Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
dado100

#15801 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by dado100 »

Lud i ponosan wrote: Na sastanku kolegija SKS donesena je odluka o osnivanju eticke komisije.
Neko od clanova Kolegija je predlozio mene.
Veto na taj prijedlog stavio je poslanik Radeljas jer ja, kako je objasnio svoj potez, ne zadovoljavam njegove moralne standarde.
p.k.

:lol: :lol: :lol: :lol:
To Pedja ne treba uopšte da čudi, upravo je to slikovit primjer moralnog stanja naše vlasti. Potez i rečenica koju cijeli elaborat ne bi mogao bolje da prikaže.

Kada bi se ta "komisija" bavila zaista etičkim pitanjima, prva tačka bi trebao da bude Radeljaš i da mu bude zabranjen pristup svemu što ima ikakve veze sa ovim gradom i državom, a ni sud ne bi trebao mnogo odugovlačiti sa odlukom.
udrch

#15802 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

e kad bi to moglo..malo sutra..ima da Esu trpite bar do 2014-te, a ako Bog da i nakon toga..nadamo se da Bog neće da da, ali do 2014-te ima da se pita..njega su građani birali i samo građani mogu da mu oduzmu imunitet..uostalom kao i svim ostalim svih ovih godina..a vi se svi okomili na jadnog Eseda...
VjecitiStudent

#15803 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

udrch wrote:e kad bi to moglo..malo sutra..ima da Esu trpite bar do 2014-te, a ako Bog da i nakon toga..nadamo se da Bog neće da da, ali do 2014-te ima da se pita..njega su građani birali i samo građani mogu da mu oduzmu imunitet..uostalom kao i svim ostalim svih ovih godina..a vi se svi okomili na jadnog Eseda...
Pravomoćno osuđenog Eseda, vašeg uvaženog koalicionog partnera.

Jel ti ikada na pamet padne na koje moralno dno ste svukli ovu zemlju?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#15804 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

Ova koalicija u KS je vrhunac SDA moralne bijede i teznje, po cijenu svega, da se docepaju stolica i resora.

Radeljas je perjenica SDA mentalnog sklopa.
Katamaran_Sa

#15805 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Katamaran_Sa »

-LIBERO- wrote:Ova koalicija u KS je vrhunac SDA moralne bijede i teznje, po cijenu svega, da se docepaju stolica i resora.

Radeljas je perjenica SDA mentalnog sklopa.
Radeljasa kakvog danas znate je stvorio Damir Hadzic u Novom Gradu, njemu je godinama sluzio vjerno i za to dobijao sta je zelio.
On je tu usavrsio tehniku koju danas primjenjuje na kantonu
ultima_palabra

#15806 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by ultima_palabra »

Eso, gigant našeg vremena...
madner

#15807 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

udrch wrote:e kad bi to moglo..malo sutra..ima da Esu trpite bar do 2014-te, a ako Bog da i nakon toga..nadamo se da Bog neće da da, ali do 2014-te ima da se pita..njega su građani birali i samo građani mogu da mu oduzmu imunitet..uostalom kao i svim ostalim svih ovih godina..a vi se svi okomili na jadnog Eseda...
Valjda mislis mandat. Zastupnici bi trebali moci oduzeti imunitet, ako ga posjeduju a na gradjani.

Ja se zapravo potpuno slazem, samo ovako ce ljudi vidjeti sta rade sa parcanjem glasova.
udrch

#15808 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

VjecitiStudent wrote:

bolje priglupi hapac kakav je Eso nego faHraonovi sokolovi..bmw je puno jeftiniji od aviona..
nismo ga mi birali, već njegovi birači..
VjecitiStudent

#15809 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

udrch wrote:
VjecitiStudent wrote:

bolje priglupi hapac kakav je Eso nego faHraonovi sokolovi..bmw je puno jeftiniji od aviona..
nismo ga mi birali, već njegovi birači..
Spinuj ti ovakvim glupostima negdje drugo.
Kakve veze njegovi birači imaju sa vašim izborom, s kim ćete napraviti koaliciju, izborom zbog koga poništavate i one osnovne moralne norme koje smo kao društvo jedva nekako uspjeli uspostaviti (ukidanje odredbe o nekažnjavanju za predsjednika upravnog odbora socijalnog osiguranja) pa dopuštate da osuđeni lopov bude na čelu tako važne institucije?????????????

A tebi, zar ti nije ama baš nimalo, nimalo ličnog obraza nije ostalo, pa moraš braniti svako sranje koje vlast napravi?
Innovation

#15810 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Innovation »

Ko li je bio u koaliciji sa Esom od Juna 2012. g.? :roll:
udrch

#15811 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

de ba Vječiti morališi negdje drugo..o kakvom ti moralu pričaš..u ovoj zemlji to odavno ne postoji..vodi se borba za goli opstanak, a ti pričaš o moralu u politici..
i sam si svjedok različitih interesnih koalicija, a smeta ti Radeljaš..nije on ništa gori od SDA, SNSD, HDZ, HSP..ako mogu oni zašto ne bi mogao i priglupi lopov poput njega..
uostalom ja mu nisam dao ni svoj glas niti sam mu ja dao neko mjesto u UO da bih se ja nečega stidio..
ako bih se ja trebao stiditi, onda ove što su mu prodali glasove treba u zatvor poslati..

i naravno ne branim ga..gdje sam ga branio..
ultima_palabra

#15812 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by ultima_palabra »

Pa zašto relativiziraš činjenicu da je SDA mijenjala pravilnik kako bi osuđeni prevarant mogao biti na čelu UO ZZO? Da ništa drugo nisu zasrali, to bi trebalo biti dovoljno da im više nikad ne daš glas.
veljaca

#15813 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by veljaca »

Tema je:

Cijenjeni Pedja,

Ja da sam na tvome mjestu ( ovdje na Forumu ) Bogami bih ovih dosta forumasa upozorio i obrisao im postove ....
Stvarno imas debele zivce ....

Veljaca,
s.r.

btw - imate temu o Esedu - pa tamo opletite ....
udrch

#15814 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

ultima_palabra wrote:Pa zašto relativiziraš činjenicu da je SDA mijenjala pravilnik kako bi osuđeni prevarant mogao biti na čelu UO ZZO? Da ništa drugo nisu zasrali, to bi trebalo biti dovoljno da im više nikad ne daš glas.
a gdje sam to revalitizirao..
činjenica da im je Radeljaš trebao kako bi formirali vlast..po meni su izabrali manje zlo..to što ti navijaš za SDP-SBB ne mijenja činjenicu da ja smatram da su faHraon i njegovi mogli nanijeti više štete nego jedan Radeljaš..
a ni tvoji SDP-ovci nisu pokazali neke visokomoralne kvalitete kod izbora svojih igrača..
udrch

#15815 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

veljaca wrote:Tema je:

Cijenjeni Pedja,

Ja da sam na tvome mjestu ( ovdje na Forumu ) Bogami bih ovih dosta forumasa upozorio i obrisao im postove ....
Stvarno imas debele zivce ....

Veljaca,
s.r.

btw - imate temu o Esedu - pa tamo opletite ....
:lol:

pa nije on admin, već forumaš koji se predstavlja kao Pedja Kojović..
VjecitiStudent

#15816 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

udrch wrote:
ultima_palabra wrote:Pa zašto relativiziraš činjenicu da je SDA mijenjala pravilnik kako bi osuđeni prevarant mogao biti na čelu UO ZZO? Da ništa drugo nisu zasrali, to bi trebalo biti dovoljno da im više nikad ne daš glas.
činjenica da im je Radeljaš trebao kako bi formirali vlast..po meni su izabrali manje zlo..to što ti navijaš za SDP-SBB ne mijenja činjenicu da ja smatram da su faHraon i njegovi mogli nanijeti više štete nego jedan Radeljaš..
a ni tvoji SDP-ovci nisu pokazali neke visokomoralne kvalitete kod izbora svojih igrača..
Fucking pravomoćno osuđeni kriminalac, kojeg oni onda još postave na čelo zavoda za zdravstveno osiguranje i pri tome izmijene pravilnik koji je do sada jedina bio brana tome, je tebi "manje zlo"?????
Nakon što je i ovaj Rubikon pređen, nikakve prepreke više nema da nam osuđeni kriminalci bez ikakvih prepreka budu direktori škola, osuđeni pedofili - nastavnici, ....
I tebi je to sve "manje zlo"?????

Dno, dno, dno, mi smo definitivno na samom jebenom dnu.
ultima_palabra

#15817 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by ultima_palabra »

udrch wrote:
Ja nemam "svojih", može to potvrditi bilo koji stariji forumaš.

SDP-SBB su jednako loši kao i SDA, ali ova banda koju je SDA okupila u KS je probila dno dna i ide prema neistraženim dubinama.

To što su im Radeljaš, Čardžić, Zeković, Vajzovićka i ostali trebali da formiraju vlast, opravdava sve redaljke koje ovi vrše nad građanima KS?
udrch

#15818 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

nemam ni ja svojih, ali to vam ne smeta da to ponavljate ko papagaji..
a da nemaš svojih ne bi ti Vejzovićka baš ovoliko smetala..
moralno dno smo mi dotakli još u komunizmu, sad pokušavamo samo da se podignemo, ali teško ide..
ili možda misliš da je nacionalni sport "potkazivanje" prijatelja i rodbine manje nemoralan..

šta će mi stariji forumaši,registrovan sam dva mjeseca prije tebe..
ultima_palabra

#15819 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by ultima_palabra »

Pa maloprije govoriš "mi" za SDA.

Ne smeta meni ni Vajzovićka ni Radeljaš ni peti ni deseti, već to što svoje privatne interese zadovoljavaju preko leđa građana, a sve uz amin "snage BiH".

S tim trećim se ne bih složio, a četvrto ne kontam nikako.

A to sitno, pa da te podsjete ako si zaboravio :D
VjecitiStudent

#15820 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

udrch wrote:nemam ni ja svojih, ali to vam ne smeta da to ponavljate ko papagaji..
moralno dno smo mi dotakli još u komunizmu, sad pokušavamo samo da se podignemo, ali teško ide..
ili možda misliš da je nacionalni sport "potkazivanje" prijatelja i rodbine manje nemoralan..

udrch wrote: ...
nisam član SDA, ali od 2011. godine će biti jedina moja opcija sve dok budem živ..
čim budem u prilici obezbjediću i člansku kartu da mogu vama dvojici revizora da pokažem kada vršite kontrolu po forumu, doduše pod uslovom ako se ne bude plaćala neka članarina..
udrch

#15821 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

Lud i ponosan wrote:
udrch wrote:nemam ni ja svojih, ali to vam ne smeta da to ponavljate ko papagaji..

:lol: :lol: :lol:

Ti si urnebesan skoro kao i naš gigant Eso.
ma jok ba, u komunizmu smo mi bili moralne veličine, giganti..
korupcija, nepotizam, lopovluk, premlaćivanje su bili apsolutno nepoznati pojave..
udrch

#15822 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

ultima_palabra wrote:Pa maloprije govoriš "mi" za SDA.

Ne smeta meni ni Vajzovićka ni Radeljaš ni peti ni deseti, već to što svoje privatne interese zadovoljavaju preko leđa građana, a sve uz amin "snage BiH".

S tim trećim se ne bih složio, a četvrto ne kontam nikako.

A to sitno, pa da te podsjete ako si zaboravio :D
jesam li ja nekad tvrdio da nisam glasao za SDA..
ne mogu reći MI, jer nisam član stranke niti funkcioner iste..
ravnjam se tvojim kriterijima..koliko je SDA moja toliko je SDP tvoj..
udrch

#15823 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

Vječiti, izvini, ali ne smatram da bih ti trebao nešto odgovoriti..sam si sebi dovoljan..
VjecitiStudent

#15824 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

udrch wrote:
Lud i ponosan wrote: :lol: :lol: :lol:

Ti si urnebesan skoro kao i naš gigant Eso.
ma jok ba, u komunizmu smo mi bili moralne veličine, giganti..
korupcija, nepotizam, lopovluk, premlaćivanje su bili apsolutno nepoznati pojave..
Pa vi ste vjernici, zar niste upravo vi, nakon onih crvenih lopova i bezbožnika, trebali biti ti koji će barem lopove postaviti tamo gdje im je mjesto (jer, kako ono islam karakteriše krađu, a šerijat kažnjava lopove?)?

No dešava se nešto upravo suprotno, deklarisani vjernici su, po prvi put u istoriji ove države, postavili osuđenog lopova da upravlja javnim novcem i to ni manje, ni više nego novcem našeg zdravstvenog osiguranja?
udrch

#15825 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

vjernici i deklarisani vjernici..
zar to nije velika razlika..
kao recimo komunisti i deklarisani komunisti..
Locked