Kakav je odgovor:omar little wrote:cekacu da zeko potvrdi, odgovoricu joj ja na tu udaju, nije problem.![]()
- Možel za grafičku zamjena za nešto sa profila?
Moderator: anex
Kakav je odgovor:omar little wrote:cekacu da zeko potvrdi, odgovoricu joj ja na tu udaju, nije problem.![]()
arzuhal wrote:Kakav je odgovor:omar little wrote:cekacu da zeko potvrdi, odgovoricu joj ja na tu udaju, nije problem.![]()
De, štaje, nisam to ja rek'oBloo wrote:arzuhal wrote:Kakav je odgovor:omar little wrote:cekacu da zeko potvrdi, odgovoricu joj ja na tu udaju, nije problem.![]()
... Ma ništa ti ne kontaš 
pitu ces ti meni razvijat' ja t' kazemBloo wrote:arzuhal wrote:Kakav je odgovor:omar little wrote:cekacu da zeko potvrdi, odgovoricu joj ja na tu udaju, nije problem.![]()
Prebacite na Religiju i brišem namah!hadzinicasa wrote: a Arzo ce ti ovaj uradak trajno izbrisat' ne s foruma, iz Interneta citavog!!!!
?
Tvoj optimizam je ogromanhadzinicasa wrote:
pitu ces ti meni razvijat' ja t' kazem
a Arzo ce ti ovaj uradak trajno izbrisat' ne s foruma, iz Interneta citavog!!!!
there, there...
hot beverage?
Minhauzen se crveni u mezaru...Bloo wrote: (mada je pojeden kasnije jer je ukusan bio)
Nisam stigla reagovati na Euridikin post i hvala na ofanzivi, ali stvarno smatram da se Zoya šalila.

Nane su legende, džaba je...Vole jednako i najsmotaniju svoju djecu, sveBloo wrote: Čak je i rahmetli nana odustala od mene i razvijanja pite
tako da...
Sprindove kupovne jufke ftw!

hej, to s nanom nije nikakv Indikator. meine moja iako je dozivjela 108 godina nije dospjela uciti razvijati pitu, sto zbog rata, sto zbog razlicitih prebivalista. kad smo se sastale konacno, ona nije stob' rekla "rukama mogla", a ja nisam imala vremena.Bloo wrote:Tvoj optimizam je ogromanhadzinicasa wrote:
pitu ces ti meni razvijat' ja t' kazem
a Arzo ce ti ovaj uradak trajno izbrisat' ne s foruma, iz Interneta citavog!!!!
there, there...
hot beverage?![]()
Čak je i rahmetli nana odustala od mene i razvijanja pite
tako da...
Sprindove kupovne jufke ftw!
Ne brisati uradak! Meljala sam vrijedno i marljivo 30 minutai meljala i meljala
Ja sam jeo pitu s jufkama od crnog (haman šenšno) brašna nake Sanele, jarane da viš jest to dobrowewa wrote:Bloo, KLAS ima diiiiivne friske jufke bez konzervansa <3
kad ti kaze sci buregdzije koja u zivotu nije razvila jufku
a Bog mi je svjedok da sam se udavala
, ostale kupovne flis-papir-jufke spram nje dođu kao osrednje namašćena i zaljevena guta novina, tobejarabi...Euridika wrote:Hey ppls, i ja sam se šalila na Zoyin post, uopće ga nisam shvatila ozbiljno!![]()
![]()
Osim onog komentara da je feta zeko strašan, pa kako ima srca da to kaže našem Zeki...![]()
I highly respect Zoya! Peace everyone!

Ja sam nedavno napravila pitu domaću od raževog integralnog brašna.arzuhal wrote:Ja sam jeo pitu s jufkama od crnog (haman šenšno) brašna nake Sanele, jarane da viš jest to dobrowewa wrote:Bloo, KLAS ima diiiiivne friske jufke bez konzervansa <3
a Bog mi je svjedok da sam se udavala, ostale kupovne flis-papir-jufke spram nje dođu kao osrednje namašćena i zaljevena guta novina, tobejarabi...
e te kupujem za gibanicuarzuhal wrote:Ja sam jeo pitu s jufkama od crnog (haman šenšno) brašna nake Sanele, jarane da viš jest to dobrowewa wrote:Bloo, KLAS ima diiiiivne friske jufke bez konzervansa <3
a Bog mi je svjedok da sam se udavala, ostale kupovne flis-papir-jufke spram nje dođu kao osrednje namašćena i zaljevena guta novina, tobejarabi...
Ja bih to poj'oEuridika wrote:Ja sam nedavno napravila pitu domaću od raževog integralnog brašna.arzuhal wrote:Ja sam jeo pitu s jufkama od crnog (haman šenšno) brašna nake Sanele, jarane da viš jest to dobrowewa wrote:Bloo, KLAS ima diiiiivne friske jufke bez konzervansa <3
Epic fail za koji sam u još u procesu pravljenja skontala da će biti najmanje upitan. Ispala je ukusna, ali sam je morala razviti kao gibanicu, jer svaka kuharica zna da se raževo tijesto ne razvija fino u jufku
... a znam i ja što je najgore, ali ne znam šta bi mi da to isprobam. Long story short, bila je ukusna zato što je raževo brašno slatkastog ukusa (zapravo, bile su dvije pite - zeljanica i šareni burek), ali su jufke bile deblje, više je podsjećalo na američke pite (u dva sloja). Never again.
![]()
arzuhal wrote:Ja bih to poj'oEuridika wrote:Ja sam nedavno napravila pitu domaću od raževog integralnog brašna.Epic fail za koji sam u još u procesu pravljenja skontala da će biti najmanje upitan. Ispala je ukusna, ali sam je morala razviti kao gibanicu, jer svaka kuharica zna da se raževo tijesto ne razvija fino u jufku
... a znam i ja što je najgore, ali ne znam šta bi mi da to isprobam. Long story short, bila je ukusna zato što je raževo brašno slatkastog ukusa (zapravo, bile su dvije pite - zeljanica i šareni burek), ali su jufke bile deblje, više je podsjećalo na američke pite (u dva sloja). Never again.
![]()
ja sam samo pitala ko ide prije nego dohvatim sanzer.Bloo wrote:Smatram (da ne kažem sigurna sam) da se Zoya zajebavala. Možda sam u krivu, neka me Zoya ispravi.
Meni ništa drugo nije palo na pamet osim da je zajebancija.
S obzirom da je i moj sklepani feta zeko imao jedino i iskljucivo cilj da vas nasmije ovdje (mada je pojeden kasnije jer je ukusan bio), reakcije za očekivati su bile u skladu s tim.
Nisam stigla reagovati na Euridikin post i hvala na ofanzivi, ali stvarno smatram da se Zoya šalila.
Iako se eventualno može drugačije protumačiti (ako se ne vidi od koga dolazi + manjak smajlija), svako je entitled to their opinion.
Ako je pak bila ozbiljna, ja tu ne mogu ništa, osim da joj kažem:
Kiss my shiny metal ass!
amejzingEuridika wrote:Ja sam nedavno napravila pitu domaću od raževog integralnog brašna.Epic fail za koji sam u još u procesu pravljenja skontala da će biti najmanje upitan. Ispala je ukusna, ali sam je morala razviti kao gibanicu, jer svaka kuharica zna da se raževo tijesto ne razvija fino u jufku
![]()
Pih.Euridika wrote:Hey ppls, i ja sam se šalila na Zoyin post, uopće ga nisam shvatila ozbiljno!![]()
![]()
Osim onog komentara da je feta zeko strašan, pa kako ima srca da to kaže našem Zeki...![]()
I highly respect Zoya! Peace everyone!![]()
Mislim da ces plakati i poslijeJohn Cleese wrote:Pih.Euridika wrote:Hey ppls, i ja sam se šalila na Zoyin post, uopće ga nisam shvatila ozbiljno!![]()
![]()
I highly respect Zoya! Peace everyone!![]()
Ne mozes vise na ovom forumu vidit' ni pristojan ketfajt
Inace, nista posebno - biberli corbuljak od kokosijih ekstremiteta sMrkvom, sCelerom i sPersunom i biberli masTan pilav sKrilcima. Placem, ali jedem.