BHTelecom All About
Moderator: Benq
- van helsing
#15826 Re: BHTelecom All About
Ne znam, to je do Pink-a, nije do BHT.
Na satelitu ih za sada nema.
Iskreno, meni je i ovih 30 dosta.
Možda i previše .
Tapatalk 2
Na satelitu ih za sada nema.
Iskreno, meni je i ovih 30 dosta.
Možda i previše .
Tapatalk 2
- gnjev
#15827 Re: BHTelecom All About
Mozel se jos sta uzet sa popustom na rate za moja tv full paket sem fiksnih telefona i socijalnog laptopa ?
- van helsing
#15828 Re: BHTelecom All About
Moraju proci dvije godine od potpisa ugovora za koristenje opreme za mojatv.
Nakon toga mozes uzimati nesto iz ponude.
Medjutim,osim ovog fixnog,ja ne vidim nista posebno povoljno,tj da ima neki popust.
Ispravite me ako grijesim.
Medjutim,osim ovog fixnog,ja ne vidim nista posebno povoljno,tj da ima neki popust.
- gnjev
#15829 Re: BHTelecom All About
Mislim da nije tako. Popusti mogu koristiti oni koji potpisu ugovor na jednu ili dvije godine. Tako sam ja uzeo fiksni mislim da je marka bio mjesecno ili jednokratno slagat cu ti. Ugovor je na dvije godine. Eh sad znam da su nudili ove fiksne i neke od laptopa. I da je bio dzabaka wi fi ruter i tastatura za moju tv ko hoce . Samo pravo mi je glupo sto ne mogu bar ovi sa ugovorom da uzimaju nesto iz asortimana sa mobitelima pa se pitam dal se sta promjenilo.van helsing wrote:Moraju proci dvije godine od potpisa ugovora za koristenje opreme za mojatv.
- van helsing
#15830 Re: BHTelecom All About
Za fixni znam,ovde na temi je neko napisao od kolega. A ne vidim nikakve posebne popuste za korisnike mojatv usluge za nesto sto nude,pa bilo na godinu ili dvije,cijene su prilicno paprene.
To je moje misljenje.
To je moje misljenje.
- Revolucionar ★
#15831 Re: BHTelecom All About
bila prica neki dan, da se ne moze uci u postavke ZTE uredjaja sa onim javnim pass-om .. pretpostavljam da ni ja ne mogu promjeniti naziv konekcije i pasword za svoj wireless u tom slucaju .. ? njab sam sa ovim kinezom, veze mu nemam
- van helsing
#15832 Re: BHTelecom All About
@revolucionar
Jesi bar pokusao pristupiti modemu?
Jesi bar pokusao pristupiti modemu?
- Revolucionar ★
#15833 Re: BHTelecom All About
nisam šefe ,a nisam ni probao otkad sam citao da mu mogu pojebat nesto
..
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#15834 Re: BHTelecom All About
U većini slučajeva nije moguće pristupiti. Eh sad, nazovi 1444, reci im da te prebace na Drugu liniju podrške BH Line i MojaTV i momci koji tamo rade će ti napraviti sve što želiš i kako želiš. PLaćeni su za to i da ih zoveš 100 puta na dan, ima da te saslušaju, inače samo izganjaj nadređenog...Revolucionar ★ wrote:bila prica neki dan, da se ne moze uci u postavke ZTE uredjaja sa onim javnim pass-om .. pretpostavljam da ni ja ne mogu promjeniti naziv konekcije i pasword za svoj wireless u tom slucaju .. ? njab sam sa ovim kinezom, veze mu nemam
Po meni najbolja varijanta je da sve što želiš da kažeš odmah kad ti donesu uređaje prvi put i priključe. Reci želim to i to ime mreže, na tom i tom portu televiziju, telefon itd. Naravno pod uslovom da znaš o čemu pričaš, i da ti to treba. Inače sve je odlično konfigurisano već po dolasku montera. Pozz
-
adincebic
#15835 Re: BHTelecom All About
Ljudi zna li neko hoce li u skorije vrijeme iphone 5 doci u ponudu bhtelecoma? Znam da je bio.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
-
adincebic
#15836 Re: BHTelecom All About
Ljudi zna li neko hoce li u skorije vrijeme iphone 5 doci u ponudu bhtelecoma? Znam da je bio.
- _Reds_
#15837 Re: BHTelecom All About
Iphone 5 ce vejrovatno biti, dostupan na sličan način kao što je bio i 4s, ali kada ne zna se.hube wrote:Nije niti će ikad biti.adincebic wrote:Ljudi zna li neko hoce li u skorije vrijeme iphone 5 doci u ponudu bhtelecoma? Znam da je bio.
Ne znam odakle vam te dezinformacije (neargumentovane i nedokumentovane) da je IP ikad bio u ponudi BH Telecoma.
-
ing-ecc
#15838 Re: BHTelecom All About
kako znaš?hube wrote: Nije niti će ikad biti.
- seoBIH
#15839 Re: BHTelecom All About
Zna zato sto ne mogu kupiti smijesnih 100 komada kao sto kupuju druge uredjaje. Evo, s4 imali u ponudi i nemaju vec mjesec dana, isto kao i sa s3. Sramota..ing-ecc wrote:kako znaš?hube wrote: Nije niti će ikad biti.
- moranadruga
#15840 Re: BHTelecom All About
koliko traje procedura odjave telefona? lijepo smo se druzili a sad zbogom.ne zelim da ostanem duzan.
NECU DA PLACAM TV, N E C U UUUUUuuuuuuu.
-
adincebic
#15841 Re: BHTelecom All About
Bio je na banneru stranice kao reklama. Ne seri da nije bio ja nebi pisao_Reds_ wrote:Iphone 5 ce vejrovatno biti, dostupan na sličan način kao što je bio i 4s, ali kada ne zna se.hube wrote:Nije niti će ikad biti.adincebic wrote:Ljudi zna li neko hoce li u skorije vrijeme iphone 5 doci u ponudu bhtelecoma? Znam da je bio.
Ne znam odakle vam te dezinformacije (neargumentovane i nedokumentovane) da je IP ikad bio u ponudi BH Telecoma.
-
ing-ecc
#15842 Re: BHTelecom All About
bio ili ne bio na baneru i kao slika al u ponudi nije bilo petice, četvorka DA.adincebic wrote: Bio je na banneru stranice kao reklama. Ne seri da nije bio ja nebi pisao
-
Nefs-i Mulhima
#15843 Re: BHTelecom All About
Ako neces, placaj telefon preko uplatnice.moranadruga wrote:koliko traje procedura odjave telefona? lijepo smo se druzili a sad zbogom.ne zelim da ostanem duzan.![]()
Iako odjavis doce ti inkasant. Tako smo mi odjavili jedan telefono, nakon godinu dolazi inkasant kao ko placa ko ne, hoce tuzbe da se podizu....
-
adincebic
#15844 Re: BHTelecom All About
Bio jeing-ecc wrote:bio ili ne bio na baneru i kao slika al u ponudi nije bilo petice, četvorka DA.adincebic wrote: Bio je na banneru stranice kao reklama. Ne seri da nije bio ja nebi pisao
-
adincebic
#15845 Re: BHTelecom All About
Bio jeing-ecc wrote:bio ili ne bio na baneru i kao slika al u ponudi nije bilo petice, četvorka DA.adincebic wrote: Bio je na banneru stranice kao reklama. Ne seri da nije bio ja nebi pisao
-
ing-ecc
#15846 Re: BHTelecom All About
u ponudi NIJE bilo petice!!!adincebic wrote:Bio je
- van helsing
#15847 Re: BHTelecom All About
Imate li titlove na Fox Crime?
Tapatalk 2
Tapatalk 2
- anonimnaosoba
#15848 Re: BHTelecom All About
Upravo tako, Javni servis valjda ima neku bazu preko koje sazna ko nema telefon nekog od tri glavna telekoma i dođe po pare na vrata...Nefs-i Mulhima wrote:Ako neces, placaj telefon preko uplatnice.moranadruga wrote:koliko traje procedura odjave telefona? lijepo smo se druzili a sad zbogom.ne zelim da ostanem duzan.![]()
Iako odjavis doce ti inkasant. Tako smo mi odjavili jedan telefono, nakon godinu dolazi inkasant kao ko placa ko ne, hoce tuzbe da se podizu....
Nego, dobiju li novi korisnici Moje TV WiFi router na korištenje ili samo modem?
-
brazzo19
#15849 Re: BHTelecom All About
Raja jedno pitanje , drug mi se preselio u kucu , gdje "nema tehnickih mogucnosti" da prikljuci telemach , ali ima telefonske zice i vjerovatno ce moci prikljuciti moju tv i adsl , eh ovako zanima me sada , ovaj paket "net" ja mislim 30 i nesto maraka sta on ukljucuje , vidim pise minimalno 60 kanala u sd rezoluciji i internet 5 megabita na fer osnovi , sad me zanima koliko ce on imati u tom paketu programa , hocel imat svih 132 kolilo ih vec ima zajedno sa arenama i pinkovima i onim kanalom bh premier liga ili ce imati samo neke kanale od tih tj. pola koje oni "proberu" ,znaci hocel imat sve te kanale i vezano za ovaj net hocel li dobiti nesto kao u telemachu , u jednom da ima i ruter i modem , jer ima laptop i moblini telefon pa da ima wi fi , eto to je sve . hvala ???
- escobar__
#15850 Re: BHTelecom All About
Imat će sve kanale osim HD koji idu u dodatni paket. Dakle 131 kanal. Što se WiFi modema/routera tiče, samo nek' prilikom podnošenja zahtjeva naglasi da želi WiFi modem i ne bi trebalo biti problema s tim.