Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Atticus Finch
-
Mohamad Sissoko
#15852 Re: Juventus
Jbase nas povrede jba nas i sudija.
Mijenjam misljenje o Bayernu, nisu oni jaci od Juventusa..mozda za tu bolju klupu.
Allegri sve dobro uradi pa krene da se brani...ko i protiv Sassuola u petak...gdje ces to...primices ga kad tad.
Al idemo dalje.
Mijenjam misljenje o Bayernu, nisu oni jaci od Juventusa..mozda za tu bolju klupu.
Allegri sve dobro uradi pa krene da se brani...ko i protiv Sassuola u petak...gdje ces to...primices ga kad tad.
Al idemo dalje.
-
missko
#15853 Re: Juventus
Golman i klupa su donijeli razliku. 2 naajbolja igraca Kuardado i Morata du izasli a ovi sto su usli nisu bili na nivou njih dvojice. Bufon jest legenda ali nije on u ovim godinama za top tekmi
-
Mohamad Sissoko
#15854 Re: Juventus
Naravno da nije, a skida zicere u finalu LP proslo ljeto i cetvrtini protiv Monaka...ili u grupnoj fazi protiv Shitija...al ...ma nije 
- ExNihilo
#15855 Re: Juventus
Ja kao objektivni posmatrač
moram reći da rezultat ne oslikava stanje na terenu i da je Juve čak zaslužio proći na bazi prvih 80-90 minuta. Bayern mljohav, kilav, šupalj, jebena tika taka. Ne mislim, doduše, da je sudija odigrao neku značaju prevagu.
I još nešto. Muller je ekstra pametan igrač, ne samo u nogometnom smislu, nego emocionalno.
I još nešto. Muller je ekstra pametan igrač, ne samo u nogometnom smislu, nego emocionalno.
- relativno84
#15856 Re: Juventus
opet si pogodioinsaneinthebrain wrote:zemljotres ili poplava![]()
eh boze
-
kory_galaktikos
#15857 Re: Juventus
Rano se povukao alegri i to vas je zajebalo. Kako je morata jebben igrac uhh. Pogba, rijetko gledam juve ali nisam jos vidjeo zbog cega se za njegovo ime veze madrid, barsa, engleska i 100 mill.
- Bianconeri1988
#15858 Re: Juventus
A izlazak Khedire je sve poremetio, tu smo izgubili balans, tesko je mogao Pogba sta sam u veznom redu kad nema Marchisia i Khedire.
Gledam sad dolazak igraca u Torino, svi tuzni i neraspolozeni, izgledaju losije nego kad su izgubili finale od Barcelone.
Gledam sad dolazak igraca u Torino, svi tuzni i neraspolozeni, izgledaju losije nego kad su izgubili finale od Barcelone.
-
LSD
#15859 Re: Juventus
Alegri je sinoc razyeb'o Juve sa svojim izmjenama.Bianconeri1988 wrote:A izlazak Khedire je sve poremetio, tu smo izgubili balans, tesko je mogao Pogba sta sam u veznom redu kad nema Marchisia i Khedire.
Konkretno mislim na izlazak Morate i Khedire, to jest ulazak Mandžuke i Sturara....do tog momenta je Juve bio skoro perfektan, prije toga trebao zabiti i treci gol (Cuadrado mašio sa metar), generalno Alegri postavio odlicnu taktiku u utakmici, ja ih vec vidio u četvrtini.. i onda sa tim izmjenama je uništio svoj tim, uništio im ritam, citavu koncenpciju, sve otišlo u helać u tih zadnjih 20 minuta....nevjerovatno
S druge strane, Pep koji je bio na konopcima - ubacio Comana i Thiaga sa kojima je prvo izjednacio, a kasnije i prelomio utakmicu.
- Atticus Finch
#15860 Re: Juventus
Ja ga često kritikujem, ali realno šta je mogao uraditi? Nakon onakve igre maksimalno se trošiš i sasvim je logična odluka da osvježiš ekipu. Druga je stvar što igrači koji su ušli niti su dovoljnio spremni, čak niti u potpunosti oporavljeni (svi povratnici nakon povreda). A povrh svega toga ti fale tri startera: Chiellini, Marchisio i Dybala. Khedira svakako ne može izgurati više od 70 minuta. Ko prati Juve, zna o čemu pričam.
Jbg, nije se dalo, napravljene su greške i to je presudilo na kraju.
Više puta sam pisao, ova sezona sa aspekta fizičke spreme je za zaborav. Iz toga su proizišle sve ove silne povrede i pravo je čudo da je i ovoliko ostvareno. Valja poginut za odbranu skudeta i kupa.
Više puta sam pisao, ova sezona sa aspekta fizičke spreme je za zaborav. Iz toga su proizišle sve ove silne povrede i pravo je čudo da je i ovoliko ostvareno. Valja poginut za odbranu skudeta i kupa.
-
LSD
#15861 Re: Juventus
Npr. zašto je mijenjao Moratu, covjeka koji je bio ponajbolji igrac na utakmici, koji je konstantno pravio ozbiljne probleme odbrani Bayerna?Atticus Finch wrote:Ja ga često kritikujem, ali realno šta je mogao uraditi? Nakon onakve igre maksimalno se trošiš i sasvim je logična odluka da osvježiš ekipu. Druga je stvar što igrači koji su ušli niti su dovoljnio spremni, čak niti u potpunosti oporavljeni (svi povratnici nakon povreda). A povrh svega toga ti fale tri startera: Chiellini, Marchisio i Dybala. Khedira svakako ne može izgurati više od 70 minuta. Ko prati Juve, zna o čemu pričam.
zašto je to uradio
ili još preciznije, šta je dobio sa ubacivanjem Mandže
Ako je vec morao mijenjati iz nekog razloga napadaca, zašto bar nije ubacio onog Zazu koji bi se sigurno više borio....ubacivanje Mandže je bio potpuni promašaj.
Ali nisam ja trener Juventusa....sad je svakako kasno pricati.
- insaneinthebrain
#15862 Re: Juventus
ne volim kad pogodim u ovakvim situacijama, jbg nakon prvog gola bayerna ugasio stream pratio na rezulatatima. a nakon drugog ugasio kompjuter znao sam da ce im dati jos koji. bas mi bilo krivo. jbg onakvu sansu propustise. steta. sad se okrenuti prvenstvu i ganjati skudetorelativno84 wrote:opet si pogodioinsaneinthebrain wrote:zemljotres ili poplava![]()
zemljotres je izazvao poplavu
![]()
eh boze
- relativno84
#15863 Re: Juventus

Ziva legenda
- Atticus Finch
#15864 Re: Juventus
Mogući sastav:

Sutra će, kao nikad, biti potrebno odigrati na rutinu, jer teško da su i fizički i psihički dorasli odigrati derbi nakon srijede.

Sutra će, kao nikad, biti potrebno odigrati na rutinu, jer teško da su i fizički i psihički dorasli odigrati derbi nakon srijede.
-
pashasolidni
#15865 Re: Juventus
Moj grad,moj klub!forza toro

-
Mohamad Sissoko
#15866 Re: Juventus
Mah, ubice ih A.Sandro i Cuadrado.Atticus Finch wrote:Mogući sastav:
Crveni za Toro ko hljeb
Za motivaciju samo pokazat tweet Reine.Meni bi bilo dovoljno.Kad sam vidio ja vec na Bayern zaboravio...rekoh...joj jbacemo vam majku
-
Fast Driver
#15869 Re: Juventus
Torino ko da finale LP-a igra.
Ode Dybala
Ode Dybala
- insaneinthebrain
#15871 Re: Juventus
sta je s dybalom, jel se to opet povrijedio 
- relativno84
#15873 Re: Juventus
da, cuvao ga u LP da se danas sjebeinsaneinthebrain wrote:sta je s dybalom, jel se to opet povrijedio
-
Fast Driver
#15874 Re: Juventus
Jeste, prilikom izvođenja slobodnog udarca. Nije ga trebao forsirati Allegri od prve minute, očito nije dobro sanirao povredu. Evo nam sad Morate.insaneinthebrain wrote:sta je s dybalom, jel se to opet povrijedio