Mogu oni pakovati kako god hoće ali uz ovakve ocjene i konačne presude plus Hrvatska agresija na BiH samo novim ratom i genocidom da nas istrijebe mogu to ostvariti. Možda ja to pogrešno vidim ali ovim pada sva ona priča HDZ-a i otvara se mogućnost revizije nekih stvari za Bošnjake. Sada naravno pitanje je koliko će to Bošnjaci znati iskoristiti isto kao i za Mladića.parappa wrote:po cemu to?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ono što je dobro da HDZ u BiH sada nema nikakve šanse ni na E od entiteta ili bilo kakve samouprave.
ja mislim da ce pronaci mogucnost da upakuju na drugaciji nacin.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Drvosjeca iz Dejcica
#15801 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#15802 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
to se zove prcanje na kulturan način.Bullet Tooth Tony wrote:Jao sto im ga spusti i ovaj logoras na dnevnik.hr (javljanje iz Sarajeva)
"Mada mu je potvrdjena optuznica , nama nije drago sto je popio otrov i ne zelimo mu neko zlo " ....
u studiju bez komentara
-
kiligonzales
#15803 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Srpska politika prema BiH dijelimice amnestirana, Hrvatska demontirana.
A mi i dalje svjedoci njihovog fakinluka svakim danom. Tako da nadomak Sa imamo podrsku ratnim zlocincima.
Jebe nas Evropa, mazanjem ociju, mazalica laganica.
A mi i dalje svjedoci njihovog fakinluka svakim danom. Tako da nadomak Sa imamo podrsku ratnim zlocincima.
-
kiligonzales
#15804 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nadInsan wrote:Podnijeli smo veliku žrtvu ali nije uzalud! Imamo državu, vraćen nam je identitet, hvala Alija, idemo dalje!
-
peepeep
#15805 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne znam za druge, ali moj identitet seže mnogo dalje od bAlije i Tite.nadInsan wrote:Podnijeli smo veliku žrtvu ali nije uzalud! Imamo državu, vraćen nam je identitet, hvala Alija, idemo dalje!
- RIZVA
#15806 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Covic ce sad organizovati moleban za Praljka
- RIZVA
- Drvosjeca iz Dejcica
#15808 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma što je nagore a ja se bojim da sve ne ostane isto kao do sada da imaš tako strašne presude za najgore ratne zločine UZP, masovne grobnice, potvrđenu agresiju i opet sve ostane isto. To bi lično za mene bio poraz.kiligonzales wrote:Srpska politika prema BiH dijelimice amnestirana, Hrvatska demontirana.![]()
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#15809 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
e vidis ovo me najvise brine i na to sam mislio svojim postom... poznavajuci sposobnosti bosnjackog politickog vrhaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Mogu oni pakovati kako god hoće ali uz ovakve ocjene i konačne presude plus Hrvatska agresija na BiH samo novim ratom i genocidom da nas istrijebe mogu to ostvariti. Možda ja to pogrešno vidim ali ovim pada sva ona priča HDZ-a i otvara se mogućnost revizije nekih stvari za Bošnjake. Sada naravno pitanje je koliko će to Bošnjaci znati iskoristiti isto kao i za Mladića.parappa wrote:po cemu to?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ono što je dobro da HDZ u BiH sada nema nikakve šanse ni na E od entiteta ili bilo kakve samouprave.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#15810 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta očekuješ da će se promijeniti?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ma što je nagore a ja se bojim da sve ne ostane isto kao do sada da imaš tako strašne presude za najgore ratne zločine UZP, masovne grobnice, potvrđenu agresiju i opet sve ostane isto. To bi lično za mene bio poraz.
- Šunj
#15811 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zaletili se komšije i susjedi na Bosnu, kad tamo čekaju generali Jovan Divjak, Stjepan Šiber, Atif Dudaković... Hajde da su napali na Ameriku ili Rusiju, nekako bih razumio, ali na Bosnu???! Jeste li vi komšije/susjedi normalni? Bosna je starija od Boga!!!

Last edited by Šunj on 29/11/2017 12:20, edited 1 time in total.
-
megaman4
#15812 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nema treceg.Tomahawk11 wrote:Šta očekuješ da će se promijeniti?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ma što je nagore a ja se bojim da sve ne ostane isto kao do sada da imaš tako strašne presude za najgore ratne zločine UZP, masovne grobnice, potvrđenu agresiju i opet sve ostane isto. To bi lično za mene bio poraz.
Ostaje RS i onda abd povratak republike nakon 22 godine.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- arzuhal
#15814 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ono garant i jest otrov što je Praljak popio jer ne kaže bezveze ona izreka: otrov se u malim bočicama drži.
-
peepeep
#15815 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Što je tebi lijepo. Mogul i ja malo tih droga dobiti?megaman4 wrote:Nema treceg.Tomahawk11 wrote:Šta očekuješ da će se promijeniti?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ma što je nagore a ja se bojim da sve ne ostane isto kao do sada da imaš tako strašne presude za najgore ratne zločine UZP, masovne grobnice, potvrđenu agresiju i opet sve ostane isto. To bi lično za mene bio poraz.![]()
Ostaje RS i onda abd povratak republike nakon 22 godine.
-
kiligonzales
#15816 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I dalje sam misljenja da nama nema napretka dok se ne desi nesto slicno ovome:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ma što je nagore a ja se bojim da sve ne ostane isto kao do sada da imaš tako strašne presude za najgore ratne zločine UZP, masovne grobnice, potvrđenu agresiju i opet sve ostane isto. To bi lično za mene bio poraz.kiligonzales wrote:Srpska politika prema BiH dijelimice amnestirana, Hrvatska demontirana.![]()
-
julisiz es grant
#15817 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Joj ako ispadne da je popio sodu bikarbonu ili tako neku glupost
...ja i vjerujem da jeste.
- Drvosjeca iz Dejcica
#15818 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma moja očekivanja su možda nerealna ali meni je šizofreno da ostane ovakvo stanje kao do sada. Konrektno bih očekivao ukidanje svih paralelnih naziva HZHB, reviziju vašingtonskog sporazuma, odštetu od Hrvatske, promjenu granica kantona a možda i ukidanje istih jer su nastalu u doba kada se za ove stvari nije znalo i nije moglo znati u cjelosti i obimu.Tomahawk11 wrote:Šta očekuješ da će se promijeniti?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#15819 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sad kad im pobjegne ako ga budu prevozili u sanitetu... lopov stari
- edo_79
#15820 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jarane hoće se osramotit ... pa svi će ga zajebavat ... đes ti Gerinže u pokušajujulisiz es grant wrote:Joj ako ispadne da je popio sodu bikarbonu ili tako neku glupost...ja i vjerujem da jeste.
- kokakolas
#15821 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Samo se malo zajeba... Trebao ga je popiti prije, a ne poslije presude 
-
Nero Histrion
#15822 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
najvjerovatnije da hoce, prevejano je toparappa wrote:po cemu to?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ono što je dobro da HDZ u BiH sada nema nikakve šanse ni na E od entiteta ili bilo kakve samouprave.
- SaraFina
#15823 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za Srbiju presuda je besmislena nakon ovoga danas. Sramota. Gdje es zakazalo uopće.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#15824 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hm, sve u redu, samo ne vidim kako će tome doprinijeti današnja dešavanja.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ma moja očekivanja su možda nerealna ali meni je šizofreno da ostane ovakvo stanje kao do sada. Konrektno bih očekivao ukidanje svih paralelnih naziva HZHB, reviziju vašingtonskog sporazuma, odštetu od Hrvatske, promjenu granica kantona a možda i ukidanje istih jer su nastalu u doba kada se za ove stvari nije znalo i nije moglo znati u cjelosti i obimu.Tomahawk11 wrote:Šta očekuješ da će se promijeniti?Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Računam i smote koje vode politiku sa bošnjačke strane.
-
peepeep
#15825 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa popio je jutros. Evo sad na Al Jazeeri kažu da je u toku (nije 100%) OŽIVLJAVANJE S.P.kokakolas wrote:Samo se malo zajeba... Trebao ga je popiti prije, a ne poslije presude