote:Pa hajde bar jos imas vremena da se zgotivispa makar i spav'o
Ma ja ba nije to Bosna
_mufljuz_ wrote:intelektualan radveze s vezom wrote:Pa kako ti jedodjem mrtav kuci
![]()
danas otisao na jezero (prekrasno je bilo, cisto, lijepo) - i zasp'o na molu![]()
sjetim se u snu da nisam bajs svez'o pa noseci traume 2 ukradena bajka iz BIH se probudim i vidim sve isto - neke trebe sjede na plazi par se igra badimntona samo ja zvjeram bajs je l ga ko zdrmo
bilo je koka mrak... sto jes jes...veze s vezom wrote:Pa eto sad znas za naredni put_mufljuz_ wrote:ma zao mi sto ne odspavah turu lijepo - zagrijani pragovi na molu lijepo grije - vjetar pirka... neki momci dosli da popiju pivu jedan par zagrljen drinja vecveze s vezom wrote:Pa hajde bar jos imas vremena da se zgotivispa makar i spav'o
Ma ja ba nije to Bosna![]()
Ma znas i ja danas dosla s posla samo se svalila
Tebe je bar sunce grijalo i im'o si koka oko sebe![]()
Potocna sta je s tobom ? Dje zapelo
ma sta udario - bubn'oveze s vezom wrote:Udario tebi pos'o u glavu
sretnoćiribiribela wrote:Ja se upravo prijavljujem za Etihad.
ne bih zelio bih bezobrazan i pakaš ali iz dobre namjere pitam - je l fakat mislis da svake godine traze ljude (uglavnom zene) u BIH i Srbiji zato sto prosiruju flotućiribiribela wrote:Pa i ne mora biti perfekt, bitno je da se mozes normalno sporazumijevati.
ne pricam ti markove konake ja sam s tim mentalitetom zivio, i bliski istok upozn'o do kosti.....ćiribiribela wrote:a jbg sad, ubijas mi i ovo malo nade sto imam.
Toooooveze s vezom wrote:Ma ciri eto i mene u BL