Gdje su ono tako pisali kazne, pa se dzematlije bunilekonektovan wrote:Nisi cafir, vlah, to je opšta nekultura, ostavljati automobile po trotoaru i blokirati druge, tj.pješake ili po cesti i onemogucavati druge ucesnike u saobracaju. Policija je kljuc problema.zdruzdjo wrote:Svakog petka u vrijeme dzume kad ides grbavickom pored jordanske dzamije bude auta pakiranih na trotoaru more. Ti kao pjesak ako sa djetetom ides moras sici na cestu i sigurno ces mu opsovati. On od te svoje dzume odmah vise nema nista. Jednom sam krenuo da idem autom u ulicom magribija da izadjem na marijin-dvor.
Bukvalno ali bukvalno su ljudi klanjali ma cesti i tako onemogucavali da iko autom prodje. Mogao sam cekati da zavrsi vaz ili nazad.
Znaci vracajuci se rikvercom onako sirokom ulicom kakva je magribija samo sam cekao kad ce grom opaliti od salve psovki koja je izlazila iz mene rizikujuci da me fisne neko jer sam izlazio na glavnu cestu rikvercom iz zabrane. Znaci da se meni sta desi njegova dzuma je da ne kazem za cega.
I da sta kazes bilo bi islamofob, cafir, vlah.....
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- beni-bu-man
#15876 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- hopi
#15877 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Joj to je fakat užas, nedavno vidim dostavni kombi ulazi tu skreće iz Kranjčevićeve, a džuma u toku, valjda su mu se sklonili, jer sa dostavnim se vraćati na rikverc bi bilo opasno, lik radi nije izašao bezveze se vozikati i ne može ih čekati da završe.
- beni-bu-man
#15878 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Uostalom sta ca pjesak na cesti/kolovoznoj traci
-
tempuser
#15879 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dzuma parkiranje je davno izaslo iz granica civilizovanog, a sad je na granici podnosljivog. Vjera je intimna stvar pojedinca i onaj kome je vjera pokrice ili opravdanje da krsi zakon, bez obzira u kojoj mjeri, je sve puno prije nego istinski vjernik.konektovan wrote:
Nisi cafir, vlah, to je opšta nekultura, ostavljati automobile po trotoaru i blokirati druge, tj.pješake ili po cesti i onemogucavati druge ucesnike u saobracaju. Policija je kljuc problema.
Oni kojima smeta ova konstatacija me mogu zvat vlahom, cafirom, kako god, ali to ne mjenja cinjenicu da su to, htjeli oni ili ne, vjerici na vaterije koji ne razumiju da vjera nije samo molitva, dzuma, dzamija, folklor, nego da je puno vise do toga.
- beni-bu-man
#15880 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Takoetempuser wrote:Dzuma parkiranje je davno izaslo iz granica civilizovanog, a sad je na granici podnosljivog. Vjera je intimna stvar pojedinca i onaj kome je vjera pokrice ili opravdanje da krsi zakon, bez obzira u kojoj mjeri, je sve puno prije nego istinski vjernik.konektovan wrote:
Nisi cafir, vlah, to je opšta nekultura, ostavljati automobile po trotoaru i blokirati druge, tj.pješake ili po cesti i onemogucavati druge ucesnike u saobracaju. Policija je kljuc problema.
Oni kojima smeta ova konstatacija me mogu zvat vlahom, cafirom, kako god, ali to ne mjenja cinjenicu da su to, htjeli oni ili ne, vjerici na vaterije koji ne razumiju da vjera nije samo molitva, dzuma, dzamija, folklor, nego da je puno vise do toga.
Kod nas ljudi koji su krenuli na Dzumu i parkiraju po sred trotoara smatraju "ma nece niko nista, doso sam na dzumu"
-
tempuser
#15881 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni je tako garazu zagradio dzumas u uniformi OS i kad se konacno pojavio ne da nije bilo izvinjenja, nego da se poceo ponasati tako kao da je zagraditi necuju garazu zbog dzume vise nego ispravno. Boba mu je falila da pojede onu uniformu.beni-bu-man wrote: Takoe![]()
Kod nas ljudi koji su krenuli na Dzumu i parkiraju po sred trotoara smatraju "ma nece niko nista, doso sam na dzumu"
- beni-bu-man
#15882 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja bih mu odma zvao pauka, pa nek se moli/klanjatempuser wrote:Meni je tako garazu zagradio dzumas u uniformi OS i kad se konacno pojavio ne da nije bilo izvinjenja, nego da se poceo ponasati tako kao da je zagraditi necuju garazu zbog dzume vise nego ispravno. Boba mu je falila da pojede onu uniformu.beni-bu-man wrote: Takoe![]()
- amar1994
#15883 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
cuvaj se da ti ne kazu : "ti si Goran mrzioc islama i sl."tempuser wrote:Dzuma parkiranje je davno izaslo iz granica civilizovanog, a sad je na granici podnosljivog. Vjera je intimna stvar pojedinca i onaj kome je vjera pokrice ili opravdanje da krsi zakon, bez obzira u kojoj mjeri, je sve puno prije nego istinski vjernik.konektovan wrote:
a nema malo onih koji tako misle
-
tempuser
#15884 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jedva cekam da mi to neko kaze, a onda im uzvratim argumentom koji ih postidi i ponizi!
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#15885 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U toj situaciji, nemaju nikakav valjan argument da bi nešto rekli, izuzev da se kaze izvini..tempuser wrote:Jedva cekam da mi to neko kaze, a onda im uzvratim argumentom koji ih postidi i ponizi!
- amar1994
#15886 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tempuser wrote:Jedva cekam da mi to neko kaze, a onda im uzvratim argumentom koji ih postidi i ponizi!
- commendatore
#15887 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kako zoves svoje?tempuser wrote:Meni je tako garazu zagradio dzumas u uniformi OS i kad se konacno pojavio ne da nije bilo izvinjenja, nego da se poceo ponasati tako kao da je zagraditi necuju garazu zbog dzume vise nego ispravno. Boba mu je falila da pojede onu uniformu.beni-bu-man wrote: Takoe![]()
misaš moj ili nekako drugacije - da i ja naštiklam koji pogrdan nik za tvoje koji idu na misu da mozes da ih zoves?
vidim guzi se ovaj ogavni oftopik pa reko da nastavim - samo da se ogradim od klanjanja po cesti.... nit bih nit mi se svidja.... al Papa je imao citav grad blokiran samo za sebe 2x i dabogda nam dosao jos 222x jer meni kao muslimanu ne smeta, ali se ne sjecam da je iko protestovo sa fasistickim komentarima po forumu....
- konektovan
#15888 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Goran je naš. 
- commendatore
#15889 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
moj nije a ti ga sebi kuci vodi
- konektovan
#15890 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Evo ja sam musliman, i mene covjek nije uvrijedio sekunde, a i zasto bi kad je u pravu.
- beni-bu-man
#15891 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Goran 4 El Presidentekonektovan wrote:Goran je naš.
- amar1994
#15892 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ni mene ,
btw . papanska politika ja i samo ja

btw . papanska politika ja i samo ja

- commendatore
#15893 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
danas se svako zove muslimanom al ajd,musliman da bi neko bio, mora biti prvo covjek pa sve onda ostalo....
a ove smetljarske nomenklature po kuci dijelite i castite se..... il nek se kandiduje na izborima pa nek zabranjuje vjerske skupove po svom nahodjenju...,.
a ove smetljarske nomenklature po kuci dijelite i castite se..... il nek se kandiduje na izborima pa nek zabranjuje vjerske skupove po svom nahodjenju...,.
- beni-bu-man
#15894 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako se snalzis na njemackom na telefonu, ja bi poludioamar1994 wrote:ni mene ,
btw . papanska politika ja i samo ja![]()
- amar1994
#15895 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nije moj mobitelbeni-bu-man wrote:Kako se snalzis na njemackom na telefonu, ja bi poludioamar1994 wrote:ni mene ,
nema bez engleskog nista
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#15896 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kod vozača me najviše nervira što uopšte voze
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#15897 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sahrana, vjerski obredi i slično, iako mi nije ugodno, ne bunim se. Da postoji parking, pa ne zele da parkiraju ok, ali kako ne postoji, javni prevoz nula, ne znam zasto se bunite?
Zasto se ne bunite na kabadahije koje rade sta zele po ovom gradu? Zasto ne krenete(mo) od njih, najlakse je rijesiti ove druge?
Zasto se ne bunite na kabadahije koje rade sta zele po ovom gradu? Zasto ne krenete(mo) od njih, najlakse je rijesiti ove druge?
- Sodom1
#15898 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovo je milicija krivaamar1994 wrote:ni mene ,
- Sodom1
#15899 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pisao si vec o ovom jednomzdruzdjo wrote:Svakog petka u vrijeme dzume kad ides grbavickom pored jordanske dzamije bude auta pakiranih na trotoaru more. Ti kao pjesak ako sa djetetom ides moras sici na cestu i sigurno ces mu opsovati. On od te svoje dzume odmah vise nema nista. Jednom sam krenuo da idem autom u ulicom magribija da izadjem na marijin-dvor.
Bukvalno ali bukvalno su ljudi klanjali ma cesti i tako onemogucavali da iko autom prodje. Mogao sam cekati da zavrsi vaz ili nazad.
Znaci vracajuci se rikvercom onako sirokom ulicom kakva je magribija samo sam cekao kad ce grom opaliti od salve psovki koja je izlazila iz mene rizikujuci da me fisne neko jer sam izlazio na glavnu cestu rikvercom iz zabrane. Znaci da se meni sta desi njegova dzuma je da ne kazem za cega.
I da sta kazes bilo bi islamofob, cafir, vlah.....
-
tempuser
#15900 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja nemam svoje, samo papci, primitivci i ograiceni ljude dijele na svoje i njihove, a ako te interesuju detalji imas PP.commendatore wrote:
kako zoves svoje?
misaš moj ili nekako drugacije - da i ja naštiklam koji pogrdan nik za tvoje koji idu na misu da mozes da ih zoves?
vidim guzi se ovaj ogavni oftopik pa reko da nastavim - samo da se ogradim od klanjanja po cesti.... nit bih nit mi se svidja.... al Papa je imao citav grad blokiran samo za sebe 2x i dabogda nam dosao jos 222x jer meni kao muslimanu ne smeta, ali se ne sjecam da je iko protestovo sa fasistickim komentarima po forumu....
Znas kako me tagnira sta tebi smeta, evo sve mi varnici pa ako se razumijes u struju da malo pogledas...