Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Igrali smo cini mi se kup prosle sezone u isto vrijeme, nije bilo nikakvih problema... jest da je tad bilo po 800 navijaca na oba stadiona, a sad ce biti cak duplo vise...
Ovo o čemu oni pišu jeste koeficijent samo za ovu sezonu, međutim ukupni koeficijent koji se ustvari pika je oslabio jer se rezultati od prije 5 sezona otpisuju, kada smo uzeli 1.833 boda.
Ovo o čemu oni pišu jeste koeficijent samo za ovu sezonu, međutim ukupni koeficijent koji se ustvari pika je oslabio jer se rezultati od prije 5 sezona otpisuju, kada smo uzeli 1.833 boda.
Gledajući posljednjih pet sezona najuspješniji bh. klub je Sarajevo koje se nalazi na 234. mjestu sa rankingom 5,066, dok je Željezničar na 245. mjestu (4,566). Zrinjski je na 279.mjestu, a Široki Brijeg i Borac zauzimaju 297.mjesto.
''Ovo je najveći događaj u nedjelju, jer bit će više publike na Grbavici nego na Koševu i u Skenderiji zajedno." Amar Nosim.
I onda meni neko od ovih veljača, strunjača i manjača sa foruma počne pričati o kompleksima od strane nas navijača FKS prema njima, kao i kompletne naše Uprave i ostalih.
Sarajevo_Grad wrote:''Ovo je najveći događaj u nedjelju, jer bit će više publike na Grbavici nego na Koševu i u Skenderiji zajedno." Amar Nosim.
I onda meni neko od ovih veljača, strunjača i manjača sa foruma počne pričati o kompleksima od strane nas navijača FKS prema njima, kao i kompletne naše Uprave i ostalih.
Nosime, šteta što ne znaš baratati ciframa.
a to on zna koliko ce biti navijaca u Skenderiji. I ne znam cemu usporedba fudbalska utakmica sa jednom kosarkaskom. Nije normalan
Jedva su docekali kakvu njegovu izjavu, odmah je išćeprkali, prebacili ovdje i sad je razvalce, javno analiziraju svaku rijec i znacenje....i onda on nije normalan navjerovatno
LSD wrote:Jedva su docekali kakvu njegovu izjavu, odmah je išćeprkali, prebacili ovdje i sad je razvalce, javno analiziraju svaku rijec i znacenje....i onda on nije normalan navjerovatno
Pa valjda ako je govorio o tome, neko ga je morao pitati... i čovjek rekao svoje mišljenje koje će 90% biti tačno.
LSD wrote:Jedva su docekali kakvu njegovu izjavu, odmah je išćeprkali, prebacili ovdje i sad je razvalce, javno analiziraju svaku rijec i znacenje....i onda on nije normalan navjerovatno
izjava je u skladu sa trenutnim zdrastvenim biltenom fudbalskog kluba iz novog sarajeva.
Neko ga pitao da li će više biti ljudi na Grbavici nego zajedno na Snekderiji i Koševu, doslovce tako postavljeno pitanje ili kako? Hm, interesantno, no ne treba se polemisati toliko oko toga, slažem se, ali treba reći da je odron izjava...sjetimo se polemisanja oko Saidove izjava na derbiju kako je Željo njegova mušterija, kakvi su mu samo provokativni atributi prišivani, što je najgore čovjek bi u pravu....