Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam užasno blijede puti, ono što mi ide na živce je da mi je nemoguća misija pronaći tekući puder (neke umjerene cijene) a da mi odgovara nijansa. Čak i najsvijetlija mi je pretamna, i to grozno izgleda kad stavim na sebe. Već sam tako par pudere kupila uvjerena da će valjat, a na kraju kifla
Ne znam više koje marke da gledam
Nije da koristim puder stalno, ali ponekad mi ten zna popizdit i htjela bi imat puder kojeg mogu nanijet po potrebi a da ne izgledam kao da mi lice pripada jednoj osobi, a tijelo drugoj
Ima li još netko ovakav problem?
annoy wrote:Ja sam užasno blijede puti, ono što mi ide na živce je da mi je nemoguća misija pronaći tekući puder (neke umjerene cijene) a da mi odgovara nijansa. Čak i najsvijetlija mi je pretamna, i to grozno izgleda kad stavim na sebe. Već sam tako par pudere kupila uvjerena da će valjat, a na kraju kifla
Nije da koristim puder stalno, ali ponekad mi ten zna popizdit i htjela bi imat puder kojeg mogu nanijet po potrebi a da ne izgledam kao da mi lice pripada jednoj osobi, a tijelo drugoj
koje si koristila do sada? da ne nabrajam ako ti ne valjaju
annoy wrote:Ja sam užasno blijede puti, ono što mi ide na živce je da mi je nemoguća misija pronaći tekući puder (neke umjerene cijene) a da mi odgovara nijansa. Čak i najsvijetlija mi je pretamna, i to grozno izgleda kad stavim na sebe. Već sam tako par pudere kupila uvjerena da će valjat, a na kraju kifla
Ne možeš biti blijeđa od mene, to prvo . Drugo, pokušavala sam nekad sa toniranim kremama - bile su grozne i neprirodne boje (Nivea, Balea....), i onda jednom slučajno kupim od Manhattana, crna tubica , piše Powder mat make up , stavim kremu ispod , i skroz malo pudera i ODLIČNO se nanese, boja je neprimjetna (ne vidi se da nije moja) i postojan , i da, nema nikakvih reakcija kože.
lemniskata wrote:
Trenutno imam Essence, prije toga je bio Balein, ostalo se ne sjećam više. Uglavnom sam uzimala neke jeftinije, ali ajde spremna sam izdvojit i malo više ako treba
ema_ wrote:
Ne možeš biti blijeđa od mene, to prvo . Drugo, pokušavala sam nekad sa toniranim kremama - bile su grozne i neprirodne boje (Nivea, Balea....), i onda jednom slučajno kupim od Manhattana, crna tubica , piše Powder mat make up , stavim kremu ispod , i skroz malo pudera i ODLIČNO se nanese, boja je neprimjetna (ne vidi se da nije moja) i postojan , i da, nema nikakvih reakcija kože.
I ja sam probala te tonirane kreme, od Nivee, kako je to užasno na meni izgledalo
Eh takvu neprimjetnu boju i ja želim, hvala na preporuci, baš ću pogledat taj od Manhattana
lemniskata wrote:
Trenutno imam Essence, prije toga je bio Balein, ostalo se ne sjećam više. Uglavnom sam uzimala neke jeftinije, ali ajde spremna sam izdvojit i malo više ako treba
Najsvijetliji na koji sam naišla bio je Bourjois Flower perfection nijansa 51, i 52 je svijetla ali pogledaj koja ti tu više odgovara. Ostali Bourjois puderi nisam vidjela da imaju tako svijetle nijanse, zatim l'oreal mat'magique imam nijansu 02 koja je poprilično svijetla. Inače ako ne nađem odgovarajuće svijelu nijansu udarim onog essenceovog pudera za matiranje jer mi se koža svakako dosta masti koristila sam onaj u prahu pa posvijetli za nijansu puder ispod. Nadam se da će ti odgovarati nešto od ovoga i ako se sjetim još nečega napisat ću.
lemniskata wrote:
Najsvijetliji na koji sam naišla bio je Bourjois Flower perfection nijansa 51, i 52 je svijetla ali pogledaj koja ti tu više odgovara. Ostali Bourjois puderi nisam vidjela da imaju tako svijetle nijanse, zatim l'oreal mat'magique imam nijansu 02 koja je poprilično svijetla. Inače ako ne nađem odgovarajuće svijelu nijansu udarim onog essenceovog pudera za matiranje jer mi se koža svakako dosta masti koristila sam onaj u prahu pa posvijetli za nijansu puder ispod. Nadam se da će ti odgovarati nešto od ovoga i ako se sjetim još nečega napisat ću.
Moram priznat da za ovu prvu marku nisam ni čula
Hvala i tebi na preporukama, pišem u tekicu, valjda će mi nešto od toga odgovarat, bila bi jako, jako sretna
annoy wrote: ja sam probala te tonirane kreme, od Nivee, kako je to užasno na meni izgledalo
Eh takvu neprimjetnu boju i ja želim, hvala na preporuci, baš ću pogledat taj od Manhattana
Ako ne budeš zadovoljna, probaj toniranu kremu marke OLAY. Ja ih koristim a imam izrazito suhu i osjetljivu kožu lica i prezadovoljna sam. Koštaju oko 30KM a meni traje već 2 godine. I na bljnoj je bazi.
Ja sam bijela k'o zid , puder mi da malo tena kojeg nikako drugačije ne lovim .
i ja volim dječije kreme jesi li probala onu dr.pasha? meni je bolja od becutana i još je bez konzervansa
Pazljivo sa DrPasha kremicom, ja se mazala nekoliko dana i jedno vece odlucim da namazem i oko ociju...ujutro se probudila, ne mogu oci otvoriti-kad ono sva se izoblicila, kapci k'o poklopci od kanalizacije, crvena sva, podbuhla, doslovno ne vidim na oci, odem u bolnicu- dobila infuziju s necim, plus tablete, neku kremu protiv alergije i upozorenje da tu kremu, drPasha ne smijem nigdje mazati jer ce mi koza reagovati..Stoga kazem, pazljivo s tom kremicom..
Da mi je samo znati na koji sastojak one kreme sam alergicna. Sve sto sam ikad koristila a cega je sastojak Shea butter mi nije odgovaralo, mozda je on..Negdje sam cak i pisala sastojke one proklete kreme od koje sam se osula.
Ovu kremu uvijek imam ,super mi je za ispod pudera
A sto se lica tice,ulje nocurka koristim umjesto kreme za lice ,a arganovo ulje za podrucje oko ociju ,nadam se da je dovoljno
soraya93 wrote:@Queen_of_hearts a gdje kupujes ulje nocurka? i arganovo?
Na iherbu
ovo arganovo sam uzela po prvi put sa iherba,prije sam koristila ono Egipatska kuca Sarajevo,i apsolutno nikakve razlike nema,samo je ovo sa iherba jeftinije
Ulje nocurka uzmem u kapsulama,njega i pijem (spasilo me od PMS bubuljica od kako ga redovno koristim) ,i iscjedim kapsulu ,pa stavim na vlazno lice (jedna kapsula mi bude za 2 koristenja )
Bavim se mislju da neku kremicu sa njim napravim
Moram pohvaliti s-he korektor. Inace koristim L'Orealov Touche Magique, a ovaj sam uzela sasvim slucajno i odusevila se.
Dakle, za male pare dobijete sasvim solidan dupe MF Masterpiece Max. Gotovo identicna cetkica, fino rasceslja trepavice, izduzi ih, malo ih uvije i nema grudica. Doduse, morate nanijeti par slojeva za neki dramaticniji look jer ne ostaje puno sadrzaja na cetkici. Sve u svemu, odlican omjer kvalitete i cijene.
Preporucite mi dobre vjestacke trepavice, inace ih ne nosim tako da ne znam koje su kvalitetne. I ima li uopste da ne nadje raznih vrsta, jer ne zelim preduge nego vise da mi budu gusce?
Zene a zasto mi na forumu nemamo nesto slicno kao na forum.hr prodaja zamjena kozmetike,sigurno ima neko da ima nesto sto ne koristi,mjenjo nih za nesto drugo,a mozda to nesto bas nekome treba???
AAmilaAA wrote:Zene a zasto mi na forumu nemamo nesto slicno kao na forum.hr prodaja zamjena kozmetike,sigurno ima neko da ima nesto sto ne koristi,mjenjo nih za nesto drugo,a mozda to nesto bas nekome treba???
Upravo citam obavjestenje i hocu da vam postavim Tako mi se uzima zbog blending brush i multi purpose brush, da su samo umjesto foundation brush stavili onu za rumenilo, bio bi savrsen set.
Za svoju mrtvačku put, na kraju sam uzela ovo
Ta nijansa sand mi je ajmo reć dovoljno svijetla. Vidjet ćemo koliko je postojan.
Odustala sam od tekućeg pudera jer sve što sam našla mi je bilo malo preskupo, a i po ljeti mi je nekako lakše kad se namažem s tim puderom u prahu
Jel se vi po ljeti šminkate kao i inače? Meni se to sve uvijek istopi na faci, ne znam jel do mene, viđam žene i na +35 sa postojanom maskom šminke po cijelom licu
Uvijek imam bar bogdu tečnog pudera (onaj neki rimmelov što ga blogerice hvale mi se super pokazao, lagan) jer imam pjegice i par popucalih kapilara i ljepše se osjećam kada ujednačim boju.
Masakaru samo na gornje trepavice, volim i crtu tušem, ruž ako i nabacim svakako ga pojedem brzo.
To mi je ljetna šminka.
MrsJ wrote:Preporucite mi dobre vjestacke trepavice, inace ih ne nosim tako da ne znam koje su kvalitetne. I ima li uopste da ne nadje raznih vrsta, jer ne zelim preduge nego vise da mi budu gusce?
Ardell definitivno, meni je danas došlo 9 pari, Demi Wispies su super za volumen.