M e m o wrote:tako je kako je
ali si 100% siguran da je orginal od ovlaštenog dilera
i kako se vidi trenutno je bio rasprodat ovaj od 540 ojra,
kada sam ja slikao u prodavnici
pa uslikaj i samsung ponudu i cijene usporedbe radi
Moderator: Benq
M e m o wrote:tako je kako je
ali si 100% siguran da je orginal od ovlaštenog dilera
i kako se vidi trenutno je bio rasprodat ovaj od 540 ojra,
kada sam ja slikao u prodavnici
Potpisujemhakazvaka wrote:Samo nabrzinu: iskreno se nadam i molim Boga da, svaki ukradeni mobitel koji kupite, vam crkne sto prije
potpisujeagent_001 wrote:Potpisuju li još 8.1.1?
Meni na iPhone 5s sve uredu.todd_smith wrote:kada ce izbaciti novi ios sto ne zeza za bateriju i wifi?
meni na sestici uradio update, nije mogao wifi, guglao izbaci mi da je masovni fail wifia sa novim updateom i moras nesto tamo resetovati da bi ti pocelo raditiiSwagga wrote:Meni na iPhone 5s sve uredu.todd_smith wrote:kada ce izbaciti novi ios sto ne zeza za bateriju i wifi?
todd_smith wrote:meni na sestici uradio update, nije mogao wifi, guglao izbaci mi da je masovni fail wifia sa novim updateom i moras nesto tamo resetovati da bi ti pocelo raditiiSwagga wrote:Meni na iPhone 5s sve uredu.todd_smith wrote:kada ce izbaciti novi ios sto ne zeza za bateriju i wifi?
pa jesam, sad za sad normala je sveSarah24 wrote: I, jesi li napravio? Meni otkako se uradio update, kad se zaključa telefon, wi-fi se ugasi i sve notifikacije koje mi dođu tad, dođu preko mobilne mreže koja normalno skida kredit. Da li je to taj problem sa wi-fi o kojem govorite ili ima još nešto?
AT-store je daleko od "oficijelnog" prodavača, mekline je opet udure!dinao wrote:Koliko ja znam, trenutno je najjeftinija sestica u Univerzalno. Cini mi se 1240 KM.
E sad, mnogi ih ne preporucuju. Ja opet imam srecu da sve sto sam kupio kod njih radi vec par godina bez problema.
Probaj na Pik-u. Sad su kao zvanicni prodavaci i AT-Store i Mekline, ako ti je bitna garancija. Oni su mislim malo skuplji.
Sretno gdje god da kupis.
Ni jedan ni drugi nije zvanični distributer iPhonea.dinao wrote:Koliko ja znam, trenutno je najjeftinija sestica u Univerzalno. Cini mi se 1240 KM.
E sad, mnogi ih ne preporucuju. Ja opet imam srecu da sve sto sam kupio kod njih radi vec par godina bez problema.
Probaj na Pik-u. Sad su kao zvanicni prodavaci i AT-Store i Mekline, ako ti je bitna garancija. Oni su mislim malo skuplji.
Sretno gdje god da kupis.
Ja u Fontele prije par dana platio 1280KM. Mogao sam naci jeftinije, ali kod njih mi je najsigurnije. A i ne bih cigancio u 50KM kad dajem tolike pare jer ipak jedini daju 2 god garancije.grabber wrote:Gdje se u BiH najjeftinije može nabaviti iPhone 6 16 GB?