Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedno je samo sigurno : Naša će mladost, ovako rovita kakva jeste već dugo, dugo, ostaviti srce na terenu pa kako bude.
Ne treba netko drugi da nam pokazuje gdje nam je mjesto, oni su naša budućnost i naš putokaz.
LunaLati wrote:Jedno je samo sigurno : Naša će mladost, ovako rovita kakva jeste već dugo, dugo, ostaviti srce na terenu pa kako bude.
Ne treba netko drugi da nam pokazuje gdje nam je mjesto, oni su naša budućnost i naš putokaz.
Dino Djurbuzovic wrote:Mi u Medjugorju kad smo bili smo citavo vrijeme gledali u nebo, kakvo ce vrijeme biti. Tako ti mogu reci ko ce igrati u prvih 11
DINO ! Bitno je da ih iznenadimo velikom kolicinom golova!
Sarajevo je favorit i imaju pravo da se nadaju dobrom rezultatu. Moraju se i njima vratiti nekad pehovi, sano se nadam da to neće biti u srijedu. Bit će ovo težak ispit za našu rovitu ekipu.
wannabe_ultra wrote:od kako je pocelo najavljujemo nekakvo karanje a od karanja ni k, celik pa olimpik.Dajte sabur, ako odigramo makar 70tak minuta kao prvo poluvrijeme protiv EDIT: .... mozemo se nadati dobrom rezultatu.
Strah me da nam se ne obije o glavu najavljivanje karanja...opet
Covjece kakvi samo likovi obitavaju na onom infu, kakve samo patnje oni imaju zbog Osima... Kakvi inteligentni prijedlozi sto se tice cijena za uzvrat na Kosevu, pa gdje bi bili smjesteni manijaci, itd. itd. U njihovim glavama je da je ovu zabranu donio Osim licno i to bi sada smisljalo nacine da se osvete, pa bi pregradjivali zapad, jug, karte bi po 20, 25, 50 KM stavljali... Ja mislim da nema gorih ljudi od ovakvih pitara...