Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Thirst (2009) nikako mi nije legao... da nije od rezisera vengeance trilogije ne bih ga ni skidao...
Svećenik, vampiri.... nije to tema za mene, ali eto nekako sam ga pregledao do kraja
Ljubiteljima žanra bi trebao valjati, od mene 5/10
Elite Squad: The Enemy Within (2010) tacno me stid reci da sam ovaj film izbjegavao skoro 3 godine samo zbog imena i ovoga "Elite Squad" mislio sam da se radi o bezveznoj akciji....
Odlican film i debela preporuka 9/10
Krivo mi je sto nisam prvo pregledao Elite Squad iz 2007. godine ali cu ga definitvno pregledati u narednih par dana
I am Happy wrote:Elite Squad: The Enemy Within (2010) tacno me stid reci da sam ovaj film izbjegavao skoro 3 godine samo zbog imena i ovoga "Elite Squad" mislio sam da se radi o bezveznoj akciji....
Odlican film i debela preporuka 9/10
Krivo mi je sto nisam prvo pregledao Elite Squad iz 2007. godine ali cu ga definitvno pregledati u narednih par dana
Ne volim bas prekidati filmove ali... Wings of Desire (1987) gledao 40 minuta, uopste me ne interesuje sta ce dalje desavati i kakav ce biti kraj....jednostavno nema smisla nastavljati.
_mufljuz_ wrote:meni ovaj bradonja nevjerovatno pici po zivcima - ni sekunde mi lik nije komican....
ovo mu je, moglo bi se reći, ozbiljnija uloga.
ja mogu reci da je svaki film zasran kad njega vidim u kadru - znaci filmovi u kojima je bio su ok i dobri fakat - al on mi je antiglumac i antifaca totalmente....
_mufljuz_ wrote:meni ovaj bradonja nevjerovatno pici po zivcima - ni sekunde mi lik nije komican....
ovo mu je, moglo bi se reći, ozbiljnija uloga.
ja mogu reci da je svaki film zasran kad njega vidim u kadru - znaci filmovi u kojima je bio su ok i dobri fakat - al on mi je antiglumac i antifaca totalmente....
meni je bio premocan u due date
mozda je to zbog toga sto glumi likove koji bi te u stvarnom zivotu fakat nervirali