E ovo mi se svidja. CIjena je ta i nema ispod. Ako ste toliko zapeli, izvolite i platite .Velkoski wrote:Guillem Balague on De Gea: "Real Madrid waited until the last minute as they were sure United would lower the €40m. They did not."
Respect
Moderators: Charuga, Tomahawk11
E ovo mi se svidja. CIjena je ta i nema ispod. Ako ste toliko zapeli, izvolite i platite .Velkoski wrote:Guillem Balague on De Gea: "Real Madrid waited until the last minute as they were sure United would lower the €40m. They did not."
A neke govore da nema nista od transfera... i sta cemo sad?Tito_i_Partija wrote:Neke medijske kuce govore da je transfer zavrsen i da ce se De Gea uskoro predstavit' k'o novi igrac RM.
Against modern footballLogovan wrote:Misliš jedina liga.SpecialOffer wrote: Jedna od rijetkih liga koju novac nije pokvario
A sta ako mali zaigra i zabije 50 golova u sezoni ?Herr Flick wrote:Bajoslovni transfer Anthonyja Martiala zaprepastio je Europu i svijet. United je iskrcao za 19-godišnjeg napadača Monaca nevjerojatnih 80 milijuna eura. Iako Martial još nije zaigrao niti minute za United, El Mundo Deprotivo taj je transfer proglasio najvećim promašajem u povijesti.
![]()
![]()
Bolje je za vas da predje. Mozes ga zakovat' na klupu, al' mu moras i dalje placat' platu, a uz to ga moras dzaba dat' na godinu.skafiskafsnjak wrote:A neke govore da nema nista od transfera... i sta cemo sad?Tito_i_Partija wrote:Neke medijske kuce govore da je transfer zavrsen i da ce se De Gea uskoro predstavit' k'o novi igrac RM.
Sve dok ne bude sluzbeno, nije presao .
Pa ocito pare nisu problem. Para ima za bacanjeTito_i_Partija wrote:Bolje je za vas da predje. Mozes ga zakovat' na klupu, al' mu moras i dalje placat' platu, a uz to ga moras dzaba dat' na godinu.skafiskafsnjak wrote:A neke govore da nema nista od transfera... i sta cemo sad?Tito_i_Partija wrote:Neke medijske kuce govore da je transfer zavrsen i da ce se De Gea uskoro predstavit' k'o novi igrac RM.
Sve dok ne bude sluzbeno, nije presao .
Igr'o ili ne, trenutno boljeg spanskog golmana nema. A izgubit' pola sezone LS-a je mala cijena za platit' ako hoces da bjezis iz kluba u kojem si "nesretan".5 0 5 wrote:sad mene zanima, hoce li de gea ostati na klupi do januara ili ce napokon poceti igrati. isto tako, hoce li LvG kupiti nekog drugog danas. ako de gea misli igrati za spaniju, mora poceti braniti za united. sto bi ga moglo kostati ls ako predje u real u januaru. (svega pomalo).
Ja mislim da ce De Gea morati potpisati novi ugovor ako bude htio na gol pa ce ga onda prodavati Realu pod svojim uslovima bez ciganluka5 0 5 wrote:sad mene zanima, hoce li de gea ostati na klupi do januara ili ce napokon poceti igrati. isto tako, hoce li LvG kupiti nekog drugog danas. ako de gea misli igrati za spaniju, mora poceti braniti za united. sto bi ga moglo kostati ls ako predje u real u januaru. (svega pomalo).
Da je mala cijena ... i nije .Tito_i_Partija wrote:Igr'o ili ne, trenutno boljeg spanskog golmana nema. A izgubit' pola sezone LS-a je mala cijena za platit' ako hoces da bjezis iz kluba u kojem si "nesretan".5 0 5 wrote:sad mene zanima, hoce li de gea ostati na klupi do januara ili ce napokon poceti igrati. isto tako, hoce li LvG kupiti nekog drugog danas. ako de gea misli igrati za spaniju, mora poceti braniti za united. sto bi ga moglo kostati ls ako predje u real u januaru. (svega pomalo).
Pa njemu je tek 24 godine jbt. Vjeruj mi, on u ovoj citavoj sapunici najmanje riskira.
LVG je trener koji se totalno oduzme kad treba trosit'. Kad-tad ce ga babo Glazer morat' obuzdat', jer niko nije toliko blesav da mu do smaka svijeta obezbjedi sve sto on trazi, a rezultata nema.SpecialOffer wrote:Pa ocito pare nisu problem. Para ima za bacanje
Eh jebiga, necemo sad poredit' babe i zabe. Iker i Valdes su vec bili dooobro u godinama kad su morali na klupu. Davidove prave golmanske godine nisu jos ni blizu; sto se tice golmanske dobi, on je jos dijete.5 0 5 wrote:ali on sad ne moze nigdje. tu je gdje je, do kraja godine, a mozda i do kraja sezone. sta godina dana na klupi napravi golmanu, moze vidjeti na primjeru zemljaka valdesa i ikera. tako da je njemu bolje da pocne igrati. pitanje je sta je LvG smislio u svojoj glavi oko svega ovoga. po meni, ovo je sve smisljeno. jer ko da nisu mogli poslati papire u 8pm juce, nego su cekali zadnji minut. ovo je planirana zvrcka. ja mislim.Tito_i_Partija wrote: Igr'o ili ne, trenutno boljeg spanskog golmana nema. A izgubit' pola sezone LS-a je mala cijena za platit' ako hoces da bjezis iz kluba u kojem si "nesretan".
Pa njemu je tek 24 godine jbt. Vjeruj mi, on u ovoj citavoj sapunici najmanje riskira.
Hoce 100% , moraSpecialOffer wrote:Ma nema sanse da ce potpisati novi ugovor.
Pa ne mora ako nece da igra.skafiskafsnjak wrote:Hoce 100% , moraSpecialOffer wrote:Ma nema sanse da ce potpisati novi ugovor.
ZastoSpecialOffer wrote:Ma nema sanse da ce potpisati novi ugovor.
Pa nece Perez sam sebe zajebavatTito_i_Partija wrote:Eh jebiga, necemo sad poredit' babe i zabe. Iker i Valdes su vec bili dooobro u godinama kad su morali na klupu. Davidove prave golmanske godine nisu jos ni blizu; sto se tice golmanske dobi, on je jos dijete.5 0 5 wrote:ali on sad ne moze nigdje. tu je gdje je, do kraja godine, a mozda i do kraja sezone. sta godina dana na klupi napravi golmanu, moze vidjeti na primjeru zemljaka valdesa i ikera. tako da je njemu bolje da pocne igrati. pitanje je sta je LvG smislio u svojoj glavi oko svega ovoga. po meni, ovo je sve smisljeno. jer ko da nisu mogli poslati papire u 8pm juce, nego su cekali zadnji minut. ovo je planirana zvrcka. ja mislim.Tito_i_Partija wrote: Igr'o ili ne, trenutno boljeg spanskog golmana nema. A izgubit' pola sezone LS-a je mala cijena za platit' ako hoces da bjezis iz kluba u kojem si "nesretan".
A da je planirana zajebancija, to se slazem 100%. Samo ja bi prije rek'o da ovde Florentino puno vise zajebaje nego LVG.