Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Po meni se svašta može desiti. Gledajući dosadašnje utakmice, a pogotovo uzevši u obzir šta se desilo Realu niko ne može izvršiti realnu prognozu. Naravno to nas neće zaustaviti da analiziramo.
Bayern Minhen - Real Madrid
Sanse: 20% - 80%
Bayern je u knock out fazi ovogodisnje Lige Prvaka imao lagane protivnike, a u grupnoj fazi su u dvije utakmice sa jakim protivnikom imali pobjedu i poraz. Bayern trenutno ne igra dobro. Sa druge strane Realu je Liga Prvaka trofej kojim bi ova sezona mogla biti zakljucena kao uspjesna. Iako u nacionalnom prvenstvu ne igraju dobro, njihove igre u Ligi prvaka su vrlo dobre. Iako sam navijac Bayerna u ovom dvomecu, Real je favorit.
Roma - Liverpool
Sanse: 30% - 70%
Zbog Dijamanta bih volio da Roma prodje, ali mislim da nemaju puno sanse protiv Liverpoola.
Prema dosada pokazanom Real i Liverpool su favoriti, ali najveća greška koju svi prave je otpisivanje i potcjenivanje švaba, obično to skupo košta. Roma je izgledala nestvarno protiv Barcelone na Oliimpicu, sa onakvom igrom, motivacijom i zalaganjem mogu svakoga pobjediti. Kako god, mislim da cemo gledat 4 extra utakmice sa puno golova sumnjam da ce iko kalkulisati, ko god bude isao na x, cuvanje rezultata i slicno bice brutalno kaznjen.
ultima_palabra wrote:Po meni je Roma zalutala u ovu fazu takmicenja, odigrali su jednu kurcevitu utakmicu protiv Barcelone gdje su ovi odigrali najgore u zadnjih 10 godina.
Ali fol je sto se i Liverpool slabo snalazi u situacijama gdje su favoriti.
Pa razbili su i Chelsea u dvomeču. Jeste da je Chelsea imao hiljadu problema, ali svejedno ga je Roma preslušala doktorski.
I ne samo to, rezultat sa Camp Nou je nerealan + sudijski previdi(penal nad Dzekom).
Roma je Monchijeva Sevilla na steroidima. Nagazna mina samo takva, nisu gola primili na Olimpicu u LP a nije da nisu imali protivnika. Jako nezgodan protivnik.
Ja mislim da ce neko od ova cetiri tima koji su u polufinalu,
osvojiti ligu..da sam sto posto siguran, nisam..
mozda iskoci neko od pritajeni favorita, koji su vec ispali,
pa je osvoji, nikad se ne zna..
animals wrote:Ja mislim da ce neko od ova cetiri tima koji su u polufinalu,
osvojiti ligu..da sam sto posto siguran, nisam..
mozda iskoci neko od pritajeni favorita, koji su vec ispali,
pa je osvoji, nikad se ne zna..
Malo ton šteka nekih 10-ak 20 sekundi, al onda show, ko da su pokupili par ljudi odavde u studio poklaše se ljudi oko penala
Upravo slusam, ovaj Novakovic mi je strasno zabavan a Gojko je posebna prica sa svojim opkladama
Ovaj svijetla obraza rece da su Olivera zlostavljali u skoli
Malo ton šteka nekih 10-ak 20 sekundi, al onda show, ko da su pokupili par ljudi odavde u studio poklaše se ljudi oko penala
Upravo slusam, ovaj Novakovic mi je strasno zabavan a Gojko je posebna prica sa svojim opkladama
Novakovic je super dok ne krene o Unitedu, tu je sve samo ne objektivan.
A Gojko ja bi smio glavu na panj staviti da je pjan..."ima nešto što se zove osjećaj...odeš u pekaru, mesaru..."
A Gojko ja bi smio glavu na panj staviti da je pjan..."ima nešto što se zove osjećaj...odeš u pekaru, mesaru..."
Novaković je zabavan kad krene o Unitedu, o tome ti pričam Evo sad će to krenuti, samo što nisu proigrali...Prošle godine mu je glavna bila "United igra šampionski"
zomri wrote:
Novaković je zabavan kad krene o Unitedu, o tome ti pričam Evo sad će to krenuti, samo što nisu proigrali...Prošle godine mu je glavna bila "United igra šampionski"
E sa te strane jeste
Lindelofa je najavljivao kao ogromno pojačanje
"SVE SE U ŽIVOTU VRAĆA, JA BI SADA DA ZAVRSIMO OVO" A SAM ZAKUHO SVE
SmokingMan wrote:Mahalska besjeda,nervira me ovo upadanje u riječ sagovornika.Primjer klasične "rasprave" na klixu.
Samo što bi se kod forumske ekipice našla i koja prazna flaša, šaka, noga
Romanista 101% wrote:Samo nas pocijenjujte, to i zelimo a i dalje stoji nula na Olimpiku ove sezone u LP
Kad vidim ovo "dobro smo odigrali", "nismo imali srece", "losi smo"...itd...sjetim se nickova sa teme Bundesliga koji su bili navijaci Stuttgarta a Shwabe u to vrijeme bili prvaci. Isto ovako su pisali plus naravno neizbjezni avatari u raznim izvedbama.
Pitam se gdje li su ti ljudi danas, cim li se bave, za koga navijaju? Je li im bilo nezgodno povuci se sa foruma?
Nemoj mi zamjeriti, znam da si ti uvijek navijao za Rimljane i da ces navijati za njih i u Serije B ako krene po zlu.
Od 2011. do danas Barcelona je LP osvojila samo jednom (2015.), a u tih sedam sezona Lionel Messi je u nokaut-fazi natjecanja, i to od četvrtfinala do finala, postigao samo pet golova
Dok je u isto vrijeme ronaldo samo 30 golova tap-in-ovo.
Vanzemaljski od mesija valjda bude imao vremena da ramosa prestigne
Tabela:
30 - Cristiano Ronaldo.
10 - Robert Lewandowski.
9 - Thomas Müller.
8 - Neymar.
7 - Mario Mandzukic.
6 - Arjen Robben, Luis Suarez.
5 - Karim Benzema, Sergio Ramos, Antoine Griezmann, Leo Messi.
Romanista 101% wrote:Samo nas pocijenjujte, to i zelimo a i dalje stoji nula na Olimpiku ove sezone u LP
Kad vidim ovo "dobro smo odigrali", "nismo imali srece", "losi smo"...itd...sjetim se nickova sa teme Bundesliga koji su bili navijaci Stuttgarta a Shwabe u to vrijeme bili prvaci. Isto ovako su pisali plus naravno neizbjezni avatari u raznim izvedbama.
Pitam se gdje li su ti ljudi danas, cim li se bave, za koga navijaju? Je li im bilo nezgodno povuci se sa foruma?
Nemoj mi zamjeriti, znam da si ti uvijek navijao za Rimljane i da ces navijati za njih i u Serije B ako krene po zlu.
imamo sad tamo onog mustafu koji suptilno navija za stuttgart
Od 2011. do danas Barcelona je LP osvojila samo jednom (2015.), a u tih sedam sezona Lionel Messi je u nokaut-fazi natjecanja, i to od četvrtfinala do finala, postigao samo pet golova
Dok je u isto vrijeme ronaldo samo 30 golova tap-in-ovo.
Vanzemaljski od mesija valjda bude imao vremena da ramosa prestigne
Tabela:
30 - Cristiano Ronaldo.
10 - Robert Lewandowski.
9 - Thomas Müller.
8 - Neymar.
7 - Mario Mandzukic.
6 - Arjen Robben, Luis Suarez.
5 - Karim Benzema, Sergio Ramos, Antoine Griezmann, Leo Messi.
Ali ne shvatam kakav je kriterij od 2011. godine do danas, zašto od 2011. godine baš? Recimo te 2011. godine je ponizio Real Madrid u polufinalu na Santiago Bernabeu. Da smo uzeli kriterij pet godina, deset godina, od posljednje titule koju je Barcelona osvojila ili bilo kako drugačije, nego baš od 2011. godine.