vidim ja nesto ruje pomrcile
Ukrajina
- Danguba
#15926 Re: Ukrajina
turisti...krim...papa...copacabana
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#15927 Re: Ukrajina
Danguba wrote:turisti...krim...papa...copacabana
![]()
![]()

pogodite deset gresaka na ove dvije slike
cHelli...

- insomnia78
#15928 Re: Ukrajina
Sviju mi u maniru DjogANa
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Challenger__
#15929 Re: Ukrajina
Lako ćemo za mene ili vas. Tu smo da se korigujemo ako je fotka *urac. Od toga nikoga neće zaboliti glava. A kada se vratim želim da čujem vas: "Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu..."
Vozdrica.
Last edited by Challenger__ on 25/07/2014 19:22, edited 1 time in total.
-
detroit-mercy
#15930 Re: Ukrajina
Joj jesu Rusi navalili na Krimapici wrote:Danguba wrote:turisti...krim...papa...copacabana
![]()
![]()
pogodite deset gresaka na ove dvije slike![]()
cHelli...
-
detroit-mercy
#15931 Re: Ukrajina
WtfChallenger__ wrote:![]()
Lako ćemo za mene ili vas. Tu smo da se korigujemo ako je fotka *urac. A kada se vratim želim da čujem vas: "Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu..."
![]()
Vozdrica.
-
detroit-mercy
#15932 Re: Ukrajina
Vela havlile
da se pomaknem s'mjesta
Sta bi od nakog dijeta
Haman mu one nake informacije naskodile
neuzbilah
.
Haman mu one nake informacije naskodile
-
detroit-mercy
#15933 Re: Ukrajina
Nina nana, smiri se, nece ciko vise diratChallenger__ wrote:![]()
Lako ćemo za mene ili vas. Tu smo da se korigujemo ako je fotka *urac. Od toga nikoga neće zaboliti glava. A kada se vratim želim da čujem vas: "Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu, Obuma je lagao, Kerry je lagao, mi ispali mazge i vjerovali mu..."
![]()
Vozdrica.
- Alfons Kauders
#15934 Re: Ukrajina
neeeeeeeemooooooooooooj naaaaas napustat cheeeeeliiiiiiiiiiiii
pa koga cu sad podjebavat poslije posla... i prije posla... i s posla?!
ode nam feldmarsal
ode nam feldmarsal
-
jastuk1
#15935 Re: Ukrajina

Official Ukrainian Military Report of Losses for July 9-15, 2014
(Arsen Avakov, Minister of Interior and V. Gritsak, Head of the ATO)
Translated by Gleb Bazov
… We admit the possibility that all the fighters have been purged by the separatists.
In view of the concentration of a large number of fighters near the airport, as well as a lack of prospects in conducting an evacuation of the members of the National Guard from the Donetsk airport, I propose to withdraw the units of the Ukrainian military to the area of Avdeevka in order to regroup them for a further attack against the forces of the separatists.
An Accounting of the Losses among the Ukrainian Military, the Militants and the Civilians in the Donetsk and the Lugansk regions (for the period from July 9-15, 2014)
TOTAL UKRAINIAN LOSSES
Killed in Action: 1600
Wounded in Action: 4723
Tanks: 35
Armoured Battle Vehicles: 96
Artillery: 38
Aircraft: 7
Helicopters: 2
Automobiles: 104
TOTAL MILITIA LOSSES
Killed in Action: 48
Wounded in Action: 64
Tanks: 2
Armoured Battle Vehicles: 0
Artillery: 5
Automobiles: 8
TOTAL CIVILIAN LOSSES
Killed: 496
Wounded: 762
SIGNED & SUBMITTED BY: Arsen Avakov (Minister of Interior) and V. Gritsak (Head of the ATO)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#15936 Re: Ukrajina
nemaš ti pojmadetroit-mercy wrote:AnaliticarBlack swan wrote:logika nekih forumaša
amerika podržava nacibandu u ukrajini zarad sopstvenih interesa a protiv konačnog cilja rusija
pakaš bio na strani ubica u bosni 1992.
. Kad te je upitalo o Hrvatskoj, ond pricas o poglavnikovoj mudrosti (da te ne citiram) i kako je iskoristio trenutne odnose u svijetu i oslobodio Rvacku sa samo 120 poginulih ljudi i zaboravljas dodati 250k protjeranih svojih gradjana
.
Mada se zna da bi krivousti kurac oslobodio da ga nije podrzala Danke Deutschland i Imperija Zla sa svojim umirovljenim generalima koji su fakat razradili plan Oluje, proslijedili satelitske snimke srpskhi polozaja i jos dodatno pomogli kod ustroja HVa.
I ovdje nam pricas o nekom imperijalizmu.
Licis mi na one studente sa FPN ili Filozofskog dugih kosica i jarecih bradica koji uz klipacu Sarajevsko na kruzocima raspravljaju od smislu zivota i globalnim odnosima u svijetu.
kratko i jasno
inače
da je Potrošenko dobio krim i donbas sa 120 žrtava bio bi heroj
ovako je od nezavisne države napravio havariju lošim potezima i gomile mrtvih a nigdje rješenja
trebaš ustat kad spomeneš Franju a ne tako se izražavati
zašto potrošenko ne pregovara tri godine pa kad vidi da nema fajde krene u rat i za 48 sati ne riješi situaciju
mislim da je donbas manji od krajine i proporcionalno u odnosu na hrvatsku i faktički ako se sabere teritorij
i kakve veze ima danke dojčland i sa čim pa eto i potrošenka i nacifalange potpomažu amerikanci i zapad pa vidimo rezultate
pardon katastrofu
jbg... samo ti može biti krivo
-
detroit-mercy
#15937 Re: Ukrajina
Haj dosta viseAlfons Kauders wrote:neeeeeeeemooooooooooooj naaaaas napustat cheeeeeliiiiiiiiiiiii
ode nam feldmarsal
Imal kakav dobar hodza u tvom dzematu Alofonse
-
jastuk1
#15938 Re: Ukrajina
Umjesto da protestuju protiv rata, onO protestujE što nema dobrU opremu.
ČETNICI NAD ČETNICIMA I OVE NJIHOVE ŽENTURAČE ČETNIKULJE.
-
detroit-mercy
#15939 Re: Ukrajina
IntelektualacBlack swan wrote:nemaš ti pojmadetroit-mercy wrote:AnaliticarBlack swan wrote:logika nekih forumaša
amerika podržava nacibandu u ukrajini zarad sopstvenih interesa a protiv konačnog cilja rusija
. Kad te je upitalo o Hrvatskoj, ond pricas o poglavnikovoj mudrosti (da te ne citiram) i kako je iskoristio trenutne odnose u svijetu i oslobodio Rvacku sa samo 120 poginulih ljudi i zaboravljas dodati 250k protjeranih svojih gradjana
.
Mada se zna da bi krivousti kurac oslobodio da ga nije podrzala Danke Deutschland i Imperija Zla sa svojim umirovljenim generalima koji su fakat razradili plan Oluje, proslijedili satelitske snimke srpskhi polozaja i jos dodatno pomogli kod ustroja HVa.
Licis mi na one studente sa FPN ili Filozofskog dugih kosica i jarecih bradica koji uz klipacu Sarajevsko na kruzocima raspravljaju od smislu zivota i globalnim odnosima u svijetu.
kratko i jasno
inače
da je Potrošenko dobio krim i donbas sa 120 žrtava bio bi heroj
ovako je od nezavisne države napravio havariju lošim potezima i gomile mrtvih a nigdje rješenja
zašto potrošenko ne pregovara tri godine pa kad vidi da nema fajde krene u rat i za 48 sati ne riješi situaciju
mislim da je donbas manji od krajine i proporcionalno u odnosu na hrvatsku i faktički ako se sabere teritorij
i kakve veze ima danke dojčland i sa čim pa eto i potrošenka i nacifalange potpomažu amerikanci i zapad pa vidimo rezultate
pardon katastrofu
jbg... samo ti može biti krivo
.
- insomnia78
#15940 Re: Ukrajina
Onog Franju koji nam zabi noz u djale u najgoroj godini rata?Black swan wrote:detroit-mercy wrote:AnaliticarBlack swan wrote:logika nekih forumaša
.
Onog Franju sto s Milosevicem dogovori podjelu Bosne pa osnova Hercegbosnu?
Onog istog ciji poslusnici pocinise zlocin u Ahmicima?
- KAMI666
#15941 Re: Ukrajina
Pametni protesti. Za koga ratovati, za ciju fotelju? Nek sami uzmu puske u ruke i neka pokazu drugima kako se to radi.
Nikome se ne gine za radi tudji interesa.
- insomnia78
#15942 Re: Ukrajina
Doduse razumijem ja ove bosanske "Srbe" i "Hrvate" i njihovu podrsku "separatistima", jebi ga velika vecina njih sanja vlazne snove o nekakvo otcjepljenju i pripajanju "matici" tako da se lako identifikovati sa ovim Lukicevim saborcima i simpatizerima
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#15943 Re: Ukrajina
može ti samo krivo biti što je hrvatska imala sposobnog poglavnika i vrhovni štab te je sa malo žrtava postigla 1000 san o neovisnosti nakon 1102.detroit-mercy wrote:Intelektualacanaliticar i nadasve humanista
.
kada vidimo ratove u drugim zemljama od 1992. zaista će povijest pokazati kakvo je to slavno vrijeme bilo
situacija u ukrajini to i pokazuje... od raspada mobilizacije do jada i čemera u donbasu uz podršku amerike
- tandmand
#15944 Re: Ukrajina
Koliko sam ja upratio slika je sa stranice "Lenjingradska pravda", iz rubrike "Piterske sale/vicevi". Питер (Санкт-Петербург).Challenger__ wrote:![]()
![]()
Vozdrica.
Svakome se moze dogoditi kada samo pretrazuje slike na googlu i ne obraca paznju na izvor.
- Alfons Kauders
#15945 Re: Ukrajina
falafons, kako ono kaze feldmarsal?detroit-mercy wrote:Haj dosta viseAlfons Kauders wrote:neeeeeeeemooooooooooooj naaaaas napustat cheeeeeliiiiiiiiiiiii
ode nam feldmarsalnemojte dirat dijete
vidis da se jadno obeznanilo. Trebalo bi ga mozda hodzi odvest da mu sta prouci
.
Imal kakav dobar hodza u tvom dzematu Alofonse.
slabo ja s hodzama, al imam zato zenu sto strave saljeva, pa to je cudo jedno... skupa jeste, al zato ispadne strava ko da si je radio laser sintering stampacem
- insomnia78
#15946 Re: Ukrajina
Upravu sitandmand wrote:Koliko sam ja upratio slika je sa stranice "Lenjingradska pravda", iz rubrike "Piterske sale/vicevi". Питер (Санкт-Петербург).Challenger__ wrote:![]()
![]()
Vozdrica.
Svakome se moze dogoditi kada samo pretrazuje slike na googlu i ne obraca paznju na izvor.
Desava se i najboljima
Klixu npr.
I evo sad i Chelengeru
- Alfons Kauders
#15947 Re: Ukrajina
sta ono klix neki dan objavi... izasao zadnji njemacki ratni zarobljenik iz gulaga?insomnia78 wrote:Upravu sitandmand wrote:Koliko sam ja upratio slika je sa stranice "Lenjingradska pravda", iz rubrike "Piterske sale/vicevi". Питер (Санкт-Петербург).Challenger__ wrote:![]()
![]()
Vozdrica.
Desava se i najboljima
Klixu npr.
I evo sad i Chelengeru
hoce to kad ti je urednik s avaza
- sluga_okupatora
#15948 Re: Ukrajina
Koje ofiranje danaske, scene iz video igre pa papin party sve dokaz do dokaza
Sad ce se vrne sa uvodnom scenom iz COD 2 "D-Day" pa ce da objasni kako je to ustvari ruski desant na Ukrajinu
Sad ce se vrne sa uvodnom scenom iz COD 2 "D-Day" pa ce da objasni kako je to ustvari ruski desant na Ukrajinu
-
jastuk1
#15949 Re: Ukrajina
Osim možda Kozacima koji su danas imali neku smotru. Nakon fašističke Ukrajinske armije ove spodobe baš ne mogu. Al ipak smatram da Donbas I BILO KOJI DRUGI DIO UKRAJINE ima pravo da ne želi živjeti sa pljuvačima po sebi i fašistima.KAMI666 wrote:Pametni protesti. Za koga ratovati, za ciju fotelju? Nek sami uzmu puske u ruke i neka pokazu drugima kako se to radi.
-
detroit-mercy
#15950 Re: Ukrajina
Jel u to malo zrtava ubrajas i one sto padose na G. Vakufu i MostaruBlack swan wrote:može ti samo krivo biti što je hrvatska imala sposobnog poglavnika i vrhovni štab te je sa malo žrtava postigla 1000 san o neovisnosti nakon 1102.detroit-mercy wrote:Intelektualacanaliticar i nadasve humanista
.
Btw, jebo te Franjo u vrh guzice.
kada vidimo ratove u drugim zemljama od 1992. zaista će povijest pokazati kakvo je to slavno vrijeme bilo
situacija u ukrajini to i pokazuje... od raspada mobilizacije do jada i čemera u donbasu uz podršku amerike
Razlika izmedju Ukrajine i Hrvatske je u tome sto je Hrvatska imala svoje Kvislinge u BiH pa je Sranjo mogao preko njihovih ledja da trguje sa Slobom za slobodu Rvace. Znaci u zrtve ubrajas samo 120 vojnika a ne i pola miliona Hrvata koji isparise iz Bosne.
E jebem ti analizu