SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- leffe
#15826 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nema vijesti, a ni komentara o pljacki poste u Blazuju i ranjavanju radnice. Ili se ne smije o tome?
-
wolfie
#15827 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Navodno je neko bjezao od policije, a udes na Socijalnom kolateralna steta.
- insomnia78
#15828 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naravno da ima.leffe wrote:Nema vijesti, a ni komentara o pljacki poste u Blazuju i ranjavanju radnice. Ili se ne smije o tome?
- vješalica
#15829 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam jel kostradao ali bio je pozar na malti u zgradi koja gleda na klas izgorio stan na 5/spratu
-
alipasijaner
#15830 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170929128
U posljednje vrijeme vise su auta vec tramvaji na sinama..
U posljednje vrijeme vise su auta vec tramvaji na sinama..
- perfect_guy
#15831 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
čengić vilavješalica wrote:Ne znam jel kostradao ali bio je pozar na malti u zgradi koja gleda na klas izgorio stan na 5/spratu
- bersK
#15832 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
wolfie wrote:Navodno je neko bjezao od policije, a udes na Socijalnom kolateralna steta.
Isto kontam. U ovih 2 sata u gradu je takva guzva da me bas interesuje kako se uspio zaletiti i da zavrsi na sinama. Jedino kroz crveno da je zikno.
Nego wtf je bilo kod AS-a. Auto razbijeno, hitna ovo ono.
-
made_in_sarajevo
#15833 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Evo novi sudar na pofalicima, 5 auta na semaforu. Jebo majku svi sumaheri i svi negdje gasaju. Pa gdje ces u klinac jebo te auto vise i instruktor koji te ucio. Jutros papanka kod FDS prestizala kolonu ili de ukljucila od hotela italia pa vozila kontra trakom da se uvali, kako god radi njr frajer udari curu ispred sebe, male su to brzine ali udario je. Izleti lik iz auta jebe joj mater i slika je mobitel, kad papanka otvori vrata mislim da je baglame iskrivila i eto nje da ona njima jebe mater, sta ce oni na cesti i onda ona njih uze slikati. Otkud njima pravl da budu u koloni i u svojoj traci.
Danas za mnoge ali bas mnoge ni metak vise nije skup. Svakog dana sve vise stoke i papak u gradu i za volanom i svi bi da prelete auta ako ikako mogu.
Danas za mnoge ali bas mnoge ni metak vise nije skup. Svakog dana sve vise stoke i papak u gradu i za volanom i svi bi da prelete auta ako ikako mogu.
- O'zone
- Globalni moderator
#15834 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ima kako nema? Ja postavio.leffe wrote:Nema vijesti, a ni komentara o pljacki poste u Blazuju i ranjavanju radnice. Ili se ne smije o tome?
-
wolfie
#15835 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na taj kod AS-a se i odnosio moj post, to je blizu mene, ocevici kazu da je neko vozilo bjezalo od policijskog vozila pod rotacijom. A vidim da je i u suprotnom smjeru bio udes. Evo i jos jedan na Pofalicima. I pozar na Cengic Vili. Crna noc skroz.bersK wrote:wolfie wrote:Navodno je neko bjezao od policije, a udes na Socijalnom kolateralna steta.
Isto kontam. U ovih 2 sata u gradu je takva guzva da me bas interesuje kako se uspio zaletiti i da zavrsi na sinama. Jedino kroz crveno da je zikno.
Nego wtf je bilo kod AS-a. Auto razbijeno, hitna ovo ono.
- duga puska
#15836 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hahahaaaaaaauvijekIInikadI wrote:DaysleepeR wrote:čitam brate ovu rečenicu 5 puta i ne kontam, možeš li je malo elaborirati?duga puska wrote:Ja belaja sad.Golf 4 spuca kod Bristola iz pravca grada cini mi se Tourana, zvali se ispred mene,pobjeze. Kod As Mercedesa izgurao na tramvajske,bas se skrasio i opet pobjegao
Ja mislim da je Citroen C3 na nekoj akcijskoj prodaji u ABC salonima.
Kucao na mobitelu, skoro pa u voznji.
Dakle, vozim se iz pravca Pofalica prema socijalnom i negdje prije Bristola golf 4 pretice (mislim Tourana) i pri tom ga dobro kucnu u zadnji lijevi dio.Uvali se ispred mene (koji sam bio u srednjoj traci) i nastavi dalje preticati.Nakon nekoliko sekundi prilaziM socijalnom (tacnije ispred supermarketa AS) i vidim da je belaj.Mercedes izlijece sa ceste na sine i dobro se razvali.Kad sam izasao iz auta covjek kaze golf 4 tamni da ga je izgurao sa ceste, znaci taj isti sto je desetak sekundi prije sranje napravio 500 metara prije.Eto ga
- kloniran
- Edin H.
#15838 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
duga puska wrote:hahahaaaaaaauvijekIInikadI wrote:DaysleepeR wrote:
čitam brate ovu rečenicu 5 puta i ne kontam, možeš li je malo elaborirati?
Ja mislim da je Citroen C3 na nekoj akcijskoj prodaji u ABC salonima.[/quo
Kucao na mobitelu, skoro pa u voznji.
Dakle, vozim se iz pravca Pofalica prema socijalnom i negdje prije Bristola golf 4 pretice (mislim Tourana) i pri tom ga dobro kucnu u zadnji lijevi dio.Uvali se ispred mene (koji sam bio u srednjoj traci) i nastavi dalje preticati.Nakon nekoliko sekundi prilaziM socijalnom (tacnije ispred supermarketa AS) i vidim da je belaj.Mercedes izlijece sa ceste na sine i dobro se razvali.Kad sam izasao iz auta covjek kaze golf 4 tamni da ga je izgurao sa ceste, znaci taj isti sto je desetak sekundi prije sranje napravio 500 metara prije.Eto ga
- bersK
#15839 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U zadnjih 3 mjeseca ovolika gužva u gradu nije bila. Početkom ljeta znao s tabije na Ilidžu za 15 minuta stići. Noćas mi toliko trebalo da pređem raskrsnicu kod Hošea
- duga puska
#15840 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne bih rekao da je bjezao od policije, jer se policija pojavila za nekoliko minuta, nesto iza hitne.A nisam ih ni u voznji primjetio, jer kazem ta golf cetvorka umalo i meni nije dohakala, a nije iza nikakve policije bilo ili su bas, bas kasnili za kretenomwolfie wrote:Navodno je neko bjezao od policije, a udes na Socijalnom kolateralna steta.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#15841 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zatvoriti sve auto škole u KS. Ovolika količina bahatosti, ne kulture za volanom te ne poznavanja saobraćajnih propisa može se postići samo "institucijalno". Raspustiti kompletan MUP KS. Nema potrebe da imamo tako skupe popisivace po ulicama.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#15842 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja nisam sumaher ali sam maloprije gasao 55 kad sam se vracao iz grada i to jedva nabrao i nakon 150m me usporili na 40...danas oko 14:30 45 min isao od stupa do skenderije...bas gasanje...made_in_sarajevo wrote:. Jebo majku svi sumaheri i svi negdje gasaju.
zbog puzeva i gamizaca se desavaju udesi ,jer ako je ogranicenje 60 a kamera slika na 71 koji qrac vozis 35-40 i ometas ljude koji zele normalnom brzinom doci do neke destinacije ...nikad mi to nece bit jasno ...i to u sve tri trake su takvi idioti,pa mrs u desnu pa gamizi sa autobusima i kamionima pusti ljude da se voze normalno 60 ....
- Matzan
#15843 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pitar sa Kariba wrote:Zatvoriti sve auto škole u KS. Ovolika količina bahatosti, ne kulture za volanom te ne poznavanja saobraćajnih propisa može se postići samo "institucijalno". Raspustiti kompletan MUP KS. Nema potrebe da imamo tako skupe popisivace po ulicama.
I nastavnike bosanskog jezika.
- jao_situacije
-
made_in_sarajevo
#15845 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pitar sa Kariba wrote:Zatvoriti sve auto škole u KS. Ovolika količina bahatosti, ne kulture za volanom te ne poznavanja saobraćajnih propisa može se postići samo "institucijalno". Raspustiti kompletan MUP KS. Nema potrebe da imamo tako skupe popisivace po ulicama.
Kazu sad ih uce da nema dalje od 3 brzine, samo pravo gledaj, stani pusti pjesak pa pridjes raskrsnici pa olet stanss jel ima auta, kad se skrece u 1. ubaciti pa skrenuti, elektronske rucne na autima, puni elektronike i instruktora debila i na to sve dodati papke pune kompleksa
- bersK
#15846 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kreneš od Ilidže do Baščaršije. Već kod studentskih jedno 3-4 puta izađeš iz vjere. Pređeš u cestu u Halilovićima. Voziš do Dolac Malte. Skreneš na glavnu. Pokaješ se ko niko. And then guslanje... Ja sam mislio noćas neka delegacija kurac palac došla, Tramp najmanje.
-
made_in_sarajevo
#15847 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bitanga_sa_otesa wrote:ja nisam sumaher ali sam maloprije gasao 55 kad sam se vracao iz grada i to jedva nabrao i nakon 150m me usporili na 40...danas oko 14:30 45 min isao od stupa do skenderije...bas gasanje...made_in_sarajevo wrote:. Jebo majku svi sumaheri i svi negdje gasaju.
zbog puzeva i gamizaca se desavaju udesi ,jer ako je ogranicenje 60 a kamera slika na 71 koji qrac vozis 35-40 i ometas ljude koji zele normalnom brzinom doci do neke destinacije ...nikad mi to nece bit jasno ...i to u sve tri trake su takvi idioti,pa mrs u desnu pa gamizi sa autobusima i kamionima pusti ljude da se voze normalno 60 ....
Sumaheri koji sa 90ks misle da voze la ferrari i da voze na autobanu,a pri tom imaju znanje da im i sumaher zavidi. To sto svi guslaju 40km/h eto napisao sam u drugom postu kako ljude uce voziti
- O'zone
- Globalni moderator
#15848 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ludnica na džadi nešto sam ko bejagi slikao a baterija mi na 11%
- insomnia78
#15849 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa kako ce driftati?made_in_sarajevo wrote:Pitar sa Kariba wrote:Zatvoriti sve auto škole u KS. Ovolika količina bahatosti, ne kulture za volanom te ne poznavanja saobraćajnih propisa može se postići samo "institucijalno". Raspustiti kompletan MUP KS. Nema potrebe da imamo tako skupe popisivace po ulicama.
Kazu sad ih uce da nema dalje od 3 brzine, samo pravo gledaj, stani pusti pjesak pa pridjes raskrsnici pa olet stanss jel ima auta, kad se skrece u 1. ubaciti pa skrenuti, elektronske rucne na autima, puni elektronike i instruktora debila i na to sve dodati papke pune kompleksa
-
wolfie
#15850 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hocemo ime i prezime vozaca iz plavog i zatamnjenog Golfa 4 i javno vjesanje ispred Vjecne vatre.