HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
old_spice

#15876 Re: HS kablovska

Post by old_spice »

crnivrag wrote:
Sve ove i mnogo drugih kanala koji bi sačinjavali ultimativnu listu Telemach ponude, sam ja njima već predložio.

Lista se nalazi ovdje: https://drive.google.com/file/d/0B1IrdN ... ef=2&pli=1

Pa prijedloge ovih kanala možete slati na: [email protected]
cinestar premier 1 i 2 su samo mislim za teritorij hrvatske i to na vipnet-u, tako da nista od njih
isto tako arenasport 5 je iskljucivo za teritorij srbije i to u okviru mtel-a koji su vlasnici arena
crnivrag

#15877 Re: HS kablovska

Post by crnivrag »

chakany wrote:
Fino si ovo naveo, ja bih još ovdje dodao RTL CRIME, ostalo si ti sve fino naveo čak si i TV VIJESTI iz Crne Gore stavio :thumbup:
Ova lista bi bila odlična, ali nešto imam osjećaj da ćemo se načekati na te kanale.
Ne znam da li si im pisao na [email protected], u razmatranje uzimaju sve prijedloge oko novih kanala, i onda puštaju u ponudu, pa eto javi im se i tamo.
Ljudi su im dosađivali za MTV IGMAN na FB stranici Telemacha, lično sam čitao komentare, i eto uveli su im MTV IGMAN :lol:
Poslao sam im ovu listu odmah prvi dan nakon što su objavili mail.

Lijepo bi bili imati RTL Crime i RTL Passion, ali RTL ova dva programa sad za sad nudi kao ekskluzivu za hrvatske kablovske i IPTV operatere.
crnivrag

#15878 Re: HS kablovska

Post by crnivrag »

old_spice wrote: cinestar premier 1 i 2 su samo mislim za teritorij hrvatske i to na vipnet-u, tako da nista od njih
isto tako arenasport 5 je iskljucivo za teritorij srbije i to u okviru mtel-a koji su vlasnici arena
Arenu 5 su počeli nuditi ostalim manjim operaterima u Srbiji, a Cinestar Premiere kanali imaju u IPTV ponudi makedonskog telecoma.
chakany

#15879 Re: HS kablovska

Post by chakany »

Iza Horizonta wrote:validniji je ovaj email tu treba pritisak vršit
Nebojša Milosavljević

[email protected]
Ja kad sam im slao mail, uredno su mi odgovorili na njega, zahvalili se što sam izjasnio svoje mišljenje, i kako će svaki prijedlog kanala uzeti u razmatranje.
Pa eto ljudi šaljite, nikad se ne zna :D
kemox

#15880 Re: HS kablovska

Post by kemox »

Dobar ovaj d3go, posebno ovo što se snima sadržaj unazad nekoliko dana.

Jedino mi nije jasno što nisu svi kanali otključani kao na D3? Ima desetak zaključanih (nisam brojao).
crnivrag

#15881 Re: HS kablovska

Post by crnivrag »

kemox wrote:Dobar ovaj d3go, posebno ovo što se snima sadržaj unazad nekoliko dana.

Jedino mi nije jasno što nisu svi kanali otključani kao na D3? Ima desetak zaključanih (nisam brojao).
Ako si dobio kanale iz Telemachovog Proširenog paketa, onda nebi trebao imati samo kanale iz HD paketa, dok bi ti ostali trebali biti dostupni.

Koje kanale ne možeš gledati?
kemox

#15882 Re: HS kablovska

Post by kemox »

crnivrag wrote:
kemox wrote:Dobar ovaj d3go, posebno ovo što se snima sadržaj unazad nekoliko dana.

Ako si dobio kanale iz Telemachovog Proširenog paketa, onda nebi trebao imati samo kanale iz HD paketa, dok bi ti ostali trebali biti dostupni.

Koje kanale ne možeš gledati?
ovi kanali su mi zaključani na d3go, a na D3 su mi otključani

BBC eart
Fox Life HD
Fox Crime HD
Hustler TV
Brazzers TV
MTV Rocks
MTV Hits
MTV Dance
VH1 Classics
Pink Extra
Ginx TV
Discovery Science
sk3 HD
sk4
sk6
sk5

ovi kanali su mi zaključani i na d3go i D3

Extreme Sports
Discovery World
Pink Plus
Fox HD
Hustler HD
EUROSPORT HD 1
EUROSPORT HD 2
SK HD
MTV HD
Travel HD
Nickelodeon HD
History HD
Animal Planet HD
Discovery Showcase
Fox Movies HD
Fox Crime HD
Last edited by kemox on 08/02/2016 21:23, edited 1 time in total.
crnivrag

#15883 Re: HS kablovska

Post by crnivrag »

kemox wrote:
Ovo su koje imam na D3, a nemam na d3go (Znači fali mi 16 kanala na d3go)?

BBC eart
Fox Life HD
Fox Crime HD
Hustler TV
Brazzers TV
MTV Rocks
MTV Hits
MTV Dance
VH1 Classics
Pink Extra
Ginx TV
Discovery Science
sk3 HD
sk4
sk6
sk5

Ovo su koje nemam ni na D3 ni na d3go

Extreme Sports
Discovery World
Pink Plus
Fox HD
Hustler HD
EUROSPORT HD 1
EUROSPORT HD 2
SK HD
MTV HD
Travel HD
Nickelodeon HD
History HD
Animal Planet HD
Discovery Showcase
Fox Movies HD
Fox Crime HD
Je li ih nikako nemaš na listi kanala putem digitalne. Trebao bi ih imati ako si prebačen na novu shemu, odnosno ako su odradili tvoju ulicu na onoj listi ulica.

Na drugoj listi su većinom kanali iz HD paketa, ali tu su i kanali koji spadaju u Prošireni paket, što znači ako ti je aktiviran Prošireni paket, neke kanale koji spadaju u ovaj paket bi trebao imati u putem D3GO aplikacije.
kemox

#15884 Re: HS kablovska

Post by kemox »

crnivrag wrote:
kemox wrote:
Ovo su koje imam na D3, a nemam na d3go (Znači fali mi 16 kanala na d3go)?

BBC eart
Fox Life HD
Fox Crime HD
Hustler TV
Brazzers TV
MTV Rocks
MTV Hits
MTV Dance
VH1 Classics
Pink Extra
Ginx TV
Discovery Science
sk3 HD
sk4
sk6
sk5

Ovo su koje nemam ni na D3 ni na d3go

Extreme Sports
Discovery World
Pink Plus
Fox HD
Hustler HD
EUROSPORT HD 1
EUROSPORT HD 2
SK HD
MTV HD
Travel HD
Nickelodeon HD
History HD
Animal Planet HD
Discovery Showcase
Fox Movies HD
Fox Crime HD
Je li ih nikako nemaš na listi kanala putem digitalne. Trebao bi ih imati ako si prebačen na novu shemu, odnosno ako su odradili tvoju ulicu na onoj listi ulica.

Na drugoj listi su većinom kanali iz HD paketa, ali tu su i kanali koji spadaju u Prošireni paket, što znači ako ti je aktiviran Prošireni paket, neke kanale koji spadaju u ovaj paket bi trebao imati u putem D3GO aplikacije.
Pušten je novi signal u mojoj ulici

Obadvije liste kanala imam i na d3 i na d3go

E sad da li treba prva lista biti otljučana i na d3go pošto mi je otključana na d3 (izbacuje ovo Pretplatite se na SK 4 pozivom na 1360)?

Pitanje za MH i HS kablovska?
crnivrag

#15885 Re: HS kablovska

Post by crnivrag »

kemox wrote: Pušten je novi signal u mojoj ulici

E sad da li treba prva lista biti otljučana i na d3go pošto mi je otključana na d3 (izbacuje ovo Pretplatite se na SK 4 pozivom na 1360)?

Ako je tako, onda na D3GO aplikaciji trebaš imati sve kanale iz prve liste, kao i Fox Life HD, Fox Crime HD, Extreme Sports, Discovery World, Pink Plus, jer su i ovo kanali koji također pripadaju Proširenom paketu.
kemox

#15886 Re: HS kablovska

Post by kemox »

crnivrag wrote:
kemox wrote: Pušten je novi signal u mojoj ulici

Ako je tako, onda na D3GO aplikaciji trebaš imati sve kanale iz prve liste, kao i Fox Life HD, Fox Crime HD, Extreme Sports, Discovery World, Pink Plus, jer su i ovo kanali koji također pripadaju Proširenom paketu.
Tako je i ovi su mi otključani na d3

@MH i HS kablovska zašto mi nisu otključani svi kanalu iz proširenog paketa na d3go?

Pretpostavljam zato što ste mi prvo bili pustili samo osnovni paket

ISPRAVITE OVO ODMAH!
Last edited by kemox on 08/02/2016 23:09, edited 5 times in total.
biggrin

#15887 Re: HS kablovska

Post by biggrin »

The Realist wrote:
AdrianMole wrote:Pošto sve više korisnika HS-a dobija ovu novu Telemachovu programsku shemu u kojoj je oko 50% novih kanala vrijeme je za laganu analizu što smo dobili i izgubili.Uporedit ću aktualnu programsku shemu(Telemachov prošireni paket za Velnet područje) sa Hs-ovom programskom shemom za novembar.

Domaći kanali(Ex-yu):Izgubili smo BN TV,Atlas,Pink Srbija i Pink 2 i 3.Umjesto njih tu su došli Prva,Prva plus,B92,RTS 2,ATV,Hrt4,Rtl living.Zamjenjeno je i par lokalnih kanala,ali realno to i nema neku publiku.Najveći promašaj je svakako izbacivanje Al Jazzere Balkan HD umjesto koje imamo N1 HD. Mislim kako je ovdje objektivno prednost na strani nove sheme iako zabrinjava izbacivanje nekih kanala iz BiH kao metoda.

Dječiji kanali:Izbačen je samo Disney junior,a ubačeni su Ultra,Mini Ultra,Ok Bambino,OK kids,Boomerang,Nick junior,Disney,Ginx.Ovdje je ubjedljiva prednost na strani nove sheme i vjerojatno najveći dobitak za mlada roditelje koji tv imaju poput babbysittera :D

Filmski kanali:Izbačeni su svi pinkovi filmski kanali i Eurochannel.Novi su dva Cinestrova kanala,Klasik,AMC,CBS Drama,Axn Spin.Mislim kako je ovdje situacija prilično izjednačena ,jer bez obzira na kvalitetu slike količina filmova na pinkovim kanalima posebno nakon profilacije kanala nije nimalo bila zanemariva.Ovdje su najveće mogućnosti za poboljšanje programske sheme-Kino tv,M1 Film,M1 Gold,Cinestar Premiere...

Dokumentarni kanali:Ispao je Outdoor Ch,Pinkpedia,a Food Network je otišao u HD paket.Iako ovo posljednje moja draga smatra velikom prirodnom katastrofom dobili smo prilično dobre zamjene,osobito BBC Earth.Tu su još Viasat Nature,24 Kitchen HD,Viasat History/Nature HD,Discovery ID,Medical Ch,CBS Reality,Fine Living.Mislim kako stvari ipak pretežu na novu shemu.

Sportski kanali:Arenasport izbačena,a Sportklubovi unutra.Bilo bi najbolje da su oboje zadržali ,ali to iz viših ciljeva očito ne ide tako.Iako Arene imaju sada neku sentimentalna vrijednost zbog nekih bh.igrača Sportklubovi u cjelini imaju bolji program.Ipak,u ovom segmentu ostaje mala gorčina u ustima.

Ostali kanali:Izbačen je Pink and Roll. Kanali Travel,History i što je najveća šteta Eurosport 1 i 2 u HD kvaliteti otišli su u dodatni paket.No,sada je moguće uzeti i kompletan HBO i Cinemax paket uključujući i uslugu HBO Go što vjerojatno određenom broju korisnika može biti atraktivno.

Net:Za sada je vrlo nestabilan signal i dosta varira brzina neta,ali to će se vjerojatno sa prestankom radova lagano stabilizirati.S druge strane vjerojatno u martu očekujemo neko tradicionalno povećanje brzine neta.

Dodatne usluge:HS praktično nije imao bilo kakve dodatne usluge .Telemach ima D3 Go,UNifon,elektronski račun,a u toku prve polovine godine očekuje se implementacija usluga 72 sata unatrag i VOD.Cijene jesu nešto više posebno ako ne uzimate Trio ili Duo pakete,no mogućnost izbora je dosta veća.

Sve u svemu,mislim kako smo ovim promjenama svi na dobitku.Jasno kako može bolje (par filmskih kanala bi bilo i više nego dobro),no poslije stabilizacije stanja mislim kako možemo očekivati još nekih iznenađenja! :-D
Fino opisano, osim za djecije kanale. Novi kanali nisu nadoknadili izbacivanje Disney Junior, jer je DJ specifican bio u odnosu na ostale kanale. Jedin mana mu je sto je na Eng jeziku, mada je to i dobro bilo, jer su djeca mogla dosta toga nauciti sto se tice jezika.

Nabrojani kanali koji su uvedeni su ili za bebe, ili za dosta stariju djecu, sa dosta onih "ratnih/akcionih" crtanih filmova, dok je DJ bio izmesdju sa crtanima i programima za djecu od 1+ i sa crtanima koji su uvijek imali pouku neku i bili blagi.
iz moje, a sto je jos vaznije iz perspektive djece, u odnosu na dobiveno, gubitak DJ je zanemariv. net oscilira sa brzinom, al vjerujem da ce se to stabilizovati. ono sto je po meni ustvari jedina konkretna mana jeste telefonija, koja je sada skoro pa katastrofalna. linija svako malo puca. cesto se broj ne moze dobiti. kada se poziva neko, cesto zvoni broj koji je nazvan, ali samo fiktivno. ustvarnosti pozvani uopste nije primio poziv...i ovo nije samo kod mene, jer sam provjerio kod jos nekih korisnika. zabrinjavajuca je informacija da je ovo konstantan problem bio kod telemach pretplatnika i da navodno njihova centrala (ili sta vec) nema kapacitet da podrzi broj telefonskih prikljucaka koji oni fakticki imaju
The Realist

#15888 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

biggrin wrote: iz moje, a sto je jos vaznije iz perspektive djece, u odnosu na dobiveno, gubitak DJ je zanemariv. net oscilira sa brzinom, al vjerujem da ce se to stabilizovati. ono sto je po meni ustvari jedina konkretna mana jeste telefonija, koja je sada skoro pa katastrofalna. linija svako malo puca. cesto se broj ne moze dobiti. kada se poziva neko, cesto zvoni broj koji je nazvan, ali samo fiktivno. ustvarnosti pozvani uopste nije primio poziv...i ovo nije samo kod mene, jer sam provjerio kod jos nekih korisnika. zabrinjavajuca je informacija da je ovo konstantan problem bio kod telemach pretplatnika i da navodno njihova centrala (ili sta vec) nema kapacitet da podrzi broj telefonskih prikljucaka koji oni fakticki imaju
Pa valjda zavisi od djeteta do djeteta :D, moja mala je voljela DJ i nikako ne voli ove varijacije Pokemona/Digimona (koliko vec ima vrsta), a naravno da ju serije ne zanimaju.

DJ je imao odlicne crtane, pogotovo sto su bili umjereni, kao i edukacijske emisije.

Naravno, svako ima svoje, ali ako mi vec dijete gleda nesto, znam sta zelim da gleda.
Zastozato

#15889 Re: HS kablovska

Post by Zastozato »

The Realist wrote:
biggrin wrote: iz moje, a sto je jos vaznije iz perspektive djece, u odnosu na dobiveno, gubitak DJ je zanemariv. net oscilira sa brzinom, al vjerujem da ce se to stabilizovati. ono sto je po meni ustvari jedina konkretna mana jeste telefonija, koja je sada skoro pa katastrofalna. linija svako malo puca. cesto se broj ne moze dobiti. kada se poziva neko, cesto zvoni broj koji je nazvan, ali samo fiktivno. ustvarnosti pozvani uopste nije primio poziv...i ovo nije samo kod mene, jer sam provjerio kod jos nekih korisnika. zabrinjavajuca je informacija da je ovo konstantan problem bio kod telemach pretplatnika i da navodno njihova centrala (ili sta vec) nema kapacitet da podrzi broj telefonskih prikljucaka koji oni fakticki imaju
Pa valjda zavisi od djeteta do djeteta :D, moja mala je voljela DJ i nikako ne voli ove varijacije Pokemona/Digimona (koliko vec ima vrsta), a naravno da ju serije ne zanimaju.

DJ je imao odlicne crtane, pogotovo sto su bili umjereni, kao i edukacijske emisije.

Naravno, svako ima svoje, ali ako mi vec dijete gleda nesto, znam sta zelim da gleda.
Ista stvar kod moje male. Najvise je gledala Disney Junior, pomocu kojeg je, uz Baby TV dok je bila manja, naucila pricati engleski. Cak smo zajedno sa njom gledali Art Attack. Jedino je Boomerang na nivou,ali je DJ bio ipak bolji, dok ostali novi djeciji kanali koje smo dobili nisu nesto. Sreca pa su ostali Jim Jam i Hayatovci.
Federenko

#15890 Re: HS kablovska

Post by Federenko »

Da li su još nekome, na lokacijama gdje je pušten novi signal, na d3 mini resiveru zaključani kanali koji su napisali da ćemo svi da dobijemo ?

Serijski CBS DRAMA, sportski kanali SK 4, SK 5, SK 6, EXTREME SPORTS, dokumentarni DISCOVERY WORLD, DISCOVERY SCIENCE, zabavni PINK EXTRA, PINK KIDS, PINK PLUS, muzički MTV DANCE, VH1 CLASSIC, MTV ROCKS, MTV HITS, kanali za odrasle PLAYBOY TV, BRAZZERS TV, DUSK TV, HUSTLER TV, zatim kanali u HD rezoluciji BBC EARTH HD, SK3 HD, FOX LIFE HD, FOX CRIME HD.
homar

#15891 Re: HS kablovska

Post by homar »

Federenko wrote:Da li su još nekome, na lokacijama gdje je pušten novi signal, na d3 mini resiveru zaključani kanali koji su napisali da ćemo svi da dobijemo ?

Serijski CBS DRAMA, sportski kanali SK 4, SK 5, SK 6, EXTREME SPORTS, dokumentarni DISCOVERY WORLD, DISCOVERY SCIENCE, zabavni PINK EXTRA, PINK KIDS, PINK PLUS, muzički MTV DANCE, VH1 CLASSIC, MTV ROCKS, MTV HITS, kanali za odrasle PLAYBOY TV, BRAZZERS TV, DUSK TV, HUSTLER TV, zatim kanali u HD rezoluciji BBC EARTH HD, SK3 HD, FOX LIFE HD, FOX CRIME HD.
Da isto je kod mene. Zvao već dva puta, neuvjerljivi odgovori "bit će sutra, strpite se", no to "sutra" se ponavlja.
Tražio da mi se vrati modul kartica, koju su uzeli prije nove godine i postavili resiver, obećali odmah poslije nove godine. Opet nema konkretnog odgovora. telefon nestabilan, internet nestabila.
Uglavnom vrlo slaba iskustva sa telemachom, razmotrit ću daljni ostanak kod njih,iako sam njihov korisnik četiri godine.
MH i HS kablovska

#15892 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

Federenko wrote:Da li su još nekome, na lokacijama gdje je pušten novi signal, na d3 mini resiveru zaključani kanali koji su napisali da ćemo svi da dobijemo ?

Zdravo Federenko,
jeste li radili skeniranje kanala? Javite nam se u inbox, provjerićemo sve što je potrebno u najkraćem roku.
kakaljin

#15893 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Postovani,

Posto se blizi polovina mjeseca kada je planirana moja ulica, Prenesite tehnicarima, da prije pustanja novog signala provjere sve spojnice i kablove i da postave nove pojacivace signala, jer je ovaj dosadasnji i na HS-u bio slabiji, pa da znate da ovo sredite prije pustanja signala, jer ce te imati dosta poziva iz naselja radi gubitka signala i ostalih problema. Tako da preduhitrite probleme koji ce nastati.

Pozdrav
The Realist

#15894 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

MH i HS kablovska wrote:

Zdravo Federenko,
jeste li radili skeniranje kanala? Javite nam se u inbox, provjerićemo sve što je potrebno u najkraćem roku.
Znam da želite pomoći, ali dajte, budite iskreni, pa imaju isti problem koji imam ja i svi ostali koji imamo D3Mini, kako stvari stoje. Nemamo te kanale uopšte. Samo dobijamo odgovor da se radi na tome i da će biti uskoro, s tim što mi je sada rečeno do kraja sedmice, što u prevodu znači da niko ne zna kada će biti.

Ja i dalje imam problem sa HBO-om, aktivan je, iako sam deaktivirao i naravno nema tona (tako da i da hoću da ga gledam, ne mogu) i dalje mi se neki kanali uopšte ne vidi, a niti iko dolazi, niti se išta rješava i što je najgore, niko ništa konkretno ne govori i daju se različiti odgovori korisnicima.

Pa ode mi skoro cijeli odmor na ganjanje oko digitalne televizije.

Baš me zanima kakav račun ću dobiti za ovaj mjesec.
Zastozato wrote: Ista stvar kod moje male. Najvise je gledala Disney Junior, pomocu kojeg je, uz Baby TV dok je bila manja, naucila pricati engleski. Cak smo zajedno sa njom gledali Art Attack. Jedino je Boomerang na nivou,ali je DJ bio ipak bolji, dok ostali novi djeciji kanali koje smo dobili nisu nesto. Sreca pa su ostali Jim Jam i Hayatovci.
Identična situacija kod mene što se jezika tiče i gledanja sa djetetom (doduše, nju su Micky i kompanija više zanimali kada je zajedničko gledanje u pitanju), samo što ja nemam ni Hayatovce, ni Boomerang, pa se baš primijeti nedostatak DJ-a.
Last edited by The Realist on 09/02/2016 10:50, edited 1 time in total.
kemox

#15895 Re: HS kablovska

Post by kemox »

Evo kenektovan sam na bh telekomov internet i skoro svi kanali na d3go ne rade. Niđe veze, nula od usluge, razočaran sam.

Hs-ovac zašto su mi zaključani kanali iz proširenog paketa na d3go. Prošireni paket imam na d3?

:? :? :? :? :?
vicious

#15896 Re: HS kablovska

Post by vicious »

@MS i HS kablovska:

još u petak sam vam slao na PP, a evo i ovdje sad ponovo: želim da neko dođe i da odnese ovaj smiješni receiver (d3mini), i da umjesto njega donese modul. Moje podatke imate.

Bilo bi dobro da odgovorite bar da ste primili zahtjev i kada se orijentaciono može očekivati rješavanje. I mi, vaši korisnici, uglavnom radimo ili imamo druge obaveze, i ne možemo po cijeli dan sjediti u kući i čekati hoće li se monter pojaviti ili neće.
Last edited by vicious on 09/02/2016 10:41, edited 1 time in total.
crnivrag

#15897 Re: HS kablovska

Post by crnivrag »

kemox wrote:Evo kenektovan sam na bh telekomov internet i skoro svi kanali na d3go ne rade. Niđe veze, nula od usluge, razočaran sam.

Hs-ovac zašto su mi zaključani kanali iz proširenog paketa na d3go. Prošireni paket imam na d3?

:? :? :? :? :?
Kanale iz D3GO ponude možeš pratiti samo na Telemach mreži u BiH, ili u SBB mreži u Srbiji i Telemach mreži u Sloveniji i Crnoj Gori.
The Realist

#15898 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

homar wrote: Da isto je kod mene. Zvao već dva puta, neuvjerljivi odgovori "bit će sutra, strpite se", no to "sutra" se ponavlja.
Tražio da mi se vrati modul kartica, koju su uzeli prije nove godine i postavili resiver, obećali odmah poslije nove godine. Opet nema konkretnog odgovora. telefon nestabilan, internet nestabila.
Uglavnom vrlo slaba iskustva sa telemachom, razmotrit ću daljni ostanak kod njih,iako sam njihov korisnik četiri godine.
Da li imaš Hayatovce, Boomerang, Nick jr., BBC Earth, da ih barem vidiš na listi?
MH i HS kablovska

#15899 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

Poštovani korisnici,
obavještavamo Vas da će testna faza D3GO usluge za sve korisnike M&H Company, HKB-Net i HS-a trajati još sedam dana, nakon čega će Vaš D3GO nalog biti automatski ugašen.
Ukoliko želite nastaviti s korištenjem usluge nakon ovog roka, molimo Vas da nam se javite na broj 1360 ili putem e-maila [email protected] i ugovorite neku od usluga Duo ili Trio Grande paketa u kojima je besplatno uključena usluga D3GO.
sarajlija1971

#15900 Re: HS kablovska

Post by sarajlija1971 »

@MS i HS kablovska

Molim Vas da li biste bili ljubazni da mi napisete ako zelim da i dalje koristim Logosoft-ov e-mail a trenutno sam na Vasem KID 8 paketu, koji outgoing mail server treba upisati, out.mail.hs-hkb.ba? I da li su potrebna jos neka podesavanja tipa username i password jer njih nemam, nisam ih ni dobio od Vas jer mi je receno da mi ne treba za internet konekciju.

Unaprijed hvala.
Locked