Kolega sipa plin na tom BP-u i kaže da je zadovoljan.Naslovnica wrote:A BP u blizini? Sa HIFA raskrstio?NediM17 wrote:Nasuo na kraju na Petrolu u Brijescu. 1.06KM
Sto se tice benzina samo Petrol
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Kolega sipa plin na tom BP-u i kaže da je zadovoljan.Naslovnica wrote:A BP u blizini? Sa HIFA raskrstio?NediM17 wrote:Nasuo na kraju na Petrolu u Brijescu. 1.06KM
od skoro samo na INI plin sipamNediM17 wrote:@Naslovnice, cini mi se BP i Hifa isti klinac. Auto sa Petrolovim gasom kao da ide bolje.
Hamu, na kojoj INA pumpi, koliko je kod njih kila?muha_sa wrote:od skoro samo na INI plin sipamNediM17 wrote:@Naslovnice, cini mi se BP i Hifa isti klinac. Auto sa Petrolovim gasom kao da ide bolje.
Pa što ne uzmeš na Petrolu onu karticu ? Vikendom kad sipaš ima nekog popusta, par feninga.Naslovnica wrote: Vazda ću halaliti Petrolu i EP 5, vrh 10kpf razlike u odnosu na prethodno spomenute, ali kada je cijena viša za 15kpf i više, e tu vala sipam ovo jeftinije.
na Grbavici--bivša Energopetrolova pumpa u blizini mosta bratstva jedinstva a podjahkad i na StupuNaslovnica wrote:Hamu, na kojoj INA pumpi, koliko je kod njih kila?muha_sa wrote:od skoro samo na INI plin sipamNediM17 wrote:@Naslovnice, cini mi se BP i Hifa isti klinac. Auto sa Petrolovim gasom kao da ide bolje.
@Nedim17, i meni se čini da BP i HIFA imaju iste šeme za LPG.
Vazda ću halaliti Petrolu i EP 5, vrh 10kpf razlike u odnosu na prethodno spomenute, ali kada je cijena viša za 15kpf i više, e tu vala sipam ovo jeftinije.
Nedavno sam isao kroz Rajlovac prema Semizovcu i htio na HIfu da naspem jer mi je bio vakat, reko da ne trosim benzin. Kad tamo cisterna istankava plin. Ne moze. Hajd reko necu daleko (isam tad Umax ni razmatrao, nisam ih percipirao nikako) samo do Semizovca pa cu u povratku.Naslovnica wrote: @Nedim17, i meni se čini da BP i HIFA imaju iste šeme za LPG.
Imam njihovu karticu, točio nekoliko puta po 40 litara, mislim da sam sakupio 33kpf.Derdiyok wrote:Pa što ne uzmeš na Petrolu onu karticu ? Vikendom kad sipaš ima nekog popusta, par feninga.Naslovnica wrote: Vazda ću halaliti Petrolu i EP 5, vrh 10kpf razlike u odnosu na prethodno spomenute, ali kada je cijena viša za 15kpf i više, e tu vala sipam ovo jeftinije.
Ja ove godine nasuo 50KM sa zlatne kartice. Sipam uvijek pun benzina, preko 100KM i vrati mi 4-5 KM na tu karticu. Malo po malo sabere se. Preko 20KM je 3kpf,preko 40KM je 6kpf a preko 80KM je 9kpf popust po litru. Ja svakako tu sipam i samo dopunjavam vikendom, i eto sabrao 55-56KM,ostalo je par KMNaslovnica wrote:Imam njihovu karticu, točio nekoliko puta po 40 litara, mislim da sam sakupio 33kpf.Derdiyok wrote:Pa što ne uzmeš na Petrolu onu karticu ? Vikendom kad sipaš ima nekog popusta, par feninga.Naslovnica wrote: Vazda ću halaliti Petrolu i EP 5, vrh 10kpf razlike u odnosu na prethodno spomenute, ali kada je cijena viša za 15kpf i više, e tu vala sipam ovo jeftinije.
Nikakav instantan popust nisam dobio.
Na HIFI daju odmah 5kpf po litri, na računu.
EP mi daje 6kpf popusta po litri, BP 5kpf, svi ostali sabiraj ma kartici...
Trebalo bi, ako imaš njihovu karticu, da ti spuste bar još 5kpf po litri.gurabija78 wrote:kartice/popusti/lampice/q-ci/palci, odeš na BPP u Neđarićima, 15-20 kpf jeftiniji dizel nego na ostalim pumpama u gradu.
na rezervaru cejner uštediš.
BP rajlovac 1.01drug_profi wrote:Eno i Gasprom bare spustio plin na 1,06.
Ovo bi znacilo da nisu digli kad je bio clanak na klixu da su opet otisle cijene. Ako je tako, vrijeme da se dopunidrndalo wrote:Ako kome treba, mislim da je dizel na Gaspromu Wisa 2.11... Podatak od sinoc.
nisu jos digli sa gazprom karticom dodje oko 2.07Dope_Man wrote:Ovo bi znacilo da nisu digli kad je bio clanak na klixu da su opet otisle cijene. Ako je tako, vrijeme da se dopunidrndalo wrote:Ako kome treba, mislim da je dizel na Gaspromu Wisa 2.11... Podatak od sinoc.
Ma znam i Umax je 1,01 a bolje im je gorivo. Nego rekoh ovo za Gazprom jer su i oni kao i EP i INA drzali se 1,16 od akciza, nisu odstupali od te cijene iako je svima jasno da je tu marze bar 30-40 feninga. Pa su u zadnjih 20-tak dana spustili prvo na 1,11 što vjerovatno nije mnogo pomoglo, pa sad na 1,06.bitanga_sa_otesa wrote:BP rajlovac 1.01drug_profi wrote:Eno i Gasprom bare spustio plin na 1,06.
Eto, ne treba ih ni hvaliti.NediM17 wrote:Druze profi, jutros prolazio pored Umaxa, digli su na 1.06KM.
Otkad Gazprom ima plinkudrug_profi wrote:Eno i Gasprom bare spustio plin na 1,06.
Ovaj na Barama ima jedno 3-4 godine._BataZiv_0809 wrote:Otkad Gazprom ima plinkudrug_profi wrote:Eno i Gasprom bare spustio plin na 1,06.