Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#15826 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:Pa nemamo samo mi problem sa nedostatkom najboljih igrača. Ko god ima NBA aktere u ekipi, suočava se sa sličnom sudbinom.
Pogotovo će to biti problem u kvalifikacijama, jer tad i onaj ko želi da igra, neće moći.
Dakle, stvar je loše organizacije FIBA.
A želim i ja da gledam najbolju reprezentaciju, ali nije moguće. Šta onda da radim nego da podržim ove koji igraju?!
Upravo kako je ovdje naveo jedna forumas ako uspijemo da se plasiramo a jos uvijek sve zavisi od nas bit cemo u ogromnoj prednosti nad vecinom reprezentacija koje ce morati mijenjati kompletne rostere radi nedolaska NBA i Euroliga igraca. Nasa ekipa ce biti spremna i ako nista uigrana a u vecini ostalih 12 igraca ce se sresti prvi put na jednom mjestu skupa. Zato i treba moliti boga da se ovo prodje jer bi u sljedecim kvalifikacijama mogli i te kako dobro proci i vratiti reprezentaciju na mjesto koje joj pripada.
Ako i ne uspijemo boze moj ovim igracima i selktoru se nema sta zamjeriti ali cemo imati odlicnu bazu za sljedeci ciklus koja ce 1000% biti dopunjena sa novim i starim igracima ali cisto sumnjam da ce sa supcima. Ja ovo posmatram da se bukvalno krenulo od samog pocetka kao sto i jeste jer nastupamo sa najmladjom selekcijom ikada i sa covjekom koji od mladog zna napraviti igracinu!
Melbourne_Australia

#15827 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Melbourne_Australia »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:Pa nemamo samo mi problem sa nedostatkom najboljih igrača. Ko god ima NBA aktere u ekipi, suočava se sa sličnom sudbinom.
Pogotovo će to biti problem u kvalifikacijama, jer tad i onaj ko želi da igra, neće moći.
A želim i ja da gledam najbolju reprezentaciju, ali nije moguće. Šta onda da radim nego da podržim ove koji igraju?!
Upravo kako je ovdje naveo jedna forumas ako uspijemo da se plasiramo a jos uvijek sve zavisi od nas bit cemo u ogromnoj prednosti nad vecinom reprezentacija koje ce morati mijenjati kompletne rostere radi nedolaska NBA i Euroliga igraca. Nasa ekipa ce biti spremna i ako nista uigrana a u vecini ostalih 12 igraca ce se sresti prvi put na jednom mjestu skupa. Zato i treba moliti boga da se ovo prodje jer bi u sljedecim kvalifikacijama mogli i te kako dobro proci i vratiti reprezentaciju na mjesto koje joj pripada.
Ako i ne uspijemo boze moj ovim igracima i selktoru se nema sta zamjeriti ali cemo imati odlicnu bazu za sljedeci ciklus koja ce 1000% biti dopunjena sa novim i starim igracima ali cisto sumnjam da ce sa supcima. Ja ovo posmatram da se bukvalno krenulo od samog pocetka kao sto i jeste jer nastupamo sa najmladjom selekcijom ikada i sa covjekom koji od mladog zna napraviti igracinu!
U ovoj sadasnjoj repre da igraju Kikanovic, Gordic i Stipanovic mi bi proslo lagano dalje...Znaci i bez NBA igraca..
hrasno38

#15828 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Melbourne_Australia wrote:
hrasno38 wrote:
U ovoj sadasnjoj repre da igraju Kikanovic, Gordic i Stipanovic mi bi proslo lagano dalje...Znaci i bez NBA igraca..
Slazem se :thumbup:
hrasno38

#15829 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Prva cetvrtina trajala pola sata :shock: 30:22 :shock: ko pusti ove sudije sunce ti jebem...dobro ce biti ako utakmica ne zavrsi 1:1
LSD

#15830 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by LSD »

Brat Sejfić ne zna gdje udara :mrgreen:
hrasno38

#15831 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

LSD wrote:Brat Sejfić ne zna gdje udara :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Melbourne_Australia

#15832 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Sejfic ni sam ne zna kako je dogurao do reprezentacije :D :D Frajer i dalje konta da je ovo skrivena kamera :lol:
hrasno38

#15833 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Melbourne_Australia wrote:Sejfic ni sam ne zna kako je dogurao do reprezentacije :D :D Frajer i dalje konta da je ovo skrivena kamera :lol:
Imas ti koga boljeg u ovom trenutku?
It_is_a_Leclerc

#15834 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

LSD wrote:Brat Sejfić ne zna gdje udara :mrgreen:
Dajte ga na ovog hrmpaliju iz Slovačke što je visok 226 centimetara. :lol:

Lik namjestio "blok" da Gegiću još zuji u ušima.
Melbourne_Australia

#15835 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Nije moj posao da nalazim nekoga boljeg...Ali vjeruj mi na mom terminu ima par boljih likova koji su bolji na poziciji koju on igra...Znaci mrtav ozbiljan ti ovo govorim....Prvi ja bi ga ubio na basketu i ako ne igramo iste pozicije :D
Nadzorna_ploca

#15836 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Svaka cast momku iz Minhena. :thumbup:
hrasno38

#15837 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Melbourne_Australia wrote:Nije moj posao da nalazim nekoga boljeg...Ali vjeruj mi na mom terminu ima par boljih likova koji su bolji na poziciji koju on igra...Znaci mrtav ozbiljan ti ovo govorim....Prvi ja bi ga ubio na basketu i ako ne igramo iste pozicije :D
Ne bi ti nikoga ubio na basketu ako igras sa onom ekipom u II gimnaziji...sve bivsi propali kosarkasi:) Nisam te pitao da te provociram nego sam te pitao koga bi ti sad nasao kada su nam fakticki 3 centra otkazali.
MOSALJOZE

#15838 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Momak igra koliko može,vjerovatno je ono najbolje što imamo na raspolaganju i nema se šta zamjeriti.
Murat Sabanovic

#15839 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Murat Sabanovic »

ja isme kralja :lol: :lol: :lol:

ubodi koju tricu,adine .... nevjerovatno kakav los sut sa distance :sad: :sad: :sad:

pick,pick,pick... dzanane.... ozbiljno poraditi na pick igri,inace :run:
Melbourne_Australia

#15840 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

hrasno38 wrote:
Melbourne_Australia wrote:Nije moj posao da nalazim nekoga boljeg...Ali vjeruj mi na mom terminu ima par boljih likova koji su bolji na poziciji koju on igra...Znaci mrtav ozbiljan ti ovo govorim....Prvi ja bi ga ubio na basketu i ako ne igramo iste pozicije :D
Ne bi ti nikoga ubio na basketu ako igras sa onom ekipom u II gimnaziji...sve bivsi propali kosarkasi:) Nisam te pitao da te provociram nego sam te pitao koga bi ti sad nasao kada su nam fakticki 3 centra otkazali.
Kakva crna 2 gimnazija...Bosnjacka bila preko 15 godina, sad igramo u novom kompleksu u pionirskoj....Vjeruj mi najaci basket u gradu :izet: Bujrum ako znas :-D

A sto se tice "nekoga boljeg" ne pratim nasu ligu u kosarci u zadnje vrijeme i ako nema boljeg onda jbg ali bas :-D
AmiĐa_Idriz

#15841 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Ova ekipa prerasta u jednu od drazih do sad.
hrasno38

#15842 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Melbourne_Australia wrote:
hrasno38 wrote:
Kakva crna 2 gimnazija...Bosnjacka bila preko 15 godina, sad igramo u novom kompleksu u pionirskoj....Vjeruj mi najaci basket u gradu :izet: Bujrum ako znas :-D

A sto se tice "nekoga boljeg" ne pratim nasu ligu u kosarci u zadnje vrijeme i ako nema boljeg onda jbg ali bas :-D
Stara garda je picila u 2 gimnaziji koliko se ja sjecam ona ekipa iz USA ambasade i koja sad pici "jesi li za basket" :D a ja koliko znam tesko da ima boljeg a da se mogao u sekundi naci......ali naci ce Dule ....ko je za ovog Tomica znao i sad na osnovu reprezentacije potpisa za Partizan.
insaneinthebrain

#15843 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by insaneinthebrain »

ubise svedi brasno u armencima, a armenci ce da poginu u zadnjem kolu :roll:
AmiĐa_Idriz

#15844 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Nosta ne reci, neki dan ovi Slovaci raskovase onakve Svedjane.

Gegic je zanimljiv igrac.
condy

#15845 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by condy »

insaneinthebrain wrote:ubise svedi brasno u armencima, a armenci ce da poginu u zadnjem kolu :roll:
Mislim da ih i mi dobijamo u zadnjoj. U kvalifikacijama ako ih pobijedimo tesko da mozemo nesto sa ovom mladom i za sad limitiranom reprezentacijom.
hrasno38

#15846 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Gdje su oni sto dizu Boatrighta u zvijezde......sut 2/8....trojke 1/6 :lol: :lol: :lol: :lol: pojeo ga Massamba
VPSA

#15847 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by VPSA »

Pa nismo nikad u historiji igrali Svjetsko prvenstvo ili Olimpijadu. Tako nesto bi bilo podvig i da su tu Nurkic, Mirza i ostali.

Dobro je bilo veceras, neka smo se malo napunili sampouzdanjem. Bice dosta jebenije u Armeniji, ali moze se, probati drzat visok ritam cijelu tekmu i izmorit ovih 7 Armenaca sto im inace samo igra. A ocigledno nam i leze Armenci i Slovaci vise od Svedjana, koji su najzrelija ekipa u grupi i defanzivno daleko bolji od Armenaca.
Mali_Vuk

#15848 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Mali_Vuk »

Svaka čast omladino :thumbup:
rage_guy

#15849 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by rage_guy »

Ako dvije ekipe imaju isto bodova, jel se gleda ukupna kos razlika ili samo mecevi izmedju te dvije ekipe?
It_is_a_Leclerc

#15850 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Ne možete da ih ne volite. Slabi su i na momente smiješni, i vjerovatno neće proći dalje, ali su simpatični i igraju hrabro i nadahnuto.
Post Reply