Memo usra hasuru, ja levata braćo miladječak sa šibicama wrote:Ali ja fakat ne kontam, koja je logika u tome da tvrdis da je Memo usao na Farmu da rasturi Staniju i Filipa... zar su oni toliko bitni
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Moderator: anex
Memo usra hasuru, ja levata braćo miladječak sa šibicama wrote:Ali ja fakat ne kontam, koja je logika u tome da tvrdis da je Memo usao na Farmu da rasturi Staniju i Filipa... zar su oni toliko bitni
dječak sa šibicama wrote:Ali ja fakat ne kontam, koja je logika u tome da tvrdis da je Memo usao na Farmu da rasturi Staniju i Filipa... zar su oni toliko bitni
HARIS96 wrote:Joj drugari pa i vi ste glupi jel ovo preozbiljno dozivljavate![]()
Evo sad je rekao da ce on Staniju ispratiti sa farme.![]()
MEMO DO POBJEDE !
Nema šta, vrlo argumentovano.Hrelja wrote:Ma puši kurac zajedno sa Sranijom. Ako vjeruješ da je ona najjača sa glasovima i da ovo nije namještaljka, onda se ubij odma, ili jebi svoju mater.klavirdžija wrote:Ako ne možeš sastaviti 1 i 1 i skontati da je po sistemu glasanja nebitno koliko je naroda mrzi nego koliko je voli, i nema svrhe da raspravljamo.![]()
Meni se čini da nema neke prevelike razlike između njenih apsolutnih obožavatelja i totalnih mrzitelja, i jednima i drugima su činjenice nepotrebne.
Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi će u petak veče biti specijalni gost na imanju u Lisoviću.
- U petak ulazim na Farmu i biću na žurci. Ako Ekrem ne ispadne večeras moj ulazak će za njega biti najveća premija. On bi se odrekao glavne nagrade samo da mene vidi - rekla je Vendi za "Kurir".
U petak je poslednja žurka u četvrtoj sezoni, a ukoliko ne bude izbačen večeras, ne sumnjamo da će Ekrem zajedno sa Vendi napraviti pravi šou.
Joj da, zgazila bi ihklavirdžija wrote:Šteta što ne ostaje duže, ne bi izdržala da ne urniše Fufi i Fifija...
Ovaj post je odličan dokaz tvrdnje da su Sranijini mrzitelji inteligentni baš onoliko koliko i njeni obožavatelji.Hrelja wrote:Ma jebi mater svoju. Jesi li pročitao članak vezan za Telekom, jebem li ti familiju? Pratiš li zvaničnu Farma stranicu? Čitaš li Forum Serbia? Ljudi su se okupljali i glasali protiv nje za sve druge Farmere, a kada je Era bio u Areni sa njom ljudi su bacali pare i pare da glasaju za Eru, i opet ona jača sa glasovima?klavirdžija wrote:Nema šta, vrlo argumentovano.Hrelja wrote: Ma puši kurac zajedno sa Sranijom. Ako vjeruješ da je ona najjača sa glasovima i da ovo nije namještaljka, onda se ubij odma, ili jebi svoju mater.
Jeli čitaš peticije koje je desetine hiljada potpisalo vezano za ovo dvoje smradova?
Puši kurac. Ti si njen glasač, koga misliš folirati, seljačino?
Eh da još možeš shvatiti da se glasovi za ostale dijele na 10-15 učesnika, možda bi postao klasični Tarotov obožavatelj.Hrelja wrote:Tvoj post je dokaz da nemaš pojma o životu. Ne trebaš biti genije da skontaš koji mali procenat naroda glasa za nju, a koliki procenat za ostale farmere.klavirdžija wrote:Ovaj post je odličan dokaz tvrdnje da su Sranijini mrzitelji inteligentni baš onoliko koliko i njeni obožavatelji.
Hajde, bježi, imaš još malo vremena da glasaš, požuri... pa onda idi drkaj na njene slike, majmunčino. Mrš u pičku materinu.
Tako se to i radi. I ova splačina sa Memom je napravljena kako bi joj se imidž još popravio, "Evo vidite da čak i Memo priznaje da je Sranija bila u pravu".novosib wrote:Jedno je jasno a to favorizovanje.
Pa kad fifi ode u cenifu automatski ide 5 intervju, da li ti nedostaje dok fifi sere, koliko ti fali, kako se osjecas...
A rastaviše se dvoje vjerenika i ni spomena
Hej nepismeni čoveče, hej s kim ja komentarišem na forumu, pa mogao si mene zvati da brišem prozore i ostale uređaje, a ti kreči i eto razloga za naručivanje dvije porcijedječak sa šibicama wrote:Samo vi mene zezajte, a ja sam vec gladan...
Samo, puno mi dvije porcije uzeti, bilo cega, a nece niko da dodje za samo jednu
Stanija stalno filipu nabada na nos to sto joj je dosadno i sto je sama i sto nema sa kim popiti kafu... ona je zrtva, ali bi se i druzila sa farmerima... koja likusa.
Tebe sam čekala da zavedeš redLEDA wrote:Šta je OVO na forumugomila " erotskih" riječi
![]()
![]()
BTW Farma je igra i očekujte neočekivano -večeras Memo izlegava
fuj, pa da grebemuha_sa wrote:dobit ce je kad na onoj muskoj stvarki nokat naraste.dječak sa šibicama wrote:Ali fakat bi bio shov da Memo dobije sestoaprilsku
Nečija krava večeras ima menzes, pa nije u mogućnosti.LEDA wrote:Šta je OVO na forumugomila " erotskih" riječi
![]()
![]()
BTW Farma je igra i očekujte neočekivano -večeras Memo izlegava