Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
tempuser

#15901 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

konektovan wrote:
tempuser wrote:Jedva cekam da mi to neko kaze, a onda im uzvratim argumentom koji ih postidi i ponizi!
U toj situaciji, nemaju nikakav valjan argument da bi nešto rekli, izuzev da se kaze izvini..
Nadju se takvi, a kao sto vidis nadju se i njihovi advokati iz pasivnih krajeva.
vauvau

#15902 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vauvau »

tempuser wrote:
commendatore wrote:
kako zoves svoje?

misaš moj ili nekako drugacije - da i ja naštiklam koji pogrdan nik za tvoje koji idu na misu da mozes da ih zoves?

vidim guzi se ovaj ogavni oftopik pa reko da nastavim - samo da se ogradim od klanjanja po cesti.... nit bih nit mi se svidja.... al Papa je imao citav grad blokiran samo za sebe 2x i dabogda nam dosao jos 222x jer meni kao muslimanu ne smeta, ali se ne sjecam da je iko protestovo sa fasistickim komentarima po forumu....
Ja nemam svoje, samo papci, primitivci i ograiceni ljude dijele na svoje i njihove, a ako te interesuju detalji imas PP.
Znas kako me tagnira sta tebi smeta, evo sve mi varnici pa ako se razumijes u struju da malo pogledas...
Nije da se nešto razumijem u struju, ali ako varniči, onda ti treba gurnuti uzemljenje. Neki debeo kabl. :thumbup:
Last edited by vauvau on 28/05/2018 18:54, edited 1 time in total.
tempuser

#15903 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

un1ted wrote:Sahrana, vjerski obredi i slično, iako mi nije ugodno, ne bunim se. Da postoji parking, pa ne zele da parkiraju ok, ali kako ne postoji, javni prevoz nula, ne znam zasto se bunite?

Zasto se ne bunite na kabadahije koje rade sta zele po ovom gradu? Zasto ne krenete(mo) od njih, najlakse je rijesiti ove druge?
Zasto se bunim? Pa ako nista zbog toga sto krsi zakon i direktno mi utice na zivot jer me ometa da se nesmetano provezem ulicom, prodjem trotoarom, isparkiram iz garaze itd.
Kabadahija to radi zbog toga sto je kabadahija i primitivac, a ne zbog vjere.
tempuser

#15904 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

vauvau wrote:
Nije da se nešto razumijem u struju, ali ako varniči, onda ti treba gurnuti uzemljenje. :thumbup:
Bice da je slab kontakt pa treba cvrsto uhvatiti, a i ti se za vise detalja javi na PP! :thumbup:
commendatore

#15905 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

tempuser wrote:
Ja nemam svoje, samo papci, primitivci i ograiceni ljude dijele na svoje i njihove, a ako te interesuju detalji imas PP.
Znas kako me tagnira sta tebi smeta, evo sve mi varnici pa ako se razumijes u struju da malo pogledas...
nek ti neko sa dobrim stekerom pogleda u struju ja ne bih hvala.... jeste ,, papci djutani i ljakani sigurno predstavljaju grupu ojebina kojoj smeta boze uzurpirano mjesto ispred garaze.... ne daj boze da je sarajevo tvoje....sta bi onda ..... jer vidim kako bi se ponasao po obrazcu postojecih vlastelinskih kurtona koji su trenutno vlasnici serajva
vauvau

#15906 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vauvau »

Ne razumijem se ja u struju.
vauvau

#15907 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vauvau »

tempuser wrote:
vauvau wrote:
Nije da se nešto razumijem u struju, ali ako varniči, onda ti treba gurnuti uzemljenje. :thumbup:
Bice da je slab kontakt pa treba cvrsto uhvatiti, a i ti se za vise detalja javi na PP! :thumbup:
Može biti i to, da nisi dobro uhvatio, pa gubi kontakt. A ne bih da se javljam na pp, ne razumijem se ja u to.
commendatore

#15908 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

ja samo sa pickama na pp pa eto slobodno
SHTEVELEC

#15909 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by SHTEVELEC »

Jutros malo prije 8, mlad majmun sa mladom u autu, BMW naakav (cini mi se 5, meni su ta govna sva ista), cesta od kruznog na Dobrinji ispod SOS sela prema Alipasinom, milion auta, kolona pocinje od kruznog i do semafora, brav udje u lijevu traku i lagano obilazi, neko naidje s druge strane on samo stane i ceka da ga obidju... Ima li ikad policije kad treba i bil' ga kaznili bas me interesuje... Il' je mlad majmun mladunce nekog cimpanze na vlasti pa bi bilo neka ide, fin je momak... Mada nesto kontam da je necije mladunce im'o bi garant one govnave blinkere, da lakse prodje
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#15910 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by _BataZiv_0809 »

Sodom1 wrote:
amar1994 wrote:ni mene ,

btw . papanska politika ja i samo ja :-)

Image

:run:
Ovo je milicija kriva
Pustaju po dvadeset minuta ove iz pravca mosta Bratstvo i jedinstvo (zeleni kamion), a onda po pet ove iz pravca stanice (bijeli autobus) :-)
tempuser

#15911 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

@commendatore
Kao sto rekoh, javi se na PP pa provjeris sve sto te interesuje, od vjere prek pola do seksualne orjentacije, mozda sta hajrujes...
commendatore

#15912 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

tempuser wrote:@commendatore
Kao sto rekoh, javi se na PP pa provjeris sve sto te interesuje, od vjere prek pola do seksualne orjentacije, mozda sta hajrujes...
na petlju pa trazi nafaku mozda i tebe sta uzemlji nazemlji i stagoderce uhajris
Last edited by commendatore on 28/05/2018 19:18, edited 1 time in total.
Ned071

#15913 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ned071 »

halo ba vas dvojica... eno pdf politika pa nastavite... i ne kaže se dzumasi nego džumisti :mrgreen:
commendatore

#15914 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

Ned071 wrote:halo ba vas dvojica... eno pdf politika pa nastavite... i ne kaže se dzumasi nego džumisti :mrgreen:
damira zovu dzuma a cojek cafir jbg
Ned071

#15915 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ned071 »

kakva je razlika u dzumasi i bosnjakomongolid? ohanite...
Logovan

#15916 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Logovan »

Nerviraju me vozači koji misle da tek tako lako mogu proći kroz vodu. Nerviraju me oni koji čine bukvalno sve samo da prođu kroz vodu, pa čak ako je to i vožnja u suprotnom smjeru. Nerviraju me oni koji ne jebu ni 5% policajca koji se ubi mašeći rukama na raskrsnici.
commendatore

#15917 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

Ned071 wrote:kakva je razlika u dzumasi i bosnjakomongolid? ohanite...
bosnjak moze biti srecko ivana i meho

jebi ga treba ti crtat
Ned071

#15918 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ned071 »

svakog nesto nervira... zato se istresamo na politici... ovdje cemo o kurblama, lafetama, diznama.... :thumbup:
tempuser

#15919 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

commendatore wrote:
na petlju pa trazi nafaku mozda i tebe sta uzemlji nazemlji i stagoderce uhajris
Vidi se ko je sebi po petlji nafaku i uzemljenje trazio... :bih:
Daryl Dixon

#15920 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Daryl Dixon »

uu ovo samo krv moze saprati
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#15921 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by un1ted »

tempuser wrote: zbog toga sto krsi zakon i direktno mi utice na zivot
Jasno i slažem se, ali barem 90% nisu kabadahije i vjerujem da im nije ugodno parkirati, ali alternative nema. Javni prevoz ne možeš koristi, a treba se i vratiti na posao. Gazdu ne zanima javni prevoz, već da si na radnom mjestu nakon te pauze.

Slažem se da treba rješavati probleme, ali ima i bitnijh. Evo jedan je danas isplivao, a svakodnevnog ga vidimo. Debili ulaze u raskrsnice SVJESNO znajući da će teško proći u tom valu. Da policija kažnjava PREVENTIVNO, ovoga ne bi bilo. Jedan po jedan problem, pa ćemo riješiti i "džumaše".
drug_profi

#15922 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Na ovom raskršću semafor nije radio i ovdje je neophodan bio saobrćajac, ali treba imati i određen stepen inteligencije da se to shvati i da se shvati da od ovoga čepa kod Energoinvesta nastaje čep kod Željezničke i na glavnoj na Pofalićima, na raskršću kod Hitne itd...

Ovdje je trebao drot da regulise saobraćaj i sve bi se to drugacije odvijalo. A u raskršće moraš ući jer sta ćeš čekati? Da se popravi semafor?
amar1994

#15923 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

rade isto i kad radi :lol:
tempuser

#15924 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

un1ted wrote:
tempuser wrote: zbog toga sto krsi zakon i direktno mi utice na zivot
Jasno i slažem se, ali barem 90% nisu kabadahije i vjerujem da im nije ugodno parkirati, ali alternative nema. Javni prevoz ne možeš koristi, a treba se i vratiti na posao. Gazdu ne zanima javni prevoz, već da si na radnom mjestu nakon te pauze.

Slažem se da treba rješavati probleme, ali ima i bitnijh. Evo jedan je danas isplivao, a svakodnevnog ga vidimo. Debili ulaze u raskrsnice SVJESNO znajući da će teško proći u tom valu. Da policija kažnjava PREVENTIVNO, ovoga ne bi bilo. Jedan po jedan problem, pa ćemo riješiti i "džumaše".
Nije tacno da alternative nema. Naravno da ima, nije zivot u pitanju. Javni prevoz, posao, gazda sve ja to razumijem ali sve je to stvar licnog izbora i nije niti moze biti opravdanje za krsenje zakona. Da ne idem dalje da bi po toj logici svako po svojim vjerovanjima i ubjedjenjima imao pravo na isto i sta bi se desilo da svi tako razmisljamo.
Slazem se da ima i drugih problema, ali to ne znaci da problem ne treba nazvati pravim imenom.
tempuser

#15925 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

drugi profil wrote:Na ovom raskršću semafor nije radio i ovdje je neophodan bio saobrćajac, ali treba imati i određen stepen inteligencije da se to shvati i da se shvati da od ovoga čepa kod Energoinvesta nastaje čep kod Željezničke i na glavnoj na Pofalićima, na raskršću kod Hitne itd...

Ovdje je trebao drot da regulise saobraćaj i sve bi se to drugacije odvijalo. A u raskršće moraš ući jer sta ćeš čekati? Da se popravi semafor?
Cep je nastao sto je u B. Potoku potopio podvoznjak kojeg je Efendic strucno rjesio i nije bilo druge veze sa Drinskom ulicom!
Post Reply