SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- uglavnomja
#15976 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mecka je to 
- Reglan
#15977 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
smrdim/vijest/nesreca-kod-pij ... u-267338#2
Ovi pjesaci nisu normalni, ja sinoc oko 8 vozim Alipasinom, dole kod vlade, onaj dio slabo osvijetljen. Idem iz pravca Ciglana prema Skenderiji kad ispod onog semafora 10ak metara iznad kaktusa izlijece mi ona narkomanka s jednom nogom i onaj njen iglas, prelaze ulicu. Jedva sam zakocio, nesto mase iglas, dobacuje, sreca pa sam isao oko 50km/h i na vrijeme ih vidio, inace bi ja bio danas u zatvoru a oni u bakijama

Ovi pjesaci nisu normalni, ja sinoc oko 8 vozim Alipasinom, dole kod vlade, onaj dio slabo osvijetljen. Idem iz pravca Ciglana prema Skenderiji kad ispod onog semafora 10ak metara iznad kaktusa izlijece mi ona narkomanka s jednom nogom i onaj njen iglas, prelaze ulicu. Jedva sam zakocio, nesto mase iglas, dobacuje, sreca pa sam isao oko 50km/h i na vrijeme ih vidio, inace bi ja bio danas u zatvoru a oni u bakijama
- holowey
#15978 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
covjek htio da se parkira, oni se nisu htjeli skloniti sa trotoara i pogurao ih maloLogovan wrote:https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/cr ... eva/276828
Zamalo k'o Sefić.![]()
Nismo mi za vožnje, bolestan smo narod.
- vješalica
#15979 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Opet pozar u Radnickoj valjda u zgradi
- insaneinthebrain
#15980 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ima i mrtvih 
- O'zone
- Globalni moderator
- kafanski_covjek
#15982 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
neki bi i da se obracunajuReglan wrote:smrdim/vijest/nesreca-kod-pij ... u-267338#2
Ovi pjesaci nisu normalni, ja sinoc oko 8 vozim Alipasinom, dole kod vlade, onaj dio slabo osvijetljen. Idem iz pravca Ciglana prema Skenderiji kad ispod onog semafora 10ak metara iznad kaktusa izlijece mi ona narkomanka s jednom nogom i onaj njen iglas, prelaze ulicu. Jedva sam zakocio, nesto mase iglas, dobacuje, sreca pa sam isao oko 50km/h i na vrijeme ih vidio, inace bi ja bio danas u zatvoru a oni u bakijama![]()
![]()
- JanuaryJones
#15983 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Neko na forumu vozi ovakvog bijelog mercedesa.Reglan wrote:smrdim/vijest/nesreca-kod-pij ... u-267338#2
Ovi pjesaci nisu normalni, ja sinoc oko 8 vozim Alipasinom, dole kod vlade, onaj dio slabo osvijetljen. Idem iz pravca Ciglana prema Skenderiji kad ispod onog semafora 10ak metara iznad kaktusa izlijece mi ona narkomanka s jednom nogom i onaj njen iglas, prelaze ulicu. Jedva sam zakocio, nesto mase iglas, dobacuje, sreca pa sam isao oko 50km/h i na vrijeme ih vidio, inace bi ja bio danas u zatvoru a oni u bakijama![]()
![]()
- kafanski_covjek
#15984 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
@MirzetJanuaryJones wrote: Neko na forumu vozi ovakvog bijelog mercedesa.
- JThomas
#15985 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja sam naletio dok je bio uviđaj, dal' je bilo ovako kako kaže režimaktor ne bih komentarisao... 
- vješalica
#15986 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jos jedan neurozlija koji M O R A da pokrece i trza vozilom dok jos uvijek TRAJE CRVENO svjetlo i usput krece na zutokafanski_covjek wrote:neki bi i da se obracunajuReglan wrote:smrdim/vijest/nesreca-kod-pij ... u-267338#2
![]()
-
zigson
#15987 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hah nesto bas nije u redu s tobomvješalica wrote:Jos jedan neurozlija koji M O R A da pokrece i trza vozilom dok jos uvijek TRAJE CRVENO svjetlo i usput krece na zutokafanski_covjek wrote:neki bi i da se obracunajuReglan wrote:smrdim/vijest/nesreca-kod-pij ... u-267338#2
![]()
- drug_profi
#15988 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Potpuno isto bih i ja kao vozač uradio. Pješak ide bezglavo, vozač pazi i za sebe i za njega.vješalica wrote:Jos jedan neurozlija koji M O R A da pokrece i trza vozilom dok jos uvijek TRAJE CRVENO svjetlo i usput krece na zutokafanski_covjek wrote:neki bi i da se obracunajuReglan wrote:smrdim/vijest/nesreca-kod-pij ... u-267338#2
![]()
- JanuaryJones
#15989 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
@kafanski koja ti je marka kamere i gdje si kupio?
-
Naslovnica
#15990 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A debilni pješak?vješalica wrote:Jos jedan neurozlija koji M O R A da pokrece i trza vozilom dok jos uvijek TRAJE CRVENO svjetlo i usput krece na zutokafanski_covjek wrote:neki bi i da se obracunajuReglan wrote:smrdim/vijest/nesreca-kod-pij ... u-267338#2
![]()
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#15991 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zeleno za pjesake je odavno ugaseno...vješalica wrote:
Jos jedan neurozlija koji M O R A da pokrece i trza vozilom dok jos uvijek TRAJE CRVENO svjetlo i usput krece na zuto
- BlueBlood
- JanuaryJones
#15993 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A gdje Mirzet?
- O'zone
- Globalni moderator
#15994 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Evo ga opet opljačkan Konzum u Radničkoj....
- holowey
#15995 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bankomat...O'zone wrote:Evo ga opet opljačkan Konzum u Radničkoj....
- vješalica
#15996 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naravno da jeste ali beglerbeg forumski se mora ukivati u prijestolje bogabitanga_sa_otesa wrote:zeleno za pjesake je odavno ugaseno...vješalica wrote:
Jos jedan neurozlija koji M O R A da pokrece i trza vozilom dok jos uvijek TRAJE CRVENO svjetlo i usput krece na zuto
Kad vec hocete nekoga kritikovati krenite od sebe
- bitanga_sa_otesa
#15997 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
o cemu ti to? evo ja uvijek krecem na zuto,ne pravim guzvu,ostavim debile po 150 metara, a ne prelazim 60 km/h..vješalica wrote: Naravno da jeste ali beglerbeg forumski se mora ukivati u prijestolje boga
malo se provozaj po njemackoj i austriji,pa ces vidjet da ni kod njih niko ne spava na semaforu,svi krecu na zuto,a pjesaci postuju svoje crveno..
- insomnia78
#15998 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U Parizu ti vec na zuto pocinju sviratibitanga_sa_otesa wrote:o cemu ti to? evo ja uvijek krecem na zuto,ne pravim guzvu,ostavim debile po 150 metara, a ne prelazim 60 km/h..vješalica wrote: Naravno da jeste ali beglerbeg forumski se mora ukivati u prijestolje boga
malo se provozaj po njemackoj i austriji,pa ces vidjet da ni kod njih niko ne spava na semaforu,svi krecu na zuto,a pjesaci postuju svoje crveno..
- bitanga_sa_otesa
#15999 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
insomnia78 wrote: U Parizu ti vec na zuto pocinju svirati
- Haris.ba
#16000 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U Sarajevu su vozači postali jako čudni.
Skoro niko ne staje pješacima, pješaci ne očekuju da im se stane, pješaci prolaze na crveno. Kad god odem negdje vani treba mi vremena da se naviknem da mi vozači staju na pješačkom.
Na zeleno na semaforu se kreće polahko, ubrzavanja su spora, vozi se često duboko ispod ograničenja i kad se može voziti na granici ograničenja.
Vani se na semaforu auta ispaljuju. Imam osjećaj da svi pritisnu gas do kraja.
P.S.
Samo da podsjetim na priču kada se onaj audi raspao na autoputu. Pa je ujutro poslije napisano da je vještak izračunao da se vozilo unutar ograničenja.
Eno teksta na glavnoj kliksovoj stranici kako se ne može dio parka Safet Zajko otvoriti jer je ograđen od tužilaštva jer se tri mjeseca čeka vještakov nalaz.
Skoro niko ne staje pješacima, pješaci ne očekuju da im se stane, pješaci prolaze na crveno. Kad god odem negdje vani treba mi vremena da se naviknem da mi vozači staju na pješačkom.
Na zeleno na semaforu se kreće polahko, ubrzavanja su spora, vozi se često duboko ispod ograničenja i kad se može voziti na granici ograničenja.
Vani se na semaforu auta ispaljuju. Imam osjećaj da svi pritisnu gas do kraja.
P.S.
Samo da podsjetim na priču kada se onaj audi raspao na autoputu. Pa je ujutro poslije napisano da je vještak izračunao da se vozilo unutar ograničenja.
Eno teksta na glavnoj kliksovoj stranici kako se ne može dio parka Safet Zajko otvoriti jer je ograđen od tužilaštva jer se tri mjeseca čeka vještakov nalaz.