Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- medvjed23
#15826 Re: Juventus
Ovo je deprimirajuće.
-
NeenaSa
#15827 Re: Juventus
"Bembelo", samo igra i zanimacija u svakodnevnom ludilu.medvjed23 wrote:Ovo je deprimirajuće.
- Bianconeri1988
#15828 Re: Juventus
Ubile nas sudije u ovih 180 minuta, previše grešaka u korist Bayerna koje su direktno utjecale na rezultat.
-
Ras Al Ghul
#15829 Re: Juventus
Čist gol nam poništili, oca im jebem, pomrli svi da Bog da!
- relativno84
#15830 Re: Juventus
Momcima svaka cast na pokazanom, pokusali su i skoro pa uspjeli. Dosta je igraca falilo ali igras s onim sto imas. Nema veze, idemo dalje.
FORZA JUVE!!!
A sto se tice Erikssona e pa njemu jebem sve zensko sto ima u porodici uzoj i siroj, nadam se da ima cerku to bi mi sad bas prijalo. Jedno je kad te jebe s prekrsajima to i mogu oprostiti ali kod 0-2 ponistiti cist pogodak e za to ti jebem mater svedsku
Na stranu sad i te velike greske, sami smo sebi skocili u stomak povlacenjem, Bajern je previse dobar da to ne realizuje, imali su snage da se vrate i za to mogu reci samo bravo
FORZA JUVE!!!

A sto se tice Erikssona e pa njemu jebem sve zensko sto ima u porodici uzoj i siroj, nadam se da ima cerku to bi mi sad bas prijalo. Jedno je kad te jebe s prekrsajima to i mogu oprostiti ali kod 0-2 ponistiti cist pogodak e za to ti jebem mater svedsku
Na stranu sad i te velike greske, sami smo sebi skocili u stomak povlacenjem, Bajern je previse dobar da to ne realizuje, imali su snage da se vrate i za to mogu reci samo bravo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15831 Re: Juventus
Buonasera amici Juventini.
Dobra utakmica. Juventus je odlican bio u prvih sat vremena. Visoki presing je dao rezultate i onda su kontre bile ultimativno oruzje.
Nazalost (po vas) trener rano izvodi Moratu. Takodjer vec u prvom poluvremenu igraci Juventusa pocinju sa previjanjima, nabijanjima lopte kada je prekid za Bajern, ali to jos uvijek dobro izgleda jer zonska odbrana stoji, blok ispred Bufona ne popusta.
Medjutim, promjena taktike i ziceraska igra se osvetila. Primljena su dva ista gola, nakon cega su igraci psiholoski pali. Vidjelo se to i u prvom produzetku.
Tu je doprinio i cist gol koji je ponisten. Nema dileme. Ali moram reci da je ovu utakmicu prvenstveno izgubio Alegri.
Cestitke Juventusu na hrabroj i odlicnoj partiji
Zivjeli!
Dobra utakmica. Juventus je odlican bio u prvih sat vremena. Visoki presing je dao rezultate i onda su kontre bile ultimativno oruzje.
Nazalost (po vas) trener rano izvodi Moratu. Takodjer vec u prvom poluvremenu igraci Juventusa pocinju sa previjanjima, nabijanjima lopte kada je prekid za Bajern, ali to jos uvijek dobro izgleda jer zonska odbrana stoji, blok ispred Bufona ne popusta.
Medjutim, promjena taktike i ziceraska igra se osvetila. Primljena su dva ista gola, nakon cega su igraci psiholoski pali. Vidjelo se to i u prvom produzetku.
Tu je doprinio i cist gol koji je ponisten. Nema dileme. Ali moram reci da je ovu utakmicu prvenstveno izgubio Alegri.
Cestitke Juventusu na hrabroj i odlicnoj partiji
Zivjeli!
-
Dr Baltazar
#15832 Re: Juventus
Sad sudijeBianconeri1988 wrote:Ubile nas sudije u ovih 180 minuta, previše grešaka u korist Bayerna koje su direktno utjecale na rezultat.
Više sreće dogodine. A ovu sezonu.. fudbal ipak gledajte na malim ekranima
Pozdrav
-
NeenaSa
#15833 Re: Juventus
E
ga.
Znam da sudije znaju preokrenut' k'o u onoj chuvenoj- "Zlatne ruke", i mnoge, al' ne vidjeh ovdje.
Znam da sudije znaju preokrenut' k'o u onoj chuvenoj- "Zlatne ruke", i mnoge, al' ne vidjeh ovdje.
- relativno84
#15834 Re: Juventus
Joj misu drhtao si ko mala kurvica citavu tekmu sad izvirio malo da uhvatis zrakaDr Baltazar wrote:Sad sudijeBianconeri1988 wrote:Ubile nas sudije u ovih 180 minuta, previše grešaka u korist Bayerna koje su direktno utjecale na rezultat.?
Više sreće dogodine. A ovu sezonu.. fudbal ipak gledajte na malim ekranimaOvo vam može proći u Seriji A pri rezultatu 1:0.
Pozdrav
- Bianconeri1988
#15835 Re: Juventus
Otvori oči pa ćeš vidjeti. Čist gol ponište Juventusu i niko ništa, Kimich ubio Moratu i Pogbu i to niko ništa.
@Baltazar
Mene bi bilo stid javit se nakon tvojih postova na ovoj temi nakon ovakve sudijske sramote i tvojih postova prije mjesec ili dva.
@Baltazar
Mene bi bilo stid javit se nakon tvojih postova na ovoj temi nakon ovakve sudijske sramote i tvojih postova prije mjesec ili dva.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15836 Re: Juventus
Nemojte ni vi sad pretjerivati. Juventus je jedan od timova koji se najmanje ima pravo zaliti na sudije.
Jos ranih 2000-tih godina Apeninskim poluotokom je kruzio vic u kojem djecak kupuje dres Juventusa, a prodavac ga pita: "Dres igraca ili sudije".
Ostecen jeste, ali je prevashodno sam sebi skocio u stomak.
Jos ranih 2000-tih godina Apeninskim poluotokom je kruzio vic u kojem djecak kupuje dres Juventusa, a prodavac ga pita: "Dres igraca ili sudije".
-
Dr Baltazar
#15837 Re: Juventus
relativno84 wrote:Joj misu drhtao si ko mala kurvica citavu tekmu sad izvirio malo da uhvatis zrakaDr Baltazar wrote:Sad sudijeBianconeri1988 wrote:Ubile nas sudije u ovih 180 minuta, previše grešaka u korist Bayerna koje su direktno utjecale na rezultat.?
Više sreće dogodine. A ovu sezonu.. fudbal ipak gledajte na malim ekranimaOvo vam može proći u Seriji A pri rezultatu 1:0.
PozdravAl vidis da smo napredovali nije bilo kako si najavio
Nego sutra uplati svedu neki kintu zasluzio je veceras zaduzio vas je
Vjerovao sam da ćemo vas dobiti. Nakon 2:1 bilo je pitanje momenta kada ide drugi. Drugi je značio i pobjedu jer vi nemate snage da parirate nama na fizičkom planu 90 minuta (kao ni jednoj drugoj ozbiljnijoj ekipi u Europi, to i vi sami znate).
6:4 na kraju. 6 golova smo vam dali, što znači da sve ono što sam vam rekao se obistinilo. Pokazali smo vam kako se igra fudbal.
Imao sam namjeru da vam čestitam na odličnoj partiji večeras, ali kad sam vidio da ste počeli pričati o suđenju nakon što ste 60 minuta pričali kako je sve regularno nemam namjeru. Nadam se da će i Napoli uzeti Scudetto
- relativno84
#15838 Re: Juventus
Velika je razlika vracati se nakon 0-3 ali bilo proslo, svedu jebem majku opet_BataZiv_0809 wrote:Nemojte ni vi sad pretjerivati. Juventus je jedan od timova koji se najmanje ima pravo zaliti na sudije.
- Bianconeri1988
#15839 Re: Juventus
Kako smiješan post, to znači Juventus smije svaki put biti pokraden jer je imao ponekad pomoć sudija u Italiji. Eto Bayern ih nema u Njemačkoj, kad se sjetim onog penala protiv Augsburga i dan danas se o tomo priča. 
-
Dr Baltazar
#15840 Re: Juventus
Imaš pravo plakati. Nije zabranjeno večerasBianconeri1988 wrote:Otvori oči pa ćeš vidjeti. Čist gol ponište Juventusu i niko ništa, Kimich ubio Moratu i Pogbu i to niko ništa.![]()
@Baltazar
O sudijama toliko: https://en.wikipedia.org/wiki/2006_Ital ... ll_scandal
- relativno84
#15841 Re: Juventus
Svjestan si i sam da pises glupostiDr Baltazar wrote:![]()
![]()
![]()
Vjerovao sam da ćemo vas dobiti. Nakon 2:1 bilo je pitanje momenta kada ide drugi. Drugi je značio i pobjedu jer vi nemate snage da parirate nama na fizičkom planu 90 minuta (kao ni jednoj drugoj ozbiljnijoj ekipi u Europi, to i vi sami znate).
6:4 na kraju. 6 golova smo vam dali, što znači da sve ono što sam vam rekao se obistinilo. Pokazali smo vam kako se igra fudbal.
Imao sam namjeru da vam čestitam na odličnoj partiji večeras, ali kad sam vidio da ste počeli pričati o suđenju nakon što ste 60 minuta pričali kako je sve regularno nemam namjeru. Nadam se da će i Napoli uzeti Scudetto
I koga boli kurac za tvojom cestitkom, ko si pa ti jbte
Posto vidim da si jako lose informisan ajd nije mi tesko da te poducim
http://www.klix.ba/sport/nogomet/celnic ... /150324128
Navrati opet kad ti bude trebala pomoc
- Bianconeri1988
#15842 Re: Juventus
@Baltazar
Ma daj bolan, mani se izmišljotinja od prije deset godina, priznaj da je Bayern prošao uz vidnu pomoć sudija, neće ti ništa biti, ali vratit će se ovo kad-tad. Fudbal je takav.
Suđenje u oba meča je bilo očajno, hajd da je barem jedna situacija otišla u korist Juventusa, ali ovako sve u korist Bayerna, vala mi je to sumnjivo.
Ma daj bolan, mani se izmišljotinja od prije deset godina, priznaj da je Bayern prošao uz vidnu pomoć sudija, neće ti ništa biti, ali vratit će se ovo kad-tad. Fudbal je takav.
Suđenje u oba meča je bilo očajno, hajd da je barem jedna situacija otišla u korist Juventusa, ali ovako sve u korist Bayerna, vala mi je to sumnjivo.
-
Dr Baltazar
#15843 Re: Juventus
Čim ste me citirali 30 puta, znači da vam nešto predstavljamrelativno84 wrote:Svjestan si i sam da pises glupostiDr Baltazar wrote:![]()
![]()
![]()
Imao sam namjeru da vam čestitam na odličnoj partiji večeras, ali kad sam vidio da ste počeli pričati o suđenju nakon što ste 60 minuta pričali kako je sve regularno nemam namjeru. Nadam se da će i Napoli uzeti ScudettoOk dozvoljeno je ali bar se ne blamiraj u toj kolicini
![]()
I koga boli kurac za tvojom cestitkom, ko si pa ti jbte![]()
![]()
Nauci pravila pa se javi, do tad misu opet u rupu dosta si uzimao zraka
Posto vidim da si jako lose informisan ajd nije mi tesko da te poducim![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/celnic ... /150324128
Navrati opet kad ti bude trebala pomoc
Pominju se neki svjetski mediji i neka njihova prenošenja. Jedino se ovo provlači:
Bayern Munich are into the quarter-finals!
A do sljedeće godine, trenirajte
- Bianconeri1988
- Atticus Finch
#15845 Re: Juventus
De ba, manite se glupih rasprava.
Sami smo krivi. I ljudi koji pripremaju ekipu. Ne možeš imati 50+ povreda u sezoni na isti fazon i očekivat bitku na tri fronta protiv top ekipa. Polumrtvi, a sad gradski derbi... Težak period.
Čestitke Bayernu i sudijama na par poguranaca. Idemo dalje.
Forza Juve!
Sami smo krivi. I ljudi koji pripremaju ekipu. Ne možeš imati 50+ povreda u sezoni na isti fazon i očekivat bitku na tri fronta protiv top ekipa. Polumrtvi, a sad gradski derbi... Težak period.
Čestitke Bayernu i sudijama na par poguranaca. Idemo dalje.
Forza Juve!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#15846 Re: Juventus
Baltazar i ti sad pretjerujes.
I sam si svjestan da je Bajern visio i to jebeno, vise od sat vremena. Da Juventus nema ovako bezmudog trenera, druga bi se pjesma pjevala. Ovako Juventinima ostaje da opravdano pizde na sudije (koliko god to smijesno zvucalo poznavajuci recentnu istoriju), ali bi jos vise trebali pizdti na Alegrija.
Ja se sa teme odjavljujem
I sam si svjestan da je Bajern visio i to jebeno, vise od sat vremena. Da Juventus nema ovako bezmudog trenera, druga bi se pjesma pjevala. Ovako Juventinima ostaje da opravdano pizde na sudije (koliko god to smijesno zvucalo poznavajuci recentnu istoriju), ali bi jos vise trebali pizdti na Alegrija.
Ja se sa teme odjavljujem
-
Ras Al Ghul
#15847 Re: Juventus
Sudijama mrtve jebem!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#15848 Re: Juventus
Dva identicna gola Juventus primi u regularnom dijelu. Onaj u odbrani na drugoj stativi nije dovoljno porastao, rano poceo pusiti 
- Bianconeri1988
#15849 Re: Juventus
Onda je Neuer rupa od golmana nakon reakcije kod prvog gola.
- relativno84
#15850 Re: Juventus
Ma nije do njih, ljudi su svako grijesiRas Al Ghul wrote:Sudijama mrtve jebem!
https://www.facebook.com/93950358274805 ... =2&theater

mamicu ti procelavu