ganjati nekoga da ga zbodes i zbosti nekoga su dvije veoma razlicite stvarip206 wrote:Evo mene je ganjao jedan levat 2 mjeseca da me zbode, jer sam kao predsjednik razreda u srednjoj na pitanje profesora ko je uzeo onaj dječiji pištolj na plastične metke iz njegove ladice, morao reći taj i taj...jer bi nam u protivnom svima jedinice i neopravdane podijelio, kao to već ide.-. Ovaj levat ode na ribanje kod direktora i nakon toga ja 2 mjeseca nisam smio otići u školu.supercali wrote:a jebem ga ja sto ja nisam recimo nikad upao u probleme tolike da bi me neko ganjao oruzjem nozevima i slicnoS4mpion wrote:Ma veliki broj nas je kad tad bio mangup prema nekome, mogli popit metak bilo kad, pogotovo u ovom gradu gdje ne moraš bit problematičan da bi te neko nožem rasporio ili upuc`o.
Ne ulazim u to čime se ovaj momak bavio, ali suditi mu po odjeći i općem izgledu je smiješno.
mislim da se preuvelicava to da je dovoljan samo krivi pogled da te neko zbode izroka i slicno
takodjer mislim da je jedini koji je tako nastradao je denis u tramvaju svi ostali vjerovatno nisu ispricali pravu verziju dogadjaja pa ispada da je zbog pogleda zboden upucan i slicno
Mogu misliti šta bi za mene napisali forumski stručnjaci da su me našli izbodenog na pruzi u Buća Potoku, ispred Elektrotehničke, gdje su se u ta doba u razmaku nekih 3 mjeseca, desila 2 samoubistva bombom, i jedan obračun lokalnih mafijaša.
nije bas tako lako zbosti nekoga bez obzira kakav je klosar taj sto ganja
pa ja sada znam bar 5 ljudi koji nekoga ganjaju prijete nozevima pistoljima i slicno al kad treba to uraditi onda je vec druga prica
ja cu ti svoj slucaj ispricati
gdje je ovaj izvadio pistolj pa kad sam ga ja uzeo za ruku sa pistoljem i uperio u sebe i rekao pucaj da vidis kako se mjenja i prica i atmosfera i sve
pa sada kad me vidi na sto metara trci da me zagrli izljubi gdje si jarane sta ima ovo ono
al da se razumijemo nije bilo sta gledas niti je bilo kurcenje sa moje strane nego u sklopu posla