Ta turpija jede baterija kao luda ( 4 komada), plus s vremenom se jako istroši tako da ne vrijedi. I poprilično je nježna, moja mama je koristila ali nije joj pomoglo sa zadebljanjima, osim ako nije woooow snižena cijena onda je ok, otkloni površinske dijelove koji su tanki.NinnushkA wrote:Ima li gdje snizena ona elektricna turpija za pete Scholl? Tj.ima snizena u Konzumu roza, a pored nje stoji plava, po punoj cijeni. Zna li iko sto je jedna snizena, a druga nije?? Koliko vidim, samo je boja razlika. Znam da je prosle godine bilo finog snizenja po nekim apotekama, ali nisam bas trenutno s vremenom, nemam kad obilaziti, pa ako je neko vidio.. Hvalaa
P.S. Je li ko koristio, ima li fajde? Mama mi se zali neki dan da su joj grozne pete, a rodjendan joj za koji dan, pa kontam da uzmem.. Je li bacanje para?
Gdje u Sa......
- esmasaric
#15976 Re: Gdje u Sa......
-
quarterback
#15977 Re: Gdje u Sa......
nisam metroseksualac samo necu da budem ni krkanesmasaric wrote:Ta turpija jede baterija kao luda ( 4 komada), plus s vremenom se jako istroši tako da ne vrijedi. I poprilično je nježna, moja mama je koristila ali nije joj pomoglo sa zadebljanjima, osim ako nije woooow snižena cijena onda je ok, otkloni površinske dijelove koji su tanki.NinnushkA wrote:Ima li gdje snizena ona elektricna turpija za pete Scholl? Tj.ima snizena u Konzumu roza, a pored nje stoji plava, po punoj cijeni. Zna li iko sto je jedna snizena, a druga nije?? Koliko vidim, samo je boja razlika. Znam da je prosle godine bilo finog snizenja po nekim apotekama, ali nisam bas trenutno s vremenom, nemam kad obilaziti, pa ako je neko vidio.. Hvalaa
P.S. Je li ko koristio, ima li fajde? Mama mi se zali neki dan da su joj grozne pete, a rodjendan joj za koji dan, pa kontam da uzmem.. Je li bacanje para?
meni preporucili nekad davno ovdje na forumu pa mogu i ja da preporucim vama

-
samo pozitiva
#15978 Re: Gdje u Sa......
evo juce cujem da se sada moze predati zahtjev za izradu nove tablice pa provjeridingosp0 wrote:Vi preozbiljno shvatate ovu banana državu ... Ima u istočnom Sarajevu ljudi rade koje hoćeš dimenzije na limu al nez gdje se nalaze..
-
NinnushkA
#15979 Re: Gdje u Sa......
quarterback wrote:
metroseksualac samo necu da budem ni krkan![]()
meni preporucili nekad davno ovdje na forumu pa mogu i ja da preporucim vama
Neka, neka, samo tako
A gdje kupiti ovo cudo, ima li kod nas, ili samo preko ebaya?
-
quarterback
#15980 Re: Gdje u Sa......
na ebayu se moze naci original, u penniju sam vidjao dupljake ali su bili vrlo dobrog kvaliteta, uporedivog sa originalom samo se po plastici vidjelo da nije original, vjerovatno bi se mogli naci originali i po malo bolje opremljenim radnjama koje drze ovakvu robuNinnushkA wrote: Neka, neka, samo tako![]()
A gdje kupiti ovo cudo, ima li kod nas, ili samo preko ebaya?
- zgiba
#15981 Re: Gdje u Sa......
https://www.facebook.com/ikea.sarajevo/ ... =3&theaterJanuaryJones wrote:Zidni sklopivi stolić kao na slici (gotovi proizvod a ne sam svoj majstor):
ili direktno u IKEA-i
-
anonimus03
#15982 Re: Gdje u Sa......
Za razliku od zdravstvenog podforuma, ova tema je malo posjecenija, pa cu ovdje pitati.
Zna li iko nekog dobrog angiologa (dr za vene) koji radi privatno ili eventualno u Vojnoj bolnici? Kosevo mi ne spominjite, bombu cu im baciti. Hitno je. Hvala!
Zna li iko nekog dobrog angiologa (dr za vene) koji radi privatno ili eventualno u Vojnoj bolnici? Kosevo mi ne spominjite, bombu cu im baciti. Hitno je. Hvala!
- JanuaryJones
#15983 Re: Gdje u Sa......
To znam i ja. A kako u Sa nema IKEA trgovine a ovi uzimaju lopatom, ne daje mi se 90+ KM za komad iverice. Konkretno me zanima gotov proizvod u Sa, ako ima.zgiba wrote:https://www.facebook.com/ikea.sarajevo/ ... =3&theaterJanuaryJones wrote:Zidni sklopivi stolić kao na slici (gotovi proizvod a ne sam svoj majstor):
ili direktno u IKEA-i
- jao_situacije
#15984 Re: Gdje u Sa......
imam ja kući jedan nije baš isti kao na slici ima dva ova mehanizma i vide se da su metalniJanuaryJones wrote:To znam i ja. A kako u Sa nema IKEA trgovine a ovi uzimaju lopatom, ne daje mi se 90+ KM za komad iverice. Konkretno me zanima gotov proizvod u Sa, ako ima.zgiba wrote:https://www.facebook.com/ikea.sarajevo/ ... =3&theaterJanuaryJones wrote:Zidni sklopivi stolić kao na slici (gotovi proizvod a ne sam svoj majstor):
ili direktno u IKEA-i
gdje je kupljen veze nemam, jel obi ili tako nešto...
davno je to bilo ima i 10 godina
- JanuaryJones
#15985 Re: Gdje u Sa......
Pogledaću u OBI-ju svakako, hvala.
-
quarterback
#15986 Re: Gdje u Sa......
tesko da je obi
- ja nisam ja
#15987 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima provjereno dobar majstor za mobitele da nije na carsiji dakle negdje Novi grad.Tu se ne ikljucuje onaj na Dobrinji koji pojma nema takodje i Imamex
-
__Phoenix__
#15988 Re: Gdje u Sa......
Imaš na platou skenderija nekoliko njih...
- supercali
#15989 Re: Gdje u Sa......
A mobitelu je konkretno sta?ja nisam ja wrote:Gdje ima provjereno dobar majstor za mobitele da nije na carsiji dakle negdje Novi grad.Tu se ne ikljucuje onaj na Dobrinji koji pojma nema takodje i Imamex
- ja nisam ja
#15990 Re: Gdje u Sa......
Znam mislila sam imali negdje ovamo blize Novi grad negdje
- ja nisam ja
#15991 Re: Gdje u Sa......
Trazi aktualizaciju softvera.Idem na Instaliraj on se kao instalira telefon se ugasi,upali odradi sve sto treba i pise Aktualizacija nije uspjela.Tako vec nekoliko dana i svakih par sati javlja da se taj softver zavrsi.supercali wrote:A mobitelu je konkretno sta?ja nisam ja wrote:Gdje ima provjereno dobar majstor za mobitele da nije na carsiji dakle negdje Novi grad.Tu se ne ikljucuje onaj na Dobrinji koji pojma nema takodje i Imamex
- supercali
#15992 Re: Gdje u Sa......
Prikopcas na komp I izvrsis taj update ako zelis naravno
Ako se ne zalis na rad telefona a hoces da to nestane iskljucis notifikaciju za aktualizaciju softvera
Ako se ne zalis na rad telefona a hoces da to nestane iskljucis notifikaciju za aktualizaciju softvera
- ja nisam ja
#15993 Re: Gdje u Sa......
Piala sam ti pp
- supercali
#15994 Re: Gdje u Sa......
Bolje da zoves na kafu da se ja ne mucimja nisam ja wrote:Piala sam ti pp
- Daryl Dixon
#15995 Re: Gdje u Sa......
da ne dajes pare bezveze, ukucaj na tjubu "software actualisation for taj i taj mobitel" i pregledaj klip dva dok ne nadjes sta tebi odgovara, vjerovatno ces morati uci u safe mode mobaša a to je 3 minute poslaja nisam ja wrote:Trazi aktualizaciju softvera.Idem na Instaliraj on se kao instalira telefon se ugasi,upali odradi sve sto treba i pise Aktualizacija nije uspjela.Tako vec nekoliko dana i svakih par sati javlja da se taj softver zavrsi.supercali wrote:A mobitelu je konkretno sta?ja nisam ja wrote:Gdje ima provjereno dobar majstor za mobitele da nije na carsiji dakle negdje Novi grad.Tu se ne ikljucuje onaj na Dobrinji koji pojma nema takodje i Imamex
-
bosh
#15996 Re: Gdje u Sa......
Gdje se može odigrati stonog fudbala u Sa ? (klub ili kafić)
-
AmirBaa
#15997 Re: Gdje u Sa......
Jedno duze pitanje
opasno se grije soba koja je na suncanoj strani a premala je za klime. Trenutno imam one neke alu zaluzine koje se isto pravo ugriju pa sam mislio uzeti one neke koje ce mi skroz zamraciti sobu i barem malo poboljsati stanje. Pa gdje u sarajevu to potraziti, cijena otprilike 100-150 km ?
-
quarterback
#15998 Re: Gdje u Sa......
ako ti ne smeta rjesenje od 3 marke koje ruzno izgleda ali vise nego dobro radi - oblijepi staklo sa vanjske strane kuhinjskom alu folijom, bolje od bilo kakvih unutrasnjih zauzinaAmirBaa wrote:Jedno duze pitanjeopasno se grije soba koja je na suncanoj strani a premala je za klime. Trenutno imam one neke alu zaluzine koje se isto pravo ugriju pa sam mislio uzeti one neke koje ce mi skroz zamraciti sobu i barem malo poboljsati stanje. Pa gdje u sarajevu to potraziti, cijena otprilike 100-150 km ?
- Daryl Dixon
#15999 Re: Gdje u Sa......
jest' pa ce mu sutra policija doci sa nalogom za pretres da vide da li indijsku konoplju uzgaja u stanu 
- zomri
#16000 Re: Gdje u Sa......
Imas one roletne za zamracivanje u jysku.