Fakat jeste, kucka licemjerna sta je ona sebi umislilaGenije wrote:Ubila se za motike: pa dal u ruke, dal po leđima, svejedno...weredsf wrote:I ova kucka Zbanic jedva da je par miliona dobila od vlade federacije ciju smjenu trazi, opravdano....mars u picku materinu
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
weredsf
#15926 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
Drinski
#15927 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
bez seksualnih aluzija, molim lijepo.Genije wrote:
Ubila se za motike: pa dal u ruke...
-
VjecitiStudent
#15928 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jašta, bolje nek' se prihvati kamere i konačno snimi film "Bakir brani Sarajevo"weredsf wrote:Fakat jeste, kucka licemjerna sta je ona sebi umislilaGenije wrote:Ubila se za motike: pa dal u ruke, dal po leđima, svejedno...weredsf wrote:I ova kucka Zbanic jedva da je par miliona dobila od vlade federacije ciju smjenu trazi, opravdano....mars u picku materinu
- Janjicar
#15929 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
weredsf wrote:
Nisam znao da ima Radeljas ima muske djece, zasto tatu postas tu????
Nervozu razumijem jer vam drhti pod nogama
- Alfons Kauders
#15930 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
antiprotivni vjecitiVjecitiStudent wrote:Nije u pitanju ponovno otvaranje Vijećnice - Univerzitetske biblioteke, već Vijećnice - zgrade za šupačku gradsku upravu.madner wrote:Da kako je to mudar plan. Blokirati otvaranje Vjecnice na dan pobjede nad fasizmom.
![]()
Evo nije mogao jedan genijalac smisliti.
Koji je to četnik Sarajevo opet ukrao biblioteku?
ne treba pravit autoputeve, puno para... ne treba praviti elektrane, puno para plus zagadjuju... ne treba obnavljati vijecnicu, jer eto jebi ga, mos mislit, vijecnicu ce koristiti gradska uprava...
mada se po samom imenu zgrade da zakljuciti da joj je prvobitna namjena bila sportska dvorana
-
Drinski
#15931 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pa ja se slazem da su napravili prvi dan glupost, trebali su to odmah energicije razbiti,Janjicar wrote:
s druge strane mislim da oni imaju svoje ljude iza ako se zakuha da ce doci jos vise ljudi, jer tako je u TZ bilo prvi dan mirno kada su murijasi napravili glupost, drugi dan se jos vise ljudi pojavilo i to organizovano npr. fukare, kojima svaka cast
a navijači Fukara, znas kako je to, imaju dvije opcije: da krenu putem Arkanovih tigrova u Srbiji ili da ih revolucija pojede.
-
weredsf
#15932 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
To opet ne objasnjava zasto tatine slike postas tu???Janjicar wrote:weredsf wrote:
Nisam znao da ima Radeljas ima muske djece, zasto tatu postas tu????![]()
Nervozu razumijem jer vam drhti pod nogama![]()
Zar ti jos nisi nasao posao???
- jazzer
#15933 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Genije wrote:Ubila se za motike: pa dal u ruke, dal po leđima, svejedno...weredsf wrote:I ova kucka Zbanic jedva da je par miliona dobila od vlade federacije ciju smjenu trazi, opravdano....mars u picku materinu
Gledaj SDA bojovnika sto su se razlajali iza tastature. Udri je, zensko je, ne moze nam nista, dvojica smo...
Jadovi jadni!!!
- Alfons Kauders
#15934 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ja na zensko nikad u zivotu ruku nisam digao!jazzer wrote:Genije wrote:Ubila se za motike: pa dal u ruke, dal po leđima, svejedno...weredsf wrote:I ova kucka Zbanic jedva da je par miliona dobila od vlade federacije ciju smjenu trazi, opravdano....mars u picku materinu
Gledaj SDA bojovnika sto su se razlajali iza tastature. Udri je, zensko je, ne moze nam nista, dvojica smo...
Jadovi jadni!!!
(ja to gazim nogama)
-
weredsf
#15935 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Zasto ti luzercino nisi sa rajom na mostu???jazzer wrote:Genije wrote:Ubila se za motike: pa dal u ruke, dal po leđima, svejedno...weredsf wrote:I ova kucka Zbanic jedva da je par miliona dobila od vlade federacije ciju smjenu trazi, opravdano....mars u picku materinu
Jadovi jadni!!!
-
VjecitiStudent
#15936 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Razumijem nerazumijevanje, knjige se ne stižu čitati, valja šupke dan i noć ovdje braniti.Alfons Kauders wrote:antiprotivni vjecitiVjecitiStudent wrote:Nije u pitanju ponovno otvaranje Vijećnice - Univerzitetske biblioteke, već Vijećnice - zgrade za šupačku gradsku upravu.madner wrote:Da kako je to mudar plan. Blokirati otvaranje Vjecnice na dan pobjede nad fasizmom.
![]()
Evo nije mogao jedan genijalac smisliti.
Koji je to četnik Sarajevo opet ukrao biblioteku?![]()
ne treba pravit autoputeve, puno para... ne treba praviti elektrane, puno para plus zagadjuju... ne treba obnavljati vijecnicu, jer eto jebi ga, mos mislit, vijecnicu ce koristiti gradska uprava...
mada se po samom imenu zgrade da zakljuciti da joj je prvobitna namjena bila sportska dvorana
Nije 25. avgusta 1992. svijet šokirala slika još jedne zapaljene državne zgrade, već slika zapaljene Univerzitetske biblioteke.
Za ovaj drugi čin uništenja biblioteke nam nije trebao ni četnik, ni četnički PAM
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#15937 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Dočekao i dežurni forumski salonac da rahat popljuje Jasmiluj, jer ga je oduvjek žuljao njen film, kao i stav o Mladiću dok nije bio uhićen, a budžetski multikulturnjaci ga dočekali kao nikad veselo i sretno, tako da vlada prava harmonija multikulturalnosti u podršci krađi, korupciji, kriminalu i nejednakosti pred zakonom, šansama u privanoj prćiji u kojoj ne vlada zakon koliko ko vrijedi, nego kako se ko snađe, s napomenom da je snalaženje usko vezano uz seksualni čin koji je Levisnki radila Klintonu. Ko odbija biti Levinski vlasti taj se nije snašao. Ko to dobro radi, taj je na našoj grbači sa sve 4 u zraku i na forumu pomalo.
- jazzer
#15938 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ovo je trebalo biti smijesno ili sta?Alfons Kauders wrote: ja na zensko nikad u zivotu ruku nisam digao!
(ja to gazim nogama)
- dječak sa šibicama
#15939 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Delegati vladajucih partija opet u forumskoj ofanzivi, vidim 
- Janjicar
#15940 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
weredsf wrote:
To opet ne objasnjava zasto tatine slike postas tu???
Imam ja posao, ja sam budzetlija sto pitas ?
Bas bi kod privatnika citav dan visio na forumu
- dječak sa šibicama
#15941 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
`vako je i Hitler, kad mu je voda dosla do grla, proklinjao njemacki narod koji nije "pratio Vodju" onako kako je trebao.Janjicar wrote:weredsf wrote:
Ostaje nada da je i Princu dosla voda do grla, ko i Hitleru.
- jazzer
#15942 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nisam se snasao po Bakirovoim uzusima a otkud tebi da sam luzercina?weredsf wrote:Zasto ti luzercino nisi sa rajom na mostu???jazzer wrote:
Jadovi jadni!!!
I otkud ti pravo nekoga nazvati tako?
- Alfons Kauders
#15943 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ok dakle biblioteka je unistena - tako sto je obnovljena vijecnicaVjecitiStudent wrote:Razumijem nerazumijevanje, knjige se ne stižu čitati, valja šupke dan i noć ovdje braniti.Alfons Kauders wrote:antiprotivni vjecitiVjecitiStudent wrote:
Nije u pitanju ponovno otvaranje Vijećnice - Univerzitetske biblioteke, već Vijećnice - zgrade za šupačku gradsku upravu.
Koji je to četnik Sarajevo opet ukrao biblioteku?![]()
Nije 25. avgusta 1992. svijet šokirala slika još jedne zapaljene državne zgrade, već slika zapaljene Univerzitetske biblioteke.
Za ovaj drugi čin uništenja biblioteke nam nije trebao ni četnik, ni četnički PAM
odo sad gore, malo da sta na carsiji pojedem, nisam dugo, a fino vrijeme
ako ko baci kamen na mene... imajte na umu da nisam drot i da kod mene nema pravila sluzbe, certifikata i ostalih picaka materinih
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#15944 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
VjecitiStudent wrote:Razumijem nerazumijevanje, knjige se ne stižu čitati, valja šupke dan i noć ovdje braniti.
To je toVjecitiStudent wrote:Nije 25. avgusta 1992. svijet šokirala slika još jedne zapaljene državne zgrade, već slika zapaljene Univerzitetske biblioteke.
Ali, papci to ne znaju, oni misle da je to za Bakira i Slučajnog zgrada..
- Janjicar
#15945 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Alfons proslo je tvoje vrijeme nemoj se puno prsit ima mladjih pa da ti nece ko svezat šamar dzabeAlfons Kauders wrote:
ok dakle biblioteka je unistena - tako sto je obnovljena vijecnica
odo sad gore, malo da sta na carsiji pojedem, nisam dugo, a fino vrijeme
ako ko baci kamen na mene... imajte na umu da nisam drot i da kod mene nema pravila sluzbe, certifikata i ostalih picaka materinih
-
weredsf
#15946 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Naravno za ocekivati je da ces ti braniti 'urbanu kucku" koja je jedva par miliona dobila od vlade ciju smjenu trazi, opravdano????, sta da ja ocekujem od kucke koja pise na svom FB profilu da joj smeta SCC jer joj zaklanja pogled na Trebevic, treba da ja nju postujem ili kada pita na fb treba li se pokriti "garnizom"kada ulazi u SCC..to je multu kulti bitch!!!KatarinaKosaca wrote:Dočekao i dežurni forumski salonac da rahat popljuje Jasmiluj, jer ga je oduvjek žuljao njen film, kao i stav o Mladiću dok nije bio uhićen, a budžetski multikulturnjaci ga dočekali kao nikad veselo i sretno, tako da vlada prava harmonija multikulturalnosti u podršci krađi, korupciji, kriminalu i nejednakosti pred zakonom, šansama u privanoj prćiji u kojoj ne vlada zakon koliko ko vrijedi, nego kako se ko snađe, s napomenom da je snalaženje usko vezano uz seksualni čin koji je Levisnki radila Klintonu. Ko odbija biti Levinski vlasti taj se nije snašao. Ko to dobro radi, taj je na našoj grbači sa sve 4 u zraku i na forumu pomalo.
Sa druge strane bio je jedan zanimljiv clanak u "Slobodnoj bosni" pod naslovom Ödron na putu'...misli se na njen film naravno.
Ti to nisi dobila pa bih tvoje prisustvo na protestima mogao i shvatiti ali njeno
-
weredsf
#15947 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Znam da si kmecao pocetkom godine kakao nemas poslaJanjicar wrote:weredsf wrote:
-
weredsf
#15948 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
A Bakir i Vijecnica su u nekoj relaciji, osim u glavama tupavih plenumasa???jazzer wrote:Nisam se snasao po Bakirovoim uzusima a otkud tebi da sam luzercina?weredsf wrote:Zasto ti luzercino nisi sa rajom na mostu???jazzer wrote:
Jadovi jadni!!!
I otkud ti pravo nekoga nazvati tako?
- madner
#15949 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Mislim ipak da je to bio simbol grada, pa je zato bio dosta velik sok na taj varvarski cin. Ne zato sto su biblioteke svete. 
-
weredsf
#15950 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
KatarinaKosaca wrote:VjecitiStudent wrote:Razumijem nerazumijevanje, knjige se ne stižu čitati, valja šupke dan i noć ovdje braniti.Baš kontam i sasvim ozbiljno da im je fond riječi jedno 100, tako da vlast zaista bira najlošije.
To je toVjecitiStudent wrote:Nije 25. avgusta 1992. svijet šokirala slika još jedne zapaljene državne zgrade, već slika zapaljene Univerzitetske biblioteke.Gledala sam tu večer Vijećnicu u plamenu sa prozora i plakala. Baš ne nad vlastima koje tu i nisu bile u socijalizmu, nego za studentnskim danima, danima kad se tu nalazila knjiga koja se nigdje nije mogla naći, nad danima kad ti se ne uči u kući pa odeš u Vijećnicu itd.
Ali, papci to ne znaju, oni misle da je to za Bakira i Slučajnog zgrada..
To plenumasi misle, kao i pojedinci tu