Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
Maystor

#15951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

VjecitiStudent wrote:
Maystor wrote:
VjecitiStudent wrote:
I tako čestita i poštena postade druga osoba stranke.
Nažalost, o ovome smo milion puta.
Šupljiraš. Možemo i milijardu puta. Ako je najveći grijeh DF-a političko djelovanje Hanke Vajzović u periodu kada DF nije ni postojao - onda su najčišća stranka u univerzumu.
Dalje, ako se dobro sjećam, ti i slični tebi su na ovom forumu pljuvali po Hanki i kad je trebalo i kad nije, a istovremeno u zvijezde zakivali onog Damira Marjanovića. Licemjeri. Ona ga je proizvela. Ispod suknje joj je ispao i postao ministar. Ne može bit da on valja a ona ne valja.
Njen je grijeh je što je ušla u aferu sa SDA. Iz te afere se rodio Damir Marjanović. Bez obzira što ja mislim loše o njemu, dotični i dan danas uživa ogromnu popularnost među građanima. A Hanka - vještica, je li?
"Ono pas a ovo mu brat"
I jedno i drugo su digli ruku za Radeljaša.
A Hanka je nastavila podržavati Vladu i nakon osnivanja DF-a.
Nemoj da lažeš. I ptice na grani znaju da je ta vlada ostala bez skupštinske većine samo nekoliko sedmica nakon što je osnovan DF. I nije samo Hanka napustila tu većinu, već i poslanici Zeković i Hošić. U prvih nekoliko sedmica nakon osnivanja DF-a vidjelo se da je Hanka u nezgodnoj situaciji. Kad god je bilo neko važno glasanje, bila je odsutna ili suzdržana, da bi potom otvoreno uskratila podršku vladi.

I de me podsjeti, možda mi je promaklo, koji je to deal Hanka imala sa Radeljašem, ikada?
Last edited by Maystor on 17/10/2014 01:23, edited 1 time in total.
vivaldi

#15952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vivaldi »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
vivaldi wrote:
ma ne mislim uopste na onu trakavicu komsic-hdz, vec na generalnu politiku.

posto volim koristiti narodni jezik, jebes suplju i po milioniti put uspostavljanje jedne te iste dijagnoze tipa male plate, male penzije, velika nezaposlenost, eu, integracije, sejdic finci, klinac palac..

pa brate svi to znamo vec 20 godina. razlika je smao u tome sto mi o tome ovdje pisemo dzaba, a zeljko punih osam goidna uzima po 5 milja bez imalo stida i bez imalo odgovornosti.

sto nije nikada rekao "ljudi moji stid me uzimati tolike pare svakih mjesec". Nije jer ga boli tuki. Njemu niko nije prostetsvovao i trazio da mu isplati 15 zaostalih plata, a i oni sto su mu dolazili pod prozor im je davao podrsku. Pa po meni je to licemjerno, uzimas 5 milja, a podrazvas sirotinju, lozis ih, a to je cak pred kraj radio i dok je bio u sdp-u.

on se i sada, kao veceras suljagic, postavlja kao da neko ima apsolutnu vlast koju je u bih nemoguce imati jer evo vec sada znamo da moras imat hdz u vlasti, a na drzavnom nivou mileta ili bosica svejedno.

pa to su u startu tolike razlike da tu nema rasprave i sad ces ti nekome ponuditi svoj program koji ce neko od njih jedva docekat da prihvati. ma daaaaaaaaaaaaaaaj

to je cisto ubleharenje, jer da posotji apsolutna vlast i da postoji ta beskompromisnost kakvu on zagovara BiH sasvim sigurno nebi bila ovakva kakva jeste jer je ovakvu kakvu jeste ne zeli nijedan dosadasnji izborni pobjednik. NIJEDAN!!!

mile bi je podero davno da moze kada je totalno dominirao izborima, hdz bi davno napravio entitet kada je rasturao izbore, a i sda bi da moze od nje napravila da tursku pokrajinu ili nesto drugo ne znam, ali ovo sigurno ne bi.

suplja se moze prodavati u predizbornoj, ali suplje nema kada udjes u vlast.

i onaj umihanic u tuzli godinama prodavao expertize, a kad je dosao za premijera sve pade u vodu jer je izmedju suplje teroije i praxe ogromna razlika, pa ga sad radnici ganjaju motkom bas kao i sve njegove prethodnike
Čovjek je uzimao pet milja, hejjjjj, pet milja, na funkciji/u stranci gdje je 99% ostalih političara uzimalo milione ( ako su bili u mogućnosti, a Željko je istu imao ). Pa jebem mu miša. Da su svi političari uzimali pet milja ko Željko, nakon silnih pokradenih para i uništenih firmi koje su prodate za marku, mi bi bili barem Švica.Barem Švica. Jel ti kontaš šta pišeš ? Porediš čovjeka koji je uzimao pet hiljada sa ljudima koji su pokrali MILIJARDE. Reci da se zajebavaš, molim te.
akcenat je na licemjerju i prodavanju muda za bubrege pa ti meni reci jel se ti zajebavas pa ti treba zeljko komsic da ti kaze kako imas malu platu i da ti deda ima malu penziju?
Chavez Presidente

#15953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chavez Presidente »

VjecitiStudent wrote:
Chavez Presidente wrote:Gornji demant je izašao 11.septembra 2014. kao demant teksta objavljenog na "moj (SDP) portal"
Ti ocito nepazljivo citas, pa pokusaj jos jednom. Kako se moze budzet za bijeli hljeb namjenjen jednoj osobi koja ima to pravo i na koju je izdato rjesenje moze preusmjeriti na Inicijativu glasacu za Srebrenicu. Jedini nacin je isplata osobi cije ime se nalazi u rjesenju inace bi sve drugo bilo krsenje zakona. Idi kod Kozadre pa provjeri kako se prebacuje javni novac nemoj da budes komican.

"Kada smo počeli sa poslom u Srebrenici, još u maju 2012. godine, bilo je mnogo obećanja, a na terenu je doslovno falilo sredstava za organziaciju prevoza, hrane i osnovnih potreba tada već više od petnaest ljudi koji su bili stalno uključeni u realizaciju inicijative."
Originalni tekst o bijelom hljebu je izašao 10.01.2014.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/na-budze ... /140108039

Svake godine Vlada da novac za stotine ublehoznih udruženja, napravi stotine ugovora o djelu sa fizičkim licima i ti nas sad ubjeđuješ kako je to nemoguće????
Jaao Studenta, ne mogu da vjerujem, pa jeli ti znas o cemu pricamo? Radi se o isplati jednoj osobi koja je dobila pravo na te novce. Vlada finansira razna kretenska udruzenja ali to nije tema ovog razgovora. U tekstu jasno vidis da oni nisu dali jedne mrtve marke u Inicijativu za Srebrenicu jer im to tada nije bilo fancy tj. nisu vidjeli tala od toga. Inisijativa je skupljala ljude po selima, sopstvenim parama (tj. parama Emira Suljagica). Tekst na klixu je samo konstatacija koliko je kome isplaceno i to je sve istina a te info mozes dobiti u Vladi KS. Ti izgleda nikad nisi radio u finansijama pa baljezgas gluposti.

Ali sa tobom je najlakse ovako:

Jeste Emir je lopina, gangster, pokrao je vise od sda i sdp, ovi iz Inicijative su lopovi i varalice, eto moze li tako da ti bude lakse. Bas si cirkusant!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#15954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

Ima li video klip te emisije na TV 1 gdje je Suljagic bio gost?

@cvrcak realno govori. Nerealan je pokusaj izjednacavanja bas sviju. Mislim, kontam razlog tog pokusaja, ali je neprihvatljiv, los i namjerno tako upakovan i plasiran da bi se kao poentiralo, e svi su oni siti. A nisu.

Nadam se da ce DF ostati na tragu ovog pravca koji su zauzeli. SDA-HDZ, pobjedili ste, a prijetoga i napravili najveci postotak sranja u ovoj drzavi. Eto pa popravljajte situaciju. A DF, i svi ostali, neka podrze sve pozitivno, i nemilosrdno neka napadu i budu protiv onoga negativnog. Manjinska vlada, navijam za to :D
Last edited by -LIBERO- on 17/10/2014 01:34, edited 1 time in total.
cvrčak_na_hedonizmu

#15955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

vivaldi wrote:
akcenat je na licemjerju i prodavanju muda za bubrege pa ti meni reci jel se ti zajebavas pa ti treba zeljko komsic da ti kaze kako imas malu platu i da ti deda ima malu penziju?
Valjda bi akcenat trebao biti na poštenju ili je tebi isti, jal pet milja, jal milionče. Ako tražiš idealne ljude onda predlažem Utopiju, vjerujem da bi odgovarala.

Da ponovimo lekciju,

pet milja
milion

A to oko plata i penzija, jebiga, treba oduzimati nelegalno stečenu imovinu, uraditi reviziju privatizacije i pohapsiti lopove. Vjerujem da se slažeš sa mnom :oops:
sebija

#15956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sebija »

Ovo su prvi i posljednji izbori na kojima je DF dobio glasove. SDA će njim obrisati goozicu i onda odoše skupa u opoziciju.
Chavez Presidente

#15957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chavez Presidente »

vivaldi wrote:
ma ne mislim uopste na onu trakavicu komsic-hdz, vec na generalnu politiku.

posto volim koristiti narodni jezik, jebes suplju i po milioniti put uspostavljanje jedne te iste dijagnoze tipa male plate, male penzije, velika nezaposlenost, eu, integracije, sejdic finci, klinac palac..

pa brate svi to znamo vec 20 godina. razlika je smao u tome sto mi o tome ovdje pisemo dzaba, a zeljko punih osam goidna uzima po 5 milja bez imalo stida i bez imalo odgovornosti.

sto nije nikada rekao "ljudi moji stid me uzimati tolike pare svakih mjesec". Nije jer ga boli tuki. Njemu niko nije prostetsvovao i trazio da mu isplati 15 zaostalih plata, a i oni sto su mu dolazili pod prozor im je davao podrsku. Pa po meni je to licemjerno, uzimas 5 milja, a podrazvas sirotinju, lozis ih, a to je cak pred kraj radio i dok je bio u sdp-u.
Čovjek je uzimao pet milja, hejjjjj, pet milja, na funkciji/u stranci gdje je 99% ostalih političara uzimalo milione ( ako su bili u mogućnosti, a Željko je istu imao ). Pa jebem mu miša. Da su svi političari uzimali pet milja ko Željko, nakon silnih pokradenih para i uništenih firmi koje su prodate za marku, mi bi bili barem Švica.Barem Švica. Jel ti kontaš šta pišeš ? Porediš čovjeka koji je uzimao pet hiljada sa ljudima koji su pokrali MILIJARDE. Reci da se zajebavaš, molim te.
:thumbup:
vivaldi

#15958 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vivaldi »

vivaldi wrote:
Valjda bi akcenat trebao biti na poštenju ili je tebi isti, jal pet milja, jal milionče. Ako tražiš idealne ljude onda predlažem Utopiju, vjerujem da bi odgovarala.

Da ponovimo lekciju,

pet milja
milion

A to oko plata i penzija, jebiga, treba oduzimati nelegalno stečenu imovinu, uraditi reviziju privatizacije i pohapsiti lopove. Vjerujem da se slažeš sa mnom :oops:
meni akcenat uopste nije na postenju. ni najmanje. postenja nema nigdje, samo da podsjetim da je u zadnjih par godina strasni siemens isplatio stotine miliona odstete i kazne sirom svijeta zbog podmicivanja, namjestnja itd.

jebes postenje, od toga se ne zivi.

ne mislim da je problem ni korpucija jer nema vece korpucije na planeti od kine, rusije i turske pa te ekonomije najbrze rastu vec godinama (ne racunajuci ruse ove godine zbog ukrajine)

meni je bitna sposobnost i kontakti, a zeljko to nije pokazao jer nije on od juce na funkcijama.

ako lokalna vlast u tesnju napravi rezultat mogao je i on nesto pokazat sa malo jace funkcije. ali da bi to uradio trebao je malo po svijetu putovati s delegacijom privrednika, a ne s rajom.

a kakve je kontakte ostvario za ovih osam godina najbolju pokazuju sastanci koje su inicirali ili organizovali stranci - njega nigdje ni na mapi.

izvini, al ja u te gole proleterske ideje ne vjerujem
cvrčak_na_hedonizmu

#15959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

vivaldi wrote:
vivaldi wrote:

Da ponovimo lekciju,

pet milja
milion

meni akcenat uopste nije na postenju. ni najmanje. postenja nema nigdje, samo da podsjetim da je u zadnjih par godina strasni siemens isplatio stotine miliona odstete i kazne sirom svijeta zbog podmicivanja, namjestnja itd.

jebes postenje, od toga se ne zivi.

ne mislim da je problem ni korpucija jer nema vece korpucije na planeti od kine, rusije i turske pa te ekonomije najbrze rastu vec godinama (ne racunajuci ruse ove godine zbog ukrajine)

meni je bitna sposobnost i kontakti, a zeljko to nije pokazao jer nije on od juce na funkcijama.

ako lokalna vlast u tesnju napravi rezultat mogao je i on nesto pokazat sa malo jace funkcije. ali da bi to uradio trebao je malo po svijetu putovati s delegacijom privrednika, a ne s rajom.

a kakve je kontakte ostvario za ovih osam godina najbolju pokazuju sastanci koje su inicirali ili organizovali stranci - njega nigdje ni na mapi.

izvini, al ja u te gole proleterske ideje ne vjerujem
BiH ima jako malo stanovnika i veoma solidne resurse što bi u teoriji značilo da bi stanovništvo trebalo biti relativno lako zaposliti i prehraniti. Šta se kod nas dešava, sve pokradoše, al bukvalno. Treba nam pošten, pa sve ostalo, političar, državnik, partija. Kada to uradimo možemo pričati, može bolje, nema kontakte, bla, bla. Ti kao da nisi svjestan šta se kod nas dešava. Barem trećina ljudi nema hljeba da jede, a ima para i resursa u državi. Nije bitan kontakt u ovom trenutku, bitan je lopovluk i nepostojanje zakona, odnosno neprovođenje istog.

Usput, sve navedene zemlje imaju proizvodnju i dosta radnih mjesta, šta mi imamo ? Karinu, eto šta imamo. I lopove u svim segmentima društva.

Šta ti kontaš, sposoban čovjek sa kontaktima, i hop, eto nas ko Njemačka :lol: De ba, uozbilji se.

Komšić je u odnosu na 99% političara izrazito pošten lik. To nije gola proleterska, to je činjenica. Za početak :thumbup: Ne može bolje. Jedino ako imaš neki čarobni štapić pa da riješiš sve za par minuta, a onda bih te zamolio da mi ga posudiš na par minuta. Hvala.
homega

#15960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by homega »

Treba biti krajnje ljudski i politički korektan i priznati DF-u ogroman izborni uspjeh. Treba im svakako dati priliku za dokazivanje izbornih rezultata i povjerenja birača. Ukoliko opravdaju, obavezni smo na čestitanje i priznanje boljeg, mada sam osobno skeptik i s velikom količinom sumnje u sposobnost njihovih članova da se izbore sa nacionalističkim političkim vukovima koji nas vuku po dnu već dvije decenije. Naročito ne vjerujem da su generalno sposobni oduprijeti se čarima i blagodetima moći i korupcije kao "sastavnim dijelom" političkih pozicija.

Ako uspiju savladati nesposobno pravosuđe i primorati ga na efikasnost i efektivnost, onda će i uspjeti.
VjecitiStudent

#15962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Maystor wrote:
VjecitiStudent wrote:
"Ono pas a ovo mu brat"
I jedno i drugo su digli ruku za Radeljaša.
A Hanka je nastavila podržavati Vladu i nakon osnivanja DF-a.
Nemoj da lažeš. I ptice na grani znaju da je ta vlada ostala bez skupštinske većine samo nekoliko sedmica nakon što je osnovan DF. I nije samo Hanka napustila tu većinu, već i poslanici Zeković i Hošić. U prvih nekoliko sedmica nakon osnivanja DF-a vidjelo se da je Hanka u nezgodnoj situaciji. Kad god je bilo neko važno glasanje, bila je odsutna ili suzdržana, da bi potom otvoreno uskratila podršku vladi.

I de me podsjeti, možda mi je promaklo, koji je to deal Hanka imala sa Radeljašem, ikada?
DF je osnovana početkom aprila 2013. godine, Radeljaš postaje predsjednik upravnog odbora ZZO-a u januaru 2013. godine.
Corto Maltese

#15963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Chavez Presidente wrote: Čovjek je uzimao pet milja, hejjjjj, pet milja, na funkciji/u stranci gdje je 99% ostalih političara uzimalo milione ( ako su bili u mogućnosti, a Željko je istu imao ). Pa jebem mu miša. Da su svi političari uzimali pet milja ko Željko, nakon silnih pokradenih para i uništenih firmi koje su prodate za marku, mi bi bili barem Švica.Barem Švica. Jel ti kontaš šta pišeš ? Porediš čovjeka koji je uzimao pet hiljada sa ljudima koji su pokrali MILIJARDE. Reci da se zajebavaš, molim te.
Nije problem što je Komšić uzimao predsjedničku platu, nego što se ponosi time da je, i pored plate od pet milja, siromah.
Još veći problem je to što on, sudeći po imovinskom kartonu, zaista živi na rubu egzistencije.
Da vodi državu neko ko ne umije voditi kućni budžet?
Mrka kapa.
mO k3

#15964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

Corto Maltese wrote:
Chavez Presidente wrote: Čovjek je uzimao pet milja, hejjjjj, pet milja, na funkciji/u stranci gdje je 99% ostalih političara uzimalo milione ( ako su bili u mogućnosti, a Željko je istu imao ). Pa jebem mu miša. Da su svi političari uzimali pet milja ko Željko, nakon silnih pokradenih para i uništenih firmi koje su prodate za marku, mi bi bili barem Švica.Barem Švica. Jel ti kontaš šta pišeš ? Porediš čovjeka koji je uzimao pet hiljada sa ljudima koji su pokrali MILIJARDE. Reci da se zajebavaš, molim te.
Nije problem što je Komšić uzimao predsjedničku platu, nego što se ponosi time da je, i pored plate od pet milja, siromah.
Još veći problem je to što on, sudeći po imovinskom kartonu, zaista živi na rubu egzistencije.
Da vodi državu neko ko ne umije voditi kućni budžet?
Mrka kapa.
Ocito mu je dovoljno 5 milja da prezivi dok oni drugi hapaju li hapaju , i jos ono sto uhapaju im nije dovoljno
weredsf

#15965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Maystor wrote:
Man of steel wrote:Šta je Željko Komšić uradio proteklih osam godina je prema Hanki Vejzović deplasirano pitanje. :lol:
Odgovoriću ti ja na oba navoda.
1. Nije Željko Komšić u vlasti 8 godina, već mnogo duže. I svaki puta na kraju nekog mandata bi se kandidovao direktno na izborima, da građani kažu šta misle o tome šta je i kako radio. Rezultati su poznati. Prekucao svaku izbornu listu na kojoj se pojavio, uključujući i ovu posljednju.
2. Hanka Vajzović je obavila mini trgovinu sa SDA, koja se ni na koji način ne može fakturisati DF-u, koji tada nije ni postojao. Od osnivanja DF-a, Hanka je poštovala organe stranke i nema joj se šta zamjeriti na rad u kantonu i federalnom domu naroda od kada je član DF-a.
A kad gradjani izaberu SDA ili nekoga iz SDA ona su to primitivci, seljaci...koji standardi
Heartbeats

#15966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Heartbeats »

sebija wrote:Ovo su prvi i posljednji izbori na kojima je DF dobio glasove. SDA će njim obrisati goozicu i onda odoše skupa u opoziciju.
A pobjeti ce ih ko?
Da nece mozda Costa Concordia?
Rusina_17

#15967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Rusina_17 »

crvenebrigade wrote:Danasnjim prostackim i ad hominem napadom na dr. Emira Suljagica, kandidata za clana Predsjednistva BiH u biltenu SDA -Slobodna Bosna, narucenim od Zeljka Komsica pocelo je nezaustavljivo raspadanje Demokratske fronte.

Izgleda da je najveci problem dr. Emir Suljagic, a nije tajni i antidrazavni dogovor sa Draganom Covicem, onda Zeljko Komsic misli da su glasaci DF-a i gradjani BiH naivni i sa malo pameti.

Dakle, treba ukloniti iz DF-a, dr. Emira Suljagica, Reufa Bajrovica i sve one koji se protive provedbi antidrazavnog dogovora iz Sirokog Brijega sklopljenog sa kriminalizovanim Draganom Covicem i HDZ BIH

Ovaj neljudski napad na dr. Emira Suljagic ce se tesko obiti o glavu Zeljku Komsicu i njegovom privatnom preduzecu.

Zasto posteni dio DF-a i novinarska udruzenja sute na ovaj odvratni pokusaj diskreditovanja dr. Emira Suljagica?
Zlaja , jesi to ti ?
SUSEDOV SUSED

#15968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by SUSEDOV SUSED »

weredsf wrote:
A kad gradjani izaberu SDA ili nekoga iz SDA ona su to primitivci, seljaci...koji standardi
Seljačine i nepismeni kao i vi sandžaklije glasaju za SDA, ali SDA vode NARKO BOSSOVI, TERORISTI, RATNI ZLOČINCI I RATNI PROFITERI, TRGOVCI ORUŽJEM I BJELIM ROBLJEM.

Pored tradicionalnih mafijaških aktivnosti poput krijumčarenja droge, prostitucije i kamatarenja, turska mafija sudjeluje i u otimanju djece iz siromašnih četvrti i njihovoj prodaji bogatim obiteljima bez djece, te krijumčarenju organa i prodaji dijelova tijela po cijeni od 50 do 100 tisuća eura po komadu.

Onih 100 000 radnih mjesta bakir misli da opere pare od heroina (turska mafija) i otvori 2 fabrike i tako zamaže oči vama jadnicima koji glasate za trovača djece.
Last edited by SUSEDOV SUSED on 17/10/2014 09:22, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#15969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

Jucer Suljagic na TV1, tri puta ponavlja kako im je u DF-u sada jako vazno da okrupne ljevicu, i da ce u narednom periodu raditi na tome. Uspiju li kvalitetno to odraditi u startu imaju preko 200 000glasaca, i jos dosta potencijala da taj broj nadograde.
VjecitiStudent

#15970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

-LIBERO- wrote:Jucer Suljagic na TV1, tri puta ponavlja kako im je u DF-u sada jako vazno da okrupne ljevicu, i da ce u narednom periodu raditi na tome. Uspiju li kvalitetno to odraditi u startu imaju preko 200 000glasaca, i jos dosta potencijala da taj broj nadograde.
Jel imao i štrucu bijelog hljeba pod miškom, taj autentični ljevičar iz kabineta Adnana Terzića.
Corto Maltese

#15971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

VjecitiStudent wrote:
-LIBERO- wrote:Jucer Suljagic na TV1, tri puta ponavlja kako im je u DF-u sada jako vazno da okrupne ljevicu, i da ce u narednom periodu raditi na tome. Uspiju li kvalitetno to odraditi u startu imaju preko 200 000glasaca, i jos dosta potencijala da taj broj nadograde.
Jel imao i štrucu bijelog hljeba pod miškom, taj autentični ljevičar iz kabineta Adnana Terzića.
Možda i nije. Ali ako treba, šest jarana će potpisati izjavu da je štrucu nosio pod lijevom miškom.
mO k3

#15972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mO k3 »

peredajz wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote: Komšić je u odnosu na 99% političara izrazito pošten lik. To nije gola proleterska, to je činjenica.
Za pocetak jedan mali test. Pogledajmo kako je i s cim je dolazio na stranacke skupove, ono stranackim sredstvima, vozilima ili drzavnim? To ce nam reci dosta o njegovom "postenju". Ove dole slike ispod pokazuju da Zeljko Komsic nema ni gram "postenja" o kojem ti pises.

Sluzbena vozilA, sluzbeno osiguranje za stranacke DF aktivnosti Zeljka Komsica, tako da njegove stare partijske kolege koriste fondove JP Autocesta FBIH za stranacke aktivnosti SDP-a, a Komsic koristi fondove predsjednistva BiH za aktivnosti stranacke DF-Zeljko Komsic.

Image

Image
Pa kao clanu predsjenistva mu to stoji zar ne??
Liberalism

#15973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Liberalism »

Pitanje za pobjednike: Kad ce te vratiti invalidninu muzu Borjane Kristo?
Rusina_17

#15974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Rusina_17 »

Dobro je izgledala ona prica od sinoc , nadam se da ce ostati principijelni do kraja . Btw , najjace "gasenje" u emisiji , kad onaj sa pametnom glavom iz SBB-a ugasi Genjca ; podijela fotelja nije savladana kategorija :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#15975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

Nemamo prostora za seciranje, moraju se takvi 'grijesi' odtrpiti i istrpiti, zbog neophodnosti procesa grupisanja te lijeve grupacuje.

Bijeli hljep, tri puta voznja Zeljka u sluzbenom autu....sve je to pi-ckin dim, za malverzacije i zoupotrebe ovih nacionalista.

Ispada karikaturno, po onoga ko to pokusava izjednaciti. Govorim uopsteno.
Zato kazem, mora se podrzati taj proces, jer koja je alternativa? Sjediti sa strane i biti 'anti-protivan', i pustiti da SDA hara ovom zemljom godinama?
To nije plan B, to je pristanak na nacionalisticke-koruptivne torove.

Ja to necu, zato i jesam barem da se pokusa sa ovom pomenutom pricom.

Manji dio posta se odnosi na tvoj komentar, @Vjeciti. Vise onako uopsteno pricam. Koji nam je plan B. Nema ga.Poenta. :D
Post Reply