https://www.amnesty.org/en/latest/news/ ... s-a-child/

Ustanite kad spominjete Iran taj apsolutno nesebicni svjetionik pravde,dobra i napredka,a ustati i za Ayatolaha koje kako salik rece... zene su obozavale - i dade link sa onom novinarkom.Point. wrote:To je taj placenicki spin. Istinski ljubitelj Irana sa merhametom u srcu bi se sazalio nad sudbinom one djevojke a ne spinovao i zbijao sale sa klipovima o fudbalu. Naravno, iz topline svoga doma u BiH, hiljade i hiljade km od mjesta dogadjaja.
Izraelski Hezolahinsomnia78 wrote:
Ah toooo, pa sto ne kazes zasto sam ga postavio?!славянин wrote:Ustanite kad spominjete Iran taj apsolutno nesebicni svjetionik pravde,dobra i napredka,a ustati i za Ayatolaha koje kako salik rece... zene su obozavale - i dade link sa onom novinarkom.Point. wrote:To je taj placenicki spin. Istinski ljubitelj Irana sa merhametom u srcu bi se sazalio nad sudbinom one djevojke a ne spinovao i zbijao sale sa klipovima o fudbalu. Naravno, iz topline svoga doma u BiH, hiljade i hiljade km od mjesta dogadjaja.
insomnia78 wrote:

salik79 wrote:Ah toooo, pa sto ne kazes zasto sam ga postavio?!славянин wrote:Ustanite kad spominjete Iran taj apsolutno nesebicni svjetionik pravde,dobra i napredka,a ustati i za Ayatolaha koje kako salik rece... zene su obozavale - i dade link sa onom novinarkom.Point. wrote:To je taj placenicki spin. Istinski ljubitelj Irana sa merhametom u srcu bi se sazalio nad sudbinom one djevojke a ne spinovao i zbijao sale sa klipovima o fudbalu. Naravno, iz topline svoga doma u BiH, hiljade i hiljade km od mjesta dogadjaja.![]()
Kiki se sprdao sa fizickim izgledima "mula", na sta sam mu postavio intervju s Orianom Fallaci, inace teskom feministicom i islamofobom, u kojem kaze da u zivotu nije srela ljepseg starca od Imama Homeinija k.s., koji ju je podsjecao na "Mojsija izvajanog od strane Michelangela". Mislim, kada vec kazes "a", reci i "b"!

Je li uhapsena djevojka? Zasto je uhapsena? Jesu li to ta ljudska prava o kojima pricas? Nemoj mi spin bacati, odgovori na konkretna pitanja, nije to toliko tesko.salik79 wrote:Hajmo vas dvojica "pravdoljubivih", odakle vama podatak o toj djevojcici i presudi?! Cuj "Meadeh 17" i "4 godine i 80 bicevanja"!?![]()
![]()

https://twitter.com/YerevanSaeed/status ... 2015449088Ali Raza, the Kurdish Iranian goalkeeper who stopped @Cristiano from scoring his penalty goal, also has a good voice. Here he sings in Kurdish. He says on Iranian TV, I am Laki Kurd. Can I sing in Kurdish?
It is sad that we Kurds always have to feel like we need to ask if we can sing in Kurdish, sad and unfair reality in all parts of Kurdistan
I'm so sorry for a talented kurdish boy that have to be in Iranian national soccer team. Hope to have our own national team