Dugo sam trazila nesto dobro za podocnjake, i mislim da sam to nesto konacno pronasla.

Moderator: anex

Ako nije tajna koliko kosta jer i ja imam katastrofa podocnjake nakon poroda crni i dugi??'hvalalavorpunvode wrote:Zene, ne znam jeste li spominjale ovo malo cudo al evo da ga i ja pohvalim, jer cuda cini!
Dugo sam trazila nesto dobro za podocnjake, i mislim da sam to nesto konacno pronasla.
jel na ovaj mislis? i ja imam i odlican je.otherside wrote:Mac camuflage nema konkurenciju kad su moji podocnjaci u pitanju. Potukla je i art deco i bobbi brown.
Sent from my Nokia Lumia using Tapatalk

Oko 11 KM, djeluje poskupo s obzirom na kolicinu al djevojka a cmu mi kaze da traje i do pola godinebebac123 wrote:Ako nije tajna koliko kosta jer i ja imam katastrofa podocnjake nakon poroda crni i dugi??'hvalalavorpunvode wrote:Zene, ne znam jeste li spominjale ovo malo cudo al evo da ga i ja pohvalim, jer cuda cini!
da da...gornji i ja imam i to je korektorotherside wrote:ovaj gornji![]()
kupila sam ga eto probe radi, mada sam imala barem 3-4 skoro nova korektora.
sad se od ovog ne odvajam
bebac123 wrote:Ako nije tajna koliko kosta jer i ja imam katastrofa podocnjake nakon poroda crni i dugi??'hvalalavorpunvode wrote:Zene, ne znam jeste li spominjale ovo malo cudo al evo da ga i ja pohvalim, jer cuda cini!
Paketic 20x10x10, a unutra samo primer Upravo gledala tutorialMilloni wrote:Kako je Lisa E. lijepo nasminkala Alexu Chung za Glamour Awards
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Hvala puno na odgovorima pa nije ni skup kad toliko traje..Nadam se da ce mi pomoci..lavorpunvode wrote:Oko 11 KM, djeluje poskupo s obzirom na kolicinu al djevojka a cmu mi kaze da traje i do pola godinebebac123 wrote:Ako nije tajna koliko kosta jer i ja imam katastrofa podocnjake nakon poroda crni i dugi??'hvalalavorpunvode wrote:Zene, ne znam jeste li spominjale ovo malo cudo al evo da ga i ja pohvalim, jer cuda cini!
Dugo sam trazila nesto dobro za podocnjake, i mislim da sam to nesto konacno pronasla.ja sam do sad, na podocnjake samo, stavljala malo svjetliji kameni puder aplikatorom, i to odlicno prekriva. Ali kako dolazi ljeto, to sad dosta ruzno izgleda jer kameni puder matira podrucje ispod ociju dok se ostatak lica sjaji... A tezak mi je da ga nanosim na cijelo lice
Edit: preko ovoga, obavezno moras staviti tecni puder jer je uzasno svijetlo. radi se o nijansi br. 2 koja je namjenjena iskljucivo za podocnjake, kako mi objasnise u cm-u
Ja sam imala nijansu 6, prezadovoljna, ali je nikad nisam koristila za podočnjake jer imam prirodno blago spuštene oči sa vanjske strane i mrvu naboranu kožu ispod oka - kamuflažom samo opteretim to područje i koliko god je fiksiram uvuče se u borice jer je preteška. Preporučujem ti Bourjois Healthy Mix ili MAC Pro Longwear korektore, imaju full prekrivanje i tekući su.lavorpunvode wrote:Oko 11 KM, djeluje poskupo s obzirom na kolicinu al djevojka a cmu mi kaze da traje i do pola godinebebac123 wrote:Ako nije tajna koliko kosta jer i ja imam katastrofa podocnjake nakon poroda crni i dugi??'hvalalavorpunvode wrote:Zene, ne znam jeste li spominjale ovo malo cudo al evo da ga i ja pohvalim, jer cuda cini!
Dugo sam trazila nesto dobro za podocnjake, i mislim da sam to nesto konacno pronasla.ja sam do sad, na podocnjake samo, stavljala malo svjetliji kameni puder aplikatorom, i to odlicno prekriva. Ali kako dolazi ljeto, to sad dosta ruzno izgleda jer kameni puder matira podrucje ispod ociju dok se ostatak lica sjaji... A tezak mi je da ga nanosim na cijelo lice
Edit: preko ovoga, obavezno moras staviti tecni puder jer je uzasno svijetlo. radi se o nijansi br. 2 koja je namjenjena iskljucivo za podocnjake, kako mi objasnise u cm-u
Javi utiske za ovaj theBalm-ov, sve se dvoumim koji prajmer da uzmem za kit, UD ili TF, taman kad se odlučim za TF čujem pohvale i za ovaj.BJB wrote:Mogli su i 25% popusta staviti. Meni juce stigao paket sa feelunique,Paketic 20x10x10, a unutra samo primer
Mogli su ga u kovertu staviti. Cini mi se da nije los, i da necu imati alerg. reakciju na njeg, znaci za pocetak dobro, samo mi se ne svidja sto na kutiji pise za najbolji rezultat sacekati 1 min pa nanijeti sjene..A kod mene to uvijek brzinski..
@Michun, potrosila sam 2 tubice TooFaced Shadow insurance i predobar je..Preporucujem svakome..Bilo snizenje daaaavnoooooo na escentual.com, sad je najjeftiniji na beautybay-u..Ovaj Put a lid on it je mrvicu jeftiniji..
umihana wrote:drage moje dame treba mi vas mali savjet u dilemi sam koji puder da uzmem za lice pogotovo sto dolaze topliji dani pa i brze spada sa lica ili mi je pretezak na licu ,zadnji od onih koje sam koristila bio je Boujois Healthy Mix ali mi je nekako premasan kad ugrije imam osjecaj da mi se topi , imam mjesovitu kozu ni presuhu ni premasnu obicno ga ujutru stavim prije nego sto krenem na posao da ipak ne izgledam kao zombisvaki savjet dobro dosao hvala unaprijed
Too Faced i MAC Paint Pot it isBJB wrote:@Krizzia, Jos ti traje French Pharmacy discount 25% na escentual.com![]()
Sta te konkretno zanima?
@emmahill, meni se iskreno vise svidja TooFaced Shadow insurance, mada ovaj jednako dobro djeluje, samo mi ide na nerve sto trebam cekati barem 1min pa onda nanijeti sjene i umrtvi/matira sjaj u sjenama ili barem onoj koju prvu naneses kao bazu...OSim toga kad ovaj nanesem osjetim peckanje sto mi se nije desavalo ni sa Artdeco bazom, ni sa UD ili TF.
BJB wrote:@Krizzia, Jos ti traje French Pharmacy discount 25% na escentual.com![]()
Sta te konkretno zanima?