...pa kad se uždrigne, a najmerno večerao jaja s prasom...julisiz es grant wrote:Joj ako ispadne da je popio sodu bikarbonu ili tako neku glupost...ja i vjerujem da jeste.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- arzuhal
#15826 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- arzuhal
#15827 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za Praljka barem niko neće moći govoriti kako su ga "u Hagu krišom trovali" 
- BHCluster
- SmokingMan
#15829 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Praljak popi nešto nepoznato,a na televiziji retorika ista.Ovo će samo pojačati osjećaj nepravde kod hrvatskog naroda koji nije imao ništa sa NZP.om,šta ćemo sutra ako se situacija na terenu promjeni,a stanje u Hercegovini dodatno radikalizuje,a sve su prilike da hoće.HDZ je jednostavno rak rana,alat za manipulaciju,njihova misao neće nestati sa presudom i eventualno ako Praljak preseli. 
- kokakolas
#15830 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znaci potekao rok trajanja? Nije djelovao do izreka presude? Farmacija lijepe nasepeepeep wrote:Pa popio je jutros. Evo sad na Al Jazeeri kažu da je u toku (nije 100%) OŽIVLJAVANJE S.P.kokakolas wrote:Samo se malo zajeba... Trebao ga je popiti prije, a ne poslije presude
- edo_79
#15831 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa kad to sve hukne napoljearzuhal wrote:...pa kad se uždrigne, a najmerno večerao jaja s prasom...julisiz es grant wrote:Joj ako ispadne da je popio sodu bikarbonu ili tako neku glupost...ja i vjerujem da jeste.
-
peepeep
#15832 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
BHCluster wrote:

-
hizo ramidovic
#15833 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
koje su to shuge i fekalije od ljudi...kad treba zatvorenike ubijati i prebijati, rusiti mostove i dzamije, ubijati djecu i silovati zene onda su junaci i generali...kad treba snositi odgovornost onda pije otrov da ne dozivi kaznu za svoja zlodjela...kukavica ostaje kukavica
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#15834 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ćerpić da otpada.edo_79 wrote:Pa kad to sve hukne napoljearzuhal wrote:...pa kad se uždrigne, a najmerno večerao jaja s prasom...julisiz es grant wrote:Joj ako ispadne da je popio sodu bikarbonu ili tako neku glupost...ja i vjerujem da jeste.
Crijep sa strehe
- Radar71
#15835 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jedan se usr'o, drugi se otrovao. Bravo heroji! 
- edo_79
#15836 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To je to čojstvo i junaštvo ...Radar71 wrote:Jedan se usr'o, drugi se otrovao. Bravo heroji!
- ultima_palabra
#15837 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Opa ganga style.kiligonzales wrote:Sto ga nage ko da je casica rakije![]()
Nema mucenik, sad ce ga posvetit ko Stepinca.
- horkesh
#15838 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
U pravu si, jesu nerealna. Ništa od toga se neće desiti, ništa.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ma moja očekivanja su možda nerealna ali meni je šizofreno da ostane ovakvo stanje kao do sada. Konrektno bih očekivao ukidanje svih paralelnih naziva HZHB, reviziju vašingtonskog sporazuma, odštetu od Hrvatske, promjenu granica kantona a možda i ukidanje istih jer su nastalu u doba kada se za ove stvari nije znalo i nije moglo znati u cjelosti i obimu.Tomahawk11 wrote:Šta očekuješ da će se promijeniti?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ma što je nagore a ja se bojim da sve ne ostane isto kao do sada da imaš tako strašne presude za najgore ratne zločine UZP, masovne grobnice, potvrđenu agresiju i opet sve ostane isto. To bi lično za mene bio poraz.
Ustvari, jedino što se dobija presudom je kakva-takva satisfakcija za žrtve, kao i konačni dokaz da je Armija RBiH bila jedina vojna sila koja nije planski i sistematski progonila stanovništvo drugih nacija sa svoga teritorija. Legalno, HVO je sada = VRS.
- Drvosjeca iz Dejcica
#15839 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vidi, ako je cijena tog nekog lažnog mira da Bošnjaci ne talasaju, da žive uz zločince koji su slobodni i gdje se isti veličaju kao heroji onda ja nisam za takav koncept mira i pomirenja.SmokingMan wrote:Praljak popi nešto nepoznato,a na televiziji retorika ista.Ovo će samo pojačati osjećaj nepravde kod hrvatskog naroda koji nije imao ništa sa NZP.om,šta ćemo sutra ako se situacija na terenu promjeni,a stanje u Hercegovini dodatno radikalizuje,a sve su prilike da hoće.HDZ je jednostavno rak rana,alat za manipulaciju,njihova misao neće nestati sa presudom i eventualno ako Praljak preseli.
-
Juliuscezar
#15840 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kaze neki lik na forum.hr, samurajski hahahahahah
-
megaman4
#15841 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Javio se Bozo Ljubic na N1 televiziji i kmeciDrvosjeca iz Dejcica wrote:Vidi, ako je cijena tog nekog lažnog mira da Bošnjaci ne talasaju, da žive uz zločince koji su slobodni i gdje se isti veličaju kao heroji onda ja nisam za takav koncept mira i pomirenja.SmokingMan wrote:Praljak popi nešto nepoznato,a na televiziji retorika ista.Ovo će samo pojačati osjećaj nepravde kod hrvatskog naroda koji nije imao ništa sa NZP.om,šta ćemo sutra ako se situacija na terenu promjeni,a stanje u Hercegovini dodatno radikalizuje,a sve su prilike da hoće.HDZ je jednostavno rak rana,alat za manipulaciju,njihova misao neće nestati sa presudom i eventualno ako Praljak preseli.
Koji prevtrljivac majku jebo...
Zbog ovakvih likova juga se i raspala.
- BHCluster
#15842 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Što Bog dade i sreća junačka!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#15843 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
HRT NA APARATIMA... 
12:30 Hrvatski sabor prekinuo je zasjedanje zbog Praljka.
Last edited by pici on 29/11/2017 12:37, edited 1 time in total.
- Matzan
#15844 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Na N1 sad cmizdrio B. Ljubić.
Politički sud, nepravda, bla, bla... Kolinda i Plenković su kao sve učinili da pomognu (g)uznicima, ali prethodne vlade nisu...
Politički sud, nepravda, bla, bla... Kolinda i Plenković su kao sve učinili da pomognu (g)uznicima, ali prethodne vlade nisu...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#15845 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
po ko zna koji put se dokazalo da je lakše drugim ljudima pucati u potiljak, nego otrpiti suočavanje sa vlastitim nedjelima.
- SmokingMan
#15846 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa kažem ti da nas HDZ uslovljava mirom,a na snovu presude,koja pokvarena politika,nekad ju je teže definisati kod hrvata nego kod srba,dobro,recimo politika licimjerja.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Vidi, ako je cijena tog nekog lažnog mira da Bošnjaci ne talasaju, da žive uz zločince koji su slobodni i gdje se isti veličaju kao heroji onda ja nisam za takav koncept mira i pomirenja.SmokingMan wrote:Praljak popi nešto nepoznato,a na televiziji retorika ista.Ovo će samo pojačati osjećaj nepravde kod hrvatskog naroda koji nije imao ništa sa NZP.om,šta ćemo sutra ako se situacija na terenu promjeni,a stanje u Hercegovini dodatno radikalizuje,a sve su prilike da hoće.HDZ je jednostavno rak rana,alat za manipulaciju,njihova misao neće nestati sa presudom i eventualno ako Praljak preseli.
Mira ne bi bilo niti u ijednom scenariju (oni će ići do kraja sa svojim nacionalizmom i šovinizmom),a meni je drago što se ovako završilo,čisto radi pravde.Ali ovo sa Praljkom mi liči kao već unaprijed dogovorena stvar,kao što reko,da bi kod hrvata izazvalo emocije.
- Matzan
#15847 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
DANAS JE DAN REPUBLIKE I STARI JE POPIO MALO...: Praljak popio otrov, prekinuto izricanje presude
- arzuhal
#15848 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Upaliti videorekordere, snimati svepici wrote:HRT NA APARATIMA...
Miroslav Tuđman šokiran, HVO BiH samo branio da Armija BiH ispuni svoj cilj izbijanja na more u stvaranju muslimanske republike. itd.
OVO JE POLITIČKA PRESUDA!
- choxnox
#15849 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sujeta. Srbija je izvrsila agresiju i na RBIH i na RH. Zbog cega se BIH i Hrvatska nisu udruzile i zajedno radili na tuzbi protiv agresorske Srbije? Hrvatska je sutila i distancirala se dok je BIH radila tuzbi za agresiju Srbije. Zajednickim resursima (dokazi i finansije) smo mogli postici mnogo. Ovako ostaje gorak ukus u ustima. Sjetimo se kako su Hrvati neki dan ostali "razocarani" sto Mladic nije osudjen i za zlocine u Hrvatskoj. Pa sta su Hrvati radili dok se skupljao dokazni materijal za sudjenje?SaraFina wrote:Za Srbiju presuda je besmislena nakon ovoga danas. Sramota. Gdje es zakazalo uopće.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#15850 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
upravo sad na HRTu potvrdjuju da ce HDZu biti nemoguca misija stvaranje treceg