Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
esmasaric

#15976 Re: Gdje u Sa......

Post by esmasaric »

NinnushkA wrote:Ima li gdje snizena ona elektricna turpija za pete Scholl? Tj.ima snizena u Konzumu roza, a pored nje stoji plava, po punoj cijeni. Zna li iko sto je jedna snizena, a druga nije?? Koliko vidim, samo je boja razlika. Znam da je prosle godine bilo finog snizenja po nekim apotekama, ali nisam bas trenutno s vremenom, nemam kad obilaziti, pa ako je neko vidio.. Hvalaa :)

P.S. Je li ko koristio, ima li fajde? Mama mi se zali neki dan da su joj grozne pete, a rodjendan joj za koji dan, pa kontam da uzmem.. Je li bacanje para?
Ta turpija jede baterija kao luda ( 4 komada), plus s vremenom se jako istroši tako da ne vrijedi. I poprilično je nježna, moja mama je koristila ali nije joj pomoglo sa zadebljanjima, osim ako nije woooow snižena cijena onda je ok, otkloni površinske dijelove koji su tanki.
quarterback

#15977 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

esmasaric wrote:
NinnushkA wrote:Ima li gdje snizena ona elektricna turpija za pete Scholl? Tj.ima snizena u Konzumu roza, a pored nje stoji plava, po punoj cijeni. Zna li iko sto je jedna snizena, a druga nije?? Koliko vidim, samo je boja razlika. Znam da je prosle godine bilo finog snizenja po nekim apotekama, ali nisam bas trenutno s vremenom, nemam kad obilaziti, pa ako je neko vidio.. Hvalaa :)

P.S. Je li ko koristio, ima li fajde? Mama mi se zali neki dan da su joj grozne pete, a rodjendan joj za koji dan, pa kontam da uzmem.. Je li bacanje para?
Ta turpija jede baterija kao luda ( 4 komada), plus s vremenom se jako istroši tako da ne vrijedi. I poprilično je nježna, moja mama je koristila ali nije joj pomoglo sa zadebljanjima, osim ako nije woooow snižena cijena onda je ok, otkloni površinske dijelove koji su tanki.
nisam metroseksualac samo necu da budem ni krkan :D
meni preporucili nekad davno ovdje na forumu pa mogu i ja da preporucim vama

Image
samo pozitiva

#15978 Re: Gdje u Sa......

Post by samo pozitiva »

dingosp0 wrote:Vi preozbiljno shvatate ovu banana državu ... Ima u istočnom Sarajevu ljudi rade koje hoćeš dimenzije na limu al nez gdje se nalaze..
evo juce cujem da se sada moze predati zahtjev za izradu nove tablice pa provjeri
NinnushkA

#15979 Re: Gdje u Sa......

Post by NinnushkA »

quarterback wrote:
metroseksualac samo necu da budem ni krkan :D
meni preporucili nekad davno ovdje na forumu pa mogu i ja da preporucim vama

Image
:lol: :lol: :lol:

Neka, neka, samo tako :D

A gdje kupiti ovo cudo, ima li kod nas, ili samo preko ebaya?
quarterback

#15980 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

NinnushkA wrote: Neka, neka, samo tako :D

A gdje kupiti ovo cudo, ima li kod nas, ili samo preko ebaya?
na ebayu se moze naci original, u penniju sam vidjao dupljake ali su bili vrlo dobrog kvaliteta, uporedivog sa originalom samo se po plastici vidjelo da nije original, vjerovatno bi se mogli naci originali i po malo bolje opremljenim radnjama koje drze ovakvu robu :-D
zgiba

#15981 Re: Gdje u Sa......

Post by zgiba »

JanuaryJones wrote:Zidni sklopivi stolić kao na slici (gotovi proizvod a ne sam svoj majstor):
Image
https://www.facebook.com/ikea.sarajevo/ ... =3&theater

ili direktno u IKEA-i :-D
anonimus03

#15982 Re: Gdje u Sa......

Post by anonimus03 »

Za razliku od zdravstvenog podforuma, ova tema je malo posjecenija, pa cu ovdje pitati.
Zna li iko nekog dobrog angiologa (dr za vene) koji radi privatno ili eventualno u Vojnoj bolnici? Kosevo mi ne spominjite, bombu cu im baciti. Hitno je. Hvala!
JanuaryJones

#15983 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

zgiba wrote:
JanuaryJones wrote:Zidni sklopivi stolić kao na slici (gotovi proizvod a ne sam svoj majstor):
Image

To znam i ja. A kako u Sa nema IKEA trgovine a ovi uzimaju lopatom, ne daje mi se 90+ KM za komad iverice. Konkretno me zanima gotov proizvod u Sa, ako ima.
jao_situacije

#15984 Re: Gdje u Sa......

Post by jao_situacije »

JanuaryJones wrote:
zgiba wrote:
Image

To znam i ja. A kako u Sa nema IKEA trgovine a ovi uzimaju lopatom, ne daje mi se 90+ KM za komad iverice. Konkretno me zanima gotov proizvod u Sa, ako ima.
imam ja kući jedan nije baš isti kao na slici ima dva ova mehanizma i vide se da su metalni
gdje je kupljen veze nemam, jel obi ili tako nešto...
davno je to bilo ima i 10 godina
JanuaryJones

#15985 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

Pogledaću u OBI-ju svakako, hvala.
quarterback

#15986 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

tesko da je obi
ja nisam ja

#15987 Re: Gdje u Sa......

Post by ja nisam ja »

Gdje ima provjereno dobar majstor za mobitele da nije na carsiji dakle negdje Novi grad.Tu se ne ikljucuje onaj na Dobrinji koji pojma nema takodje i Imamex
__Phoenix__

#15988 Re: Gdje u Sa......

Post by __Phoenix__ »

Imaš na platou skenderija nekoliko njih...
supercali

#15989 Re: Gdje u Sa......

Post by supercali »

ja nisam ja wrote:Gdje ima provjereno dobar majstor za mobitele da nije na carsiji dakle negdje Novi grad.Tu se ne ikljucuje onaj na Dobrinji koji pojma nema takodje i Imamex
A mobitelu je konkretno sta?
ja nisam ja

#15990 Re: Gdje u Sa......

Post by ja nisam ja »

Znam mislila sam imali negdje ovamo blize Novi grad negdje
ja nisam ja

#15991 Re: Gdje u Sa......

Post by ja nisam ja »

supercali wrote:
ja nisam ja wrote:Gdje ima provjereno dobar majstor za mobitele da nije na carsiji dakle negdje Novi grad.Tu se ne ikljucuje onaj na Dobrinji koji pojma nema takodje i Imamex
Trazi aktualizaciju softvera.Idem na Instaliraj on se kao instalira telefon se ugasi,upali odradi sve sto treba i pise Aktualizacija nije uspjela.Tako vec nekoliko dana i svakih par sati javlja da se taj softver zavrsi.
supercali

#15992 Re: Gdje u Sa......

Post by supercali »

Prikopcas na komp I izvrsis taj update ako zelis naravno
Ako se ne zalis na rad telefona a hoces da to nestane iskljucis notifikaciju za aktualizaciju softvera
ja nisam ja

#15993 Re: Gdje u Sa......

Post by ja nisam ja »

Piala sam ti pp
supercali

#15994 Re: Gdje u Sa......

Post by supercali »

ja nisam ja wrote:Piala sam ti pp
Bolje da zoves na kafu da se ja ne mucim
Daryl Dixon

#15995 Re: Gdje u Sa......

Post by Daryl Dixon »

ja nisam ja wrote:
supercali wrote:
Trazi aktualizaciju softvera.Idem na Instaliraj on se kao instalira telefon se ugasi,upali odradi sve sto treba i pise Aktualizacija nije uspjela.Tako vec nekoliko dana i svakih par sati javlja da se taj softver zavrsi.
da ne dajes pare bezveze, ukucaj na tjubu "software actualisation for taj i taj mobitel" i pregledaj klip dva dok ne nadjes sta tebi odgovara, vjerovatno ces morati uci u safe mode mobaša a to je 3 minute posla :thumbup:
bosh

#15996 Re: Gdje u Sa......

Post by bosh »

Gdje se može odigrati stonog fudbala u Sa ? (klub ili kafić)
AmirBaa

#15997 Re: Gdje u Sa......

Post by AmirBaa »

Jedno duze pitanje :) opasno se grije soba koja je na suncanoj strani a premala je za klime. Trenutno imam one neke alu zaluzine koje se isto pravo ugriju pa sam mislio uzeti one neke koje ce mi skroz zamraciti sobu i barem malo poboljsati stanje. Pa gdje u sarajevu to potraziti, cijena otprilike 100-150 km ?
quarterback

#15998 Re: Gdje u Sa......

Post by quarterback »

AmirBaa wrote:Jedno duze pitanje :) opasno se grije soba koja je na suncanoj strani a premala je za klime. Trenutno imam one neke alu zaluzine koje se isto pravo ugriju pa sam mislio uzeti one neke koje ce mi skroz zamraciti sobu i barem malo poboljsati stanje. Pa gdje u sarajevu to potraziti, cijena otprilike 100-150 km ?
ako ti ne smeta rjesenje od 3 marke koje ruzno izgleda ali vise nego dobro radi - oblijepi staklo sa vanjske strane kuhinjskom alu folijom, bolje od bilo kakvih unutrasnjih zauzina
Daryl Dixon

#15999 Re: Gdje u Sa......

Post by Daryl Dixon »

jest' pa ce mu sutra policija doci sa nalogom za pretres da vide da li indijsku konoplju uzgaja u stanu :lol:
zomri

#16000 Re: Gdje u Sa......

Post by zomri »

Imas one roletne za zamracivanje u jysku.
Post Reply