Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dostavljac wrote:Vozdra... treba neki dio za auto da se kupi
Kosta 90 eura.. kakva je procedura da javim kako sta gdje... nije reg i sta mu sve treba.. nije mogao naći u Bosni nasao ga u Engleskoj.. koliko mora cekati i sta vec.... hvala na odg...
kad kupuješ dijelove, prvo pitaj kako šalju, dal kurirskom službom ili poštom
ovo prvo se ne isplati nikako, a obično tako šalju
Da li ce cariniti ovu skalameriju ?
Koliko ide carine 5 ili 10 %, Hvala
nanravno da neće cariniti. Odmah će prepoznati da je ovo skalamerija.
A iako budu carinili, to je samo 5%.
Samo naručuj.
btw, izgleda super ova stvar, javi nam kako funkcioniše, kad je dobiješ
Last edited by victom on 01/03/2021 05:18, edited 3 times in total.
Mehemed wrote:
Ne plača se samo carina, već i PDV, uplatnice, takse itd, tako da na kraju dođe otprilike 35% vrijednosti.
Znaci ova tehnika, npr. audio uređaji za auto po 5 % idu ?
imam ja i jarana koji radi na carini.
Ako zapne sa ovim mp3 playerom, mogu ja to srediti. Samo mi pošalji horoskopski znak, da znaju na carini ko je u pitanju.
Last edited by victom on 01/03/2021 05:18, edited 5 times in total.
dostavljac wrote:Vozdra... treba neki dio za auto da se kupi
Kosta 90 eura.. kakva je procedura da javim kako sta gdje... nije reg i sta mu sve treba.. nije mogao naći u Bosni nasao ga u Engleskoj.. koliko mora cekati i sta vec.... hvala na odg...
kad kupuješ dijelove, prvo pitaj kako šalju, dal kurirskom službom ili poštom
ovo prvo se ne isplati nikako, a obično tako šalju
Hvala puno.. pitam za info kasnije... nesto ce to biti puno 200 eura...
Cuo sam da je RS carina preko BL susretljivija, more se dogovoriti, ali isporuka samo tamo. Mislim, nije mi ni trebalo, da sam osjetio, ali diskriminacija...
nagibSA wrote:Cuo sam da je RS carina preko BL susretljivija, more se dogovoriti, ali isporuka samo tamo. Mislim, nije mi ni trebalo, da sam osjetio, ali diskriminacija...
pa vjerovatno i jeste tako.
Last edited by victom on 01/03/2021 05:18, edited 2 times in total.
Danas širom svijeta u online prodavnicama ekstra popusti.....evo još dodatnog popusta i sigurnih 10USD zarade ako se registrujete preko ovog linka i ostvarite prvu kupovinu. https://www.ebates.com/r/BERBIC6?eeid=28187
Treba li kome kupona za 8% popusta iz skladišta iz Španije, Italije i Njemačke za proizvode sa Geekbuying.com web stranice, koji naravno vrijede za proizvode koji su navedeni da se nalaze na stanju u ovim skladištima, i koji se naručuju iz ovih skladišta, a ne iz Kine.
danas je 11.11. shopping day...na sivm sajtovima snizenja,mada minimalna
je li ko sta "hajrovao" ?
ja sam malo gledao ali nista zanimljivo nema
treba sacekati black friday ,mada to bude dobro vecinom samo za amere,mi ostali mozemo pushiti...eventualno 1-2 dolara snizenja uganjati
zippoo87 wrote:danas je 11.11. shopping day...na sivm sajtovima snizenja,mada minimalna
treba sacekati black friday ,mada to bude dobro vecinom samo za amere,mi ostali mozemo pushiti...eventualno 1-2 dolara snizenja uganjati
Prvo moras znati sta ti treba da bi kupovao, ne mozes kupovati a ni sam ne znas sta, onako iz zayebancije. Yebo ova njihova snizenja od pola dolara i velike ustede, da mi se kupuje ne bi cekao 11.11 svakako, digli u nebesa ko da je...
zippoo87 wrote:danas je 11.11. shopping day...na sivm sajtovima snizenja,mada minimalna
Prvo moras znati sta ti treba da bi kupovao, ne mozes kupovati a ni sam ne znas sta, onako iz zayebancije. Yebo ova njihova snizenja od pola dolara i velike ustede, da mi se kupuje ne bi cekao 11.11 svakako, digli u nebesa ko da je...
Nagib je u pravu.
kako ide buregdžinica prijatelju?
Last edited by victom on 01/03/2021 05:18, edited 2 times in total.