Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mea_parvitas

#15876 Re: Sarajevski derbi

Post by Mea_parvitas »

Dr. Kuca na aparatima :lol: :lol: :lol:
BlueBlood

#15877 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

Image
lajk

#15878 Re: Sarajevski derbi

Post by lajk »

Divovi, divovi, divovi, divovi :hajmooo: :hajmooo: :hajmooo: :hajmooo: :hajmooo:
Mea_parvitas

#15879 Re: Sarajevski derbi

Post by Mea_parvitas »

:lol: :lol: :lol:

Image

Image

Kako samo volim ovog Kokota, gledaj koliko mu je drago jbte. :-) :mrgreen: :shock: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Image

Image
Stroj-2

#15880 Re: Sarajevski derbi

Post by Stroj-2 »

Kakva radost i euforija, ravna onoj prolaska u 3. pretkolo euro lige... :run:
34sf4drgu67d25

#15881 Re: Sarajevski derbi

Post by 34sf4drgu67d25 »

hrasno38 wrote:http://www.radiosarajevo.ba/novost/202883/

odakle pravo zastitarskim agencijama da tuku ljude????? Ako su ovog momka tukli iz zastitarske agencije na sljedecim utakmicama treba im jebati majku redom a i treba ustanoviti ciji je ovo navijac i klub da tuzi agneciju za prekoracenje sile. Agencije su najveci problemi ove drzave i od kada su se one pojavile stopa krimanala je porasla zestoko. Policijac ga privodi i ne udara a ovi monstrumi nogom u glavu zato sto je snimao. Ovo treba staviti na sve vijesti u BiH!!!!!!!!
Nemogu da vjerujem, koji divljaci
1946--1987

#15882 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

Odkud im pravo ovako krvnicki mlatiti momka mater im sprcim, osiguranje jebeno isfrustrirano.Snimao i udri, nadam se da ce kreteni odgovarati za ovo.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#15883 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

34sf4drgu67d25 wrote:
hrasno38 wrote:http://www.radiosarajevo.ba/novost/202883/

odakle pravo zastitarskim agencijama da tuku ljude????? Ako su ovog momka tukli iz zastitarske agencije na sljedecim utakmicama treba im jebati majku redom a i treba ustanoviti ciji je ovo navijac i klub da tuzi agneciju za prekoracenje sile. Agencije su najveci problemi ove drzave i od kada su se one pojavile stopa krimanala je porasla zestoko. Policijac ga privodi i ne udara a ovi monstrumi nogom u glavu zato sto je snimao. Ovo treba staviti na sve vijesti u BiH!!!!!!!!
Nemogu da vjerujem, koji divljaci
Ma stvarno legalista sam i postujem zakone i rijetko kada napadam policiju ali ovo je dno dna...ovo je isto kao da si covjeka koji ima dokaze o kriminalu predao u ruke kriminalcima.....potpuno isto jer zastitari nemaju ama bas nikakvo pravo da nekoga ganjaju po parkiralistu i to je momak snimao.
kucniljubimac

#15884 Re: Sarajevski derbi

Post by kucniljubimac »

Buenoooos diass, tiago fariaaas :arrow: :lol: :lol:

jel ovaj crveni vaš ili naš?
hrasno38

#15885 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

kucniljubimac wrote:Buenoooos diass, tiago fariaaas :arrow: :lol: :lol:

ma uospte nije bitno ciji je...mozda se nasao samo tu slucajno
kucniljubimac

#15886 Re: Sarajevski derbi

Post by kucniljubimac »

hrasno38 wrote:

Naravno da nije bitno, al' reko moza su njega ovi klinci zaganjali.

aaa zastitari nemaju nikakvo pravo, al' imaju pravo da reaguju savjesno ako oni narkomacici gore po parkingu zulum čine, isto ko što ti mozes imati potrebu da ih sprijecis u cinjenju loseg. jebes zastitare
hrasno38

#15887 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

kucniljubimac wrote:
hrasno38 wrote:

Naravno da nije bitno, al' reko moza su njega ovi klinci zaganjali.

aaa zastitari nemaju nikakvo pravo, al' imaju pravo da reaguju savjesno ako oni narkomacici gore po parkingu zulum čine, isto ko što ti mozes imati potrebu da ih sprijecis u cinjenju loseg. jebes zastitare
ma jok vidi se nasnimku da decko dolazi sa desne strane nakon sto su nkoga ovi zaganjali i snima. Da je sve to cisto sto su ovi radili cisto sumnjam da bi ga dirali jer bi se imali cime kurciti kako savjesno obavljaju svoje duznosti a ovdje je ocito bilo citav niz prekrsaja pravila i zato je i dobio batine. Svaka cast ovome sto je sve snimio!!!!!
shalla

#15888 Re: Sarajevski derbi

Post by shalla »

Joj rasprave, kao da vam je po 15 godina :roll:

Naši odigrali ko primadone i zvjezdice, izgubili bez ispaljenog metka i treba da ih je stid, pogotovo kad znamo na koji se datum igrala tekma ali zaista sa druge strane ne razumijem ni ovoliko slavlje plavih, kao da je finale LP jbt, to suze u očima, to patetika... Na kraju balade se samo gleda konačni poredak na tabeli, što se mene tiče nek nas željo dobije 20 puta u narednih 10 godina a mi u tih 10 godina 9x budemo prvaci...
LSD

#15889 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

leškarenje wrote:Nikad niko se nije ponašao ko ovaj seljak na onom tunelu, al kakva ekipa takav i trener.Veceg skupa seljaka na jednom mjestu moje oči nisu vidjele :thumbup:
:place1: :place1: kakvo kmecanje

leško pokidao aparate
hrasno38

#15890 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
leškarenje wrote:Nikad niko se nije ponašao ko ovaj seljak na onom tunelu, al kakva ekipa takav i trener.Veceg skupa seljaka na jednom mjestu moje oči nisu vidjele :thumbup:
:place1: :place1: kakvo kmecanje

leško pokidao aparate
Lesko u 25 minuti....

Image
omega369

#15891 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

kakotakonikako wrote:Image

Sarajevski humor nikada ne umire, pa ni u ratu nije. Svaka cast za sliku.
:D :D :D
Svaka cast za sliku. :thumbup:

Na njihovu zalost ovo ce samo ostati pusta neostvarena zelja. Oni su u gabuli i nakon derbija, iste petljavine prema igracima, dobavljacima, dugovi... kokuzi i dalje. Strucnjak i nadasve gradsko dijete rodom sa Treskavice ne vjerujem da ce prezivjeti naredna 3-4 kola. ili juniorski pogon ili starovlahovim stopama u ludnicu. zivi bili pa vidjeli :wink:

Kako god, nema opravdanja za nasu igru, odnosno ne igru. Ali, nema veze neka i nejac jednom osjeti sta znaci pobjediti sampiona. napeli su se da nisu mogli vise, a mi realno igrali sa 25% snage i mogucnosti. Tracak nade u borbi za gornji dio tabele se ovom pobjedom pojavio ali bez bolje podrske sudija vjerovatno nece ici i toga su duboko svjesni :wink:
LSD

#15892 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

shalla wrote:Joj rasprave, kao da vam je po 15 godina :roll:

Naši odigrali ko primadone i zvjezdice, izgubili bez ispaljenog metka i treba da ih je stid, pogotovo kad znamo na koji se datum igrala tekma ali zaista sa druge strane ne razumijem ni ovoliko slavlje plavih, kao da je finale LP jbt, to suze u očima, to patetika... Na kraju balade se samo gleda konačni poredak na tabeli, što se mene tiče nek nas željo dobije 20 puta u narednih 10 godina a mi u tih 10 godina 9x budemo prvaci...
gdje ti ba vidiš suze u ocima :? iskulirajte, priznajte poraz, ali prestanite sa ovom patetikom i rendanjem kora....to vi kao ne slavite pobjedu na derbiju :lol:

po vama, smo trebali vas pitati kako da slavimo pobjedu :-) i da to proslavimo skromno i dostojanstveno- da ne bi povrijedili osjecanja protivnika :lol: :lol:

ovo se zove patetika na kub
Mea_parvitas

#15893 Re: Sarajevski derbi

Post by Mea_parvitas »

Uz srcanost izdrzati jos ovih 7 kola i ostati u nekakvom normalnom bodovnom zaostatku za vodecim, a na polusezoni sa Dzekinim, Bajicevim i parama od Evrope dovesti par dobrih igraca i poderati sve do kraja kao juce ovu pitarsku nejjač. Izdominirani u svim segmentima igre, na tribinama, otišli kućama popišani. 8-)
BlueBlood

#15894 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

kako je lijepo vratiti se nekoliko stranica unazad i citati sabrana djela kona...
Baltazar_khan wrote:Ima da pulsiramo ko ajfel na viberu. Jel vam prpa guzi?
1946--1987 wrote:zeljeznicar je pod imperativom pobjede u derbiju, vidjecemo kako ce se, mahom djecurlija sa kokotom i stocom jokicem na celu, snaci u toj situaciji. :D
babaroga dolazi na grbavicu :D
bjelave wrote:Toliko su jadni da ih je haram podjebavati.
Kakav derbi :-) S kim, s cim :D
Bice to jos jedno rutinsko gostovanje.
Nasa Stvar wrote:Hej momci u plavom imam losu vijest,
Leon Benko igra, pravi urnebes !! :D
Zelim napokon 0-3 ili 1-4 na Grbavici da im dodatno zgadimo i onako im gadnu sezonu !!
neka pobijedi bolji :D
Baltazar_khan wrote:neka neka derbi je u pravo vrijeme. taman kad se raspadate :oops: :mrgreen:
nKrkan wrote:Plavi imal straha ? :D
nKrkan wrote:Hoćel ko u avatar da će neko opet kroz trojicu :D
alberto_tomba wrote:Sto se Sablja islama raskokodakao po medijima, na svim portalima vriste njegove izjave. Nece mu biti lako kad fasuje po vagini.
1946--1987 wrote:Image
otprilike omjer snaga :D :D
1946--1987 wrote:Nadam se da necemo propustiti sansu da zagrnemo zeljeznicar s obzirom da vec lezi dole :mrgreen:
Znaci samo zagrnut jos
svi u napad wrote: Logovan ako jos jednom slucajno napises mozemo zabranjuje ti se odlazak na tekme u trajanju od 6 mjeseci i 500 KM novcane kazne kako bi dosao tobe. :D :izet: Dragi prijatelju tako se ne motivisu igraci i navijaci nego kratko i jasno j.... cemo im sve po spisku i moramo dobiti ovu tekmu. Jel ti sad jasnije. Za pocetak rada na moralnom i psihickom planu od sutra svaki dan do tekme moras 200 puta ponoviti bit ce 2:0 za nas. :thumbup: :izet:
Naprijed Saraj'vo :kiss:
testni_akaunt wrote:Ja ne kontam cemu tolika opreznost. Igramo protiv ekipe koja je zasluzeno u donjem dijelu tabele. I treba ih slomit
1946--1987 wrote:bas ce djelmic, kokot, stoco jokic i ostale vedete i djeca sa grbavice poginuti za klub :lol: :lol:
emigrazione wrote: Pa razvalit cemo vas, nemoj misliti da necemo...Jesic nije Guttman da moli ove nase jurisnike malo da popuste...
nKrkan wrote:Jest ih sablja naložio , nisu svjesni kako ćemo to ugasit . :D
1946--1987 wrote:Mogu zamisliti reakcije i kako ce biti ispraceni igraci zeljeznicara od svojih navijaca ukoliko dozive poraz sutra, ako se zna da sljedecu idu Zrinjskom jos.Ne bi im bio u kozi.Moze se konstatovati da su igraci zeljeznicara pod ogromin pritiskom i imperativom dobrog rezultata :D
emigrazione wrote: sutra im je degenek sta se brines, prosle godine je isto bilo pa su fasovali...normalno da postoji doza straha, da je nema ni derbi ne bi imao smisla, ali mislim da ce sutra njihov nekvalitet doci do izrazaja, ako ga rano zaklanfamo Khalid ibn al-Walid ce peskir da baci do kraja poluvremena...
Velkoski wrote:Vala, odavno nisam bio slabije 'uzbuđen' pred derbi :-?
Pred prošli me groznica drmala 20 dana, sada ništa. Valjda što smo bolji. :mrgreen:
Image
Image
Image
Izdrzi! Fudbalski strateg, nadigrao ga covjek bez iskustva
hrasno38

#15895 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

LSD wrote:

gdje ti ba vidiš suze u ocima :? iskulirajte, priznajte poraz, ali prestanite sa ovom patetikom i rendanjem kora....to vi kao ne slavite pobjedu na derbiju :lol:

po vama, smo trebali vas pitati kako da slavimo pobjedu :-) i da to proslavimo skromno i dostojanstveno- da ne bi povrijedili osjecanja protivnika :lol: :lol:

dzaba to su takvi profili...ja im postavim njihovo radovanje prosle godine koje nije nista manje ni vece nego Zeljino ove godine i nista oni svoje pa svoje. Kad izgube onda igraju sa 25% snage a kada pobjede to su onda Divovi samo takvi....kada im covjek kaze Zeljo je uspjesniji tim onda im je glavni argument da Zeljo nije pobjedio na Kosevu od 2004, kad im kazes da je Zeljo stigao najdalje u Evropi onda kazu to ne vazi jer je bilo prije rata ali zato obavezno vaze titule osvojene prije rata itd itd......uvijek se cupaju do statusa komedije!!!
hrasno38

#15896 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Uuuh @BlueBlod al si ih skupio i naravno tu po obicaju neces nikada naci tako nadobudne komentare Northa, Logovanog, Tomahawka i jos nekoliko 100% relanih forumasa koji uvijek skoce pa kazu hop.....malo me je i Velkoski iznenadio:) al dobro zelje su jedno a stvarnost drugo:)
Charuga
Globalni moderator

#15897 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Charuga wrote:
Charuga wrote:@ferrante071
@Bambino Blu

Prvo i posljednje upozorenje zbog Seljo i Njanjajevo.
Ovo izgleda nema kraja. Upozorio sam još jednog na PDF o FKS i on će biti posljednji koji će proči sa upozorenjem.
Dr. Kuca wrote:On topic, meljo izmeljo pobjedu potpuno zasluzeno, ostavili su srce trebat ce im 5 dana da se regeneriraju.
Nakon dva upozorenja ti ništa. Jebiga, pokušao sam sa svima na lijep nači, ali ne može.

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja”
» Dr. Kuca

7 dana
vicious

#15898 Re: Sarajevski derbi

Post by vicious »

BlueBlood wrote:
Kemal Malovčić wrote: Dok niko od vas manijaka nema muda da prizna da ih vodi najveći džiber u gradu koji je umislio da je Simeone.
e nemogu da vjerujem koje im je komplekse SABLJA nabio za ovih par dana :lol:

navijati za klub koji nosi ime ovog grada a da u klubu niko nije rodjen u njemu i nazivati djecu ovog grada džiberima dovoljno govori koliko ste grohnuli!
Ti si dečko izgleda nešto pomiješao. Kakve veze ima gdje je ko rođen, ako se ponaša kao džiber tako ga treba i nazvati. Ja nemam riječi za ono što je taj lik juče izvodio, i za ono pentranje po krovu je džiber preblag naziv.

Što se same utakmice tiče, pobjeda plavih apsolutno zaslužena i čestitam im na tome. Pokazali su kako se bori za dres, a ove naše balerine treba da bude stid.
Nadzorna_ploca

#15899 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Hajde valjda se sad konsoliduju komsinice, inace kako su do sad igrali ne gine im grcevita borba za opstanak.
shalla

#15900 Re: Sarajevski derbi

Post by shalla »

LSD wrote:

Eno Kokot se na onoj slici raspada od emocija...
I pucaš u pogrešnom smjeru, mene su zajebani bordo momci davno okarakterisali kao "simpatizera", jer kao da bi bio navijač mora se ispunjavati određeni uslovi koje ne zadovoljavam tako da to priznavanje poraza i neko etiketiranje možeš okačiti mačku o rep ;-)
Svi moji prijatelji zaraženi bordo bojom priznaju da je jučerašnji poraz više nego zaslužen tako da ni ja nisam iznimka, ja sam se osvrnuo na raspravu ovdje koja ide u smjeru "čiji je babo jači". Ako me već vučeš za jezik, moram ti reći da se držite svoje avlije jer i ptice na grani znaju da nemate za kifle pa je samo pitanje dana kad će ova "željina djeca" odjebati klub jer neće imati šta da jedu kako treba a što se tiče rezultatskog aspekta mi već aBd nakon sljedećeg kola odosmo na +5 tako da kažem ti, daBogda vi nas svaki put pobijedili a mi bili prvaci, jel pošteno?
Pozzz
Post Reply