Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zaboravio sam reći.
Meni je jako žao što Stevanović ne igra od prve minute. To možda jest harakiri u smislu prenaglašenog napada, al' mislim da bismo bili daleko ubojitiji po stranama s Miroslavom od prve minute.
I ovo, da kažem, ako, ne dao dragi Bog izgubimo, Bogom vas kumim nemojte dramatizirati, plakati, tražiti ostavke, glave i progon iz države. Tek je početak kvalifikacija, ništa nećemo izgubiti.
It_is_a_Leclerc wrote:Zaboravio sam reći.
Meni je jako žao što Stevanović ne igra od prve minute. To možda jest harakiri u smislu prenaglašenog napada, al' mislim da bismo bili daleko ubojitiji po stranama s Miroslavom od prve minute.
I ovo, da kažem, ako, ne dao dragi Bog izgubimo, Bogom vas kumim nemojte dramatizirati, plakati, tražiti ostavke, glave i progon iz države. Tek je početak kvalifikacija, ništa nećemo izgubiti.
ma jok ba...svako kad ohladi i razmisli zna da je bod velik ko kuća u Grčkoj
Ne vjerujem da ce Zahirovic i Medunjanin igrati u liniji. Harisa priroda vuce naprijed tako da ce on pokrivati prostor izmedju Zahirovica i Misimovica. Bice ovo dobro
JoseMujica wrote:joj...dobro ste Vugdalić i Nikić kakav bi to duo bio
Pricali bi anegdote iz karijere Nikica !
Ma nikić je šega lik, koliko samo viceva i tih provala zna, tu prenosa ne bi mogao pratiti ni sekunde. A Vugdalić kakva je budala on bi se sa njim posvađao i prepucavao na relaciji Sarajvo-zeljo.