sa stranice bhrt.baal-em wrote:Na rezultatima pise u 18, a derbi je u 20, nece se preklopiti valjdaphillie wrote:subota u 19.00 na bht1 prenos
Sarajevo-Zeljo ce vjerovatno biti na MojaTV18:50 Košarka: Pretkvalifikacije za SP Kina 2019
Moderators: Charuga, Tomahawk11
sa stranice bhrt.baal-em wrote:Na rezultatima pise u 18, a derbi je u 20, nece se preklopiti valjdaphillie wrote:subota u 19.00 na bht1 prenos
Sarajevo-Zeljo ce vjerovatno biti na MojaTV18:50 Košarka: Pretkvalifikacije za SP Kina 2019
Pa ne znaci nista,greska u pisanju tj.ono sto se tebi nikada ne desava jer ovdje na forumu kada ljudi nemaju nikakav argument onda traze cake u velikom i malom slovu,tacki,zarezu.Ali ono sto je bitno da su i ovdje ljudi skontali da je Nurkic po dalsku u Usa upao iz opanka u cipele tj.ponasao je pravo krkanski ali sada malo dolazi tobe,valjda je ukapirao gdje je dosao.Jos da mu proradi savjest i da ukapira ko je,sta je i odakle je.Valjda hoce.Raigor Stonehoof wrote:nisi ni ti kalibar da procitas sta sam napisao,. i bogati sta ti znaci ovo podvucenoluckylaka wrote:Pa i jes problem sto ne mozes da shvatitis,da bolje procitas znao bio sta se pise o njemu.Ne mozes da shvatis ali ne mozes da ukapiras.Mozda ipak slusa Rihannu iako sumnjam nije on taj kalibarRaigor Stonehoof wrote:ne ulazim u ostatak rasprave, samo pokusavam da shvatim um kretena koji na osnovu pjevaca kojeg neko voli/ne voli, donosi sud o odredjenoj osobi, kao da se znaju od djetinjstva![]()
jao cuj slusa nekog baju, hajmo ga kamenovat. a da slusa rijanu i njene hitove, bio bi slavljen kao svjetski covjek pretpostavljam
Odlicno ne moras vise ni jedne dovoljno si rekao i pokazao koliko si inferioran! Mozes slobodno sa @leclercom za rukice s tim da je @leclerc jedan pravi gospodin bez obzira na njegovo misljenje a ti pored toga nisi ni prosao.Artest wrote:Skloni se, tuzni covjece
hahahahahah vidjeces kad kazu, iz nama nepoznatih razloga utakmica je pocela sat vremena ranijehrasno38 wrote:Tako je jer sad je u Yerevanu dva sata vise nego kod nasVPSA wrote:Na FIBA site-u pise da je u 20:00 po lokalnom vremenu, a to bi trebalo da je 18:00 po nasem. Vjerovatno BHT ne barata bas vremenskim zonama.al-em wrote: Na rezultatima pise u 18, a derbi je u 20, nece se preklopiti valjda
Nazvao si Nurkica krkanom i gedzom zbog muzike koju slusa znaci vecina nacije su ti krkani i gedze kao i vecina reprezentativaca pa se pitam sto pratis krkane i gedze? Uopste ne bi da branim Nurkica zbog toga sto ne igra ali ti nisi spominjao to vec muziku koju slusa proglasivsi ga krkanom i to je ok tvoje misljenje samo onda budi dosljedan i nazovi Dzeku krkanom jer istu muziku slusa, a slusa on i Sabana i Baju sto je meni isti kurac, cak im je Baja dolazio u Manchester pa zabavljao njega, Savica, Kolarova, Nastasica...luckylaka wrote:@NajdraziVodjaa pokusavas nesto reci a ni sam ne znas sta.Prvo.Gdje pise da mi je Nurkic mrzak igrac(izmisljas).Drugo.Dzeko ne slusa baju nego Sabana (drasticna razlika)Trece.Neces mi ti odredjivati za koju cu drzavu navijati a 99% foruma zna za koga ja navijam samo se ti pravis slijep.Na kraju tipu kojem sam replicirao ne trebaju advokati ,vjerovatno zna odgovoriti.Da i jos jedno Nurkic je kao covjek nula ,kao sportas vanserijski.
P.S.Mogu zamisliti reakciju Nurkicevih branilaca da sutra Dzeko ili Vedo kazu,,necu ja vise za reprezentaciju dosadno nam"
nema veze imaju svi prenosi preko FIBA youtube kanalaphillie wrote:hahahahahah vidjeces kad kazu, iz nama nepoznatih razloga utakmica je pocela sat vremena ranije![]()
i oni se ukljuce u 19.00 taman na drugo poluvrijeme.
Jah u pravu si,ubjedio si me.Eto za tvoju dusu Nurkic je gospodin,patriota,Jes zadovoljan.I da u istu recenicu staviti Dzeku i Nurkica u najmanju ruku je smijesno.NajdraziVodjaa wrote:Nazvao si Nurkica krkanom i gedzom zbog muzike koju slusa znaci vecina nacije su ti krkani i gedze kao i vecina reprezentativaca pa se pitam sto pratis krkane i gedze? Uopste ne bi da branim Nurkica zbog toga sto ne igra ali ti nisi spominjao to vec muziku koju slusa proglasivsi ga krkanom i to je ok tvoje misljenje samo onda budi dosljedan i nazovi Dzeku krkanom jer istu muziku slusa, a slusa on i Sabana i Baju sto je meni isti kurac, cak im je Baja dolazio u Manchester pa zabavljao njega, Savica, Kolarova, Nastasica...luckylaka wrote:@NajdraziVodjaa pokusavas nesto reci a ni sam ne znas sta.Prvo.Gdje pise da mi je Nurkic mrzak igrac(izmisljas).Drugo.Dzeko ne slusa baju nego Sabana (drasticna razlika)Trece.Neces mi ti odredjivati za koju cu drzavu navijati a 99% foruma zna za koga ja navijam samo se ti pravis slijep.Na kraju tipu kojem sam replicirao ne trebaju advokati ,vjerovatno zna odgovoriti.Da i jos jedno Nurkic je kao covjek nula ,kao sportas vanserijski.
P.S.Mogu zamisliti reakciju Nurkicevih branilaca da sutra Dzeko ili Vedo kazu,,necu ja vise za reprezentaciju dosadno nam"
@laka druze ima ona jedna stara da se "covjek ne cijeni prema jelu nego prema djelu". Jebo to sta ko slusa iza koga navija jer to nikako ne moze biti parametar ljudskih kvaliteta. To sto je Nurkic iz Zivinica i sto slusa Baju je njegov izbor i ako se njemu to svidja ja to postujem ali mu je i izbor da se izdrkava po reprezentaciji zemlje u kojoj je rodjen i to su vec djela. I hajd eda mu je prvi put nego vec drugi a nije odigrao 10 postenih utakmica za reprezentaciju. Dakle ako je ono prvi u mandatu Mahmutovica bilo mladelacki hir, neznanje, bio bezobrazan Mahmutovic, zajebo ga menadzer itd itd sta je sada u pitanju da kao ni jedan igrac na svijetu preko FB obavjesti sve da nece igrati za reprezentacijuluckylaka wrote:Jah u pravu si,ubjedio si me.Eto za tvoju dusu Nurkic je gospodin,patriota,Jes zadovoljan.I da u istu recenicu staviti Dzeku i Nurkica u najmanju ruku je smijesno.NajdraziVodjaa wrote:Nazvao si Nurkica krkanom i gedzom zbog muzike koju slusa znaci vecina nacije su ti krkani i gedze kao i vecina reprezentativaca pa se pitam sto pratis krkane i gedze? Uopste ne bi da branim Nurkica zbog toga sto ne igra ali ti nisi spominjao to vec muziku koju slusa proglasivsi ga krkanom i to je ok tvoje misljenje samo onda budi dosljedan i nazovi Dzeku krkanom jer istu muziku slusa, a slusa on i Sabana i Baju sto je meni isti kurac, cak im je Baja dolazio u Manchester pa zabavljao njega, Savica, Kolarova, Nastasica...luckylaka wrote:@NajdraziVodjaa pokusavas nesto reci a ni sam ne znas sta.Prvo.Gdje pise da mi je Nurkic mrzak igrac(izmisljas).Drugo.Dzeko ne slusa baju nego Sabana (drasticna razlika)Trece.Neces mi ti odredjivati za koju cu drzavu navijati a 99% foruma zna za koga ja navijam samo se ti pravis slijep.Na kraju tipu kojem sam replicirao ne trebaju advokati ,vjerovatno zna odgovoriti.Da i jos jedno Nurkic je kao covjek nula ,kao sportas vanserijski.
Melbourne_Australia wrote:@laka druze ima ona jedna stara da se "covjek ne cijeni prema jelu nego prema djelu". Jebo to sta ko slusa iza koga navija jer to nikako ne moze biti parametar ljudskih kvaliteta. To sto je Nurkic iz Zivinica i sto slusa Baju je njegov izbor i ako se njemu to svidja ja to postujem ali mu je i izbor da se izdrkava po reprezentaciji zemlje u kojoj je rodjen i to su vec djela. I hajd eda mu je prvi put nego vec drugi a nije odigrao 10 postenih utakmica za reprezentaciju. Dakle ako je ono prvi u mandatu Mahmutovica bilo mladelacki hir, neznanje, bio bezobrazan Mahmutovic, zajebo ga menadzer itd itd sta je sada u pitanju da kao ni jedan igrac na svijetu preko FB obavjesti sve da nece igrati za reprezentacijuTo je zaista jos nevidjeno u profesionalnom sportu i opet ce @leclerc i njegovi istomisljenici poceti pricu kako sad ne valaj Barbaric, Bukva, Dzonlagic ili ti ne znam ko a da opet valja Nurkic!!!! Ne mozete jednostavno ni u mislima staviti u istu ravan Mirzu i Jusufa jer Mirza je ispostovao pravila i otkazao po propisima i njemu mozemo smo reci da je supak sto je otkazao ali nakon zadnjih kvalifikacija vecina navijaca je to prizeljkivala i ocekivala. Na kraju krajeva evo imamo momka koji daje u prosjeku 27 poena po utakmici ali sa procentima koje Mirza moze samo da sanja izuzev ako ga ne prosere ko budalu sto je bar u reprezentaciji bila rijetkost i Musa ce mu biti vise nego dostojna zamjena bar sto se tice poena.
Stavljati Dzeku i Nurkica u istu recenicu je degutantno i odvratno jer odnosi ta dva covjeka prema dresu reprezentacije su totalna kontradiktornost.
Melbourne_Australia wrote:Nurkic je obicno slinjo kad je Mirza i reprezentacija u pitanju...Vise je Musa dao za reprezetnaciju nego Nurkic..Ko drugacije misli taj fakat ima problem u glavi..
Melbourne_Australia wrote:Nurkic je obicno slinjo kad je Mirza i reprezentacija u pitanju...Vise je Musa dao za reprezetnaciju nego Nurkic..Ko drugacije misli taj fakat ima problem u glavi..
Vi ste izdominirali ovu temu. Poslije ovog posta jednostavno se nema ni slova za dodati. (S tim da se ograđujem od ličnih kvalifikacija i prozivanja) l. Sve ovo ostalo nije analiza nego disekcija linča na Jusufa Nurkića.Artest wrote:Moc medija je cudo. Nama se ne odazovu dva najbolja kadeta, s kojima bi se prosetali do A divizije, to prodje ispod radara. Sto rezultira da ova dvojica prodju bez ikakvih posljedica. A da je neki portal dignuo graju, doslo bi do prozivke u dobro poznatom stilu; papcima svakako nije bitno koliko ta djeca imaju godina, bitno je izbacit frustracije.
Nek se ubije svako kome lisajevi iz bh medija namecu sta je vijest i kako da se prema toj vijesti odnose. Nedavno nasi juniori pobjede, glavni komentar na klixu 'Nurkic na aparatima'. To je atmosfera koju su bh mediji kreirali.
Na Nurkica su mediji stavili zvono da izbjegava reprezentaciju, sto je notorna neistina. Kad bi sad sproveli anketu na forumu, 95% njih bi reklo da je izmislio povredu pred europsko prvenstvo (kad smo ostali u grupi, uprkos odlicnom treneru). Jer da je stvarno povrijedjen, valjda bi dosao da ga pregleda nas doktor. Ko se vise sjeca, sto se tada, kad je 'izmislio povredu', vratio na NBA parkete tek u januaru?! Steta je pocinjena. I to trajna. Vidi se to i na proslim kvalama. Iako je bio nas najbolji igrac, uz odlicnu statistiku, jedva se cekalo da nesto pogresno napravi, da bi se nastavilo udarat po njemu. On sam nikad se nije trudio da izgladi stvari, posto je, jelte, govedo. Naprotiv, samo je dolijevao ulje na vatru.
Za razliku od Teletovica on nije angazovao Ljigatu da mu pise pateticna saopstenja (ovaj ljigata je kloc koji ne zna progovorit nista osim opstih mjesta, ali ocito se zna dobro ulizat jer je i Dzekin PR ) i donekle ispegla javni ugled... Nurkic da sutra isporuci Zlatnu medalju, sivonja s PTSP-om ce ga mrziti, isto kao sto mrzi Pjanica i prizeljkuje mu lose partije u dresu repke, jer ima fix ideju da je Misimovic bolji igrac.Sta reci, koju posluku porati?!
Kad kazes ludaku sta ga spada, pojavi se moderator da te banuje. Boli me kurac za vas ban, bujrum opet. Dovoljno je reci da ludak nije pogledao nijednu utakmicu juniorskog Eura (jer bi sigurno komentarisao) ali brani retarda Jankovic koji je promasio najmanje 10 POLAGANJA, kao da je gledao. Nece da prizna gresku makar ga streljali....I jos prijeti na pp![]()
Uvjeren sam da NBA nije stavila ban na pretkval. samo iz razloga jer nisu znali da pod ...
a) ima i takvo nesto
b) da bi neki Savez maltretirao NBA igrace pozivom
c) da bi se jedan igrac i pomislio odazvat (za Poltla je bitno razumit kontekst)
Jokic ispali Srbiju za Euro (lani za kvalifikacijski turnir za Olimpijadu) a u Srbiji niko i ne pomislja da ga se odrekne. Dzaba sto imaju Bobija, Muslija, Kuzmica, Milutinova , Štimca...Čak su i reakcije obicnih navijaca prilicno blage. Ne idu u mrznju.
Hrvate odjebao Hezonja, Zizic i Zubac - takodjer za EP - isto blage reakcije. Aco ne smije kvrknut. Malo nesto Ukic kenjkao i to je to. Nikom od javnosti ne pada na pamet da ih se odrekne. Pokazali su ne samo da su daleko mudriji (sto je uvijek i bilo) nego i da su daleko civilizovaniji od balijske pogani... Kladim se da se valjaju od smijeha dok gledaju Bosnje kako pokusavaju otjerat jedinog igraca koji moze praviti razliku i na NBA levelu.
Musa nece moci sam, ma kako bio talentovan. To ce vam biti jasno prvi put kad se negdje plasiramo. A kad istina izadje na vidjelo, taj isti Musa ce biti popljuvan najstrasnije.
Vujosevic je dosao jer ga golica mogucnost osovine Nurkic-Musa, sasvim sigurno nije dosao da uci sadasnje trutove kako da uhvate loptu, proigraju saigraca sa visokog posta, naprave blok ili ne daj boze nesto zabiju ili odbrane. Njega ne zanima prolaz grupe, nego nesto puno vise. Želi da povrati naruseni ugled, zabiberi svojim licnim dusmanima, recimo nekim polufinalom s Eura (ako je mogla MKD s Anticem i McCalebom, onda uz malo srece mozemo i mi, ili npr. Latvija) i ode u penziju...ili sta vec.
No, posto su bejha patriote zakljucile da Vujosevicu ne treba glavni igrac oko kojeg bi gradio ekipu (ma koliko navijao za Musu da uspije, u NBA vanjski igarci iz Evrope tesko mogu dominirat, cak i biti starteri), sretno vam bilo u slavljenju nekih buducih moralnih pobjeda. Sa sve izvrsnom atmosferom i zalaganjem u timu.Dok stajali u mjestu - sada vec ne godinama, vec decenijama.
Kako nema...ako pobjedimo.Mustang1 wrote:Halo patriote. Imamo li sanse da se plasiramo?
Koji ostali? Ostali su nebitni ako pobjedimo i sa pola kosa razlike!!!Mustang1 wrote:A ostali?
Dobar skok u odbrani i napadu i zatvoriti Boatrighta. To je recept za pobjedu.Mustang1 wrote:Halo patriote. Imamo li sanse da se plasiramo?
Mi sa svakom pobjedom idemo i ne opostoji nikakva druga varijanta. Svedjani idu 100% jer se gledaju medjusobni susretiVizionar 1985 wrote:De nek neko posta tabelu, da vidimo kos razliku. Ako sam skoto, ako Slovacka izgubi sa minimalnom razlikom a mi pobjedimo Armeniju sa kolko razlike idemo mi i Svedzani. Zakuhalo se, ko sto sam i reko, i konto.
A sta ako mlatne Slovacka Svedsku.hrasno38 wrote:Mi sa svakom pobjedom idemo i ne opostoji nikakva druga varijanta. Svedjani idu 100% jer se gledaju medjusobni susretiVizionar 1985 wrote:De nek neko posta tabelu, da vidimo kos razliku. Ako sam skoto, ako Slovacka izgubi sa minimalnom razlikom a mi pobjedimo Armeniju sa kolko razlike idemo mi i Svedzani. Zakuhalo se, ko sto sam i reko, i konto.