Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ne želim ( niti mogu naravno ) ja sa ovim snimcima da budem sudija ili da radim policijski posao... više mi je želja da sviju nas upozorim da se uvijek na svakom mjestu u saobraćaju može očekivati glupost koja u konačnici nekoga može stajati života... Tako da smatram da nije bitno ko je nešto uradio , već je puno važnije da se vidi da baš na svakom metru može da se desi problem, i da je stvarno potrebno da ljudi paze na sebe ...
...
Okolinu Valjeva imaš na prethodnim snimcima ( 17. i 18. ) ... iskreno ništa gore , odnosno isto loše kao i na drugim saobraćajnicama i u BIH, i Hrvatskoj, i Srbiji i Crnoj Gori... Gdje god sam prošao, a prošao sam dosta , uvijek se dešavaju gluposti na cestama...
Ma ne želim ( niti mogu naravno ) ja sa ovim snimcima da budem sudija ili da radim policijski posao... više mi je želja da sviju nas upozorim da se uvijek na svakom mjestu u saobraćaju može očekivati glupost koja u konačnici nekoga može stajati života... Tako da smatram da nije bitno ko je nešto uradio , već je puno važnije da se vidi da baš na svakom metru može da se desi problem, i da je stvarno potrebno da ljudi paze na sebe ...
...
Okolinu Valjeva imaš na prethodnim snimcima ( 17. i 18. ) ... iskreno ništa gore , odnosno isto loše kao i na drugim saobraćajnicama i u BIH, i Hrvatskoj, i Srbiji i Crnoj Gori... Gdje god sam prošao, a prošao sam dosta , uvijek se dešavaju gluposti na cestama...
Saboracaj u Crnoj Gori/Podgorica isto kao Planet Majmuna
Napisat cu ovdje
Ove sonje sto prodaju auta
Izvana ga opere,i fabrika bi pozavidila kad bi vidjela kako je to uglancano
Unutra kad uslika,ko da leze mrtvi pacovi i ko.da uvodi krmad
Toliko
Kad neko na slušalicu priča, a iscure tri zelena na jednom pravcu dok ga izvadi iz kragne. Danas handsfree ima svaka samohotka.
Inače ništa protiv 3310
Maloprije cekm na crvenom da iz Kolodvorske skrenem lijevo u H. Cemerlica prema AQ Quattru itd i uredno mi je upaljen zmigavac, a iz suprotnog pravca iz H. Cemerlica u Kolodvorsku skrece veliki kamion s prikolicom. Vozac se polako uvlaci u Kolovorsku u trenutku kad su kabina i jedno 1/3 kamiona prosli u raskrsnicu njemu je bilo zeleno i to je sve ok, ali mu se crveno upalilo dok je komplet prikolica jos uvijek bila ispred mene. U milisekundi kad se meni upalilo zeleni nekakva seljacina iz kamioneta neke gradj. firme iza mene je legla na sirenu, a vidi da ne mogu da krenem. Tacno mi je doslo da stanem na sred raskrsnice i da mu onu francuzicu s glave u usta uguram.
Ubaci udrugu svog skupog dizelasa
Kulira okolo pk cesti sa suvozacem
Mase unutra rukama bistri politiku ruskog cara iz nekog vijeka i onda odjednom skrene s tim da kad vec obavi radnju skretanja upali zmigavac
Dabogda mu na urni treperio
vješalica wrote:Ubaci udrugu svog skupog dizelasa
Kulira okolo pk cesti sa suvozacem
Mase unutra rukama bistri politiku ruskog cara iz nekog vijeka i onda odjednom skrene s tim da kad vec obavi radnju skretanja upali zmigavac Dabogda mu na urni treperio
Jučer idem pješke od Merkatora prema Energoinvestu i pored mene prolazi cura u Cliu. Nabacila kez od uha do uha i mobitel visoko u ruci i pravi selfie i uopće negleda gdje vozi.
To je danas normalna pojava, samo se ceka trenutak kad ce te psihopate satrati nekoga dok se slikaju.
Ima i ona druga krajnost, voze 30 i i listaju po mobitelu je ne obazirujuc se sta se desava oko njih i da ugrozavaju normalno odvijanje saobracaja
kloniran wrote:
Ima i ona druga krajnost, voze 30 i i listaju po mobitelu je ne obazirujuc se sta se desava oko njih i da ugrozavaju normalno odvijanje saobracaja
jucer se vozim pokraj takvog debilcine i gledam ga pilji u mobitel 2 raskrsnice,gamize 35 i kad je stao na semaforu,vidim lista po imeniku na mesengeru i refresha poruke,niko mu ne pise,nego onako lista...dosadno mu...
kloniran wrote:
jucer se vozim pokraj takvog debilcine i gledam ga pilji u mobitel 2 raskrsnice,gamize 35 i kad je stao na semaforu,vidim lista po imeniku na mesengeru i refresha poruke,niko mu ne pise,nego onako lista...dosadno mu...
nada se covjek da ce mu ko sta poslati, ne odustaje