Osim ako ti TV nije najbolji, kao kod mene, pa se slika popravila sa recieveromsupercali wrote:najveca razlika je u kvalitetu slike u korist modula
Pitanje za ostale, da li postoji mogućnost da jednu frekfenciju sam preskeniram na D3Mini recieveru?
Moderator: anex
Osim ako ti TV nije najbolji, kao kod mene, pa se slika popravila sa recieveromsupercali wrote:najveca razlika je u kvalitetu slike u korist modula
The Realist wrote:Osim ako ti TV nije najbolji, kao kod mene, pa se slika popravila sa recieveromsupercali wrote:najveca razlika je u kvalitetu slike u korist modula.
Pitanje za ostale, da li postoji mogućnost da jednu frekfenciju sam preskeniram na D3Mini recieveru?
Sa resiverima PDS 3121, PDS 2100 i DVB4682, nema razlike u odnosu na kanale putem kartica.The Realist wrote:Osim ako ti TV nije najbolji, kao kod mene, pa se slika popravila sa recieveromsupercali wrote:najveca razlika je u kvalitetu slike u korist modula.
hoces da kazes da su tuneri u tim reciverima bolji od tunera u tv-ima tipa sony samsung lg philips i taj rang?crnivrag wrote:Sa resiverima PDS 3121, PDS 2100 i DVB4682, nema razlike u odnosu na kanale putem kartica.The Realist wrote:Osim ako ti TV nije najbolji, kao kod mene, pa se slika popravila sa recieveromsupercali wrote:najveca razlika je u kvalitetu slike u korist modula.
Jedina prednost modula je što nema dodatnog daljinskog i kablova, a mana je što se putem modula ne mogu koristiti usluge 72 sata unazad i VOD.
Ne kažem da su bolji, nego kažem da ne vrše degradaciju slike i zvuka u bilo kom obliku.supercali wrote: hoces da kazes da su tuneri u tim reciverima bolji od tunera u tv-ima tipa sony samsung lg philips i taj rang?
Znači ovo je besplatno za KID8 ?The Realist wrote:Nemoj me zahebavati da nisi bio aktiviraokemox wrote:EVO PRORADILO. TREBAO SAM SAMO AKTIVIRATI D3GO KAS SE ULOGUJEM, DO MENE JE
RADI
e SAD MI JE DOBAR TELEMAH![]()
![]()
![]()
? Ovo je ono da te nađemo svi sa teme i onako izudaramo (k'o onog što su liječili radi žutice, a on im nije rekao da je Kinez)
![]()
.
Evo pa sam prosudi:TheWatcher wrote:kakvi su resiveri kod tm
al ne vrse i obradu tako dobro kao tuneri u pomenutom rangu televizoracrnivrag wrote:Ne kažem da su bolji, nego kažem da ne vrše degradaciju slike i zvuka u bilo kom obliku.supercali wrote: hoces da kazes da su tuneri u tim reciverima bolji od tunera u tv-ima tipa sony samsung lg philips i taj rang?
Moguće da je tako, pošto nisam bio u prilici da testiram na nekom od high-end televizora.supercali wrote: al ne vrse i obradu tako dobro kao tuneri u pomenutom rangu televizora
E sad se nekako osjećam, kao da su mi na foru uvalili ovaj D3 MINI?crnivrag wrote:Evo pa sam prosudi:TheWatcher wrote:kakvi su resiveri kod tm
Ovaj prvi je najslabiji: http://www.sbb.rs/upload/document/d3_mini_uputstvo.pdf
http://www.sbb.rs/upload/document/d3_v2 ... DS3121.pdf
http://www.sbb.rs/upload/document/d3_v2 ... jemnik.pdf
http://www.sbb.rs/upload/document/d3_v2 ... 3_kucu.pdf
Linkovi su sa stranice SBB-a, pošto na stranici Telemach-a nema usputstava za resivere PDS3121 i PDS2100.
Nisu na foru, sad većinom daju taj resiver manje zahtjevnim korisnicima, jer je putem njega moguće pratiti kanale, ali nije moguće koristiti usluge VOD i 72 sata unazad.kemox wrote:
E sad se nekako osjećam, kao da su mi na foru uvalili ovaj D3 MINI?
Donesu ugovor na adresu kad dođu sa novom opremom, ali ja mislim da će se zvanično moći uzimati ovi paketi Telemach-a od početka marta, kad se svi HS korisnici prebace na Telemach.Iza Horizonta wrote:bošnjo je najjači, i ugovor mu na adresu treba donjetbarcelona81 wrote:Pozz. Imam pitanje u vezi novih paketa HS i Telemacha . Svejedno mi. Dali te nove pakete i nove ugovore treba dolaziti u vase prostorije potpisivati ili vi dolazite na adresu sami. Vise mi nista nije jasno. Nazoves, kazu sacekajte jos malo,dodju mi ljudi zamjene resiver,ostane mi i modul. Na resiveru jedno na modulu drugo. Pitam njih kad mogu uzeti pakete nove..ne znaju.
Jel vi dolazite da potpisujete nove ugovore ili mi dolazimo kod vas kako ko hoce.
Hocu najbolji duo paket Net i tv ,ali zelim zadrzati i resiver i modul. Ili 2 resivera.
Da li se dodatno placa D3go, ovo online gledanje kanala?Aktivna D3 usluga: DUO - KID S
Pošto piše Duo, onda nebi trebalo, jer iako je u pitanje hibridni paket na relaciji Telemach-HS, Telemach-ovi Duo u Trio paketi ovu uslugu imaju uključenu u cijenu paketa.Son1 wrote:Postavio sam pitanje i na telemach temi
Kada se logujem na telemach portal pise miDa li se dodatno placa D3go, ovo online gledanje kanala?Aktivna D3 usluga: DUO - KID S
Neki dan su rekli da paketi ostaju isti, dakle internet brzina bi ti trebala biti ista, a na TV-u pušten Telemach-ov Prošireni paket.supercali wrote:kod mene je koliko se sjecam duo kid L
sta je tu ukljuceno jer ne mogu na stranici da nadjem sadrzaj ovih novih kid paketa
svima pusten tm prosireni paket nema veze jesi li 8 14 ili 22?crnivrag wrote:Neki dan su rekli da paketi ostaju isti, dakle internet brzina bi ti trebala biti ista, a na TV-u pušten Telemach-ov Prošireni paket.supercali wrote:kod mene je koliko se sjecam duo kid L
sta je tu ukljuceno jer ne mogu na stranici da nadjem sadrzaj ovih novih kid paketa
Koliko sam ja upratio ovdje, čini se da je svim korisnicima KID paketa pušten Prošireni paket, bez obzira koji KID paket su koristili prije.supercali wrote: svima pusten tm prosireni paket nema veze jesi li 8 14 ili 22?
doduse ni na hs-u nije bilo razlike u programima medju paketima samo u brzini interneta
Pa prošireni paket bi trebao biti i onima koji imaju samo digitalnu jer sada plaćaju 13.50 KM a prošireni paket je 10 KMcrnivrag wrote:Koliko sam ja upratio ovdje, čini se da je svim korisnicima KID paketa pušten Prošireni paket, bez obzira koji KID paket su koristili prije.supercali wrote: svima pusten tm prosireni paket nema veze jesi li 8 14 ili 22?
doduse ni na hs-u nije bilo razlike u programima medju paketima samo u brzini interneta
kakaljin wrote:
Pa prošireni paket bi trebao biti i onima koji imaju samo digitalnu jer sada plaćaju 13.50 KM a prošireni paket je 10 KM