Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Averus

#15826 Re: Gdje u Sa......

Post by Averus »

.
Last edited by Averus on 25/05/2016 19:08, edited 1 time in total.
O'zone
Globalni moderator

#15827 Re: Gdje u Sa......

Post by O'zone »

Imal' igdje u Sa osim u Pionirskoj? :mrgreen:

Image
muha_sa

#15828 Re: Gdje u Sa......

Post by muha_sa »

O'zone wrote:Imal' igdje u Sa osim u Pionirskoj? :mrgreen:

Image
imal tamo kod "sivog doma" :?

došli naki pa razapeli raznorazne šejtanluke
O'zone
Globalni moderator

#15829 Re: Gdje u Sa......

Post by O'zone »

muha_sa wrote:
imal tamo kod "sivog doma" :?

došli naki pa razapeli raznorazne šejtanluke
A jes, jes u pravu si. Skroz njih smetno sa uma. Jesu da su privremeno tu ali Bože moj...
mayab

#15830 Re: Gdje u Sa......

Post by mayab »

CherryLips wrote:
mali_balon wrote:Gdje ima uzeti okvir za spajanje ves masine i susilice (jedna na drugu)...
Ziv bio ne uzimaj,u zadnjih deset dana dva puta sam cula kako se susilica srusila,jos je jednom liku pala na wc solju pa dupli belaj...i mi kontali,ali ne daj Boze da na djecu sta hekne...brzo sam odustala
Ne znam otkud vam to, kod mene već nekoliko godina susilica stoji na ves masini, bez tog okvira (za kojeg nemam pojma gdje ga uopce nabaviti), sve je to prilicno stabilno i samo od sebe , a ja sam da bih bio miran u OBI-u kupio traku za povezivanje prtljage i povezao ih zajedno, i nema nikakvih problema
Image
EliasVeskot

#15831 Re: Gdje u Sa......

Post by EliasVeskot »

Gdje kupiti boje koje svijetle u mraku. Nesto mi malo treba
drajos

#15832 Re: Gdje u Sa......

Post by drajos »

Insajder wrote:Zna li iko gdje ima ovo kupiti u Sarajevu? U pitanju je mreza za zastitu od komaraca i ostalih insekata, koja se postavlja na ulazna vrata i radi na principu magneta po sredini?
[img=http://s32.postimg.org/8m9oyrbb5/mreza_zastitu_komaraca_drugih_insekata_slika_525.jpg]
penny plus 5-6 KM ovakva mreza za vrata. nema magnet samo olovo na donjoj strani pa tako stoji.
mali_balon

#15833 Re: Gdje u Sa......

Post by mali_balon »

mayab wrote:
CherryLips wrote:
mali_balon wrote:Gdje ima uzeti okvir za spajanje ves masine i susilice (jedna na drugu)...
Ziv bio ne uzimaj,u zadnjih deset dana dva puta sam cula kako se susilica srusila,jos je jednom liku pala na wc solju pa dupli belaj...i mi kontali,ali ne daj Boze da na djecu sta hekne...brzo sam odustala
Ne znam otkud vam to, kod mene već nekoliko godina susilica stoji na ves masini, bez tog okvira (za kojeg nemam pojma gdje ga uopce nabaviti), sve je to prilicno stabilno i samo od sebe , a ja sam da bih bio miran u OBI-u kupio traku za povezivanje prtljage i povezao ih zajedno, i nema nikakvih problema
Image
Razmisaljio sam i ja o spaneru, mozda tezina susilice pomogne stabilizaciji ves masine....(kako god je namjestim ona hoda, da je kakvih para pa kupit novi koja sama ravnomjerno rasporedjuje ves u bubnju :D i samim tim nema hodanja) nego jesi li stavio one vakum nozice na susilicu ili si ostavio original....za okvir ja sam se raspitao u beku i trenutno ih nije bilo na stanju, za taj okvir najbitnije je da se mjere poklapaju npr 60x60 ves masina pa bi trebalo da istih mjera bude i susilica. Najidealnije bi bilo da su od istog proizvodjaca....
vješalica

#15834 Re: Gdje u Sa......

Post by vješalica »

mali_balon wrote:
Razmisaljio sam i ja o spaneru, mozda tezina susilice pomogne stabilizaciji ves masine....(kako god je namjestim ona hoda, da je kakvih para pa kupit novi koja sama ravnomjerno rasporedjuje ves u bubnju :D i samim tim nema hodanja) nego jesi li stavio one vakum nozice na susilicu ili si ostavio original....za okvir ja sam se raspitao u beku i trenutno ih nije bilo na stanju, za taj okvir najbitnije je da se mjere poklapaju npr 60x60 ves masina pa bi trebalo da istih mjera bude i susilica. Najidealnije bi bilo da su od istog proizvodjaca....
hahah treba ti odma dati katedru za fiziku na pmf-u
jebo travnik
dobar osjecaj

#15835 Re: Gdje u Sa......

Post by dobar osjecaj »

Insajder wrote:Zna li iko gdje ima ovo kupiti u Sarajevu? U pitanju je mreza za zastitu od komaraca i ostalih insekata, koja se postavlja na ulazna vrata i radi na principu magneta po sredini?
Nadje li igdje ovu mrezu s magnetima?
JanuaryJones

#15836 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

dobar osjecaj wrote:
U novom katalogu Jysk
Image
dobar osjecaj

#15837 Re: Gdje u Sa......

Post by dobar osjecaj »

JanuaryJones wrote:
dobar osjecaj wrote:
U novom katalogu Jysk
Image
Vidim u katalogu magnetne za prozore ali mi je 45 maraka previse.
JanuaryJones

#15838 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

18,50 za vrata ;)
dobar osjecaj

#15839 Re: Gdje u Sa......

Post by dobar osjecaj »

Oticu onda do Jyska. Hvala.
memx

#15840 Re: Gdje u Sa......

Post by memx »

dobar osjecaj wrote:Oticu onda do Jyska. Hvala.
Ja prošle godine kupovala u ovim tržnim centrima većim. Oko 20 KM bila, samo je 2 metra visine, ali nema veze. Super je stvar. Donji dio vrata na balkonu je ostao šupalj ali ne ulaze više.
mali_balon

#15841 Re: Gdje u Sa......

Post by mali_balon »

vješalica wrote:
mali_balon wrote:
hahah treba ti odma dati katedru za fiziku na pmf-u
jebo travnik
Bi ja ali to je vec izmisljeno
Kontrola stabilnosti
Stabilnost aparata tokom rada. Kontrola stabilnosti će osigurati da se punjenje podjednako rasporedi u mašini. Ako senzor kontrole stabilnosti osjeti nestabilnost, rotacija bubnja se automatski zaustavlja kako bi se napravila preraspodjela rublja.
Bazinga
Nisrin

#15842 Re: Gdje u Sa......

Post by Nisrin »

.
Last edited by Nisrin on 08/12/2016 14:56, edited 1 time in total.
newklear

#15843 Re: Gdje u Sa......

Post by newklear »

JanuaryJones wrote:
dobar osjecaj wrote:
U novom katalogu Jysk
Image
Skoro ista slika, sve isto, a 0,99 dolara

Image

http://www.ebay.com/itm/121246243678?_t ... EBIDX%3AIT
mayab

#15844 Re: Gdje u Sa......

Post by mayab »

Perilica je Beko, ima joj sada vec 10 godina, susilica (isto Beko) kupljena prije 2 godine i stavljena odozgo :D , nikakve vakuum nogice ili slicno, samo još ta španer traka i to je to :thumbup:
supercali

#15845 Re: Gdje u Sa......

Post by supercali »

Gdje ima kupiti sprej foam-a-coil za dezinfekciju klima?
Kataklinger

#15846 Re: Gdje u Sa......

Post by Kataklinger »

Gdje u Sa platiti prenoćište, da je onako uredno i ugodno a da nije pretjerano skupo (kao što je Europa, Art itd....) ? Neki hostel ili hotel ili manji apartman?
corsa

#15847 Re: Gdje u Sa......

Post by corsa »

Pogledaj ovdje, dobar je hotel.

http://www.vila-wien.ba/
Qoom

#15848 Re: Gdje u Sa......

Post by Qoom »

supercali wrote:Gdje ima kupiti sprej foam-a-coil za dezinfekciju klima?
Uzmi Asepsol u apoteci. Razblažiš s vodom i udri. Ja to koristim godinama.
tututuuuu

#15849 Re: Gdje u Sa......

Post by tututuuuu »

Gdje kupiti Adelie sladolede? Bilo ih je u Bingu, ali ne mogu da ih nadjem vise.
madesa

#15850 Re: Gdje u Sa......

Post by madesa »

Kataklinger wrote:Gdje u Sa platiti prenoćište, da je onako uredno i ugodno a da nije pretjerano skupo (kao što je Europa, Art itd....) ? Neki hostel ili hotel ili manji apartman?
koliko dana ?
Post Reply