Evala..moonca wrote:--ode Fudo -opet..
Vise mi nije ni zao. Pa hbt kako se tako covjek pali za gluposti, to nije za vjerovati.
Evala..moonca wrote:--ode Fudo -opet..
Ma je li on ono zbog mlijecnih zlijezda banovan???pustopoljina wrote:Evala..moonca wrote:--ode Fudo -opet..
Vise mi nije ni zao. Pa hbt kako se tako covjek pali za gluposti, to nije za vjerovati.
Otisao Fudo vec..SaraFina wrote:Neće. Ne slutite
Fakat ovo izmišljanje i gađanje ciframa je ogavno.
Jesam ja teb reko sta ce se desitpustopoljina wrote:Ma je li on ono zbog mlijecnih zlijezda banovan???pustopoljina wrote:Evala..moonca wrote:--ode Fudo -opet..
Ode ko strache
animals wrote:Otisao Fudo vec..SaraFina wrote:Neće. Ne slutite
jbg..moras se skoncetrisati na kuvanje..
a on nece, pa nece..
Na sisama, gdje bi drugo..SaraFina wrote:animals wrote:Otisao Fudo vec..SaraFina wrote:Neće. Ne slutite
jbg..moras se skoncetrisati na kuvanje..
a on nece, pa nece..
Gdje zaginu?
A lika..
512MB wrote:Taman sam mu htio primanja priheftat kad covjek ode
Dijelim ekran sa youtube, pa ne kuzim pola..512MB wrote:Jesam ja teb reko sta ce se desitpustopoljina wrote: Ma je li on ono zbog mlijecnih zlijezda banovan???
Ode ko strache
saritaSaraFina wrote:512MB wrote:Taman sam mu htio primanja priheftat kad covjek ode
Evo ja ću pregledati. Belajka će mu prenijeti. Daj godišnji obračun od 2018.
@Belaj
Belay Queen wrote:saritaSaraFina wrote:512MB wrote:Taman sam mu htio primanja priheftat kad covjek ode
Evo ja ću pregledati. Belajka će mu prenijeti. Daj godišnji obračun od 2018.
@Belaj![]()
![]()
ima da mu svim raspolozivim sredstvima prenesemo
Ma mislio sam na Strachepustopoljina wrote:Dijelim ekran sa youtube, pa ne kuzim pola..512MB wrote:Jesam ja teb reko sta ce se desitpustopoljina wrote: Ma je li on ono zbog mlijecnih zlijezda banovan???
Ode ko strache
Ne znam vise, ni ko pije, ni ko placa..
Al' ako ikad zbog tebe ili mirseka zavrsi u banovicima, odricem ga se.
I@belay queen...i to je ujedno odgovor na onu temu...dok su one male bile samo, sve u redu...jesu li gifovi poceli vrtiti..ode mozak na pasu![]()
Muski...ko ce njih skapirati
jestpustopoljina wrote:Dijelim ekran sa youtube, pa ne kuzim pola..512MB wrote:Jesam ja teb reko sta ce se desitpustopoljina wrote: Ma je li on ono zbog mlijecnih zlijezda banovan???
Ode ko strache
Ne znam vise, ni ko pije, ni ko placa..
Al' ako ikad zbog tebe ili mirseka zavrsi u banovicima, odricem ga se.
I@belay queen...i to je ujedno odgovor na onu temu...dok su one male bile samo, sve u redu...jesu li gifovi poceli vrtiti..ode mozak na pasu![]()
Muski...ko ce njih skapirati
Ma kakvi. Ako si žena....animals wrote:Moras se nauciti pravilima foruma..
koliko sam ja puta zaginuo na provokacije..
moras nauciti filozofirati..
inace ne opstajes..
Ko je vlasnik tog foruma - da nije kakav iz UZP , znas li da potencionalno finansiras uzp preko reklama od kojih oni dobijaju pare po pregleduSaraFina wrote:Ma kakvi. Ako si žena....animals wrote:Moras se nauciti pravilima foruma..
inace ne opstajes..
Na hrvatskom forumu ja sam admina zavela i imala imunitet.
E to jesi.512MB wrote: Ma mislio sam na Strache
Je. Ali je lep kao greh. I zgodan. I bogatславянин wrote:Ko je vlasnik tog foruma - da nije kakav iz UZP , znas li da potencionalno finansiras uzp preko reklama od kojih oni dobijaju pare po pregleduSaraFina wrote:
Ma kakvi. Ako si žena....
Na hrvatskom forumu ja sam admina zavela i imala imunitet.![]()
SaraFina wrote:Je. Ali je lep kao greh. I zgodan. I bogatславянин wrote:Ko je vlasnik tog foruma - da nije kakav iz UZP , znas li da potencionalno finansiras uzp preko reklama od kojih oni dobijaju pare po pregleduSaraFina wrote:
Ma kakvi. Ako si žena....
Opet me stalkiraš?

славянин wrote:Ko je vlasnik tog foruma - da nije kakav iz UZP , znas li da potencionalno finansiras uzp preko reklama od kojih oni dobijaju pare po pregleduSaraFina wrote:Ma kakvi. Ako si žena....animals wrote:Moras se nauciti pravilima foruma..
inace ne opstajes..
SaraFina wrote:Šta se cerekaš? Tad je Mesić bio. A HR nam "prijateljska".