Nemoj da lažeš. I ptice na grani znaju da je ta vlada ostala bez skupštinske većine samo nekoliko sedmica nakon što je osnovan DF. I nije samo Hanka napustila tu većinu, već i poslanici Zeković i Hošić. U prvih nekoliko sedmica nakon osnivanja DF-a vidjelo se da je Hanka u nezgodnoj situaciji. Kad god je bilo neko važno glasanje, bila je odsutna ili suzdržana, da bi potom otvoreno uskratila podršku vladi.VjecitiStudent wrote:"Ono pas a ovo mu brat"Maystor wrote:Šupljiraš. Možemo i milijardu puta. Ako je najveći grijeh DF-a političko djelovanje Hanke Vajzović u periodu kada DF nije ni postojao - onda su najčišća stranka u univerzumu.VjecitiStudent wrote:
I tako čestita i poštena postade druga osoba stranke.
Nažalost, o ovome smo milion puta.
Dalje, ako se dobro sjećam, ti i slični tebi su na ovom forumu pljuvali po Hanki i kad je trebalo i kad nije, a istovremeno u zvijezde zakivali onog Damira Marjanovića. Licemjeri. Ona ga je proizvela. Ispod suknje joj je ispao i postao ministar. Ne može bit da on valja a ona ne valja.
Njen je grijeh je što je ušla u aferu sa SDA. Iz te afere se rodio Damir Marjanović. Bez obzira što ja mislim loše o njemu, dotični i dan danas uživa ogromnu popularnost među građanima. A Hanka - vještica, je li?
I jedno i drugo su digli ruku za Radeljaša.
A Hanka je nastavila podržavati Vladu i nakon osnivanja DF-a.
I de me podsjeti, možda mi je promaklo, koji je to deal Hanka imala sa Radeljašem, ikada?