morel me kakva porodica iz tog danskog norchepinga udomit
lajat cu ker i sta sve treba
Moderators: _BataZiv_0809, anex
kamen spoticanja wrote:"Rjesavanje pitanja grijanja u Zenici je nacionalni projekat Bosnjaka" by sead kaknjo na rtvze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haha krivo mislis. Mozemo samo MI platiti, a ne oni NAMA.kamen spoticanja wrote:Sto se mene tice mogu sve udomiti dvije porodice Cang i Leesaraxy wrote:Pa ne bih se slozila sa "samo neka odu" bitno je znati ko ih udomljava i gdje...
Razumjem ja da su to psi "zivotinje" ali ko s tim radi iz srca i ljubavi ne postupa sa tim tako olako - barem ne bih trebalo tako hladno...
Mozda se treba novcano ucstvovati sto se tice prevoza i potrebne dokumentacije, vise od toga se ne treba placati.
Poslano sa mog LG-K350
samo nek odu
jos ako zato plate,odlicno
Pitanjce, koji inverter koristis? čitao sam onu temu i hvale uglavnom Japance sa visokim COPom -Hitachi, Panasonic, Fujitsu, i može li 9-ka gurat 40m2 za grijanje il je 12ka bolje rješenje?Distortion wrote:..
Onaj sto je bio direktor grijanja...pa dao ostavku nakon cega dolazi onaj sarajlicBobi wrote:Ček, ko je taj Sead, nisam u toku, znam dosta osoba koja imaju prezime Kaknjo, normala ljudi...., sta je taj neki poseban
?
Ostali ce placat duplokakavdanakneiskustvu wrote:kamen spoticanja wrote:"Rjesavanje pitanja grijanja u Zenici je nacionalni projekat Bosnjaka" by sead kaknjo na rtvze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
boze sacuvaj,ko je taj,znaci da ostali ne trebaju placati grijanje,to sad bilo na tvze?
Komesar SDA za Dansku?kamen spoticanja wrote:"Rjesavanje pitanja grijanja u Zenici je nacionalni projekat Bosnjaka" by sead kaknjo na rtvze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Opa vidi Frimona ko NKVDFreamon Lester wrote:Komesar SDA za Dansku?kamen spoticanja wrote:"Rjesavanje pitanja grijanja u Zenici je nacionalni projekat Bosnjaka" by sead kaknjo na rtvze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lajat cu ker i sta sve treba![]()
Ma nema sta da te cudi Kaknjo. Da smo pravna drzava Kaknjo, direktor Mittala, upravnik i poslovodja na kotlovima bi davno bili u hapsani. Onako sminke radi. Da se narod umiri. Dovesti 50 000 ljudi u situaciju da se smrznu zbog svog nemara (visegodisnjeg) je krivicno djelo. Pa neka se malo blamiraju po sudu.
Ali posto ovaj narod voli ovo da pusi onda sto se mene tice neka sve ide u pm. Neka nestane i struje, vode pa ako treba i mlijeka za bebe. Mozda se neko onda usudi podici glas.
I na kraju da je ljudima tesko davno bi zavapili na cesti. Nak dere Indijac ko im jebe mater.
Halali druže, preletio._BataZiv_0809 wrote:Kasual's sto mi ne odgovori
Ima sigurno tog i da je do mog okruženja. Tako je i kod mene otprilike kao što ti kažeš.To mi je drago cuti ako je tako, ali i dalje mislim da je do tvog okruzenja. I ja se ovdje sto poslovno, sto privatno druzim sa situiranim ljudima i Njemacka uopste nije tema ili je vrlo rijetko. Medjutim kad dodjem u svoju mahalu i u svoju staru raju, Njemacka je medju glavnim temama. Tacno vidis razliku i skonto sam da je to ono sto me najvise ubi u pojam
Ti momci sto su se zaposlili, jesu li fakat u Mital primljeni ili gdje vec? Znam da je doFu to pricao ali nisam mu bas vjerovao previse
A firme iz Viteza bi selile direkcije u Zenicu ako sam te dobro skontao?
Ruse ne volim iz poznatih razloga. Ruske metode mi nisu mrske._BataZiv_0809 wrote: Opa vidi Frimona ko NKVDa upratih te na jednoj temi da strasne stvari pises za Rusiju, ne valja to tako
![]()
P.S. Nije Kaknjo nista slagao. On i bratija mu iz maticne stranke su svakom nacionalnom pitanju pristupili upravo ovako. Traljavo, zakasnjelo, nepripremljeno, sa evidentnom kurcoboljom spram posljedica, a sve u namjeri da zastite sopstveni kriminal.
Ni RuskinjeFreamon Lester wrote:
Ruse ne volim iz poznatih razloga. Ruske metode mi nisu mrske.
Zavisi. Nekad trolam na tu temu, a nekad sam ozbiljan. Ako trolam onda sam kao i na temu SDA napisao dosta netacnih navoda. Al zijanise izbore. Jos mi doFu pare dodje._BataZiv_0809 wrote:Ni RuskinjeFreamon Lester wrote:
Ruse ne volim iz poznatih razloga. Ruske metode mi nisu mrske.![]()
P.S. Napisao si one prilike dosta netacnih navoda, mozemo o tome na pp, posto ovdje nije tema. A vala i ne moramo
Koristim Fujitsu 12-tku i 9-tku. Grijem cca 50 m2 sa te dva invertera (naravno da dobro dodju i pausalne vertikale od centralnog, pogotovo u kupatilu).Throttle wrote:Pitanjce, koji inverter koristis? čitao sam onu temu i hvale uglavnom Japance sa visokim COPom -Hitachi, Panasonic, Fujitsu, i može li 9-ka gurat 40m2 za grijanje il je 12ka bolje rješenje?Distortion wrote:..
Imam dva Altisa po 2kW a volio bih još i inverter ubacit kao alternativu jer mi je klima svakako u planu (prvenstveno za hlađenje) a ako bih time imao isplativije i grijanje-što da ne..
Tamo sam čitao pa sam u jednom trenutku došao u situaciju da više nemam pojma kome vjerovat, pola tvrdi da je isplativo, pola govori da nema šanse da je tako itd.
Drug mi kupio neki Tesla inverter 12ka, jeftin pravo, ispod 800KM al ne mogu naci nigdje ucinkovitost
Uhljebi su debili koji nizašta uzimaju pareBobi wrote:Vidim koriste se dva izraza, nehljebi i uhljebi, eh, sta je sta?
Nehljeb ne može biti uhljeb jer je toliki debil da je nesposoban da se uhljebi, a uhljeb obično u isto vrijeme ima karakteristike nehljeba. Ne znam ni ja više, zbunjen samBobi wrote:Da li nehljeb moze da bude uhljebi obrnuto
?
Uhljeb je Nehljeb koji je evoluirao...Jimmy McNulty wrote:Nehljeb ne može biti uhljeb jer je toliki debil da je nesposoban da se uhljebi, a uhljeb obično u isto vrijeme ima karakteristike nehljeba. Ne znam ni ja više, zbunjen samBobi wrote:Da li nehljeb moze da bude uhljebi obrnuto
?
Nije to poenta, poenta je da su ovi keroljupci ustvari ojroljupci jbm li im pleme.
...nisi fer, svaka rasprava u kojoj 'keroljupci' dobiju zasluzeni odgovor, bivaju obrisani...Bobi wrote:smirite hormone...nema smisla, nismo sarajlije