U Banovićima je oboje bosnaPartijaner wrote:Kako se zove kad zivotinje oponasaju ljude ?
- Basna.
A kad ljudi oponasaju zivotinje ?
- Bosna.
Vic dana 2004/2005/.../2015/20XX
Moderator: Chloe
-
silver testelone
#15901 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
- amra67
#15902 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
kod mene ne ide justin biber u mp3 nego 3pm
- medjutim
#15903 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Dos'o Medvedev kod Putina i kaze mu: - Vlado jarane,ovo ba vise nema smisla,znam da smo velika zemlja i sve,ali moramo nesto uradit po pitanju ovih vremenskih zona kod nas,evo u dva dana dva sranja sam napravio.
Pita ga Putin:- Pa dobro sta je bilo?
Kaze Medvedev:- pa jebi ga ja danas zovem Kinu da cestitam kineskom predsjedniku rodjendan oni mi kazu jbg zakasnio si bio je juce...
Kaze Putin:- pa ok dobro nije nista to strasno,sta je drugo bilo?
Kaze Medvedev:- Ma nazovem ja juce Poljsku da izjavim saucesce povodom pada aviona a oni kazu da avion nije jos ni poletio.
Dobio Mujo hemoroide i ode kod doktora i kaze mu doktor da dolazi dva puta sedmicno da mu namaze kremom i da ce za par mjeseci to biti ok.
I tako isao Mujo i jedan dan dosao i kaze doktoru da vise nece da dolazi,da mu da kremu i da ce mu to Fata kuci mazati.
Dodje on Fati i kaze: - Fato aj mazi mi ovo,ne mogu vise kod doktora da idem ,mozes mi i ti ovo odradit.
Kaze ona: - Pa kako cu Mujo?
Mujo: - Ma fino Fato,ko doktor sto je radio,ja se naguzim,skinem gace,fino stavis lijevu ruku na lijevo rame,desnu ruku na desno rame,u jebo mater cim mi je maz'o!?
Pita ga Putin:- Pa dobro sta je bilo?
Kaze Medvedev:- pa jebi ga ja danas zovem Kinu da cestitam kineskom predsjedniku rodjendan oni mi kazu jbg zakasnio si bio je juce...
Kaze Putin:- pa ok dobro nije nista to strasno,sta je drugo bilo?
Kaze Medvedev:- Ma nazovem ja juce Poljsku da izjavim saucesce povodom pada aviona a oni kazu da avion nije jos ni poletio.
Dobio Mujo hemoroide i ode kod doktora i kaze mu doktor da dolazi dva puta sedmicno da mu namaze kremom i da ce za par mjeseci to biti ok.
I tako isao Mujo i jedan dan dosao i kaze doktoru da vise nece da dolazi,da mu da kremu i da ce mu to Fata kuci mazati.
Dodje on Fati i kaze: - Fato aj mazi mi ovo,ne mogu vise kod doktora da idem ,mozes mi i ti ovo odradit.
Kaze ona: - Pa kako cu Mujo?
Mujo: - Ma fino Fato,ko doktor sto je radio,ja se naguzim,skinem gace,fino stavis lijevu ruku na lijevo rame,desnu ruku na desno rame,u jebo mater cim mi je maz'o!?
- L.e.g
#15904 Re: dj warszawa
Kaze Mujo Sulji: Među različitim dijelovima vozila uvijek treba biti dobro informiran u upravljanju i rješavanju sa svima njima. Tko uređaji automobil ne razumije gdje je izvor zavojnica se nalazi? A što svježeg zraka senzor? Razmislite o gornjem pečat? Jednostavno zato što su gotovo svi auto postavke, kompresor je utjecaj velikih umova pečat. Jedan bi mogao ne samo pokrenuti vozilo bez obzirom na svoju aditive Automobile veliku kompresiju postavku.

- BlueBlood
#15905 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
...pa nije Mujo glup da izvali 'vako nesto!
- Ajatolah_
#15906 Re: dj warszawa
L.e.g wrote:Kaze Mujo Sulji: Među različitim dijelovima vozila uvijek treba biti dobro informiran u upravljanju i rješavanju sa svima njima. Tko uređaji automobil ne razumije gdje je izvor zavojnica se nalazi? A što svježeg zraka senzor? Razmislite o gornjem pečat? Jednostavno zato što su gotovo svi auto postavke, kompresor je utjecaj velikih umova pečat. Jedan bi mogao ne samo pokrenuti vozilo bez obzirom na svoju aditive Automobile veliku kompresiju postavku.
- insomnia78
#15907 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Dugo nisam bolji cuo
Sent sa mog sokocala using tapatalk
- Partijaner
#15908 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Pitala učiteljica kako im se očevi zovu i sad ide scena:
- What's your father's name?
- Albert.
- Nice...
- Carlos.
- OK, yours?
- John.
- Fine, and yours?
- Hidajet.
- Oh, he died - I'm so sorry...

- What's your father's name?
- Albert.
- Nice...
- Carlos.
- OK, yours?
- John.
- Fine, and yours?
- Hidajet.
- Oh, he died - I'm so sorry...
- graue_maus
#15909 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Vratio se Mujo iz Njemačke pa priča seljanima:
- Bio sam i u jednoj trgovini, zove se sex-shop. Tamo se svašta prodaje.
Ima čak i žena na napuhavanje!
- A ima li i muškaraca na napuhavanje? - pita Fata.
- Pošteno govoreći, nisam vidio cijelog muškarca, ali ima rezervnih
dijelova koliko i kakvih želiš...!!!
- Bio sam i u jednoj trgovini, zove se sex-shop. Tamo se svašta prodaje.
Ima čak i žena na napuhavanje!
- A ima li i muškaraca na napuhavanje? - pita Fata.
- Pošteno govoreći, nisam vidio cijelog muškarca, ali ima rezervnih
dijelova koliko i kakvih želiš...!!!
- graue_maus
#15910 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Upravnik cirkusa je pred bankrotom i resio da zatvori cirkus jer nema publike.I tako skida on one plakate, pakuje radnike, rasprema šator kad nailazi ciga i vidi to, pa ode do upravnika i kaže:
-Gazda, pa zatvaraš cirkus!?!
Upravnik: -Pa šta ću,nema posla.
Ciga: -E gazda, a šta ako ja imam vrhunsku tačku, od koje će se obogatimo?
Upravnik: -Ma daj cigo, ne zezaj!!!
Ciga: -Da mi umre majka ako lažem - sa' će da vidiš.
I tako ode ciga..prođe sat-dva, evo cige vuče neku džukelu i ofucalu mačku i nosi gitaru.
Upravnik: -Dobro Cigo, je l' sam ti rekao, ne zamajavaj!? I šta si mi dovukao te nakaze, kad ljudi neće da gledaju lavove, majmune, slonove ko ce njih da gleda?!
Ciga: -Ma gazda čekaj, sa' će da vidiš!
Dade ciga psu gitaru, pas sede i počne da svira, a mačka se podiže na zadnje noge i zapeva!
Upravnik se šokirao! Ker svira, a mačka peva...i tako upravnik ubaci tu tačku, nagrnuše ljudi iz čitavog sveta da vide to čudo...
Naravno upravnik celu zaradu podeli na pola i obogatiše se i upravnik i ciga. I tako posle nekoliko godina leže njih dvojica na plaži na Havajima i upravnik pita cigu:
Upravnik: -Pa dobro Cigo,znam da je nemoguće da ker svira a mačka peva, to je trik zar ne?
Ciga: -Pa jes' gazda...
Upravnik: -Aj' reci u čemu je trik-godinama ne spavam, jer ne mogu da odgonetnem, a ti nećeš da kažeš.
Ciga: -Ma nemoj gazda, će se razočaraš.
Upravnik: -Molim te,neću reći nikome!
Ciga: -Pa dobro...U pravu si, to je nemoguće, trik je nego šta... PA TRIK JE U TOME ŠTO KER I SVIRA I PEVA, A MAČKA SAMO OTVARA USTA!
-Gazda, pa zatvaraš cirkus!?!
Upravnik: -Pa šta ću,nema posla.
Ciga: -E gazda, a šta ako ja imam vrhunsku tačku, od koje će se obogatimo?
Upravnik: -Ma daj cigo, ne zezaj!!!
Ciga: -Da mi umre majka ako lažem - sa' će da vidiš.
I tako ode ciga..prođe sat-dva, evo cige vuče neku džukelu i ofucalu mačku i nosi gitaru.
Upravnik: -Dobro Cigo, je l' sam ti rekao, ne zamajavaj!? I šta si mi dovukao te nakaze, kad ljudi neće da gledaju lavove, majmune, slonove ko ce njih da gleda?!
Ciga: -Ma gazda čekaj, sa' će da vidiš!
Dade ciga psu gitaru, pas sede i počne da svira, a mačka se podiže na zadnje noge i zapeva!
Upravnik se šokirao! Ker svira, a mačka peva...i tako upravnik ubaci tu tačku, nagrnuše ljudi iz čitavog sveta da vide to čudo...
Naravno upravnik celu zaradu podeli na pola i obogatiše se i upravnik i ciga. I tako posle nekoliko godina leže njih dvojica na plaži na Havajima i upravnik pita cigu:
Upravnik: -Pa dobro Cigo,znam da je nemoguće da ker svira a mačka peva, to je trik zar ne?
Ciga: -Pa jes' gazda...
Upravnik: -Aj' reci u čemu je trik-godinama ne spavam, jer ne mogu da odgonetnem, a ti nećeš da kažeš.
Ciga: -Ma nemoj gazda, će se razočaraš.
Upravnik: -Molim te,neću reći nikome!
Ciga: -Pa dobro...U pravu si, to je nemoguće, trik je nego šta... PA TRIK JE U TOME ŠTO KER I SVIRA I PEVA, A MAČKA SAMO OTVARA USTA!
-
zaky
#15911 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Zašto će u budućnosti raditi uske mercedese?
-Da Sandaklije mogu oba lakta držati na prozoru.

-Da Sandaklije mogu oba lakta držati na prozoru.
- novi.dan.nova.nafaka
#15912 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
graue_maus wrote:Ciga: -Pa dobro...U pravu si, to je nemoguće, trik je nego šta... PA TRIK JE U TOME ŠTO KER I SVIRA I PEVA, A MAČKA SAMO OTVARA USTA!
- graue_maus
#15913 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Danas je internetom počelo kružiti šaljivo pismo sa potpisom Ajdina Tinjaka, usmjereno na adresu ekipe emisije „Mythbusters“. Pismo prenosimo u cjelosti bez izmjena.
Poštovani Adame i Jamie,
Zovem se Ajdin Tinjak i živim u Bosni i Hercegovini (ako ne znate gdje se BiH nalazi, ili mislite da smo nebitna zemlja, kao što mi u Bosni i Hercegovini mislimo da su nebitne sve centralnoafričke zemlje, guglajte nas i pročitajte historijat od ilirskog doba, preko rimskog, srednjovjekovnog, osmanskog, austro-ugarskog, jugoslovenskog, pa do moderne Bosne i Hercegovine, i vidjet ćete da smo povijesno „jači“ i od Sjedinjenih Američkih Država).
Ja pripadam ovoj modernoj bosanskoj državi, međunarodno priznatoj 1992. (Inače, rođen sam kao Jugoslaven, ali su mi Jugosloveni zapalili rodni list u ratu. Onda sam dobio rodni list s ljiljanima, a sad imam ovaj proevropski sa zvjezdicama na plavoj podlozi. Ako ste pažljivo pročitali našu historiju, uvidjet ćete da naša zastava sa zvjezdicama i trokutom na plavoj podlozi, nemaju nikakve veze sa nama.)
Zašto vam pišem?
Nakon četverogodišnjeg rata u kojem je poginulo više od 100.000, a raseljeno više od milion ljudi, Bosna i Hercegovina je izborila svoje pravo na ostvareno pravo na nezavisnost. Ubijali smo se, pljačkali, silovali, palili… (mislim na Bošnjake, Srbe i Hrvate). Oprostite, ja stalno pišem neke napomene u zagradama, ali mislim da će vam biti od pomoći, jer ni meni kao stanovniku ove zemlje mnoge stvari nisu jasne. Rat je završio, ali niko nije „pobijedio“ (moram opet zagradu otvoriti, vi znate da se suvremeni ratovi i vode s ciljem da nema niti pobjednika niti poraženog).
Nakon rata, izvršili smo privatizaciju javnih preduzeća, i postali robovi privatnog sektora. Ali, živimo u kapitalizmu, i logično je da je radnička klasa na dnu hranidbenog lanca.
Našim političkim sistemom upravlja međunarodna zajednica i domaće nacionalne partije, koje već 20-ak godina na vlast dolaze braneći interese Bošnjaka, Srba i Hrvata (ti isti zaštitnici vitalnih nacionalnih interesa su nas i ugrozili, a onda nas iz te ugroženosti čupaju dvije decenije ugrožavajući nas još više). Nadam se da ste rečenicu iz posljednje zagrade razumjeli i da za nju ne trebam otvarati posebnu zagradu.
Molim vas nemojte prestati čitati ovo pismo, ubrzo ću vam reći kako mit glasi. Naše tročlano predsjedništvo (Srbin, Hrvat i Bošnjak), rijetko kada ima zajednički stav, tako da i stanovništvo po uzoru na lidere nikada nema zajednički stav.
Naša životna filozofija je dabogda komšiji crkla krava, ali dabogda crkla i meni da on ne imao od koga mlijeko kupovati. U praksi to izgleda jednostavno; „E nek’ je naš Bakir ukr’o dva miliona, Allah mu dao svako dobro, malo je koliko je ukr’o onaj njihov četnik, majku mu ustašku“ (nisam siguran da li će vam ovo iko moći prevesti, ali neka pokuša).
Naš je jezik… zasebna priča. (Sad ću preći na mit, samo da vam kažem koju o jeziku.) U našoj zemlji tri su službena jezika: bosanski, hrvatski i srpski. Mi se međusobno savršeno razumijemo, ali imamo taj neki kompleks da se trebamo razlikovati. Iako je riječ o istom narodu, indoevropskom, južnoslavenskom, mi volimo reći da nismo isti. Eto, Ante je „vatikanac“, čistokrvni Hrvat, rođen u dolini Neretve, Jovo je pravoslavac, rođen u Banja Luci, Srbin, a Mujo je „muhamedinac“ rođen na Čaršiji u Sarajevu, Bošnjak.
Niko od njih nema posla (zajedno sa još 500.000 nezaposlenih), sva trojica žive u najsiromašnijoj zemlji u Evropi (prema podacima EU), i oni dobro znaju da njihovoj djeci budućnost u ovakvoj Bosni i Hercegovini nije svijetla.
Ali… evo nas kod mita! (Vi ćete možda reći „konačno!“, ali ja sa ovim činjenicama živim svaki dan.) Prije nekoliko dana, mala od komšinice rodila sina (Damir se zove, mali je k’o med). Pitam vas, hoće li djetetu čuna brže rasti ako ga odmah osunete?
Srdačan pozdrav,
Ajdin Tinjak
http://krajina.ba/54658/pismo-koje-je-n ... ercegovce/
Poštovani Adame i Jamie,
Zovem se Ajdin Tinjak i živim u Bosni i Hercegovini (ako ne znate gdje se BiH nalazi, ili mislite da smo nebitna zemlja, kao što mi u Bosni i Hercegovini mislimo da su nebitne sve centralnoafričke zemlje, guglajte nas i pročitajte historijat od ilirskog doba, preko rimskog, srednjovjekovnog, osmanskog, austro-ugarskog, jugoslovenskog, pa do moderne Bosne i Hercegovine, i vidjet ćete da smo povijesno „jači“ i od Sjedinjenih Američkih Država).
Ja pripadam ovoj modernoj bosanskoj državi, međunarodno priznatoj 1992. (Inače, rođen sam kao Jugoslaven, ali su mi Jugosloveni zapalili rodni list u ratu. Onda sam dobio rodni list s ljiljanima, a sad imam ovaj proevropski sa zvjezdicama na plavoj podlozi. Ako ste pažljivo pročitali našu historiju, uvidjet ćete da naša zastava sa zvjezdicama i trokutom na plavoj podlozi, nemaju nikakve veze sa nama.)
Zašto vam pišem?
Nakon četverogodišnjeg rata u kojem je poginulo više od 100.000, a raseljeno više od milion ljudi, Bosna i Hercegovina je izborila svoje pravo na ostvareno pravo na nezavisnost. Ubijali smo se, pljačkali, silovali, palili… (mislim na Bošnjake, Srbe i Hrvate). Oprostite, ja stalno pišem neke napomene u zagradama, ali mislim da će vam biti od pomoći, jer ni meni kao stanovniku ove zemlje mnoge stvari nisu jasne. Rat je završio, ali niko nije „pobijedio“ (moram opet zagradu otvoriti, vi znate da se suvremeni ratovi i vode s ciljem da nema niti pobjednika niti poraženog).
Nakon rata, izvršili smo privatizaciju javnih preduzeća, i postali robovi privatnog sektora. Ali, živimo u kapitalizmu, i logično je da je radnička klasa na dnu hranidbenog lanca.
Našim političkim sistemom upravlja međunarodna zajednica i domaće nacionalne partije, koje već 20-ak godina na vlast dolaze braneći interese Bošnjaka, Srba i Hrvata (ti isti zaštitnici vitalnih nacionalnih interesa su nas i ugrozili, a onda nas iz te ugroženosti čupaju dvije decenije ugrožavajući nas još više). Nadam se da ste rečenicu iz posljednje zagrade razumjeli i da za nju ne trebam otvarati posebnu zagradu.
Molim vas nemojte prestati čitati ovo pismo, ubrzo ću vam reći kako mit glasi. Naše tročlano predsjedništvo (Srbin, Hrvat i Bošnjak), rijetko kada ima zajednički stav, tako da i stanovništvo po uzoru na lidere nikada nema zajednički stav.
Naša životna filozofija je dabogda komšiji crkla krava, ali dabogda crkla i meni da on ne imao od koga mlijeko kupovati. U praksi to izgleda jednostavno; „E nek’ je naš Bakir ukr’o dva miliona, Allah mu dao svako dobro, malo je koliko je ukr’o onaj njihov četnik, majku mu ustašku“ (nisam siguran da li će vam ovo iko moći prevesti, ali neka pokuša).
Naš je jezik… zasebna priča. (Sad ću preći na mit, samo da vam kažem koju o jeziku.) U našoj zemlji tri su službena jezika: bosanski, hrvatski i srpski. Mi se međusobno savršeno razumijemo, ali imamo taj neki kompleks da se trebamo razlikovati. Iako je riječ o istom narodu, indoevropskom, južnoslavenskom, mi volimo reći da nismo isti. Eto, Ante je „vatikanac“, čistokrvni Hrvat, rođen u dolini Neretve, Jovo je pravoslavac, rođen u Banja Luci, Srbin, a Mujo je „muhamedinac“ rođen na Čaršiji u Sarajevu, Bošnjak.
Niko od njih nema posla (zajedno sa još 500.000 nezaposlenih), sva trojica žive u najsiromašnijoj zemlji u Evropi (prema podacima EU), i oni dobro znaju da njihovoj djeci budućnost u ovakvoj Bosni i Hercegovini nije svijetla.
Ali… evo nas kod mita! (Vi ćete možda reći „konačno!“, ali ja sa ovim činjenicama živim svaki dan.) Prije nekoliko dana, mala od komšinice rodila sina (Damir se zove, mali je k’o med). Pitam vas, hoće li djetetu čuna brže rasti ako ga odmah osunete?
Srdačan pozdrav,
Ajdin Tinjak
http://krajina.ba/54658/pismo-koje-je-n ... ercegovce/
- insomnia78
#15914 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Pismo i Adnan su glupi da je to navjerovatno.
Eto nek smo se mi klali i ubijali
- cigara
#15915 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
konacno se neko slozio sa mnominsomnia78 wrote:Pismo i Adnan su glupi da je to navjerovatno.
- u prolazniku
#15916 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Čitam članak
Turčin Kara (veže kravatu) za manje od dvije sekunde.
Bez predigre, ja mogu i brže...
(doduše nikad nisam probao i da svežem kravatu u isto vrijeme)
Turčin Kara (veže kravatu) za manje od dvije sekunde.
Bez predigre, ja mogu i brže...
(doduše nikad nisam probao i da svežem kravatu u isto vrijeme)
-
SaPnA
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#15918 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
insomnia78 wrote:Pismo i Adnan su glupi da je to navjerovatno.
sta mozes ocekivati od ovih '92 i manje generacija, ili ovih ex dijaspora (cast izuzecima)
Da je idiot koji je ovo pisao, zivio u BiH u toku rata, ili mozda ikako bio rodjen prije, drugacije bi pisao)
Kako je krenulo, doci ce period da cemo se morati mi izvinjavati za ovaj rat.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#15919 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Žali se Mujo Hasi da mu zajebavaju sina u školi i da su mu dali nadimak.
-Koji nadimak?
-Urac!
-A koje pravo ime?
-Enis!
-Koji nadimak?
-Urac!
-A koje pravo ime?
-Enis!
-
enki_
#15920 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
zalosno ali istinitoF&N wrote:insomnia78 wrote:Pismo i Adnan su glupi da je to navjerovatno.
Sent sa mog sokocala using tapatalk![]()
sta mozes ocekivati od ovih '92 i manje generacija, ili ovih ex dijaspora (cast izuzecima)
Da je idiot koji je ovo pisao, zivio u BiH u toku rata, ili mozda ikako bio rodjen prije, drugacije bi pisao)
- aveos
#15921 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
- Konobar!?
- Nisam ja konobar, ja sam šef sale....
- Sale, dodji vamo!
- Nisam ja konobar, ja sam šef sale....
- Sale, dodji vamo!
- tech10
#15922 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Hasiba Agić: Zaboravljena sam od države. 
- zahvalan
#15923 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
F&N wrote:insomnia78 wrote:Pismo i Adnan su glupi da je to navjerovatno.
-
Zux
#15924 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
Nisam ih upratio ne zamjerite ako su bili...
Hanka Paldum uhvatila zlatnu ribicu, ova naravno kaze "pusti me ispunicu ti jednu zelju".
Kaze Hanka: Cijeli zivot pjevam o zelenim ocima, a nemam takve,
eto napravi da mi oci budu zelene, to mi je najveca zelja.
Ribica je gleda gleda: Pa mogla si vala poredati prioritete vidi ti usta
Fata i Mujo leze u krevetu, Fata nesto pushe. "Sta je", kaze Mujo.
Kaze ona, "nesto kontam seks nam je bas monoton, vazda isto, ti se popnes na mene, odradis i to je to".
Mujo pita, "pa sta hoces kako cemo"?
"Pa daj da ja malo gore budem naprimjer".
"Haj", kaze Mujo. Fata na njega i zadala se, gore dole. Mujo malo malo pa se smijulji. Hihih, hehehe.
Ona konta sta mu je, ali hajd dobro joj sta je briga. Mujo opet hiihih, hehehe.
Kaze ona, "koji to je qrac sta se smijes"?
"Pa opet tebi ulazi!"
Hanka Paldum uhvatila zlatnu ribicu, ova naravno kaze "pusti me ispunicu ti jednu zelju".
Kaze Hanka: Cijeli zivot pjevam o zelenim ocima, a nemam takve,
eto napravi da mi oci budu zelene, to mi je najveca zelja.
Ribica je gleda gleda: Pa mogla si vala poredati prioritete vidi ti usta
Fata i Mujo leze u krevetu, Fata nesto pushe. "Sta je", kaze Mujo.
Kaze ona, "nesto kontam seks nam je bas monoton, vazda isto, ti se popnes na mene, odradis i to je to".
Mujo pita, "pa sta hoces kako cemo"?
"Pa daj da ja malo gore budem naprimjer".
"Haj", kaze Mujo. Fata na njega i zadala se, gore dole. Mujo malo malo pa se smijulji. Hihih, hehehe.
Ona konta sta mu je, ali hajd dobro joj sta je briga. Mujo opet hiihih, hehehe.
Kaze ona, "koji to je qrac sta se smijes"?
"Pa opet tebi ulazi!"
- elmirčo
#15925 Re: Vic dana 2004/2005/2006/.../2010/2011/2012
enki_ wrote:zalosno ali istinitoF&N wrote:insomnia78 wrote:Pismo i Adnan su glupi da je to navjerovatno.