SpecialOffer wrote:
Ti si daleko gori na temi Bayerna, zato tisu misu.missko wrote:A ovaj je najpoznatiji pogotovo na temama Liverpul i United.insaneinthebrain wrote:costaaaaaaaaa![]()
Moderators: Charuga, Tomahawk11
SpecialOffer wrote:
Ti si daleko gori na temi Bayerna, zato tisu misu.missko wrote:A ovaj je najpoznatiji pogotovo na temama Liverpul i United.insaneinthebrain wrote:costaaaaaaaaa![]()
Ja mislim da sam ti jednom rekao ali opet cu. Uzimas neku jebenu drogu u zadnje vrijeme.todd_smith wrote:kada pogledas ostatak engleske lige, skontas da liverpool ima sasvim solidan skup igraca trenutno
Koja je razlika izmedju veznog reda Uniteda i Liverpoola? Jebo imena, gledaj kako igraju, panjevi i jedni i drugi.Mustang1 wrote:Ja mislim da sam ti jednom rekao ali opet cu. Uzimas neku jebenu drogu u zadnje vrijeme.todd_smith wrote:kada pogledas ostatak engleske lige, skontas da liverpool ima sasvim solidan skup igraca trenutno
Chinese Super League side Chatung Sheitua are lining up a bumper £20m bid for LFC left back Jose Enrique!
Ako prodaju Enriquea za 20, halalit ću kupovinu Carrolla.AmiĐa_Idriz wrote:Chinese Super League side Chatung Sheitua are lining up a bumper £20m bid for LFC left back Jose Enrique!![]()
![]()
![]()
![]()
e jebi ga sad, al ovo kad bi uspjeli