Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alanskoda wrote:pa sto se ovdje pravite fini. internet je , pod nikovima ste. ili kontate,onaj gore vidi sve, pa mozda malo savjest da sperete?
Eto sad vjeruješ da ima Neko gore, a maloprije se smiješ kad ja napisah da vjerujem da smo pred Njim svi jednaki.
Šta se desilo, da nisi dobio dojavu da On prati šta se piše na forumu
ma najbolji su mi ovi fini. valjda im tudja nije zamirisala ili zamirisao. ko moj jaran, koji je bio uzor svega, kad smo o tome pricali ma ne bi on nema sanse.em voli zenu em je vjernik. kad prosle godine, i on ima ljubavnicu i to 13 godina mladju. pitam ga ja pa sta je bilo, odkud sad to. ma kaze pusti,zaljubio sam se.
alanskoda wrote:pa sto se ovdje pravite fini. internet je , pod nikovima ste. ili kontate,onaj gore vidi sve, pa mozda malo savjest da sperete?
Eto sad vjeruješ da ima Neko gore, a maloprije se smiješ kad ja napisah da vjerujem da smo pred Njim svi jednaki.
po logici on ima vecu odgovornost za njegov brak nego neka balavica. a to sto ce onaj gore reci boli me. od Srebrenice ne vjerujem da postoji.
po logici on ima vecu odgovornost za njegov brak nego neka balavica. a to sto ce onaj gore reci boli me. od Srebrenice ne vjerujem da postoji.
Bog nije kriv što ljudi čine zlo, nisu ljudi Njegove marionete.
Nemojmo o Srebrenici ovdje, nije ni mjesto ni vrijeme.
alanskoda wrote:Nego da pitam, je li prevara ako o nekom mastas ili sanjas.
Jeste, samo blaža forma prevare.
ok za mastu ali snove ne kontrolisemo.
da, tokom snivanja naša svijest je "isključena", i zbog toga snove ne možemo kategorisati u svjesnu prevaru, ali postojanje "bludnih"snova je ipak pokazatelj da želja za prevarom postoji, ali nije toliko jaka pa da iz podsvjesti "prodre" u svijest.
JThomas wrote:
ne može biti podjednako, jer nemaju podjednaku obavezu prema njegovom braku. njegova obaveza je veća i jača jer je dio tog braka a ona nije.
Da ga ona nije podržala u prevari do prevare ne bi ni došlo, e sad ako je nekome do računanja postotaka krivice za prevaru nek ih računa, meni je to vala vazda mrsko bilo.
evo pitanje. ona zdrava, u najboljim godinama.on rvi. ima ljubavi , nema sexa. imaju djecu. ona poslije par godina nadje nekog radi sexa. muzu je jos uvijek sve potaman.djeci isto. da li je ona k.... ili je trebala svoje fizike potrebe potisnuti ili traziti rastavu braka?
Last edited by alanskoda on 21/12/2012 18:55, edited 1 time in total.
alanskoda wrote:evo pitanje. ona zdrava, u najboljim godinama.on rvi. ima ljubavi , nema sexa. imaju djecu. on poslije par godina nadje nekog radi sexa. muzu je jos uvijek sve potaman.djeci isto. da li je ona k.... ili je trebala svoje fizike potrebe potisnuti ili traziti rastavu braka?
on...ona....on...ona, izvini ali ne mogu skontati ko tu vise ne moze, a ko moze i ko je taj sto hoce malo keksa sa strane. hajde molim te objasni, jer kazes "on poslije par godina nadje nekog radi sexa"
inace, ako sam dobro skontala - ipak govoris da on vise nije zainteresovan za sex, ona naravno i dalje ima svoje potrebe i nasla sa strane. jesi li na to mislio/mislila?
u svak0om slucaju, nije K.... i njena je odluka da li da potisne svoje potrebe ili da trazi rastavu braka ili da svoje seksualne potrebe zadovolji sa strane.
alanskoda wrote:evo pitanje. ona zdrava, u najboljim godinama.on rvi. ima ljubavi , nema sexa. imaju djecu. on poslije par godina nadje nekog radi sexa. muzu je jos uvijek sve potaman.djeci isto. da li je ona k.... ili je trebala svoje fizike potrebe potisnuti ili traziti rastavu braka?
on...ona....on...ona, izvini ali ne mogu skontati ko tu vise ne moze, a ko moze i ko je taj sto hoce malo keksa sa strane. hajde molim te objasni, jer kazes "on poslije par godina nadje nekog radi sexa"
inace, ako sam dobro skontala - ipak govoris da on vise nije zainteresovan za sex, ona naravno i dalje ima svoje potrebe i nasla sa strane. jesi li na to mislio/mislila?
u svak0om slucaju, nije K.... i njena je odluka da li da potisne svoje potrebe ili da trazi rastavu braka ili da svoje seksualne potrebe zadovolji sa strane.
dodao a,a ako ti iz daljnjeg teksta ne mozes skuziti o kome se radi mozda bih trebao nacrtati?nije on nezainteresovan nego ne moze vise. nema erekciju. za nas narod je ona k.... sad ja vas pitam da li je to tako?
Varanje u obicnim vezama i nije varanje, to se zove slobodan zivot bez obaveza. A brak je neka druga prica... tu mozda poneko samog sebe prevari kad pred maticarom kaze AHA
alanskoda wrote:nije on nezainteresovan nego ne moze vise. nema erekciju. za nas narod je ona k.... sad ja vas pitam da li je to tako?
u mojim ocima nije k....
kljucna rijec u tvom postu je bila - ima ljubavi. Dakle vecina stvari im stima u braku , osim seksa. Ubjedjena sam da ima puno brakova u tim situacijama gdje muz da svoj blagoslov supruzi da upraznjava seks sa nekom drugom osobom, znajuci da se radi o cistim fizickim potrebama koje on na zalost vise ne moze da pruzi svojoj supruzi. U nekim situacijama mozda ta zene nece reci muzu da upraznjava seksualne potrebe s nekim drugim ukoliko misli da ce to i pored razumjevanja cijele situacije ipak povrijediti njegova osjecanja ili eventualno sujetu.
Pricamo o zivim ljudima od krvi i mesa i meni licno ne pada na pamet da trcim pred rudu i osudjujem ljudske probleme i etiketiram zene u navedenim situacijama sa etiketama tipa k....
Great Cornholio wrote:
a što se tiče ove šale, koja je upućena @radosnom, jer uvidio sam da se čovjek zna šaliti ( što bi rek'o Enes Begović za sebe a i@ radosni može reći za sebe"Ja sam veliki šaldžija ) i da šale ne tumači pogrešno, pa me zbog toga nije strah da se s njim šalim na ovaj način