HAVANA wrote:HAVANA wrote:
Nemoj to,pozlice onom espn

Samo horor price,nemoj slucajno sta lijepo ko da postavi.
A usput kad uhvatis za gepek s klase ,uhvatis za lajsnu iz gracanice,kad ti guzovi sjednu na kozna sjedista makine,miluje ih koza iz visokog,kad dobijes u engleskoj na kladionici trke pasa,ona kolica sto lipsa pasce tegleci,najbolja i nagradjena,su iz hrasnice,o municiji da ne pricam,na korculi kupio namjestaj iz sinkra,biciklo...Mogo bi do sutra nabrajati.Gracanica,tesanj,gorazde,vitez...Al o tome niko ne pise.Nije interesantno.Ima ovde dobrih prilika za posla,samo da popuste ovi majmuni sto dizu tenzije i sve koce.Valjda ce rak dobit,nadam se.Il nesta.Druge nema.Svi su protiv vlasti ,satro,a svi im glade muda.Vecina.I masta o budzetskom poslu,samo da se uvali negdje.Sigurica,produktivnost nula bodova.Svi fakultetlije bez stvarnog iskustva i zelje za promjenom.San mu da sjedne i udara 941 pecat na 941 papir za koji ne znam uopste zasto mi treba...I tako njihova vojska poslusnika sjedi po kancelarijama,kurbanom i tops keksom kupe druge,allahom i bogom ocem isprepadaju trece,medijski odrade ove cetvrte, isprepadaju ih ,samo negativno plasiraj...Dodik ovo,dodik ono...jebo li ti dodik majku u picku.A svi se zajedno ismiju i ispricaju.Slozna braca s vlasti.Nismo mi svi skupa bolje ni zasluzili.Kad zasluzimo, bice nam i bolje.
Ma ima more pozitivnih stvari i likova, al’ djaba pricas.
Dva skolska druga, obojica skroz apoliticni, ne smaraju se politikom, strankama, obojica su multi milioneri.
Nikad nisu bili vani, sve sto imaju su zaradili u Bosni.
Jedan ima lanac benziskih pumpi i firme koje se bave proizvodnjom stolarije, drugi lanac prodavnica elektronike.
Kad sjedis sa njima nicim ne odaju te stvari, jednostavni, posteni, hodaju po zemlji.
Pomognu i kunti i panti, a da se uopste ne eksponiraju time.
Al ne, ono je uslikalo potok, nake kese, dodo malo dodika, i hajmo srat po sebi.