rajv0sa wrote:Pa tri dana pritvora je isto što i 4 godine zatvora uz 80 bičevanja. Fora je u tome da bi ti i ostali "uzvišeni" likovi bi bili najsretniji da je sve istina i da su je linčovali na sred teherana, samo kako bi dokazali svoje patetične i zatucane devetnaestovjekovne tvrdnje. Sačuvaj Bože žene takvih čuvara kao što si ti i ovaj očerupani.
Fora je što je zaglavila u zatvoru zbog jebenog plesa objavljenog na instagramu, što dokazuje kakvo je to nazadno i nakaradno društvo. Pričaš o zatucanosti a podržavaš društvo koje zabranjuje ženama one najosnovnije stvari, poput izaći na kafu sa momkom sama, izaći na ulicu bez marame ili otići pogledati fudbalsku utakmicu.
Nisam perfektan muškarac ali bar ne podržavam režim gdje stare bradonje odlučuju šta žena da obuče na sebe. Pa makar taj staronja bio lijep i zgodan kao Khomeini.

I ti mi pričaš o zatucanosti. Zemljo otvori se.
rajv0sa wrote: Sumnjam da je iko na forumu ima više kontakta sa Irancima od mene, tako da znam šta govorim.
Slično reče Salik neki dan. De se dogovorite ko od vas ima najviše danonoćnih kontakata sa Teheranom. Jedan od mojih najboljih prijatelja je Iranac, često se obilazimo, družim se svaki dan na poslu sa najmanje 10 Iranaca, mogu li i ja u to sveto društvo?