Uzimati komentare sa naslovne klixa kao nesto relevantno, ne znam sta da kazem na to. Ko uopste cita ono smece? hrpica istih likova pljuje i bise besmislice.Artest wrote:Nisam mislio samo na ovo ljeto i samo na forumase. Treba mu zamandalit vrata za sva vremena, jer je to u interesu reprezentacije i rezultata (samo nekako treba ubjedit Vujosevica, ako ostane). Koji ce nam kurac i u buducnosti? Da pusta Baju i glumi neku zvijezdu? Vazda je bolje imat momke poput Sejfica, Lončara... Mozda nisu talenti od kojih bi imali igracke koristi, ali makar ne slave rodjendane uz Cecine pjesme...javno.
Ako pratis komentare na naslovnoj klixa, onda znas kakav ugled Nurkic uziva. Cisto sumnjam da preko 100 lajkova na uvrede stigne iz Lukavice i Posusja.
Treba mu šuknut tako sto ce ljeta provodit slobodan, umjesto da rinta za reprezentaciju. Htio ili ne htio igrati za nju.
I od tih 100 lajkova glavu dajem da nijedan od doticnih likova nikada nije bio ni na kakvoj utakmici. Ne daj boze da je igrao kosarku i da poznaje pravila iste. Dakle, data je mogucnost svakome da pise sta hoce, kad hoce i kako hoce.
Isto vazi i za forum. Nekolicina nas ovdje komentarise i nismo pokazatelj nicega. A narocito ne misljenja javnosti.
Primjetit ces da kad se desavaju lijepe stvari, komentari na forumu su minimalni. Kad je nesto ruzno, kad se nesto zajebe, kad se treba psovati, pljuvati komentari pljuste. Zato kazem, ne obazirati se na to.
Samo je problem, kao sto sam vec naveo, EP se ne odrzava vise svako 2 godine, nego 4. A do SP mi tesko mozemo doci. Dakle, jedan igrac fakticki sada moze odraditi maksimalno 3-4 evropska. Da ga zaobidju povrede. E to je problem. Godine prolaze i vec sljedece EP Juka vise nece biti tako mlad igrac.