Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
istra_hr

#15876 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

istra_hr wrote:
istra_hr wrote:
spreca wrote:Pitanje je... Kuda ide Hrvatska?....kad ce promjeniti sadasnji kurs koji je ocito pogresan
:-D
ovdje se stvari-problemi, podmeću "pod tepih"

kak je neko rekao, opozicije nema, nestala je ... zahvaljujući samoj sebi! Npr. SDP propada zahvaljujući nesposobnom, da oprostiš, nikad doyeb..anom/ neizdrkanom Bernardiću, dojučerašnjem balavcu bez imalo mozga i karizme; za razliku od pokojnog Račana i dojučerašnjeg Milanovića

Uskoro, "za koji dan" je proljeće i Uskrs ... počinje turistička sezona (barem kod nas na sjeveru, Istra & Kvarner) ... opet ce se svi problemi zaboraviti i opet će se pričati samo o gužvama na cestama i marinama
istra_hr

#15877 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

sorry, oprostite, scussi ... neka greška pri postanju

Brišite višak !!!
spreca

#15878 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

istra_hr wrote:
spreca wrote:Pitanje je... Kuda ide Hrvatska?....kad ce promjeniti sadasnji kurs koji je ocito pogresan
:-D
ovdje se stvari-problemi, podmeću "pod tepih"

kak je neko rekao, opozicije nema, nestala je ... zahvaljujući samoj sebi! Npr. SDP propada zahvaljujući nesposobnom, da oprostiš, nikad doyeb..anom/ neizdrkanom Brnardiću, dojučerašnjem balavcu bez imalo mozga i karizme; za razliku od pokojnog Račana i dojučerašnjeg Milanovića

Uskoro, "za koji dan" je proljeće i Uskrs ... počinje turistička sezona (barem kod nas na sjeveru, Istra & Kvarner) ... opet ce se svi problemi zaboraviti i opet će se pričati o gužvama na cestama i marinama
U stvari cio Balkan nezna sta hoce ni kuda ide....i cio Balkan se radikalizuje bez izuzetaka....takva je tendencija ili se to samo meni cini
spreca

#15879 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

istra_hr wrote:sorry, oprostite, scussi ... neka greška pri postanju

Brišite višak !!!
neka stoji ..ne smeta
General War

#15880 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by General War »

Image

:lol: :thumbup:

Koje sukanje.
Banksy

#15881 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Gradonačelnica Supetra
Ivana Marković
:thumbup:

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/o ... o-20190312

Premda se njen odgovor pojavio u javnosti tek ovog tjedna, on datira još od studenog prošle godine, a kao kuriozitet služi podatak da je ispisan 29. studenoga, na dan kada se u bivšoj državi slavio nacionalni praznik, Dan Republike.

mayab

#15882 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mayab »

HRVATSKA
TEMA JE BLEIBURG
HRT JE DOTAKNUO NOVO DNO: U Otvoreno pozvali nalogodavca ubojstva koji je osuđen na doživotni zatvor

https://net.hr/danas/hrvatska/hrt-je-do ... ni-zatvor/

jebmumalter, s opro[tenjem, ali ovakve stvari, nebuloze, bljuvotine, uvrede za inteligenciju, i druge koje se pojavljuju na ovoj temi, do dolaska KGK za predsjednicu su skoro pa bile rezervisane za Srbiju i njihove medije, ali izgleda Hr se krenula natjecati sa njihovim velikim uzorom :run:
istra_hr

#15883 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

Image

1-nismo svi isti ...
2-imam (ustase) u obitelji - ali ih se s danas sramim, jako
3-malo sam stariji, pred penziju-mirovinu
4-neko se iseljava u Irsku ... ja u Istru i Kvarner; jedine "zdrave" dijelove Hrvatske, na žalost
... previše je u mom rodnom Zagrebu, danas dotepenaca (najviše kamenjarskih)
5-da se razumijemo ... i dalje sam "Dinamo Zg"

... zaključak, nakon svega i svačega ... ma, Tito je zakon !!! :-D
spreca

#15884 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

istra_hr wrote:Image

1-nismo svi isti ...
4-neko se iseljava u Irsku ... ja u Istru i Kvarner; jedine "zdrave" dijelove Hrvatske, na žalost

Neznam sta ste vi a i mi bogu zgrjesili da imamo kamenjarce koji su zagovornici ustasa i ustasstva u BiH i HR.......uvukli su se u uHR ko Rak i to ce vas polako unistavati i sramotiti vas one prave hrvate a ne pokondirene poskoke
istra_hr

#15885 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

Hvala, na razumijevanju ... hvala najljepše ... :thumbup:
General War

#15886 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by General War »

istra_hr wrote:Image

1-nismo svi isti ...

Nemas se ti cega stiditi, niti si ih slao niti slavio, to je svakome pojedincu na cast i obraz.
Niti iko tvrdi da su svi isti, niti su normalni gradjani HR u manjini, ali fasisti su svugdje najgrlatiji pa ispadne da ih ima vise nego sto ih stvarno ima.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#15887 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by prljavi Hare »

Gradonačelnik Bleiburga:Kad nas guglate,piše da se tu okupljaju nacisti
:lol: :lol: :lol:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/gra ... 70743.aspx

Image
Nepismeni budalaš sa titulom gradonačelnika Bleiburga pomiješao je naciste i izvorne nositelje europskih vrijednosti! :mrgreen:

Google treba ukinuti,samo ljagaju pošten svijet!Evo sad da ukucaš Višegrad,oni će sugerisati da se tamo četnici okupljaju.
Imperijalistička bagra! :lol: :lol: :lol:
Maraschino

#15888 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Maraschino »

:thumbup:

:lol: :lol:
asker

#15889 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by asker »

Steta sto je Hafis u rudniku.................pogodilo bi ga ovo ko i Torabi.
problemnatravunu

#15890 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by problemnatravunu »

'taće gugl :mrgreen:
spreca

#15891 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

"prijateljska" hrvatska nam stalno pomaze a mi nezahvalnici nista ne zasluzujemo :-) :lol: zabijem Kolindi do jaja
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hrvatsk ... /190314011
kakavdanakneiskustvu

#15893 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

jesu li se ikad hrvatska biskupska konferencija kao suorganizator i hrvatski sabor kao pokrovitelj organizovali oko obilježavanja odavanja počasti žrtvama u jasenovcu??,mislim to je cak i na teritoriji hrvatske
džakailibu

#15896 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by džakailibu »

:thumbup: coek briljira
mishic

#15897 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mishic »

" Atomski s desna" bila bi logična upozoravajuća komanda korisna Hrvatima i Hrvatskoj. Umjesto nje vlast komanduje "na-de-sno"!!! I nebi to bilo toliko opasno i štetno jer je to i aktuelni trend u Evropi za koji se nadamo da će biti prepoznat i prekinut da u svemu tome BiH koja je evropsko "bure baruta" nije u fokusu te politike. I baš zbog toga i otuda ove pojave u Hrvatskoj su znatno opasnije od onih u drugim dijelovima Evrope.
Bosanski Hrvati koji su objekat te nakaradne politike ujedno se koriste i kao pogonsko gorivo za tu ideologiju koja ima i određene povijesne konotacije koje iako su na kratke staze bile korisne, dugoročno predstavljaju pogubnu hipoteku ukupnim i dugoročnim interesima Hrvatske i Hrvata.

Ipak, u konačnici, najveće žrtve ovakve politike jesu bosanski Hrvati koji kao da to ne vide.
HDZ-ova politika, od one Tuđmanove do Kolindine i Plenkovićeve, potpuno je identična Miloševićevoj politici i "pomoći" Srbima u Hrvatskoj. A kakva i kolika je ona i šta je donijela Srbima u Hrvatskoj vidi i slijepac.

Dragan Čović i raniji Tuđmanovi jasrebovi kao i kompletna sadašnja struktura HDZ-a u svemu tome proći će poput Miloševićevih tajkuna koji su još kroz ratni plijen postali bossovi čiji su devizni računi pozamašni. U ostalom to se i danas vidi jasno ko dan. Hrvati i Srbi u Bosni i Hercegovini, običan narod, postali su roba, moneta za potkusurivanje kojom se plaća interes Hrvatske i Srbije, a "trgovci" Čović i Dodik i njihovi timovi su najveći dobitnici u čijoj imovini je i onaj dio koji su njihovom politikom preuzeli od žestoko osiromašenog i napaćenog Hrvatskog i Srpskog naroda u BiH.

Tu i takvu politiku pomažu i tzv. "probosanski" akteri dajući legitimitet i legalitet takvoj politici za vlastiti račun. Dakle nije u ovoj tzv "probosanskoj" politici samo SDA, Bakir i njegovi prethodnici i njihovi timovi, nego sve i jedna stranka i stranački kadrovi koji su participirali u vlasti. Čak i opozicija je naplatila svoju inertnost.

I konačno, ne postoji način i izlaz iz ove situacije izuzev onoga da građani Bosne i Hercegovine sve ovo shvate, okrenu se sebi, sikterišu politike i Zagreba i Beograda, šutnu vladajuće elite, promijene ustavno uređenje i krenu graditi društvo i državu na demokratskim principima. Tu i tako iskazanu volju i želju prepoznala bi i većina demokratskog svijeta, podržala i pomogla takve aktivnosti te tako "nemoguće" učinila mogućim.

Za takav zaokret treba daleko više snage volje i principijelnosti od ovoga što danas deklarativno i Zagreb i Beograd i sve unutarnje političke snage u Bosni i Hercegovini pokazuju. Do tada neka nam je Bog na pomoći!!!
mO k3

#15900 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mO k3 »

Ja da sam na mjesto političkog vrha zapitao bio se zašto je Hrvatska osuđena za agresiji na republiku Bosnu i Hercegovini a Srbija nije ....
Post Reply