Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmirBaa wrote:kupiti koliko - toliko dobar kucni alarm do 250 KM ? Ispade najjeftinije na piku, a i taj na piku naruci sa ebaya za duplo jeftinije
kakve funkcije treba da ima ?
ako ti ne treba telefonski poziv nego samo senzori u obiju je 39 KM na akciji
ma iskreno volio bih telefonski poziv jer planiram i kameru-dvije uzeti koje mogu gledati preko mobitela (na ebayu ih ima jeftinih), pa ono kad zazvoni alarm na mobitelu da ukljucim kamere i vidim sta se desava. Ali hvala puno na informaciji, trknut cu u obi, mozda jos sta ima na snizenju
AmirBaa wrote:kupiti koliko - toliko dobar kucni alarm do 250 KM ? Ispade najjeftinije na piku, a i taj na piku naruci sa ebaya za duplo jeftinije
kakve funkcije treba da ima ?
ako ti ne treba telefonski poziv nego samo senzori u obiju je 39 KM na akciji
ma iskreno volio bih telefonski poziv jer planiram i kameru-dvije uzeti koje mogu gledati preko mobitela (na ebayu ih ima jeftinih), pa ono kad zazvoni alarm na mobitelu da ukljucim kamere i vidim sta se desava. Ali hvala puno na informaciji, trknut cu u obi, mozda jos sta ima na snizenju
da, da, pogledaj mozda malo imtec ponudu, oni imaju ip kamere koje idu na wi fi, ne sjecam se vise cijene ali mislim da nije bilo nesto prestrasno
kokuz_sa wrote:gdje tacno dodje inspekcija rada..negdje je u aleji Bosne srebrene..
Ona nova zgrada studentskih domova-bijela, do glavne ceste, ulaz iza, gdje je EUPM bio sad je Direkcija za koordinaciju polisijckih tijela BiH i Kantonalna inspekcija
Kada sam prije 5 godina vadio biometrijski pasoš, bio sam prijavljen u drugom kantonu/gradu. Sad sam prijavljen u Sarajevu i ističe mi pasoš uskoro. Trebam izvaditi novi. Zna li neko kakva me tačno procedura čeka? Prijavljen sam u Novom Sarajevu. Gdje trebam otići za novi pasoš?
P.S. Nikad mi nije bilo jasno što govorimo "izvaditi" pasoš.
Kataklinger wrote:Kada sam prije 5 godina vadio biometrijski pasoš, bio sam prijavljen u drugom kantonu/gradu. Sad sam prijavljen u Sarajevu i ističe mi pasoš uskoro. Trebam izvaditi novi. Zna li neko kakva me tačno procedura čeka? Prijavljen sam u Novom Sarajevu. Gdje trebam otići za novi pasoš?
Kataklinger wrote:Kada sam prije 5 godina vadio biometrijski pasoš, bio sam prijavljen u drugom kantonu/gradu. Sad sam prijavljen u Sarajevu i ističe mi pasoš uskoro. Trebam izvaditi novi. Zna li neko kakva me tačno procedura čeka? Prijavljen sam u Novom Sarajevu. Gdje trebam otići za novi pasoš?
kokuz_sa wrote:bilo u obiju, peniju..bilo u onoj radnji svega i svacega od alata na vojnickom..na pijaci otoka
u peniju nema, obi nisam provjeravao
ako ti nekad bude na ruku, bila je radnja tacno preko puta vojne bolnice, ne znam da li jos postoji, oni su to imali
dakle gdje je ulaz u vojnu, odmah prekoputa, pored onog nekakvog granapa
kokuz_sa wrote:bilo u obiju, peniju..bilo u onoj radnji svega i svacega od alata na vojnickom..na pijaci otoka
u peniju nema, obi nisam provjeravao
ako ti nekad bude na ruku, bila je radnja tacno preko puta vojne bolnice, ne znam da li jos postoji, oni su to imali
dakle gdje je ulaz u vojnu, odmah prekoputa, pored onog nekakvog granapa
Ima još uvijek radnja, jes malo neugledan izlog al prodaju naka kućišta i čuda
Poštovani iliti štovani forumaši. Nemam namjeru bilo koga vrijedjati, ali meni stvarno treba pomoć. Molim vas lijepo da me obavijestiti da li u Opštini Stari Grad ili Centar postoji trgovina gdje mogu kupiti svježe svinjsko meso i proizvode od svinjetine. Hvala unaprijed.