Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
https://www.imdb.com/title/tt4604612/
The Alienist
je li bila?
nije sad ono- kultna serija- ali ko voli taj zanr, odgledace je sa merakom. ima glavu, ima rep, zna iznenaditi.
Zarazio sam se serijom 24, i redovno je pratim svaki dan.Žao mi je što je ranije nisam pratio, ali eto sad je izgleda došlo pravo vrijeme da je pogledam.
Zanimljiva serija, iako mislim da će je kasnije u sezonama dosta pokvariti, kao i većinu serija što pokvare nakon nekoliko sezona.
chakany wrote:Zarazio sam se serijom 24, i redovno je pratim svaki dan.Žao mi je što je ranije nisam pratio, ali eto sad je izgleda došlo pravo vrijeme da je pogledam.
Zanimljiva serija, iako mislim da će je kasnije u sezonama dosta pokvariti, kao i većinu serija što pokvare nakon nekoliko sezona.
ja onog glumca vise ne mogu ni nacrtanog, ne znam da ima serija koja mi je vise isla na zivce od 24.
chakany wrote:Zarazio sam se serijom 24, i redovno je pratim svaki dan.Žao mi je što je ranije nisam pratio, ali eto sad je izgleda došlo pravo vrijeme da je pogledam.
Kvalitet sezona je tu negdje, ali svaka sezona je "ista". Kad pregledaš 2-3, više ti se smuči. Sve znaš šta će biti...
Sve u svemu dobra serija, ali sve preko dvije sezone (bilo koje) je višak.
Svakako malo je teže pohvatati sve ali kad se uđe u ritam bude sve jasnije. Meni je ovo stvarno extra serija
od prikaza svemira, glumaca pa sve i do takve tematike.
pustopoljina wrote:https://www.imdb.com/title/tt4604612/
The Alienist
je li bila?
nije sad ono- kultna serija- ali ko voli taj zanr, odgledace je sa merakom. ima glavu, ima rep, zna iznenaditi.
Preporučio sam je na temi barem 3 puta do sada
Odlična serija. Možda bi bila i kultna da je kraj zeru bolji.
Bitno da ne davi i da se gleda u cugu. Odlični glumci, radnja, atmosfera, sve..