Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jack Be Nimble
#1601 Re: Liverpool FC
Ma Liverpool se dogovorio sa Webom da preda utakmicu Totenhamu.
-
Lucas Leiva
#1602 Re: Liverpool FC
Zapisite jucerasnji datum i poraz od Tottenhama i dobro ga zapamtite, jer postoje neki medju nama koji mozda nece ni dozivjeti slijedeci poraz Liverpoola! Slijedece godine je titula sigurno u pravim rukama!!!
- ultima_palabra
#1603 Re: Liverpool FC
Jel im se to ne igra u EL ili šta?
- vaučer
#1604 Re: Liverpool FC
Sumnjam da im se ne igra u Europi, to je super prilika za ubacivati mlade igrače a Liverpool nikad bogatiji kvalitetnim klincima. Slabo su otvorili utakmicu i Tottenham je šefovao sredinom preko Modrića i Sandra, Dawson i King imali odličan dan u odbrani i eto ti rezultat. Usput je i Webb asistirao za povećanje prednosti. Još se doduše može izboriti Europa jer će Birmingham u narednom kolu na WH Laneu igrati za opstanak ali neće biti nit lako nit izvjesno.
Priliku smo imali i profućkali je i to je razlika između igranja pod pritiskom i igranja bez pritiska.
Ovo ljeto će napokon biti ispran gorak okus godina Hicksa i Gileta te Varljivog leta '10 uz Hodgsona.
Prodaji šrot, kupuj kvalitetno i nova stranica se okreće.
Priliku smo imali i profućkali je i to je razlika između igranja pod pritiskom i igranja bez pritiska.
Ovo ljeto će napokon biti ispran gorak okus godina Hicksa i Gileta te Varljivog leta '10 uz Hodgsona.
Prodaji šrot, kupuj kvalitetno i nova stranica se okreće.
- ultima_palabra
#1605 Re: Liverpool FC
Mislim da je to to... zato često neke ekipe zaigraju dobro i lepršavo kada misle da je sezona izgubljena. I onda ako im sudbina da još jednu šansu da nešto naprave, opet se vrate starim navikamavaučer wrote:Priliku smo imali i profućkali je i to je razlika između igranja pod pritiskom i igranja bez pritiska.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1606 Re: Liverpool FC
Liverpool bi u narednoj sezoni trebao biti bolji.....u ovoj sezoni sam primjetio jedan veliki problem za ovu ekipu, a to je da kad nema Gerarda nema ni Liverpoola
Sad čovjek je u godinama i nadam se da će Daglish uspjeti složiti tim koji zna igrati i bez njega da naredna sezona Premiershipa bude zanimljivija 
- Topla voda
#1607 Re: Liverpool FC
mislim da ne zele igrati cumez takmicenje,nego se koncentrisati na premiersip i bar ligu prvaka dogodine izboriti.
putovati po grskoj,ukrajini,portugalu..dok je ritam kupa i lige prejak,a tek se dizu i stvaraju tim,ni po meni nije potrebno.
a ne slazem se za kapitena,volio bih mu vidjeti ledja,jer igra bez njega ima sirinu i novu dimenziju.uz svo duzno postovanje njemu kao igracu i liku.
putovati po grskoj,ukrajini,portugalu..dok je ritam kupa i lige prejak,a tek se dizu i stvaraju tim,ni po meni nije potrebno.
a ne slazem se za kapitena,volio bih mu vidjeti ledja,jer igra bez njega ima sirinu i novu dimenziju.uz svo duzno postovanje njemu kao igracu i liku.
- vaučer
#1608 Re: Liverpool FC
Gerrard će procvjetati iduće sezone pod Dalglishem, nemam sumnje u to. Njemu je falio autoritet da ga zauzda i usmjeri. Veliki igrački ego nije ispunila zadnja sezona s Rafom i polusezona s Hodgsonom ali s Dalglishem je drugačije.
Kenny je onaj za kojeg će Gerrard dati najbolje partije, zadnju kap znoja i u naredne tri sezone pokušati dovesti klub do titule koju je igrač Gerrardovog kalibra svakako zaslužio.
Kenny je onaj za kojeg će Gerrard dati najbolje partije, zadnju kap znoja i u naredne tri sezone pokušati dovesti klub do titule koju je igrač Gerrardovog kalibra svakako zaslužio.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1609 Re: Liverpool FC
pokušali su sa Aquilaniijem, pa s ovim portugalcem Meirelesom ali niti jedan od ove dvojice nije uspio popuniti Gerardovo mjesto.
N'Gog je kupljen kao mladi talent ali se ni on nije uspio nametnuti kao prvotimac, pa su onda lupali sa dovođenjem Jovanovića i na kraju završili sa Carollom.
N'Gog je kupljen kao mladi talent ali se ni on nije uspio nametnuti kao prvotimac, pa su onda lupali sa dovođenjem Jovanovića i na kraju završili sa Carollom.
- vaučer
#1610 Re: Liverpool FC
Ako ćemo pravo Aquilani i Meireles su popunjavali rupu nastalu odlaskom Alonsa, a nisu dovedeni da mjenjaju Gerrarda.
Mislim da se zamjenik Gerrarda razvija u sjeni u liku mladog Shelveya.
Drugi napadač nije nikad zamjenjen otkad su ona dva tumora maznuli pare od prodaje Keanea, umjesto tog su promovirali u prvi tim 19-godišnjeg Ngoga koji se, vidi čuda, nije snašao.
Cijelo prošlo ljeto je bilo greška na grešku, Poulsen, Konchesky, Jovanović, Cole, posudbe Aquilanija i Insue bla bla.
Treba to popraviti, ima posla.
Mislim da se zamjenik Gerrarda razvija u sjeni u liku mladog Shelveya.
Drugi napadač nije nikad zamjenjen otkad su ona dva tumora maznuli pare od prodaje Keanea, umjesto tog su promovirali u prvi tim 19-godišnjeg Ngoga koji se, vidi čuda, nije snašao.
Cijelo prošlo ljeto je bilo greška na grešku, Poulsen, Konchesky, Jovanović, Cole, posudbe Aquilanija i Insue bla bla.
Treba to popraviti, ima posla.
- skafiskafsnjak
#1611 Re: Liverpool FC
Ma ajd , dosta vam Kup Uefa... Kasno ste se sjetili da zagrate 
- vaučer
#1612 Re: Liverpool FC
L00d wrote:Ma ajd , dosta vam Kup Uefa... Kasno ste se sjetili da zagrate
Ma da, nije da je Liverpool proveo pola godine na sudu s vlasnicima koji su opljačkali klub i usput bili vođeni od trenera koji je ostvario najlošiji start u posljednjih pedeset godina i ostavio klub u trenutku otkaza 4 boda iznad zone ispadanja.
Kasno se sjetili...pff, baš.
Vidimo se kad vam Glazeri zavrnu pipu na tri godine.
- skafiskafsnjak
#1613 Re: Liverpool FC
Hahah e eto jes United kupovao, sve zvijezda do zvijezde ... Placeni po 60ak miliona svaki...
EDIT: Ma kako god, opet se s vama moze normalno pricati, ja se zezam malo . Vi ste odavno u vrhu zajedno sa United... Ali sto ne mogu podnijeti ove Shitijevce to je cudo jedno ...
NIsam gledao utakmicu protiv Tottenhama,ali sam se zacudio kad sam vidio 0:2 ... Al dobro, i pobjedom vjerovatno ne bi stigli do Lige prvaka ... Mislim da se nema za cim puno zaliti nego trebate biti sretni sto ste i u Kup uefa... upravo zbog situacije koju si naveo iznad .
EDIT: Ma kako god, opet se s vama moze normalno pricati, ja se zezam malo . Vi ste odavno u vrhu zajedno sa United... Ali sto ne mogu podnijeti ove Shitijevce to je cudo jedno ...
NIsam gledao utakmicu protiv Tottenhama,ali sam se zacudio kad sam vidio 0:2 ... Al dobro, i pobjedom vjerovatno ne bi stigli do Lige prvaka ... Mislim da se nema za cim puno zaliti nego trebate biti sretni sto ste i u Kup uefa... upravo zbog situacije koju si naveo iznad .
- vaučer
#1614 Re: Liverpool FC
Ne govorim za kupovinu, to nije toliko bitno koliko se misli.
Hoćeš razlog zašto je United ove godine opet uzeo titulu?
Stabilnost.
Tu stabilnost donosi Ferguson, podmazana ekipa ljudi u klubu i igrači se u istom duhu odgajaju od juniora do veterana.
Svi rade za istu stvar i to se vidi. Ode Ronaldo, Cantona, Beckham a u igri se ne osjeti. Dobro podmazana mašina i gotovo. To je nešto što je Liverpoolu grozno nedostajalo u zadnje dvije godine gdje su se potucali po novinama zbog dugova, kamata itd. To je nešto čemu Liverpool s novim vlasnicima.
Ps - nismo u Europa ligi jer je Birmingham uzeo mjesto, ove godine samo 5ti ide direktno
Hoćeš razlog zašto je United ove godine opet uzeo titulu?
Stabilnost.
Tu stabilnost donosi Ferguson, podmazana ekipa ljudi u klubu i igrači se u istom duhu odgajaju od juniora do veterana.
Svi rade za istu stvar i to se vidi. Ode Ronaldo, Cantona, Beckham a u igri se ne osjeti. Dobro podmazana mašina i gotovo. To je nešto što je Liverpoolu grozno nedostajalo u zadnje dvije godine gdje su se potucali po novinama zbog dugova, kamata itd. To je nešto čemu Liverpool s novim vlasnicima.
Ps - nismo u Europa ligi jer je Birmingham uzeo mjesto, ove godine samo 5ti ide direktno
- skafiskafsnjak
#1615 Re: Liverpool FC
aaaa Carling cuP ?
Ja totalno zaboravio na to ... E pa nadati se da ce vam oni dati 5. mjesto tako sto ce uzeti bodove Tottenhamu zadnje kolo
Ja totalno zaboravio na to ... E pa nadati se da ce vam oni dati 5. mjesto tako sto ce uzeti bodove Tottenhamu zadnje kolo
- vaučer
#1616 Re: Liverpool FC
Nije nemoguće, bore se za opstanak.
- skafiskafsnjak
#1617 Re: Liverpool FC
pa da. I eto osvojili su kupvaučer wrote:Nije nemoguće, bore se za opstanak.
Zanimljivo ... Liverpool mi je uvijek drag tim bio, iako su rivali UNitedu ...
- vaučer
#1618 Re: Liverpool FC
Prosječna razina prosječnog navijača Manchester Uniteda. Jadno.
Doduše impresioniran sam razinom opsjednutosti Liverpoolom koju pokazujete u trenutcima kad bi trebali slaviti ali žao mi je što te moram obavijestiti ali navijače Liverpoola uglavnom boli neka stvar za United a još više za nekog bivšeg igrača koji je nakon odlaska iz Liverpoola bio svugdje ispodprosječan.
Samo nastavi
Doduše impresioniran sam razinom opsjednutosti Liverpoolom koju pokazujete u trenutcima kad bi trebali slaviti ali žao mi je što te moram obavijestiti ali navijače Liverpoola uglavnom boli neka stvar za United a još više za nekog bivšeg igrača koji je nakon odlaska iz Liverpoola bio svugdje ispodprosječan.
Samo nastavi
- Edin H.
#1619 Re: Liverpool FC
Gerrard jucer gleda utakmicu medju navijacima Liverpoola
Daglish

Daglish
- vaučer
#1620 Re: Liverpool FC
Koji je mod zadužen ovdje?
Sigurno nisu rezidentni Redsi, bar ne da ja znam za njih.
Sigurno nisu rezidentni Redsi, bar ne da ja znam za njih.
-
Lucas Leiva
#1621 Re: Liverpool FC
Michael Owen je igrao nad prosjecno u ispod prosjecnom klubu, a ispod prosjecno u nad prosjecnom klubu! Da nije dosao u nad prosjecni klub, nebi ni zgrabio trofej!
- vaučer
#1622 Re: Liverpool FC
Navodno Liverpool potpisuje 16-godišnjeg igrača Željezničara, Armina Hodžića.
Ne pratim baš našu ligu, jeli dobar mali?
- Charuga
- Globalni moderator
#1623 Re: Liverpool FC
O tome se vec pisalo na temi o Želji i jos niko nista ne zna definitivno. Prica se da i ako potpise nece moci otici u Englesku prije 18-te zbog radne dozvole jer ne dolazi iz EU. Mozda nisam dobro napisao ali je nesto na taj fol. Inace, mali je ubjedljivo najbolji napadac lige u tim uzrastima sa 46 postignutih golova u prvenstvu.vaučer wrote:Navodno Liverpool potpisuje 16-godišnjeg igrača Željezničara, Armina Hodžića.
- Gandalf
#1624 Re: Liverpool FC
Ma to malo novinari puštaju patke - šta se naših igrača već naigralo po Arsenalu i Juventusu, čudo jedno - taj malac je vjerovatno talentovan, ali baš odmah u Englesku, teško - za početak biće dobro da formu izbrusi u Austriji, Švici ili Belgiji - ako se tamo dokaže do neke 21-22 godine ni Engleska nije daleko.
- Charuga
- Globalni moderator
#1625 Re: Liverpool FC
To bi bio i najrealniji i najblizi scenarij. Sto se njega tice bitno mu je da potpise sa Liverpoolom (ako ima istine u tome) a onda moze rahat na posudbu i kaljenje.Gandalf wrote:Ma to malo novinari puštaju patke - šta se naših igrača već naigralo po Arsenalu i Juventusu, čudo jedno - taj malac je vjerovatno talentovan, ali baš odmah u Englesku, teško - za početak biće dobro da formu izbrusi u Austriji, Švici ili Belgiji - ako se tamo dokaže do neke 21-22 godine ni Engleska nije daleko.